hafif yiyeceğim zaten de..
benim yediklerim çok mu..normal bir beslenme olduğunu düşünüyorum..
zaten yediklerimi çok azaltarak ben kilo veremem..veririm ama çok ta hızlı alırım bunu biliyorum nedenle asla çok azaltmıcam..
bu mutlulugu fazlasıyla haettin canım inşallah dahada mutlu olacagın kilolara gelirsin
canım benimde belim daha kalın ben ölçülerimi bilmiyorum ölçmeyide bilmiyorum ama ölçmek isterim
kolay gelsin canım belini zorlama sakın
moralini bozma canım dün eksideydin ödem yapmıstır yedigin bende artık haftadan haftaya tartılacam cok üzülüyorum sonra
ne güzel dr da önerirse kullanırsın canım kendini zorlama bugün
bü cici tütüler ne kadar moda oldu degilmi cok sekerler güle güle giysin inşallah
o kadar varmıymış canım ya bende sabah 1 tane ıspanaklı milföy yedim kac kaloriacaba
dengeli olmus afiyet olsun
kızlar iyi günler ne yaptınız bakalım ben bugün 7 de kalktım çok mutlu oldum erken kalkabilmek beni mutlu ediyo sanki günümü daha bi dolu yasıyorum ,neyse geniş geniş kahvaltımızı yaptık cıktık pazara eşimle kızım arabayla döndüler ben kuaföre ugradım sac kestirmek için degşiklik oldu çokta güzel kestiler hosuma gitti sonra 45 dakka tempolu yürüyerek geldim eve bayabi yorulmusum e acıktımda arada yapamadım az önce yedik yemek az sonrada balkon falan yıkayacam işler var daha aksama yemekte olcak böyle kızlar benden
Menüm;
Ac karnına 3 bardak su,sonra spor
Sabah 3 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 domates,1 salatalık,1 biber
1 elma,1 bardak süt
1 bardak ısırgan cayı
Aksam 1 tabak yesil mercimek
30 dk yürüyüş,30 dk aletler 1.5 litre su.Aksam 1 türk kahvesi icebilirim,1portakal ekleyebilirim menüme.
afiyet olsun canım menü hafif tam yerinde olmuşMenüm;
Ac karnına 3 bardak su,sonra spor
Sabah 3 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 domates,1 salatalık,1 biber
1 elma,1 bardak süt
1 bardak ısırgan cayı
Aksam 1 tabak yesil mercimek
30 dk yürüyüş,30 dk aletler 1.5 litre su.Aksam 1 türk kahvesi icebilirim,1portakal ekleyebilirim menüme.
akşamada salata yoğurt yersin canım afiyet olsunöğle yemeğim:4 küçük dolma ekmek yok..salata yoğurt..
akşama hafif geçiştiricem..
ne güzel kuaförede gidilmiş sporda yapılmış akşamıda hafif geçirirsen süper canımkızlar iyi günler ne yaptınız bakalım ben bugün 7 de kalktım çok mutlu oldum erken kalkabilmek beni mutlu ediyo sanki günümü daha bi dolu yasıyorum ,neyse geniş geniş kahvaltımızı yaptık cıktık pazara eşimle kızım arabayla döndüler ben kuaföre ugradım sac kestirmek için degşiklik oldu çokta güzel kestiler hosuma gitti sonra 45 dakka tempolu yürüyerek geldim eve bayabi yorulmusum e acıktımda arada yapamadım az önce yedik yemek az sonrada balkon falan yıkayacam işler var daha aksama yemekte olcak böyle kızlar benden
kızlar selam nasılsınız kim var kim yok bakalım
ben iyiyim şükür evede gitmeme gerek kalmadı işteyim
bu gün beslenmem şöyle
26-03-2014-
Kahvaltı:çorba mercimek+2 dlm siyah ekmek
Ara:kurumeyve+10 badem+yeşilçay
Öğlen:bezelye+makarna+2 dlm ekmek
Ara: 1 elma+yoğurt yedim akşama allah kerim
iyi akşamlar kızlar çok yoruldum yaaaa
iyi akşamlar ilknurcum nasılsın
bugün baya spor yaptınya ondan canım ama iyi gelmiştir sana
kaç gündür yapıyorumda bugün bi fena oldum bacaklarım çok ağrıdı adetim yaklaşıyoya ondan sanırım ya çok halsizim
canım hep diyorum tamam hareket haftamız ama birgün full yapıyorsanız ertesi gün biraz daha hafif yapın sporu kaslar içinde iyi değil
iyim hamd olsun canım sen nasılsın.. bende oturdum çakıldım buraya..
bisikleti aynı sürdüm yürüyüşde yarım saat yaptım birazda gezdik ondan oldu işte adet belirtileri
bilgisayardanmı giriyorsun canım yoksa telefonmu:44:
bilgisayar nedenki sen nedenini yaz olurmu ben gelince okurum benim kız durmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?