"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Menüm;
Ac karnına 3 bardak su,sonra spor

Sabah 3 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 domates,1 salatalık,1 biber
1 elma,1 bardak süt
1 bardak ısırgan cayı
Aksam 1 tabak yesil mercimek
30 dk yürüyüş,30 dk aletler 1.5 litre su.Aksam 1 türk kahvesi icebilirim,1portakal ekleyebilirim menüme.

yediklerin çok değilde dolma full karbonh. olduğu için dikkat etmen gerekiyor yerken

teşekkürler canım.. evet yaa pek moda oldu 23 nisan da yaklaşınca herkes tütü peşinde hahahhaha

napalım canım yaa ev işi yemek fela filan :) oo hadi bakalım fıstık gibi olmuşsundur

menü güzel olmuş canım

afiyet olsun canım menü hafif tam yerinde olmuş
öğle yemeğim:4 küçük dolma ekmek yok..salata yoğurt..
akşama hafif geçiştiricem..
akşamada salata yoğurt yersin canım afiyet olsun
ne güzel kuaförede gidilmiş sporda yapılmış akşamıda hafif geçirirsen süper canım

afiyet olsun canım rahatsızlığın geçtiyse hafif beslenmeni tavsiye ederim salata yoğurt gibi

kaç gündür yapıyorumda bugün bi fena oldum bacaklarım çok ağrıdı adetim yaklaşıyoya ondan sanırım ya çok halsizim

canım hep diyorum tamam hareket haftamız ama birgün full yapıyorsanız ertesi gün biraz daha hafif yapın sporu kaslar içinde iyi değil

canım hep diyorum tamam hareket haftamız ama birgün full yapıyorsanız ertesi gün biraz daha hafif yapın sporu kaslar içinde iyi değil

bisikleti aynı sürdüm yürüyüşde yarım saat yaptım birazda gezdik ondan oldu işte adet belirtileri

iyi akşamlar kızlar menüm

kahvaltı

2 dilim ekmek 3 dilim peynir 5 tne zeytin biraz reçel çay

ara

2 parça ceviz yarım portakal

öğle

2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 1 kase yoğurt

ara

1 sütlü türk kahvesi 1 çay b. beyaz leblebi 1 kuru kayısı

akşam

1 dilim ekmek 4 yk mantar sote 2 yk yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay aradada yoğurt salatalık galeta falan yerim

iyi akşamlar kızlar bugün 45 dk ya yüksellettim yürüyüşümü dün yürüyememiştim çünkü akşamda sadece salata ve 2 küçük köfte yedim

iyi akşamlar kızlar kimseciklerde yokmuş ara öğün olarak 1 galeta 2 yk yoğurtun içine yarım salatalık doğradım yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…