- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Günaydın canım.Yagmurlu havadada ev bakmak cok zor oluyor.Allah yardım etsin.
Günaydın hanımlar....
Bugun büyük gün hadi bakalım.1.gelsin...
İlknur amin canım.
Ayse allah tekrar sabır versin,yasatmasın kimseye.
Destina fırsat yaratıp bilgi verdigin için tesekkür ederim.
günaydın kızlar bugün bi arkadaşımla ona ev bakmaya gidicez kiralık 9 bucuk gibi gelir herhalde ama şansada yağmur yağıyor neyse hayırlısı olsun inşallah kafasına yatan bi yer buluruz..
İstemiyormuş beni,ogluna ben para verdirtmiyormuşum.O onun annesiymiş...Daha bir cok sey.Eşimle birbirimizi cok sevdigimizden,eşim benden kopmamış.Şişmanlarsam göze cirkin gelen,gönülden cıkarmış....
Vayy dedim ya eşime,annen senarist olmalıymış!!!
Eşimle kv cok tartıştı....İyi oldu,gercekleri duydu.Kızlar bana destek olun ben bu cadıya göstercem şişmanlamayı....
Ddem 1.bekliyorum seni.
günaydın kızlar bende yapayım bildirimi malum bebiş var 11 de burda olmayabilirim
gecen hafta 62.2
bu hafta 62.2 ne gitmiş ne gelmiş bunada şükür
günaydın canım bakalım kim 1. görecez ben yerimde pineklemişim
kolay gelsin canım üşütme aman dikkat et dün öglende yedim yanlış okumusun sen,200 gr da olsa vermişsin tebrikler
hmmm tamam ben yanlış okudum o zaman canım evet en azından 200 gr gitti seviindim ama dün artıyı görünce gözlerimböyle oldu rsmen bugün sevindim ama kaçamak yok daha..
sende aynı çıktın yaa oohh en azından artıda değilsin iyi oldu böyle ama bu hafta hep birlikt çok dikkat edicez anlaştıkmı..
evet kızlar bildirim geliyor benden
geçen hafta 87,800
bu gün 86,700
giden -1,100
daha fazla bekledim sanırım ben beğenmedim. ama genede mutluyum 86 gördümya şükür
günaydın kızlarrrr:)))yağmurlu ama çokkkkk güzel bir izmir sabahından sevgiler..
evet bu kadar laftan sonra özüne gelelim işin...
ben maalesef bu hafta artıyım..83.7..geçen hafta 83.3 tüm..yani 400 gr artıdayım..bu sonucu bekliyorum zaten..
neyse bu sabah tekrar başlıyoz..ve dikkat ediyoz..
sabah çeyrek sandwiç ekmeğine domates salatalık biber peynir yaptım..tatlandırıcılı çay..1 saattir de yarım litre suyu içiyorum..
arada bir elma yicem..öğlene bakıcaz..
günaydın herkese bende bildirim yapayım bu hafta erkenciyiz
geçen hafta 68.2
bu hafta 68
neyse artı değilim çok şükür
ilknur gülcan ne güzel sizde artı olmamışsınız
neslihan süpersin tebrikler
hayalimsi bu hafta hep beraber dikkat edicez topralıyacaz inşallah
tebrikler canım 800 gr cok iyi masallah
Ayse canım girdiginde okuyup cevaplarsın.Aklımdayken yazayım.Bebegi ölen akrabanın durumu nasıl canım?Topladı mı biraz?
kızlar bugün bildirimi erken yapıcam
geçen hafta 73,400
bu hafta 73,200
giden 200 gr
neyseki artıda çıkmadım buna çok sevindim ama bu hafta çok dikkat edicem inşallah bakalım neler olacak..
evet kızlar bildirim geliyor benden
geçen hafta 87,800
bu gün 86,700
giden -1,100
daha fazla bekledim sanırım ben beğenmedim. ama genede mutluyum 86 gördümya şükür
günaydın herkese bende bildirim yapayım bu hafta erkenciyiz
geçen hafta 68.2
bu hafta 68
neyse artı değilim çok şükür
ilknur gülcan ne güzel sizde artı olmamışsınız
neslihan süpersin tebrikler
hayalimsi bu hafta hep beraber dikkat edicez topralıyacaz inşallah
Güzelim canım bugun konuştum kuzenimle sesi iyi geliyordu toparlamış biraz daha allah a şükür dikisleri az olmuş ayaklanmış fiziksel olarakta iyi bırakmamış kendini allah kimsenin başına vermesin çok zor bişey rabbim evlatlarimiza sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?