- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
yaaa..
şimdi izleyemiyorum dünakşma evde sabah ki bölümün tekrarına baktım..kırklarelinde ki bir çocuk kayıptı..bulunmöuş mu..lütfen iyi haberler ver..
allah o şerefsiz pis adamın onun gibi olanların belasını versin dicek başka bir söz bulamıyorum en kötü sözleri bu adam hak ediyor idam cezası olsa idam etseler bile az gelir böylelerine rabbim cümlesinin evladını izim evladımızıda kötülüklerden akla hayale gelmez musibetlerden korusun inşallah amin amin amin..
bildirim
geçen hafta 74,600
bu hafta 73,400
giden 1,200
malesef canım çocuk ölü bulundu fırıncı bir adam 45 yaşında kilit veririm sana deyip evine almış olanları anlatmıyorlar boğarak öldürdü diyorlar ama olanlar söylenmiyor aklınıza zaten gelir e olduğu allah o ana babaya sabır versin çok zor
malesef canım çocuk ölü bulundu fırıncı bir adam 45 yaşında kilit veririm sana deyip evine almış olanları anlatmıyorlar boğarak öldürdü diyorlar ama olanlar söylenmiyor aklınıza zaten gelir e olduğu allah o ana babaya sabır versin çok zor
bildirim
geçen hafta 74,600
bu hafta 73,400
giden 1,200
Bende kilo bildirimimi yapiyim aslında daha çok gitmişti ama tuvalete çıkamadım ondan fazla çıktı sanırım neyse moral bozmak yok
Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75
Giden:900 gr
günaydın arkadaşlar..
saatinden önce bildirim yapmanın zararı varmı..yani kural dışı değil dimi:)
ben saat 12.30 a kadar törende olucam..bugün 18 mart malum..
belki aralarda kısaca girerim merakımdan:)))ama yazamam zaten okuldaki bilgisayar çok yavaş..
evettt bu kadar açıklamadan sonra sadet kısmına gelelim:)))
geçen hafta 84.4 bu hafta 83.3:))))aslında artı olurum diye bekliyodum..çünkü doğru dürüst spor yapamadım hep tören hazırlığı misafirlikler..ama bu sabah çokkkkk mutlu oldumm..belki ilk e giremem ama çokkkk mutluyum bu bana yeter:)))
Bende kilo bildirimimi yapiyim aslında daha çok gitmişti ama tuvalete çıkamadım ondan fazla çıktı sanırım neyse moral bozmak yok
Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75
Giden:900 gr
MAŞALLAH CANIM TEBRİK EDİYORUM SÜPERSİNİZ BU HAFTA KIZLAR :128::128:
allahımmmm(((
allah belanı versin pislik herifff..lanet olsun senin gibi yaratığa..((of şuan çok kötüyüm..
bu dünya ne hale geldi böyle ya çocuklardan ne isterlerki acaba
tebrik ederim canım..
inan şuan o kadar kötüyüm..allahım evlatlarımızı korusun inşallah..
Merhaba kızlar nasılsınız?Oooo herkes burdaymış.Masallah fıstıklar.
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 71.2
Fark 200 gr
bende bildirim yapayım
geçen hafta; 62
bu hafta; 61.9
giden sadece 100 gram
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 71.2
Fark 200 gr
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 71.2
Fark 200 gr
kızlar iran lıların bu gün nevruz bayramları ( onların yeni yılı imiş) başlıyormuş.yazlıktan iranlı komşularım aradı akşama nevruz bayramı eğlencesi ne davet ettiler . yemek yencekmiş ateşten de atlayacakmışız çok heycanlandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?