günaydın kızlar nasılsınız ,sabahtan beri mutfaktayım dolapları bosaltıp camasır suyuyla her yeri siliyorum tabi içinde ne var ne yoksa onlarıda ya su kahverengi kelebekler varya onlardan ucup duruyorlar nerden geliyorlar anlamadım iyice huylandım bakliyatları falan herseyi elden geciriyom daha cokk işim var şimdi kız uyudu gürültü yapmıyım diye ara verdim
günaydın kızlar nasılsınız ,sabahtan beri mutfaktayım dolapları bosaltıp camasır suyuyla her yeri siliyorum tabi içinde ne var ne yoksa onlarıda ya su kahverengi kelebekler varya onlardan ucup duruyorlar nerden geliyorlar anlamadım iyice huylandım bakliyatları falan herseyi elden geciriyom daha cokk işim var şimdi kız uyudu gürültü yapmıyım diye ara verdim
Günaydın hanımlar nasılsınız?Aksam cok cok acıktım.Aksam ekmek yememezlik yapmayacagım artık.Annemlere gittigimizde ekmek yerine 1 dolma yedim rahat uyudum ve acıkmadım.....Dün aksam yemeginden sonra cok acıktıgım için 3 dilim peynir attım agzıma,1 elma 2 cilek yedim.40 dk eliptik yaptım....
Gelelim bugune,bugun hava soguk ve kapalı.Bugun sporum evde eliptik yapmak.
günaydın hanımlar hayırlı cumalar yatıyomusunuz daha hadi kalkın yatmak yok tempo tempo
kahvaltımı yaptım sporumu yapıcam birazdan aslında işlerimde varda oğlum uyuyo uyansın başlıcam inşallah
Bizim kızlar uyuyor musunuz?
hayırlı cumalar canlar güzelimm akşamalrı bir dilimde olsa ekmek ye canım aç bırakma kendini sen bize bakma alıştık artık açlık olmuyor.. didem bugün tütü leri almaya gidicez baya bi spor olacak bana gene ama akşamda gene jillianı yapmak istiyorum bakalım çok yorgun olmazsam geçenki gibi yaparım..
kızım 5 yaşında adı berra.. hani şu tülden kabarık olan etekler varya ondan işte havada bozuk yağmur gelecek gibi bugün elbise giyindi pantolon kazak götürimde giderken değiştiririm orada..
Günaydın fıstıklar.nasilsiniz? Dün akşam oglusumun doğum gününü kutladık dün tatlıyı fazla kaçırdım.ama gün içinde yedimlerim kahvaltı :tost ara:Türk Kahvesi öğle:mercimek yemeği ve bir kase salata ara bir elma akşam: yok sadece bir porsiyon baklava bire yakın adana tatlısı ve yarim porsiyondan az pasta:26: dün 17 km yürüdüm kızlar gündüz+ akşam
kızlar akşam yapılan kaçamaklar 3 günde ancak dengeleniyor akşam kaçamaklarına dikkat edin hem bu hafta kaçamak yoktu unuttunuzmu neyse kaçamak yapanlar dünü unutsun bugün dahada dikkat etsin fazlalıklar gitsin özeliklede cumartesi pazar sizden keninizi tutmanızı istiyorum kaçamak yapmak yok arkadaşlar unutmayın..
ilknur............73.2
gülcan..........62.2
neslihan........ 86.7
hayalimsi........83.7
ayse...... .. ......68
ddem...............61.3
secil.................74.6
guzelim............71
destina.............
@@@@ilk 3 :)))
1.NESLİHAN......800 gr
2.Ddem.............600 gr
3.Secil...............400 gr
kilo alan
hayalimsi.......400 gr
Hanımlar eksi görmek istiyorum bu hafta hepimizden.
Bekliyorum canım.Bende cıkıyorum kızlar,spor saatim geldi.Sporumu yapayım.Sonra yemek yapayım.Sonra gezmeye giderim.
Kızlar selam bu gün sabahtan dışardaki işleri hallettim anca geldim ofise bu 3-4 gün katılımım düşebilir ay sonu malum işler yoğun
naparsınız kaçamakta koşan yoktur umarımKaçamakta olanlar derhal bıraksın bakimm
sabah 45 dk yürüdüm klasik kahvaltımı yaptım
aradada yoğurt+kuru meyve yedim
yeşil çay içiyom
öğlene bakalım ne yesem bilemedim pratik önerisi olan varmı
tatlım kolay gelsinde o kelebekler biyerden gelmez muhtemel bişiin güyelendi bakliyatları kontrol et. Içlerine tuz at istersen ozaman gelmez güve. Bide raflarına limon kabuğu kurutup koy kenarlarına oda kovucu etkisi var. Kolay gelsin tekrar
Saol canım iyiyiz sen nasılsın? Bakliyatlardan gelir canım o kelebekcikler güneş falan goruyosa yada uzun süre beklediyse oluyo canım
her öğünde ben ekmek yiyorum canım 1 dilimde olsa ye mutlaka sonra krizler geliyo ansızın
ne yatması canım çamasır suyunun içinde boguluyorum
benim kızda serra adı berrada cok güzell
canım o baklavalar baya bi duraksatıyo kilo vermeyi keske 1 tanecek yeseymişsin,neyse bakalım yola devam
haklısın canım tutamazsakdururuz sonradan
inşallah canımcım
iyi gezmeler canım
iyiyiz canım sende toparladın degilmi kendini,kuru biberler vardı güvelenmiş attım onları daha varmı bilmiyorum bakalım bugün cıkacak heryere bakacam,bakliyatlara annem atmıstı tuz diğerlerinide deneyeyim sagol bilgiler için
bir iki ucuyorlardı baktım gideceklri yok eve yerleştiler cok korkuyorum gitmiycekler diye huylandım iyice valla ya
bendede oluyor canm özellikle havalar ısındığında birde ben deniz kenarında oturuyorum nemden de oluyor yani anlayacağın ama giderler onlar bence hepsini çıkart havlandır ben tepsiye koyuyordum böyle birşey olduğunda
Gülcan kolay gelsin canım....Kelebekler hakkında hic bilgim yok.Hic karsılasmadım.
Benim dısarı cıkmam hayal oldu.Evde yapcak bişeyler bulayım
sagol canım bugün aksama kadar bitirip kurtulurum inşallah,hava kapalı diyordun yagdımı yagmur spor yap canım atla bisiklete
Avatarın cok hosuma gitti tatlım.
internetten indiriyorum canım gül çiçek resimleri yada kalp birsürü var canım sıkıldıkça değiştiriyorum
serra çok güzel isim allah cümlesinin içleri sırada bizimevlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versinher öğünde ben ekmek yiyorum canım 1 dilimde olsa ye mutlaka sonra krizler geliyo ansızın
ne yatması canım çamasır suyunun içinde boguluyorum
benim kızda serra adı berrada cok güzell
canım o baklavalar baya bi duraksatıyo kilo vermeyi keske 1 tanecek yeseymişsin,neyse bakalım yola devam
haklısın canım tutamazsakdururuz sonradan
inşallah canımcım
iyi gezmeler canım
iyiyiz canım sende toparladın degilmi kendini,kuru biberler vardı güvelenmiş attım onları daha varmı bilmiyorum bakalım bugün cıkacak heryere bakacam,bakliyatlara annem atmıstı tuz diğerlerinide deneyeyim sagol bilgiler için
bir iki ucuyorlardı baktım gideceklri yok eve yerleştiler cok korkuyorum gitmiycekler diye huylandım iyice valla ya
Kızlar icimi bir sıkıntı kapladı....Canım cok sıkıldı.Neden yok.Anlamsız bir sıkıntı.Hayır olsun inşallah
Tatlım nasıl oldun bi temiz hava al istersen yada bi kahve falan iç belki iyi gelir
İyiyim canım sagol,sevinçli bir haber aldım şimdi mutluyum....Offf içim daralmıştı 1-2 saat önce.
Kızlar kk da aydasunun başarı öyküsü var bi okuyun isterseniz.4 ayda hergün 1.5 saat yürüyerek ve diyet yaparak 22 kilo vermiş
Iyi olmana sevindim canım gözün aydın diyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?