"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bol sanslar canım insallah bir aksilik cıkmaz.Gönlündeki gibi bir tören olur.Emeginin karsılıgını alırsın.

Evet kızlar bu hafta güzel kilolar verildi.kilo alma durumumuz neredeyse hiç yok destinanin ödemi var sanırım ondan.ve verilen kilolarda az buz değil yani.gulcan birincisin tebrikler canım. Evet kızlar bu maç bitti şimdi yeni bir hafta başlıyor. Yeni haftanın birincisi kim olacak bakalım

Evet kızlar bir haftamız daha geride kaldı.Hepinizi tekrar tebrik ediyorum ve hepinize bu hafta ki katılımınızdan dolayı tesekkür ediyorum.Böyle cok daha güzel oluyor....:13:

gülcan tebrik ederim canım 1. oldun

tesekkürler kızlar bu hafta şampiyon benim haftaya bakalım kime gidecek madalya ....güzelim benim gönlüm senden yana cok isterim
HAYALİMSİ sen ögretmenmiydin canım basarılar dilerim

Son düzenleme:

sagol canım

Evet kızlar bir haftamız daha geride kaldı.Hepinizi tekrar tebrik ediyorum ve hepinize bu hafta ki katılımınızdan dolayı tesekkür ediyorum.Böyle cok daha güzel oluyor....:13:

evet canım katılıyorum masallah böyle devam ederiz umarım

Gülcan inşallah canım yaaa...Gün gelip bende ilk 3 e kendimi yazarım inşallah.Ama daha öncede dedim ya ben ayda 2-3 kg anca verebiliyordum.Bu yüzden bir haftada en fazla 1 kg verebiliyorum. :))) Tabi su an gram gram gitsede - dönmekte beni mutlu ediyor.

Kızlar 1 saat sonra evden cıkcam.Cıkmadan yatagı falan toplayayım,camasır cıkar birazdan asayım.Bulasık makinasını bosaltayım.....Sonra tekrar ugrarım fıstıklar.

Aynen aynen canım kilo takip çizelgemi degistirebilicem sonunda

Maydonoz limon kürü nasıl gidiyor canım?....
Yeni cizelgelerimiz yapılsın.Sen 75 göremem diyordun bak oldun.Azim azimm

Aslında hafta içi 74.8 i gördüm ama sabah tam 75 tim belki önümüzdeki hafta 74.5 ü görürüm kure devam ediyorum canım bakalım 15 günde devam edicem.edefim şimdi 73leri görmek ah ah çok uzak geliyor ya ama gorucem 73 71 69 67 sonrada 65 yaza kadar baya vermiş olurum oluruz sanırım

Kızlar 1 saat sonra evden cıkcam.Cıkmadan yatagı falan toplayayım,camasır cıkar birazdan asayım.Bulasık makinasını bosaltayım.....Sonra tekrar ugrarım fıstıklar.

Ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorummm...

canım senin metabolizma yavas calısıyor o zaman saglık olsun yarım bir ne kadar giderse artık ,,benimde kahvaltı öyle duruyor işler var simdi kız uyudu uyansında onları halledecem sonra esim ve kızla yürüyüse cıkacaz hava cok güzell

hepinizi tebrik ederim ilk üçü ayrıca tebrik ederim.

HAYAL AYNEN BENDE 79-78 Bİ GÖRSEM 69-68 GÖRMÜŞ KADAR SEVİNİRİM TAKLA BİLEM ATARIM:)
TÖRENDE BAŞARILAR

ben bunada razıyım canım ya kac haftadır + ve nötr kaldım....hastahaneden geldim,ögleden sonra tekrar gitcem evde her işim duruyor.aklım sizde bakalım kimler vermiş??gecmişe döneyim.

güzelim : Az kilo verenleri daha da teşvik edecekse "ev , araba " olmazda bişi vadetsekmi ne yapsak ki . Sanalda hiç bişi olmuyor
:18: :18:

Bol sanslar canım insallah bir aksilik cıkmaz.Gönlündeki gibi bir tören olur.Emeginin karsılıgını alırsın.

çok şükür atlattım canım:)))süperdi..herkes bayıldı..veliler idare tebrik eden edene..süper ötesiydi..
o gazla öğle yemeğine saldırmadım tabi:)))
1 dolma yarım dilim ekmek 2 kaşık yoğurt 2 kaşık mercimek salatası..valla başka yemedim:)))

tesekkürler kızlar bu hafta şampiyon benim haftaya bakalım kime gidecek madalya ....güzelim benim gönlüm senden yana cok isterim
HAYALİMSİ sen ögretmenmiydin canım basarılar dilerim
evet canım öğretmenim ..bugün tören vardı çok koşturdum ama hallettim çok şükür..
öğle yemeğin dede çok kaçırmadım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…