"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

burdayım
bende ofiste yine 10 dk leslie tarzı kardiyo yaptım ayakustu.ama alanya ısındı artık 10dk bile az da olsa terlemeye yetiyor.allahtan yedek atlet tişört getirmişim yaptım oturdum

ben kapatmışım sen açmışsın canım süpersin spor heryerde spordur yeterki iste bak nasılda heryerde yapılıyor diymi ama

Son düzenleme:
ay canım çok geçmiş olsun senin başın çok sık ağrıyo doktora gitmedinmi:44:

Bugün Bursa'da hava bi garipti.yuruyuse çıktım bi güneş açtı bi rüzgar esti o yaptı sanırım bide çamaşır suyu bana gelmiyo bu aralar sabah lavabolari temizlemistim ondan da olmuş olabilir canım ya

Bugün Bursa'da hava bi garipti.yuruyuse çıktım bi güneş açtı bi rüzgar esti o yaptı sanırım bide çamaşır suyu bana gelmiyo bu aralar sabah lavabolari temizlemistim ondan da olmuş olabilir canım ya

geçmiş olsun canım çamaşır suyu aynen banada hiç iyi gelmez gözlerim yanar midem bulanır başımı ağrıtır dikkat et az kullanmaya çalış

geçmiş olsun canım çamaşır suyu aynen banada hiç iyi gelmez gözlerim yanar midem bulanır başımı ağrıtır dikkat et az kullanmaya çalış

Evet canım ya dikkat etmeye çalışıyorum qma kullanmadan da temizlik olmuyo.bugun kimsecikler yok.sen ben neslihan o kadar. Guzelimm kv.de de.Allah yardımcısı olsun.ilknur doğum günü telasinda diğer kızlar nerdeki acaba.bugun çok sakin burası:26:

Bugün yediklerim sabah maydanoz kürü
kahvaltı: omlet, 3 zeytin, beyaz peynir domates salatalık 1 dilim ekmek ve yarım poğaça(oğlumun yarım kalan poğaçası, az krem peynir ve biraz tahin pekmez bir tatlı kaşığı kadar
Öğle Yemeği:bir tabak kuru fasulye Bir bardak ayran galiba bir dilim ekmek
Ara:bir mini ekler pasta bir kase supangle
Akşam:bur tabak kadar bulgur pilavı üstü az kuru fasulye salata 3 tane salatalık turşusu minik
Şimdilik yediklerim bu kadar belki sonra bir sütlü Nescafe içerim. Bugün tatliyi abarttim sanırım:26:

Son düzenleme:
Hepinize iyi akşamlar Bugun yediklerim
SABAH klasik ekmek arasi kahvaltı şekersiz cay
ARA bir kuru incir
OGLE arkadaslarla disardaydik 2 küçük lavas, et çöp şiş, 1kaşık bulgur pilavi salata ayran , 3 tatlı kaşığı irmik tatlısı

AKŞAM 1 kase mercimek çorbası bir dilim pizza

Çok doldu midem güya ben bu hafta kaçamak yapmayacaktim kötü basladim kötü gidiyor hadi hayirlisi:18::26:

bugün çok yemişsin seçilcim olmamış bari bu saatten sonra bişey yeme

salıya kadar sana kaçamak yoktu canım unutmuşsun galiba

buda benim menüm

sabah 1 bardak ılık limonlu su

kahvaltı

2 dilim ekmek 4 tane zeytin lor peynir biraz reçel

ara

2 parça ceviz yarım ayva

öğle

etli patatesli bezelye 2 dilim ekmek

ara

1 çb beyaz leblebi 1 sütlü türk kahvesi

akşam

1 dilim ekmek 1 tabak peynirli salata

3 litre su 1 yeşilçay

şimdi eliptik zamanı yarım saat ardından yeşilçay

destinacım afiyet olsun kahvaltı çok güzel ama sanırım protein eksik (yumurta ve peynir yok). özelliklemi yemedin bir bildiğin varsa paylaşırmısın bizimle
bol eksili hafta dilerim
ölçüyü yazmadım ya ondan görmedin herhalde peynirsiz kahvaltı yaptım mı doymuyorum ben muhakkak olacak

tamam canım yazmıyım tabi dayanabilirsem

bugün dip köşe iyi bi temizlik yaptım kvdemler varken yapamamıştım iyi oldu çok yoruldum ama evim misler gibi koktu

diyetimede uydum çok şükür

bugün yediklerim

sabahı yazmıştım

öğle: yoğurtlu ebegömeci yemegi 2 kaşık barbunyalı taze fasulye yemeği, salata 2 dilim k,ekmeği

ara : 1portakal

akşam: 2 kaşık pilav üstü tavuk ,salata ,2 kepçe az şhriyeli çorba ,1 bardak ayran

ara : 1 portakal

kızlar iyi aksamlar otomatik gelin modundayım bugün kayınvalide misafir etme sırası bende bugün geldiler inanırmısınız daha yeni oturdumm bittim resmen bugün gecmişi okumam zor suan fırsat bulunca okucam bugün cısları yedim yazıyım
SABAH,CEYREK YUFKA,2 sosis.domates
ARA,BİR DİLİM KAKOULU KEK,3 kurabiye
AKSAM,3 orta boy balık,1 kase corba,salata,1 kaymaklı etimek
dahada birsey yemem cok mu olmus yaaa spor aksama kadar hizmet,su azıcık

nice yaşları olsun işallah

kızlar çok teşekkür ederim.. pastayı yaptım iki katılı yaptım yetmez diye ama baya bi yoruldum bugün anca oturdum kı...n üstüne birde pizza yapıcam onuda sabah erken uyanıp yapıcam sabah namazına erken kalkarsam yetişir herhalde..

ama sizleri çok merak ettim aklım buradydı..

seçil canım çok geçmiş olsun ne zaman çamaşır suyu kullansan hep başa vuruyor canım bir süre kullanma veya az kat oldumu..

bugünki menüm

sabah
2 dilim ekmek tost makinasında kızarmış
zeytin peynir
salam

öğlen
bir dilim ekmek kaşar peynir ve salam çok işim vardı baktım vakit geçiyor hemen bunu yapıp yedim bugünlük böyle oldu

ara
1 kaşık puding
1 minik muz

akşam
salata hellim peynir
1 kase yoğurt

3 litre su 3 yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…