"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın kızlar nasılsınız ,sabahtan beri mutfaktayım dolapları bosaltıp camasır suyuyla her yeri siliyorum tabi içinde ne var ne yoksa onlarıda ya su kahverengi kelebekler varya onlardan ucup duruyorlar nerden geliyorlar anlamadım iyice huylandım bakliyatları falan herseyi elden geciriyom daha cokk işim var şimdi kız uyudu gürültü yapmıyım diye ara verdim

Kızlar selam bu gün sabahtan dışardaki işleri hallettim anca geldim ofise bu 3-4 gün katılımım düşebilir ay sonu malum işler yoğun
naparsınız kaçamakta koşan yoktur umarım Kaçamakta olanlar derhal bıraksın bakimm
sabah 45 dk yürüdüm klasik kahvaltımı yaptım
aradada yoğurt+kuru meyve yedim
yeşil çay içiyom
öğlene bakalım ne yesem bilemedim pratik önerisi olan varmı

tatlım kolay gelsinde o kelebekler biyerden gelmez muhtemel bişiin güyelendi bakliyatları kontrol et. Içlerine tuz at istersen ozaman gelmez güve. Bide raflarına limon kabuğu kurutup koy kenarlarına oda kovucu etkisi var. Kolay gelsin tekrar

Saol canım iyiyiz sen nasılsın? Bakliyatlardan gelir canım o kelebekcikler güneş falan goruyosa yada uzun süre beklediyse oluyo canım

her öğünde ben ekmek yiyorum canım 1 dilimde olsa ye mutlaka sonra krizler geliyo ansızın

günaydın hanımlar hayırlı cumalar yatıyomusunuz daha hadi kalkın yatmak yok tempo tempo

kahvaltımı yaptım sporumu yapıcam birazdan aslında işlerimde varda oğlum uyuyo uyansın başlıcam inşallah

ne yatması canım çamasır suyunun içinde boguluyorum

Bizim kızlar uyuyor musunuz?

kızım 5 yaşında adı berra.. hani şu tülden kabarık olan etekler varya ondan işte havada bozuk yağmur gelecek gibi bugün elbise giyindi pantolon kazak götürimde giderken değiştiririm orada..

benim kızda serra adı berrada cok güzell

canım o baklavalar baya bi duraksatıyo kilo vermeyi keske 1 tanecek yeseymişsin,neyse bakalım yola devam

haklısın canım tutamazsak dururuz sonradan

inşallah canımcım

Bekliyorum canım.Bende cıkıyorum kızlar,spor saatim geldi.Sporumu yapayım.Sonra yemek yapayım.Sonra gezmeye giderim.

iyi gezmeler canım

iyiyiz canım sende toparladın degilmi kendini,kuru biberler vardı güvelenmiş attım onları daha varmı bilmiyorum bakalım bugün cıkacak heryere bakacam,bakliyatlara annem atmıstı tuz diğerlerinide deneyeyim sagol bilgiler için

Saol canım iyiyiz sen nasılsın? Bakliyatlardan gelir canım o kelebekcikler güneş falan goruyosa yada uzun süre beklediyse oluyo canım

bir iki ucuyorlardı baktım gideceklri yok eve yerleştiler cok korkuyorum gitmiycekler diye huylandım iyice valla ya

bendede oluyor canm özellikle havalar ısındığında birde ben deniz kenarında oturuyorum nemden de oluyor yani anlayacağın ama giderler onlar bence hepsini çıkart havlandır ben tepsiye koyuyordum böyle birşey olduğunda

bende göl kenarındayım yazın aksam pencere acamayız birsürüler dısarda ,bunlar cok ürüyo diye okudum internette ondan korkuyorum keske gitsinler

Gülcan kolay gelsin canım....Kelebekler hakkında hic bilgim yok.Hic karsılasmadım.
Benim dısarı cıkmam hayal oldu.Evde yapcak bişeyler bulayım

Son düzenleme:
Gülcan kolay gelsin canım....Kelebekler hakkında hic bilgim yok.Hic karsılasmadım.
Benim dısarı cıkmam hayal oldu.Evde yapcak bişeyler bulayım

sagol canım bugün aksama kadar bitirip kurtulurum inşallah,hava kapalı diyordun yagdımı yagmur spor yap canım atla bisiklete

sagol canım bugün aksama kadar bitirip kurtulurum inşallah,hava kapalı diyordun yagdımı yagmur spor yap canım atla bisiklete

Yok hava yagmadıda.Teyzem aradı belki gelirim,işim erken biterse dedi.Cıkmadım dısarıya.Ögle yemegi yedim,biraz erisin tekrar bir 30 dk daha yapayım.
İnşallah biter,bir daha olmaz.

Kızlar icimi bir sıkıntı kapladı....Canım cok sıkıldı.Neden yok.Anlamsız bir sıkıntı.Hayır olsun inşallah

Kızlar kk da aydasunun başarı öyküsü var bi okuyun isterseniz.4 ayda hergün 1.5 saat yürüyerek ve diyet yaparak 22 kilo vermiş

serra çok güzel isim allah cümlesinin içleri sırada bizimevlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…