- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
seçil canım çok geçmiş olsun ne zaman çamaşır suyu kullansan hep başa vuruyor canım bir süre kullanma veya az kat oldumu..
Evet canım doğru söylüyorsun saol canım bi kaç gün kullanmam artık temizlikte yap yap bitmiyo ki
bugünki menüm
sabah
2 dilim ekmek tost makinasında kızarmış
zeytin peynir
salam
öğlen
bir dilim ekmek kaşar peynir ve salam çok işim vardı baktım vakit geçiyor hemen bunu yapıp yedim bugünlük böyle oldu
ara
1 kaşık puding
1 minik muz
akşam
salata hellim peynir
1 kase yoğurt
3 litre su 3 yeşilçay
hakısın temizlik işi bitmez ama temizliği çamaşırsuyu kullanmadan yapmalısın..
menü hakkında kendini sıkma canım yarın dahada dikkat edersin..
tebrik ediyorum canım okadar işin arasında bulduğunu yememişsin menü yine süper
tebrik ediyorum canım okadar işin arasında bulduğunu yememişsin menü yine süper
kızlar iyi aksamlar otomatik gelin modundayım bugün kayınvalide misafir etme sırası bende bugün geldiler inanırmısınız daha yeni oturdumm bittim resmen bugüngecmişi okumam zor suan fırsat bulunca okucam bugün cısları yedim yazıyım
SABAH,CEYREK YUFKA,2 sosis.domates
ARA,BİR DİLİM KAKOULU KEK,3 kurabiye
AKSAM,3 orta boy balık,1 kase corba,salata,1 kaymaklı etimek
dahada birsey yemem cok mu olmus yaaa spor aksama kadar hizmet,su azıcık
aynen canım herzaman herzaman salta olmaz bazen böyle yemek gerekiyor önemli olan hergün yememek aynı bizim yaptığımız gibiBugün değişik bir gündü benim için yarın toparlarim yürüyüşte yaparım yarın. Birazda değişiklik olsun bünye sasirsin diye düşündüm:26: yarin akşam salata yerim mis gibi peynirlisinden
Canım menulerinde görüyorum beyaz leblebiyi tok tutuyo mu
Bugün yediklerim sabah maydanoz kürü
kahvaltı: omlet, 3 zeytin, beyaz peynir domates salatalık 1 dilim ekmek ve yarım poğaça(oğlumun yarım kalan poğaçası, az krem peynir ve biraz tahin pekmez bir tatlı kaşığı kadar
Öğle Yemeği:bir tabak kuru fasulye Bir bardak ayran galiba bir dilim ekmek
Ara:bir mini ekler pasta bir kase supangle
Akşam:bur tabak kadar bulgur pilavı üstü az kuru fasulye salata 3 tane salatalık turşusu minik
Şimdilik yediklerim bu kadar belki sonra bir sütlü Nescafe içerim. Bugün tatliyi abarttim sanırım:26:
evet baya bi kötü menü olmuş yarın dengelemelisin yoksa ütüne kilo alacaksın bu hafta daha başka kaçamak yok sana anlaşıldımıHepinize iyi akşamlar Bugun yediklerim
SABAH klasik ekmek arasi kahvaltı şekersiz cay
ARA bir kuru incir
OGLE arkadaslarla disardaydik 2 küçük lavas, et çöp şiş, 1kaşık bulgur pilavi salata ayran , 3 tatlı kaşığı irmik tatlısı
AKŞAM 1 kase mercimek çorbası bir dilim pizza
Çok doldu midem güya ben bu hafta kaçamak yapmayacaktim kötü basladim kötü gidiyor hadi hayirlisi:18::26:
menün güzel canımbuda benim menüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek 4 tane zeytin lor peynir biraz reçel
ara
2 parça ceviz yarım ayva
öğle
etli patatesli bezelye 2 dilim ekmek
ara
1 çb beyaz leblebi 1 sütlü türk kahvesi
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak peynirli salata
3 litre su 1 yeşilçay
şimdi eliptik zamanı yarım saat ardından yeşilçay
canım menü güzelde akşamdan sonra çokmu acıkıyorsun akşamdan sorna başka ara yapmasan olmazmı..ölçüyü yazmadım ya ondan görmedin herhaldepeynirsiz kahvaltı yaptım mı doymuyorum ben muhakkak olacak
tamam canım yazmıyım tabi dayanabilirsem
bugün dip köşe iyi bi temizlik yaptım kvdemler varken yapamamıştım iyi oldu çok yoruldum ama evim misler gibi koktu
diyetimede uydum çok şükür
bugün yediklerim
sabahı yazmıştım
öğle: yoğurtlu ebegömeci yemegi 2 kaşık barbunyalı taze fasulye yemeği, salata 2 dilim k,ekmeği
ara : 1portakal
akşam: 2 kaşık pilav üstü tavuk ,salata ,2 kepçe az şhriyeli çorba ,1 bardak ayran
ara : 1 portakal
kızlar iyi aksamlar otomatik gelin modundayım bugün kayınvalide misafir etme sırası bende bugün geldiler inanırmısınız daha yeni oturdumm bittim resmen bugüngecmişi okumam zor suan fırsat bulunca okucam bugün cısları yedim yazıyım
SABAH,CEYREK YUFKA,2 sosis.domates
ARA,BİR DİLİM KAKOULU KEK,3 kurabiye
AKSAM,3 orta boy balık,1 kase corba,salata,1 kaymaklı etimek
dahada birsey yemem cok mu olmus yaaa spor aksama kadar hizmet,su azıcık
aynen canım herzaman herzaman salta olmaz bazen böyle yemek gerekiyor önemli olan hergün yememek aynı bizim yaptığımız gibi
evet canım yarın sendende bekliyorum pasta börek çörek yiyeceksin yazarsın artık
fazlasıyla hak ediyosun maşallahın var
evet canım gayet tok tutuyo bugün kahvenin yanında yedim akşama fazla acıkmadımayrıca listemdede var 1 çay bardağı
malum çorumun leblebisi meşhur köyden gelirken aldım
bende 32 dakika bisikletimi sürdüm şimdi yeşilçayımı içiyorum
1 dilim ayva yiyeceğim köy ayvası organik
[UOTE=ilknur84;34533408]aynen canım herzaman herzaman salta olmaz bazen böyle yemek gerekiyor önemli olan hergün yememek aynı bizim yaptığımız gibi
bende 32 dakika bisikletimi sürdüm şimdi yeşilçayımı içiyorum
1 dilim ayva yiyeceğim köy ayvası organik
Bende yarın aliyim ara öğünlerde yerim aslında acikmaktan çok canım bişeyler yemek istiyo ama açlıktan değil çok enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?