"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

allah o şerefsiz pis adamın onun gibi olanların belasını versin dicek başka bir söz bulamıyorum en kötü sözleri bu adam hak ediyor idam cezası olsa idam etseler bile az gelir böylelerine rabbim cümlesinin evladını bizim evladımızıda kötülüklerden akla hayale gelmez musibetlerden korusun inşallah amin amin amin..

Son düzenleme:
yaaa..
şimdi izleyemiyorum dünakşma evde sabah ki bölümün tekrarına baktım..kırklarelinde ki bir çocuk kayıptı..bulunmöuş mu..lütfen iyi haberler ver..

malesef canım çocuk ölü bulundu fırıncı bir adam 45 yaşında kilit veririm sana deyip evine almış olanları anlatmıyorlar boğarak öldürdü diyorlar ama olanlar söylenmiyor aklınıza zaten gelir e olduğu allah o ana babaya sabır versin çok zor

amin amin amin amin

allahımmmm(((
allah belanı versin pislik herifff..lanet olsun senin gibi yaratığa..((of şuan çok kötüyüm..

bu dünya ne hale geldi böyle ya çocuklardan ne isterlerki acaba

tebrik ediyorum canım isteyince oluyor yeterki bırakma

Bende kilo bildirimimi yapiyim aslında daha çok gitmişti ama tuvalete çıkamadım ondan fazla çıktı sanırım neyse moral bozmak yok
Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75
Giden:900 gr

MAŞALLAH CANIM TEBRİK EDİYORUM SÜPERSİNİZ BU HAFTA KIZLAR :128::128:

allahımmmm(((
allah belanı versin pislik herifff..lanet olsun senin gibi yaratığa..((of şuan çok kötüyüm..

bu dünya ne hale geldi böyle ya çocuklardan ne isterlerki acaba

tebrik ederim canım..
inan şuan o kadar kötüyüm..allahım evlatlarımızı korusun inşallah..

teşekkürler kızlar...

bende inanın şuan çok kötüyüm sabah erken saatte duydum hatta tv yi sabah 8 buçuk gibi açtım bu haber vardı çok kötü oldum allahım herksesi evlatlarımızı bizleride böyle insanlardan korusun amin.. eskidende vardı kızlar ama artık herşey ortada evlatlarımızı yalnız dışarı bırakmayalım kızlar allah o ana baya sabır versin çok zor..

bende bildirim yapayım

geçen hafta; 62

bu hafta; 61.9

giden sadece 100 gram

Son düzenleme:
kızlar iran lıların bu gün nevruz bayramları ( onların yeni yılı imiş) başlıyormuş.yazlıktan iranlı komşularım aradı akşama nevruz bayramı eğlencesi ne davet ettiler . yemek yencekmiş ateşten de atlayacakmışız çok heycanlandım şimdi

ne güzel canım iyi eğlenceler sana güzel bir akşam olsun senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…