• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Helloo herkese 🙃☺️
Benim pek halim yoktu bugün çoğunlukla evdeydim. Şimdi yürüyüşe çıktım. İki günlük menü yazicam. Sizin nasıl geçti salınız bakalım?

Pazartesi &salı menü spor
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk

Pazartesi
Sabah 10:00 bir haşlanmış yumurta, biraz cherry domates, peynir, bir dilim TB ekmek biraz pastırma, 1 çay kaşığı çilek reçeli

Ara 12 kahve, 1 tane Kavala kurabiyesi

Akşam 16:30 biraz kuzu eti. 4 kaşık pilav (basmati)

Spor yürüyüş 8bin adım

Salı

Sabah 8:30 tereyağlı yumurta, yarım avokado, yarım dilim ekmek (az karbonhidratli olandan)

10:30 sade filtre kahve

Öğlen disaridaydim acıkınca ilk buldugumu yedim, yani saat 2 gibi bir kuruvasan

Akşam 17:00 küçük bir tabak marullu yoğurtlu sosyete mantısı (yufka içinde tavuk var) bir küçük kase blueberry
Spor gerci hala yürüyorum ama 6bine tamamlayıp dönücem

Yeni taşındık izmir tire ye dün arkadaşım çok seviyoruz diye izmirden getirmiş valla dayanamadım yedim bugünde. Heryerde yenmiyor boyoz illa izmir olacak 😉
Ben cevap yazana kadar alıntı eskidi ☺️☺️
Hatırladım evet canım seni sahi Tireye tasincaktiniz. Umarım sevmişsinidir. Benim için tire köftesi yer misin bir gün 🤩🤩 Bana kısmet olmamıştı da. İzmir'de otururken tam annemle Tire gezisi ayarladigimiz gün adet ağrım tutmuştum pazarı filan da vardı o gün. Üzülmüştüm gidemedik diye. Sonra da fırsat olmadı zaten.
Öğretmen misin canım
Evet ingilizceci. Sen peki çalışıyor muydun pilatescim? Gerçi bebiş var şu an. Geçti mi ishali? Nasıl oldu
Canım ellerine sağlık.
Bir süredir hastayım ugrayamadim. Yarın iş başı ama hala hastayim. 2. Kuru antibiyotik başlandı. Umarım yarın iyi geçer 🤲
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun biraz daha iyi misin?
ben akşam saatlerinde kafeinli şeyler içmiommmm soda sadece
Ben de öyle. İçerim içmesine tabi de uyutmuyor sonra 🥹🥹

Bu sabah YouTubetan film seyrettim Senden bana Kalan diye. Baya acıklıydı. Ağlamak isteyen varsa duyurulur 😅 Kızımla seyrettik.

Ben cevap yazana kadar alıntı eskidi ☺️☺️
Hatırladım evet canım seni sahi Tireye tasincaktiniz. Umarım sevmişsinidir. Benim için tire köftesi yer misin bir gün 🤩🤩 Bana kısmet olmamıştı da. İzmir'de otururken tam annemle Tire gezisi ayarladigimiz gün adet ağrım tutmuştum pazarı filan da vardı o gün. Üzülmüştüm gidemedik diye. Sonra da fırsat olmadı zaten.

Evet ingilizceci. Sen peki çalışıyor muydun pilatescim? Gerçi bebiş var şu an. Geçti mi ishali? Nasıl oldu

Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun biraz daha iyi misin?

Ben de öyle. İçerim içmesine tabi de uyutmuyor sonra 🥹🥹
Öksürükten ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi 🫣
Ama bugün diyete başladım yine ve yeniden.
Mens bitti. Öksürükte karın kaslarimi çalıştırıyor 🤪😂

Ellssa Ellssa kaptanım biryere dahil olmadan yazayım buraya. Bir yere bağlı olmaya hazır değilim. Siz menümü değerlendirin.
Bugün ki menüm

Sabah 1 haşlanmış yumurta

1 tam buğday ekmek

3 iri zeytin

1 yemek kaşığı tulum peyniri

Öğlen 2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday

80 Gr ton balığı 2 yaprak marul

1 içim ayran

Arada 8 çiğ badem

Akşam 2 yemek kaşığı yoğurtlu Cevizli semizotu

1 kase kıymalı bulgur çorbası 8 tane üzüm

Gece 1 bardak Ballı altın süt
Chatgb ye sordum. Aferin güzel beslenmisin ama az kalori almışsın dedi. Altın süt yerine başka şey tercih et dedi. Öksürük var dedim olur o zaman önce sağlık dedi 😂🤪

Kizlar selamlar nasilsiniz? Belkide beni takimdan attiniz, atsanizda haklisiniz.Okulda, evde hicbir seye yetisemedigim gunler geciriyorum.Haftasonuda esim rahatsizdi.Deli bir kosturmaca, sanki her sey yarim yamalak kaliyormus gibi bir his..Yine kuru yapraklar gibi savruluyorum😅🙈Cumartesiden itibaren tum menu ve sporlarimi paylasacagim.Kilo bildirimide yapamadim onuda paylasacagim bugun eve gidince.Herkese keyifli aksamlar.💕

Kizlar selamlar nasilsiniz? Belkide beni takimdan attiniz, atsanizda haklisiniz.Okulda, evde hicbir seye yetisemedigim gunler geciriyorum.Haftasonuda esim rahatsizdi.Deli bir kosturmaca, sanki her sey yarim yamalak kaliyormus gibi bir his..Yine kuru yapraklar gibi savruluyorum😅🙈Cumartesiden itibaren tum menu ve sporlarimi paylasacagim.Kilo bildirimide yapamadim onuda paylasacagim bugun eve gidince.Herkese keyifli aksamlar.💕
Yoookk kızzz ne atması hazırlıga alın beni demediğin sürece devamsın ve ben senin kaptanınımm🤣🤣

Bugünden sonra menüleri paylaş sıkı bi diyet lütfeeennnn 🫣🫣🫣🫣

Ben de seni merak etmiştim canım. Hepinizin sağlığı iyi olsun da, koşturmacalar düzene girer nasılsa Özgecim. Kaça kadar okulda kalıyorsun? Hem evde hem işte kolaylıklar dilerim valla çalışkan arkadaşım 🙏🧡

Back
X