asla üzülme didem ..çünkü 61 leri gördün ona sevin bence:)))ben 79.9 u görürüsem sevinçten delirebilirim:))9
az önce elma yedim..birzdan törene çıkcam..şans dileyin herşeyi ben ayarladım bir aksilik olmasın..:)))
öğlen ne getirdi arkadaşlar bilmiyorum ama bildiğim şey karbonhidtarı abartmıcam:)))
ellerine sağlık canım.. gülcan tebrikler canım maşallah
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum bakalım brdahaki hafta kim birinci olacak..
destina sende üzülme canım haftaya belkide bu sefer kilo verenler listesinini başında olursun..
gülcan tebrik ederim canım 1. oldun
asla üzülme didem ..çünkü 61 leri gördün ona sevin bence:)))ben 79.9 u görürüsem sevinçten delirebilirim:))9
az önce elma yedim..birzdan törene çıkcam..şans dileyin herşeyi ben ayarladım bir aksilik olmasın..:)))
öğlen ne getirdi arkadaşlar bilmiyorum ama bildiğim şey karbonhidtarı abartmıcam:)))
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Gülcan cok iyi kg vermişsin canım.Tebrikler kızlar 900 gr,1.100 kg,100 gr,300 gr,1.200 kg hepiniz cok cok iyisiniz moral bozmak yok hepimiz devam ediyoruz.
Destina canım moral bozmak yok.+100 gr cabuk atılır.Bende regl olamadım((
Ayse basın sagolsun canım.Allah kuzenine sabır versin.Yanlız bırakmayın.Allah yardımcısı olsun.....
Secil camasır suyunda dikkat et sakaya gelmez hic.Sanada gecmiş olsun.
İlknur canım sokak cok farklı oldu,kapı komsuna güvenemiyorsun.Herkesi korusun allahım.
Ddem üzülmek yok canım yine gitmiş...Kombi olmasınada cok sevindim.Sen bu hafta üstesinden gelirsin yediklerinin.
İlknut sen hic ekmek yemiyorsun ki masallah sana.Ddemin dedigi gibi hep böyle gitcek mi?
Hayalimsi bak takip ettin mi daha iyi oluyor...Tebrik ederim senide ilk 3 e girdin.Benim için 1.olursun demişsin ama nerdeeee....Cok sukur bu hafta + degilim de biraz iyiyim.
.......
Esim için dilekleriniz icinde tesekkür ederim kızlar.
canım canı gönülden istedikten sonra olmuycak sey yok co tebrik ederim
ah canım biz simdilik cıkardık iki diş sıra size gelmiş Allah yardımcın olsun hemencik cıkıverir inşallah
tebrik ederim az cok sonuc olarak vermişinn üzülme canım
camasır suyu benide cok etkiler canım bol temiz hava all
Allah sabır versin canım cok üzüldümm ...güzel vermişsin tebriklerr
tesekkürler kızlar ewet bu hafta sükürler olsun sonuc iyi,secil sende cok iyi vermişsin masallah
amin canım amin..ilknur masallah canım cok iyi vermissin ,Allah öyle insanlardn cümlemizi uzak tutsun korusun rabbim
canım neticede vermissin tebrik edrim inşallah haftaya dahada vereceksin,bu arad gecmiş olsun canım
didem sen daha cok verdin ödemdir canım haftaya birden eksileverirsin merak etme
ooo süper iyi eglenceler diliyorum
demekki ödem canım bozma tabi moralini,
kızlarrr hepinizebu hafta herkes vermişş masallah
Evet kızlar bu hafta güzel kilolar verildi.kilo alma durumumuz neredeyse hiç yok destinanin ödemi var sanırım ondan.ve verilen kilolarda az buz değil yani.gulcan birincisin tebrikler canım. Evet kızlar bu maç bitti şimdi yeni bir hafta başlıyor. Yeni haftanın birincisi kim olacak bakalım
Evet kızlar bir haftamız daha geride kaldı.Hepinizi tekrar tebrik ediyorum ve hepinize bu hafta ki katılımınızdan dolayı tesekkür ediyorum.Böyle cok daha güzel oluyor....:13:
Gülcan inşallah canım yaaa...Gün gelip bende ilk 3 e kendimi yazarım inşallah.Ama daha öncede dedim ya ben ayda 2-3 kg anca verebiliyordum.Bu yüzden bir haftada en fazla 1 kg verebiliyorum. :))) Tabi su an gram gram gitsede - dönmekte beni mutlu ediyor.
Aynen aynen canım kilo takip çizelgemi degistirebilicem sonunda
Maydonoz limon kürü nasıl gidiyor canım?....
Yeni cizelgelerimiz yapılsın.Sen 75 göremem diyordun bak oldun.Azim azimm
Ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorummm...
Gülcan inşallah canım yaaa...Gün gelip bende ilk 3 e kendimi yazarım inşallah.Ama daha öncede dedim ya ben ayda 2-3 kg anca verebiliyordum.Bu yüzden bir haftada en fazla 1 kg verebiliyorum. :))) Tabi su an gram gram gitsede - dönmekte beni mutlu ediyor.
Kızlar 1 saat sonra evden cıkcam.Cıkmadan yatagı falan toplayayım,camasır cıkar birazdan asayım.Bulasık makinasını bosaltayım.....Sonra tekrar ugrarım fıstıklar.
Ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorummm...
hayalimsi.........83.3
ilknur................73.4
guzelim...........71.2
secil..................75
ddem..............61.9
destina...........108.4
neslihan..........87.5
gülcan.............62.2
ayse................68.2
@@@@@
ilk 3 :)))))
1.gülcan.........1.500 kg
2. 2 kişi
ayse ve ilknur.......1.200
3.hayalimsi.......1.100
Kg alan
1.destina........100 gr
ben bunada razıyım canım ya kac haftadır + ve nötr kaldım....hastahaneden geldim,ögleden sonra tekrar gitcem evde her işim duruyor.aklım sizde bakalım kimler vermiş??gecmişe döneyim.
Bol sanslar canım insallah bir aksilik cıkmaz.Gönlündeki gibi bir tören olur.Emeginin karsılıgını alırsın.
HAYAL AYNEN BENDE 79-78 Bİ GÖRSEM 69-68 GÖRMÜŞ KADAR SEVİNİRİM TAKLA BİLEM ATARIM:)
TÖRENDE BAŞARILAR
evet canım öğretmenim ..bugün tören vardı çok koşturdum ama hallettim çok şükür..tesekkürler kızlar bu hafta şampiyon benim haftaya bakalım kime gidecek madalya ....güzelim benim gönlüm senden yana cok isterim
HAYALİMSİ sen ögretmenmiydin canım basarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?