hoşgeldin canım.. tebrikler artıdan kurtuldun eksiyi gördün canım buda iyi..
Ben bunada razıyım canım ya kac haftadır + ve nötr kaldım....Hastahaneden geldim,ögleden sonra tekrar gitcem evde her işim duruyor.Aklım sizde bakalım kimler vermiş??Gecmişe döneyim.
bildirim
geçen hafta 74,600
bu hafta 73,400
giden 1,200
üzülmek yok canım sende bay adikkat ettin belki bişeyler ödem yapmıştır.. en azından 100 gramda olsa eksidesin artıda değilsin bu da iyi bişey..
artı görmekten sıkılmıştın neyseki sonunda vermeye başlamışsın tebrikler
kızlar iran lıların bu gün nevruz bayramları ( onların yeni yılı imiş) başlıyormuş.yazlıktan iranlı komşularım aradı akşama nevruz bayramı eğlencesi ne davet ettiler . yemek yencekmiş ateşten de atlayacakmışız çok heycanlandım şimdi
teşekkürler fıstıkTebrikler canım
ödem oluşmuş canım bir iki güne bieşy kalmaz tam gaz devam haftaya daha güzel verirsin inşallah..oooofff ooooffff haftasonu bitirdi benii haftasonuu oooyyyy ooooyyyy
hafta içi daha çok vermiştim neyse önümüze bakalım artık diymi ama
günaydın bacılar
bende bugün artıyım maalesef ama scayip şişkinlik var sanırım üşüttüm ve ga var o nedenle artıyım pazar sabahı eksi 600düm bugün artı 100 gr ım
geçen haftaki 108,3
bu hafta : 108,4
artı 100 gr moral bozmak yok tam gaz devam
Tesekkür ederim canım evet azda olsa - olmak iyi....
Aksama farklı bir tecrübe olur.İyi eglenceler.
İlknur canım gecmişi okuyamadım daha kusura bakma.Ben iyiyim eşim kötü biraz tahlil verdik,ögleden sonra alcam.Ben mecburen iyiyim diyelim.
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 71.2
Fark 200 gr
Tesekkür ederim canım evet azda olsa - olmak iyi....
Aksama farklı bir tecrübe olur.İyi eglenceler.
İlknur canım gecmişi okuyamadım daha kusura bakma.Ben iyiyim eşim kötü biraz tahlil verdik,ögleden sonra alcam.Ben mecburen iyiyim diyelim.
Olsun canım hafta içi düşer kilon odemdir merak etme daha çok kilolar vericez yeterki pes etmeyelimgünaydın bacılar
bende bugün artıyım maalesef ama scayip şişkinlik var sanırım üşüttüm ve ga var o nedenle artıyım pazar sabahı eksi 600düm bugün artı 100 gr ım
geçen haftaki 108,3
Hayalimsi.........83.3
İlknur................73.4
guzelim...........71.2
secil..................75
ddem..............61.9
destina...........108.4
neslihan..........87.5
gülcan.............62.2
ayse................68.2
@@@@@
ilk 3 :)))))
1.gülcan.........1.500 kg
2. 2 kişi
Ayse ve ilknur.......1.200
3.hayalimsi...........1.100
kg Alan
1.Destina........100 gr
tebrik ediyorum canım isteyince oluyor yeterki bırakma
Hayalimsi.........83.3
İlknur................73.4
guzelim...........71.2
secil..................75
ddem..............61.9
destina...........108.4
neslihan..........87.5
gülcan.............62.2
ayse................68.2
@@@@@
ilk 3 :)))))
1.gülcan.........1.500 kg
2. 2 kişi
Ayse ve ilknur.......1.200
3.hayalimsi.......1.100
kg Alan
1.Destina........100 gr
bende bildirim yapayım
geçen hafta; 62
bu hafta; 61.9
giden sadece 100 gram
asla üzülme didem ..çünkü 61 leri gördün ona sevin bence:)))ben 79.9 u görürüsem sevinçten delirebilirim:))9
az önce elma yedim..birzdan törene çıkcam..şans dileyin herşeyi ben ayarladım bir aksilik olmasın..:)))
öğlen ne getirdi arkadaşlar bilmiyorum ama bildiğim şey karbonhidtarı abartmıcam:)))
günaydın arkadaşlar..
saatinden önce bildirim yapmanın zararı varmı..yani kural dışı değil dimi:)
ben saat 12.30 a kadar törende olucam..bugün 18 mart malum..
belki aralarda kısaca girerim merakımdan:)))ama yazamam zaten okuldaki bilgisayar çok yavaş..
evettt bu kadar açıklamadan sonra sadet kısmına gelelim:)))
geçen hafta 84.4 bu hafta 83.3:))))aslında artı olurum diye bekliyodum..çünkü doğru dürüst spor yapamadım hep tören hazırlığı misafirlikler..ama bu sabah çokkkkk mutlu oldumm..belki ilk e giremem ama çokkkk mutluyum bu bana yeter:)))
günaydın herkese kızlar başım hala agrıyor benim kızda uyutmadı bugün beni öksürükten bide azı dişi çıkıyor galiba uykuda kaç defa kafa yedim ondan hatırlamıyorum sizler nasılsınız kimse yok mu?
ilk iş kilomu bildiriyim bekletmeyim
geçen hafta: 87.800
bu gün: 87:500
-300gr vermişim
gene idare eder
Günaydın fistiklar nasılsınız? Benim başım dönüyor bugün bi o kadar da işim var.sizde keyifler nasıl bugün tartı günü az kaldı
kızlar ben çok kötüyüm herşey arka arkaya geliyor kuzenim bebegi karnında vefat etti hemde doğuma bir hafta-10 gün falan vardı ayyyy çok kötüyüm ya...
bildirim yapıp çıkıyorum ne olur ona dua edin doğurtturmaya çalışıyolarmış şimdi
kilom 68,2
geçen hafta 69.4
Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermissin bu hafta herkes çok iyi kilo vermiş
gülcan tebrik ederim canım süpersin geçen haftanın acısını çıkardın
Bende kilo bildirimimi yapiyim aslında daha çok gitmişti ama tuvalete çıkamadım ondan fazla çıktı sanırım neyse moral bozmak yok
Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75
Giden:900 gr
gülcan tebrik ederim canım süpersin geçen haftanın acısını çıkardın
ben alkış koymuştum ama:44:
allah o şerefsiz pis adamın onun gibi olanların belasını versin dicek başka bir söz bulamıyorum en kötü sözleri bu adam hak ediyor idam cezası olsa idam etseler bile az gelir böylelerine rabbim cümlesinin evladını bizim evladımızıda kötülüklerden akla hayale gelmez musibetlerden korusun inşallah amin amin amin..
bildirim
geçen hafta 74,600
bu hafta 73,400
giden 1,200
ilknur masallah canım cok iyi vermissin ,Allah öyle insanlardn cümlemizi uzak tutsun korusun rabbim
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 71.2
Fark 200 gr
canım neticede vermissin tebrik edrim inşallah haftaya dahada vereceksin,bu arad gecmiş olsun canım
bende bildirim yapayım
geçen hafta; 62
bu hafta; 61.9
giden sadece 100 gram
didem sen daha cok verdin ödemdir canım haftaya birden eksileverirsin merak etme
kızlar iran lıların bu gün nevruz bayramları ( onların yeni yılı imiş) başlıyormuş.yazlıktan iranlı komşularım aradı akşama nevruz bayramı eğlencesi ne davet ettiler . yemek yencekmiş ateşten de atlayacakmışız çok heycanlandım şimdi
ooo süper iyi eglenceler diliyorum
günaydın bacılar
geçen haftaki 108,3
demekki ödem canım bozma tabi moralini,
kızlarrr hepinizebu hafta herkes vermişş masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?