"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

pardon şekerim bende düzeltmemi yaptım bi önceki haftayı yazmısım yanlışlıkla sen doğrusun :) geçen hafta 87,500 müşüm eksilen -800

Kızlar listeyi yaptım su an 800 gr neslihan 1.destina aksama kadar gelirse listede degişiklik olucak bilginize.Bu hafta spor haftası ilan ediyorum.Herkes yaptıgından fazla spor yapsın bu hafta var mısınız?

Kızlar listeyi yaptım su an 800 gr neslihan 1.destina aksama kadar gelirse listede degişiklik olucak bilginize.Bu hafta spor haftası ilan ediyorum.Herkes yaptıgından fazla spor yapsın bu hafta var mısınız?

ozaman haftanın adıda spor haftası olsun sabah akşam yürüyelim zıplayalım okey

ozaman haftanın adıda spor haftası olsun sabah akşam yürüyelim zıplayalım okey

Tamam.Diger kızlarda ne dicek bakalım.Dısarı cıkıp yürüyemeyen acın müzik,göbek atın.Hem enerjinizi bosaltırsınız yada ip atlayın.Bu hafta spor artıyor hanımlar.Biraz kaslanmak lazım.Benim bel inşallah agrı yapmaz.Su an iyiyim sükür.

süpewrsinnn..varımm..harika bir hafta ismi oldu..en çokta benim ihtiyacım var:)))

Kızlar 1 hafta daha gitti.Bu hafta cok dikkat edelim.Bu haftada bitti mi nisan zaten.Yaz geldi sonra :) kaybetcek vakit yok.Kimse kacamak yapmıyor.

Tamam bende varım.Bugun belim daha iyi.Hergün 1 hafta düzenli eliptik yapacagım.Secil,destina ayran detoksu ile ilgili yorum yapmıştı,ne oldugunu hatırlıyor musun

Evet canım spor çok iyi geliyo.destina misafiri var diye yapamamisti diye hatırlıyorum ben.ayrqn detoksumu yapmayı planliyosun canım

Vay 400 gr la ilk 3 e girmisim.seviniyim mi uzuliyim mi.kizlar bu hafta çok sıkıyız kaçamak yok spor artıyor ona göre alınan kararlara uyalim

Evet canım spor çok iyi geliyo.destina misafiri var diye yapamamisti diye hatırlıyorum ben.ayrqn detoksumu yapmayı planliyosun canım

Vay 400 gr la ilk 3 e girmisim.seviniyim mi uzuliyim mi.kizlar bu hafta çok sıkıyız kaçamak yok spor artıyor ona göre alınan kararlara uyalim

Sevin...sevin.İlk 3 tesin,destina degişiklik yaratmazsa....Destina ayran detoksu ile ilgili diyetisyen yorumunu yapmıstı.Evet canım yarın ayran detoksu yapayım dedim.

Secil 74 leri gördün,73 e yaklastın.Cook iyi,biraz daha gayret kız.

Ediyorum canım bu hafta 73 ü gormeliyim artik.bizim fitness salonu açılmış bisiklet koymuşlar akşamları oraya inicez eşimle konuştuk o da iyi gelir baya kalori harcatiyo çünkü

Sevin...sevin.İlk 3 tesin,destina degişiklik yaratmazsa....Destina ayran detoksu ile ilgili diyetisyen yorumunu yapmıstı.Evet canım yarın ayran detoksu yapayım dedim.

Hatırladım şimdi diyetisyen tek taraflı beslenme demiş onun yerine detoks salata vermiş. Dokunmaz dimi ayran detoksu sana rahatsızlığın var ya onun için:26:
Liste için eline sağlık canım. Destina gelene kadar 3.yum.ama haftaya 1. olurum belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…