- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Kızlar çok başım ağrıyo benim
burdayım
bende ofiste yine 10 dk leslie tarzı kardiyo yaptım ayakustu.ama alanya ısındı artık 10dk bile az da olsa terlemeye yetiyor.allahtan yedek atlet tişört getirmişim yaptım oturdum
ay canım çok geçmiş olsun senin başın çok sık ağrıyo doktora gitmedinmi:44:
Bugün Bursa'da hava bi garipti.yuruyuse çıktım bi güneş açtı bi rüzgar esti o yaptı sanırım bide çamaşır suyu bana gelmiyo bu aralar sabah lavabolari temizlemistim ondan da olmuş olabilir canım ya
geçmiş olsun canım çamaşır suyu aynen banada hiç iyi gelmez gözlerim yanar midem bulanır başımı ağrıtır dikkat et az kullanmaya çalış
Kızlar çok başım ağrıyo benim
Bugün yediklerim sabah maydanoz kürü
kahvaltı: omlet, 3 zeytin, beyaz peynir domates salatalık 1 dilim ekmek ve yarım poğaça(oğlumun yarım kalan poğaçası, az krem peynir ve biraz tahin pekmez bir tatlı kaşığı kadar
Öğle Yemeği:bir tabak kuru fasulye Bir bardak ayran galiba bir dilim ekmek
Ara:bir mini ekler pasta bir kase supangle
Akşam:bur tabak kadar bulgur pilavı üstü az kuru fasulye salata 3 tane salatalık turşusu minik
Şimdilik yediklerim bu kadar belki sonra bir sütlü Nescafe içerim. Bugün tatliyi abarttim sanırım:26:
Hepinize iyi akşamlar Bugun yediklerim
SABAH klasik ekmek arasi kahvaltı şekersiz cay
ARA bir kuru incir
OGLE arkadaslarla disardaydik 2 küçük lavas, et çöp şiş, 1kaşık bulgur pilavi salata ayran , 3 tatlı kaşığı irmik tatlısı
AKŞAM 1 kase mercimek çorbası bir dilim pizza
Çok doldu midem güya ben bu hafta kaçamak yapmayacaktim kötü basladim kötü gidiyor hadi hayirlisi:18::26:
ölçüyü yazmadım ya ondan görmedin herhaldedestinacım afiyet olsun kahvaltı çok güzel ama sanırım protein eksik (yumurta ve peynir yok). özelliklemi yemedin bir bildiğin varsa paylaşırmısın bizimle
bol eksili hafta dilerim
seçil bende iyiyim canım sağol
destina kilo vermene sevindim canım ama nekadar verdiğini yazma salıya sürpriz olsun tatlım
neslihan senin kilo vermenede çok sevindim canım
güzelim Allah sabır versin canım sakın çok yeme
ilknur kızının doğum günü kutlu olsun caım
benimde dün misafirim vardı kızlary yediklerim biraz dengesiz oldu
Geçmiş olsun canım ilaç içip yat dinlen
bugün çok yemişsin seçilcim olmamış bari bu saatten sonra bişey yeme
nice yaşları olsun işallah
herkese günaydın evet bende dün hiç açamadım sayfayı bugünde şifre falan değiştirdim neyse şükür kavuştuk
ilknur kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu ömür versin sevdikleriyle rabbim inşallah
güzelim allah yardımcın olsun sabır versin sana, stres yapıp çok yeme lütfen bak pasta yenmiş dün hemde akşam olmaz ki olmaz ki
neslihan menün süper umarım tartı seni hep böyle sevindirir
ÇÇÇOK şükür girebildim 1 saati geçkindir uğraşıyorum ya
iyice sinir oldum şifreyi kabul etmiyo yok teniden şifre al bilmem ne sonunda yani
neyse kızlar günaydın nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri
seçil bende iyiyim canım sağol
destina kilo vermene sevindim canım ama nekadar verdiğini yazma salıya sürpriz olsun tatlım
neslihan senin kilo vermenede çok sevindim canım
güzelim Allah sabır versin canım sakın çok yeme
ilknur kızının doğum günü kutlu olsun caım
benimde dün misafirim vardı kızlary yediklerim biraz dengesiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?