"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar bugün bildirimi erken yapıcam

geçen hafta 73,400
bu hafta 73,200

giden 200 gr

neyseki artıda çıkmadım buna çok sevindim ama bu hafta çok dikkat edicem inşallah bakalım neler olacak..

günaydın kızlar bende yapayım bildirimi malum bebiş var 11 de burda olmayabilirim
gecen hafta 62.2
bu hafta 62.2 ne gitmiş ne gelmiş bunada şükür

Günaydın hanımlar....
Bugun büyük gün hadi bakalım.1.gelsin...
İlknur amin canım.
Ayse allah tekrar sabır versin,yasatmasın kimseye.
Destina fırsat yaratıp bilgi verdigin için tesekkür ederim.

günaydın canım bakalım kim 1. görecez ben yerimde pineklemişim

günaydın kızlar bugün bi arkadaşımla ona ev bakmaya gidicez kiralık 9 bucuk gibi gelir herhalde ama şansada yağmur yağıyor neyse hayırlısı olsun inşallah kafasına yatan bi yer buluruz..

kolay gelsin canım üşütme aman dikkat et dün öglende yedim yanlış okumusun sen,200 gr da olsa vermişsin tebrikler

valla alem bi durum allah sana kolaylık versin.dizi filmi gibi

günaydın kızlar bende yapayım bildirimi malum bebiş var 11 de burda olmayabilirim
gecen hafta 62.2
bu hafta 62.2 ne gitmiş ne gelmiş bunada şükür

günaydın canım bakalım kim 1. görecez ben yerimde pineklemişim

kolay gelsin canım üşütme aman dikkat et dün öglende yedim yanlış okumusun sen,200 gr da olsa vermişsin tebrikler

hmmm tamam ben yanlış okudum o zaman canım evet en azından 200 gr gitti seviindim ama dün artıyı görünce gözlerim böyle oldu rsmen bugün sevindim ama kaçamak yok daha..

sende aynı çıktın yaa oohh en azından artıda değilsin iyi oldu böyle ama bu hafta hep birlikt çok dikkat edicez anlaştıkmı..

evet kızlar bildirim geliyor benden

geçen hafta 87,800
bu gün 86,700
giden -1,100
daha fazla bekledim sanırım ben beğenmedim. ama genede mutluyum 86 gördümya şükür

dün bende artıydım bu sonuc yediklerime göre cok iyi,bu hafta inşallah yok kacamak falan anlaştık canım

günaydın kızlarrrr:)))yağmurlu ama çokkkkk güzel bir izmir sabahından sevgiler..
evet bu kadar laftan sonra özüne gelelim işin...
ben maalesef bu hafta artıyım..83.7..geçen hafta 83.3 tüm..yani 400 gr artıdayım..bu sonucu bekliyorum zaten..
neyse bu sabah tekrar başlıyoz..ve dikkat ediyoz..
sabah çeyrek sandwiç ekmeğine domates salatalık biber peynir yaptım..tatlandırıcılı çay..1 saattir de yarım litre suyu içiyorum..
arada bir elma yicem..öğlene bakıcaz..

günaydın herkese bende bildirim yapayım bu hafta erkenciyiz

geçen hafta 68.2

bu hafta 68

neyse artı değilim çok şükür

ilknur gülcan ne güzel sizde artı olmamışsınız

neslihan süpersin tebrikler

hayalimsi bu hafta hep beraber dikkat edicez topralıyacaz inşallah

Son düzenleme:

geçen hafta 87,800
bu gün 86,700
giden -1,100
daha fazla bekledim sanırım ben beğenmedim. ama genede mutluyum 86 gördümya şükür

tebrikler

bu hafta sıkı tutuyoruz dikkat edelim hep beraber

tebrikler canım 800 gr cok iyi masallah

günaydın kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum dün akşam eve geldik okuyamadım şimdi okudum erkenden bbildirimler yapılmış bugün

ama benim kilo cetvelime ne olmuş ya niye böyle olmuş neyse akşam eşime yaptırırım yeni bi çizelge yeniye ihtiyacım var zaten

Ayse canım girdiginde okuyup cevaplarsın.Aklımdayken yazayım.Bebegi ölen akrabanın durumu nasıl canım?Topladı mı biraz?

Güzelim canım bugun konuştum kuzenimle sesi iyi geliyordu toparlamış biraz daha allah a şükür dikisleri az olmuş ayaklanmış fiziksel olarakta iyi bırakmamış kendini allah kimsenin başına vermesin çok zor bişey rabbim evlatlarimiza sağlık versin

kızlar bugün bildirimi erken yapıcam

geçen hafta 73,400
bu hafta 73,200

giden 200 gr

neyseki artıda çıkmadım buna çok sevindim ama bu hafta çok dikkat edicem inşallah bakalım neler olacak..

geçen hafta 87,800
bu gün 86,700
giden -1,100

tebrikler kızlar kilo kilodur 200 gramda olsa

amin canım amin

ben bu hafta hiç boş durmadım sadece pazar günü spor yapmadım haftaiçi hep yaptım bisiklet sürdüm dünde 1 saat yürüyüş haftaiçi kaçamak yapmadım ama 2 gündür kaçamaklı geçiyo malesef sizden özendim ne yalan söyliyim herkes kaçamak yapmış bende yapıyım dedim gördüm günümü

neyse bende bildirim yapıyımda spor yapıcam 30 dk

geçen hafta; 61.9

bu hafta; 61.3

giden; 600 gram

bunada şükür kaçamak yapmasaydım daha çok verirdim belkide neyse sonra görüşürüz kızlar

bu hafta topiğimiz mutsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…