"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

çok dikkat ediyosun canım kesinl,ikle fazla kaçırma 2 kilo sözün var unutma bekliyoruz senden gelenlerden ye ama az ye

çok merak ettim canım tütü ne kızım olmadığından bilmiyorum kızın kaç yaşında adı ne

kızım 5 yaşında adı berra.. hani şu tülden kabarık olan etekler varya ondan işte havada bozuk yağmur gelecek gibi bugün elbise giyindi pantolon kazak götürimde giderken değiştiririm orada..

neyse kızlar ben çıkıyorum evi süpürüyümde spor saatim geliyo görüşmek üzere:79:

kızım 5 yaşında adı berra.. hani şu tülden kabarık olan etekler varya ondan işte havada bozuk yağmur gelecek gibi bugün elbise giyindi pantolon kazak götürimde giderken değiştiririm orada..

adıda çok güzelmiş anaokuluna gidiyo ozaman Allah bağışlasın canım

Günaydın fıstıklar.nasilsiniz? Dün akşam oglusumun doğum gününü kutladık dün tatlıyı fazla kaçırdım.ama gün içinde yedimlerim kahvaltı :tost ara:Türk Kahvesi öğle:mercimek yemeği ve bir kase salata ara bir elma akşam: yok sadece bir porsiyon baklava bire yakın adana tatlısı ve yarim porsiyondan az pasta:26: dün 17 km yürüdüm kızlar gündüz+ akşam

günaydın afiyet olsun canım sen paza günü dikkat et abartmadan ye oldumu unutmaki pazar günü olunca salıya 2 gün kalmış oluyor..

canım ben akşam yemeğinde 1 dilim ekmek yiyorum bence diyetisyenin geldiyse bi git derim böyle olmıycak anlatırsın durumunu oda bi çare bulur canım :114:

Gelmedi daha diyetisyenim kadın ne tatil yaptı bee!!!!Bende ilknura özendim aksam ekmegi kaldırdım ama ben ilknur gibi yesem aclıktan giderim.

neyse kızlar ben çıkıyorum evi süpürüyümde spor saatim geliyo görüşmek üzere:79:

Kolay gelsin ddem.
Secil iyiyim canım,sen nasılsın?Ne yaptın tatlım cok kacamak yapmıssın...Kızlar sözler tutulmuyor!!!!......
Tatlılarla aksam yemegi yeseydin iyice fazla olurdu.Aksamın olmaması iyi olmuş

günaydın canım sen maşallah akşam baya bi yemişsin hmm demek kaçamak yapıyordun bende diyorumki seçil neden girmedi 9 u geçti şimdiye gelirdi diyorum seni gidi seni demek kaçamak peşindeydin heeeee

kızlar akşam yapılan kaçamaklar 3 günde ancak dengeleniyor akşam kaçamaklarına dikkat edin hem bu hafta kaçamak yoktu unuttunuzmu neyse kaçamak yapanlar dünü unutsun bugün dahada dikkat etsin fazlalıklar gitsin özeliklede cumartesi pazar sizden keninizi tutmanızı istiyorum kaçamak yapmak yok arkadaşlar unutmayın..

Kolay gelsin ddem.
Secil iyiyim canım,sen nasılsın?Ne yaptın tatlım cok kacamak yapmıssın...Kızlar sözler tutulmuyor!!!!......
Tatlılarla aksam yemegi yeseydin iyice fazla olurdu.Aksamın olmaması iyi olmuş

Saol canım iyiyim.aynen canım tatlı fazla kaçtı onun için gündüz akşam yemeği yemedim tatlı yicez diye.hesapladim canım bütün gün 1400 kalori almışım sabahta artı değildim tatlidan sonra da yürüdük baya onun için sanırım. Istediginizi soyleyebilirsiniz kızlar haklısınız:26: sene bir oglusumun doğum günü diye yedim ama abarttim

günaydın afiyet olsun canım sen paza günü dikkat et abartmadan ye oldumu unutmaki pazar günü olunca salıya 2 gün kalmış oluyor..

inan bana aklıma o geldi..eğer pazar abartırsam salı yanarım diye düşündüm..kesinlikle abartmıcam..umarım vaktim olmaz yemek yemeye:))))

günaydın canım sen maşallah akşam baya bi yemişsin hmm demek kaçamak yapıyordun bende diyorumki seçil neden girmedi 9 u geçti şimdiye gelirdi diyorum seni gidi seni demek kaçamak peşindeydin heeeee

12 yi geçiyordu canım eve geldiğimizde feci yorulmusum tatlidan sonrada yuruyunce pert oldum şimdi yürüyorum yine kızlar kaçamakları eritmek lazım ama dimi

hmm o zaman iyi yaa erkenmi yemiştin neyse senede bir oluyor hergün olmuyorya neyse unut gitsin bugün aynen devam yürüyüşler işe yaradı baksana artıda çıkmadın maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…