"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İyi akşamlar herkese isyerinde bugun fırsatım olmadı arada bi okuyup çıktım herkes çok güzel sporunu yapıyor supersiniz bu hafta bence herkes çok güzel kilo verecek ben yapamadım kac gündür

Bugun yediklerime gelince
SABAH klasik ekmek arasi kahvaltı bol yeşillik
ARA ceviz kadar kurabiye yeşilçay
OGLE et döner 2 yk pilav salata ayran
ARA 5 cilek 1incir yeşilçay
AKŞAM 5 kaşık yeşil fasulye 1 kaşık yoğurt bol salata yarım dilim ekmek

öylesine sordum canım telefondan zor oluyoda bilgisayardan hemen yazıyorum cevabı telefondan 2 saatte
evet telefonda zor oluyor hatta yazılmıyor bile ben burada arada geçikince anlayınki benim cimcime durmuyo
iyi akşamlar kızlar bugün 45 dk ya yüksellettim yürüyüşümü dün yürüyememiştim çünkü akşamda sadece salata ve 2 küçük köfte yedim

iyi akşamlar kızlar kimseciklerde yokmuş ara öğün olarak 1 galeta 2 yk yoğurtun içine yarım salatalık doğradım yiyorum

hepiniz çok iyi gidiyorsunuz kızlar maşallah sizlere..

hayırlı akşamlar hatunlar..
menüm
sabah geç oldu
4 dilim mini ve ince cavdar ekmeği
1 haşlama yumurta
2 sosis
salam
zeytin
beyaz peynir
1er çay kaşığı ketçap mayonez

ara
yer fıstığı

ara
3 gün kurusu

akşam
fırında bur kanat
salata
yoğurt

3 litre su 2 yelişçay 1 formçay vede jillian yaptım kızımla yaptık çok komikti.. anne ben çok yoruldum anne ben ama böyle yapıyorum anneee sen terledinmi evet diyorum bende çok terledim diyor cadı yaa sonra birlikte duşa girdik amanda aman bi hevesli bi hevesli.. saçlarını kestim uçlarını aldım bıraz fazla almışım fark etmeden üzüldüm alıcam dedim ''ağlama anne uzar hemen'' diyor büyümüşde beni teselli ediyor..

Kizlar menum
Sabah 1ispanakli milfoy,salatalik
Ogle,2d ekmek,domatesli patlicandan 4yk,1kase cacik,tursu
Ara,1cb sut,6badem
Ara,2ceviz,yarim portakal,biraz leblebi
Aksam,2d ekmek 6yk et sote,salata
Aksam yemegi gec e kaldi cok halsiz dustum geceki arami aksamdan once yaptim,2lt su 45d yuruyus kizlar bilg esimde gecmisi ordan girince bakicam

Iyi aksamlar canim menu guzel olmus demek kizla yaptin sporunu pek eglenmissiniz ne guzel

menü güzel canım..

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar nasılsınız?Aksam cok cok acıktım.Aksam ekmek yememezlik yapmayacagım artık.Annemlere gittigimizde ekmek yerine 1 dolma yedim rahat uyudum ve acıkmadım.....Dün aksam yemeginden sonra cok acıktıgım için 3 dilim peynir attım agzıma,1 elma 2 cilek yedim.40 dk eliptik yaptım....
Gelelim bugune,bugun hava soguk ve kapalı.Bugun sporum evde eliptik yapmak.

günaydın hanımlar hayırlı cumalar yatıyomusunuz daha hadi kalkın yatmak yok tempo tempo

kahvaltımı yaptım sporumu yapıcam birazdan aslında işlerimde varda oğlum uyuyo uyansın başlıcam inşallah

günaydın canım burasıda kapalı bugün bende eliptik yapıcam

tabiki akşam yemeğinden sonra ara yapman gerekli ben yapıyorum akşam erken yiyorum 6 da
8 gibide galeta yoğurt meyve bişeyler yiyorum ikisinden birini yada 2yk yoğurdun içine salatalık doğruyorum yada
kuru kayısı oda güzel oluyo aç kalma canım bişeyler ye

afiyet olsun canım güzel menü :128:
menü güzel canım afiyet olsun tavuğun kanat bölümü yağlı olmuyomu sırf deri pek sevmem but severim ben göğüsde sevmem kuru oluyo oda neyse afiyet olsun canım:112:
afiyet olsun canım menü süper:128:

Aksam yemeginden sonra kahve,meyve,süt,bitki cayı bunlardan birini yada kahve meyve ara vererek icip yiyorum....Aksam yemeginden ekmegi kaldırdım dengem sastı.Makarna pilav grubuda yemedim....
Kahvaltı ettim,eliptik yapmak için vakit dolduruyorum.

butun derisinı yemem zaten sevmem ama ben kanatı daha çok seviyorum zaten 1 tane yedim oda büyük değildi minicikti ondan yedim

günaydın hanımlar hayırlı cumalar yatıyomusunuz daha hadi kalkın yatmak yok tempo tempo

kahvaltımı yaptım sporumu yapıcam birazdan aslında işlerimde varda oğlum uyuyo uyansın başlıcam inşallah

hayırlı cumalar canlar güzelimm akşamalrı bir dilimde olsa ekmek ye canım aç bırakma kendini sen bize bakma alıştık artık açlık olmuyor.. didem bugün tütü leri almaya gidicez baya bi spor olacak bana gene ama akşamda gene jillianı yapmak istiyorum bakalım çok yorgun olmazsam geçenki gibi yaparım..

günaydın kızlarrrr
bugün çok güzel uyandım..spor gerçekten insana mutluluk aşılıyorrr
bugün boş günüm malum..
sabah çeyrek sandwiç ekmeğine domates salatalık biber peynirr çay..
bugün çok yoğun bir gün benim için..seçim de sandık başkanıyım..sandık kurulumları yapılacak..toplantılar var...bakalım nasıl beslencem..
benim için aslında pazar günü kritik..dediler ki çok fazla beslenme geliyormuş dikkat et..güzel güzel veriyorken boşlama birden
valla herkesin dikkatini çekmiş..

canım ben akşam yemeğinde 1 dilim ekmek yiyorum bence diyetisyenin geldiyse bi git derim böyle olmıycak anlatırsın durumunu oda bi çare bulur canım :114:

çok merak ettim canım tütü ne kızım olmadığından bilmiyorum kızın kaç yaşında adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…