"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

hoşgeldin canım.. tebrikler artıdan kurtuldun eksiyi gördün canım buda iyi..

Ben bunada razıyım canım ya kac haftadır + ve nötr kaldım....Hastahaneden geldim,ögleden sonra tekrar gitcem evde her işim duruyor.Aklım sizde bakalım kimler vermiş??Gecmişe döneyim.

üzülmek yok canım sende bay adikkat ettin belki bişeyler ödem yapmıştır.. en azından 100 gramda olsa eksidesin artıda değilsin bu da iyi bişey..

oooofff ooooffff haftasonu bitirdi benii haftasonuu oooyyyy ooooyyyy

hafta içi daha çok vermiştim neyse önümüze bakalım artık diymi ama

günaydın bacılar

bende bugün artıyım maalesef ama scayip şişkinlik var sanırım üşüttüm ve ga var o nedenle artıyım pazar sabahı eksi 600düm bugün artı 100 gr ım

geçen haftaki 108,3

bu hafta : 108,4

artı 100 gr moral bozmak yok tam gaz devam

artı görmekten sıkılmıştın neyseki sonunda vermeye başlamışsın tebrikler

Tesekkür ederim canım evet azda olsa - olmak iyi....
Aksama farklı bir tecrübe olur.İyi eglenceler.
İlknur canım gecmişi okuyamadım daha kusura bakma.Ben iyiyim eşim kötü biraz tahlil verdik,ögleden sonra alcam.Ben mecburen iyiyim diyelim.

Son düzenleme:
Tebrikler canım
teşekkürler fıstık
oooofff ooooffff haftasonu bitirdi benii haftasonuu oooyyyy ooooyyyy

hafta içi daha çok vermiştim neyse önümüze bakalım artık diymi ama
ödem oluşmuş canım bir iki güne bieşy kalmaz tam gaz devam haftaya daha güzel verirsin inşallah..

ödem tutmuş demekki canım en azından artıda değilsin 100 gr 100 gramdır haftaya kadar dahada dikkat edersin güzel kilolar verirsin moral bozmak yok tam gaz devam..

çok geçmiş olsun canım allah şifasını versin inşallah tahlilleri iyi çıkar..

çok geçmiş olsun acil şifalar

Olsun canım hafta içi düşer kilon odemdir merak etme daha çok kilolar vericez yeterki pes etmeyelim

Hayalimsi.........83.3
İlknur................73.4
guzelim...........71.2
secil..................75
ddem..............61.9
destina...........108.4
neslihan..........87.5
gülcan.............62.2
ayse................68.2
@@@@@
ilk 3 :)))))
1.gülcan.........1.500 kg
2. 2 kişi
Ayse ve ilknur.......1.200
3.hayalimsi.......1.100

kg Alan
1.Destina........100 gr

Son düzenleme:
ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2 destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.2
@@@@
1.ddem.........1400 kg 2.derya.........1300 kg
3.secil..........800 gr @
@
Kg alanlar +++
1.guzelimm....800 gr
2.gülcan..........200 gr. 11.03.2014@@@
Destina........108.3
İLknur..........74.6
guzelim........71.4
secil...............75.9
ddem............62 hayalimsi......84.4
ayse...............69.4
neslihan.......87.8
gülcan..........63.7
@@@@@@
ilk 3 :))))) 1.hayalimsi.....1600 kg
2. İki kişi Destina ve
ilknur....1200
3.Ddem.............1 kg
.......................
Kilo alanlar 1.Ayse ve güzelim 700

ellerine sağlık canım.. gülcan tebrikler canım maşallah
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum bakalım brdahaki hafta kim birinci olacak..
destina sende üzülme canım haftaya belkide bu sefer kilo verenler listesinini başında olursun..

gülcan tebrik ederim canım 1. oldun

bende bildirim yapayım

geçen hafta; 62

bu hafta; 61.9

giden sadece 100 gram

asla üzülme didem ..çünkü 61 leri gördün ona sevin bence:)))ben 79.9 u görürüsem sevinçten delirebilirim:))9
az önce elma yedim..birzdan törene çıkcam..şans dileyin herşeyi ben ayarladım bir aksilik olmasın..:)))
öğlen ne getirdi arkadaşlar bilmiyorum ama bildiğim şey karbonhidtarı abartmıcam:)))

sağol canım kilo azaldıkca vermesi zor oluyor iyi şanslar dilerim sanada inşallah bi aksilik olmaz

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Gülcan cok iyi kg vermişsin canım.Tebrikler kızlar 900 gr,1.100 kg,100 gr,300 gr,1.200 kg hepiniz cok cok iyisiniz moral bozmak yok hepimiz devam ediyoruz.
Destina canım moral bozmak yok.+100 gr cabuk atılır.Bende regl olamadım ((
Ayse basın sagolsun canım.Allah kuzenine sabır versin.Yanlız bırakmayın.Allah yardımcısı olsun.....
Secil camasır suyunda dikkat et sakaya gelmez hic.Sanada gecmiş olsun.
İlknur canım sokak cok farklı oldu,kapı komsuna güvenemiyorsun.Herkesi korusun allahım.
Ddem üzülmek yok canım yine gitmiş...Kombi olmasınada cok sevindim.Sen bu hafta üstesinden gelirsin yediklerinin.
İlknut sen hic ekmek yemiyorsun ki masallah sana.Ddemin dedigi gibi hep böyle gitcek mi?
Hayalimsi bak takip ettin mi daha iyi oluyor...Tebrik ederim senide ilk 3 e girdin.Benim için 1.olursun demişsin ama nerdeeee....Cok sukur bu hafta + degilim de biraz iyiyim.
.......
Esim için dilekleriniz icinde tesekkür ederim kızlar.

canım canı gönülden istedikten sonra olmuycak sey yok co tebrik ederim

ah canım biz simdilik cıkardık iki diş sıra size gelmiş Allah yardımcın olsun hemencik cıkıverir inşallah

ilk iş kilomu bildiriyim bekletmeyim
geçen hafta: 87.800
bu gün: 87:500
-300gr vermişim
gene idare eder

tebrik ederim az cok sonuc olarak vermişinn üzülme canım

Günaydın fistiklar nasılsınız? Benim başım dönüyor bugün bi o kadar da işim var.sizde keyifler nasıl bugün tartı günü az kaldı

camasır suyu benide cok etkiler canım bol temiz hava all

Allah sabır versin canım cok üzüldümm ...güzel vermişsin tebriklerr

Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermissin bu hafta herkes çok iyi kilo vermiş

gülcan tebrik ederim canım süpersin geçen haftanın acısını çıkardın

tesekkürler kızlar ewet bu hafta sükürler olsun sonuc iyi,secil sende cok iyi vermişsin masallah

Bende kilo bildirimimi yapiyim aslında daha çok gitmişti ama tuvalete çıkamadım ondan fazla çıktı sanırım neyse moral bozmak yok
Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75
Giden:900 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…