"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

tebrik ediyorum canım okadar işin arasında bulduğunu yememişsin menü yine süper

hakısın temizlik işi bitmez ama temizliği çamaşırsuyu kullanmadan yapmalısın..
menü hakkında kendini sıkma canım yarın dahada dikkat edersin..

Bugün değişik bir gündü benim için yarın toparlarim yürüyüşte yaparım yarın. Birazda değişiklik olsun bünye sasirsin diye düşündüm:26: yarin akşam salata yerim mis gibi peynirlisinden

bende diyorum gülcan nerelerde bugün hamurişi fazla olmuş canım neyse bugün dinlen iyice

Bugün değişik bir gündü benim için yarın toparlarim yürüyüşte yaparım yarın. Birazda değişiklik olsun bünye sasirsin diye düşündüm:26: yarin akşam salata yerim mis gibi peynirlisinden
aynen canım herzaman herzaman salta olmaz bazen böyle yemek gerekiyor önemli olan hergün yememek aynı bizim yaptığımız gibi

evet baya bi kötü menü olmuş yarın dengelemelisin yoksa ütüne kilo alacaksın bu hafta daha başka kaçamak yok sana anlaşıldımı
menün güzel canım
canım menü güzelde akşamdan sonra çokmu acıkıyorsun akşamdan sorna başka ara yapmasan olmazmı..

canım bugün baya bi abartılı olmuş neyse yarın dengelersin artık misafir olunca böyle şeyelr oluyor

aynen canım herzaman herzaman salta olmaz bazen böyle yemek gerekiyor önemli olan hergün yememek aynı bizim yaptığımız gibi

evet canım yarın sendende bekliyorum pasta börek çörek yiyeceksin yazarsın artık
fazlasıyla hak ediyosun maşallahın var

[UOTE=ilknur84;34533408]aynen canım herzaman herzaman salta olmaz bazen böyle yemek gerekiyor önemli olan hergün yememek aynı bizim yaptığımız gibi [/QUOTE]

Evet canım kaldığımız yerden devam yarın.salata yoğurt akşama

bende 32 dakika bisikletimi sürdüm şimdi yeşilçayımı içiyorum

1 dilim ayva yiyeceğim köy ayvası organik

evet canım gayet tok tutuyo bugün kahvenin yanında yedim akşama fazla acıkmadım ayrıca listemdede var 1 çay bardağı
malum çorumun leblebisi meşhur köyden gelirken aldım

Bende yarın aliyim ara öğünlerde yerim aslında acikmaktan çok canım bişeyler yemek istiyo ama açlıktan değil çok enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…