- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Bakmistim canım favorim doğrusu güzel kilo vermiş inşallah bizde veririz canım.
ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2
destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.6
b liste 4 mart listesi salı günüde tartılıp bir ayda ne kadar verdik ona bakabiliriz salıya bakarız artık herkes bir ayda ne kadar verdi merak ettim şimdi..
vericez zaten canım bizde bu irade varken fıstık mıstık olcaz bacııı
Benim aylık hedefim 2 kilo ve ustuydu.bu ay tutturmusum gibi.nisan 15 73 kiloydu hedefim tutacak sanırım
Vericez canım artık daha bilicnliyiz neyle ne yiyecegimi biliyoruz kaçamak yapsakta dengelemeye çalışıyoruz hemen
evet tutacak tabiki neden biliyormusun çok dikkat ediyoruzda ondan kız bugünde 30 olan pantolonumu giyindim çok güzel oldu iyice gaza geldim bıraz geçsinde jillian yapıcam..
Süpersin canım daha da düşecek insallah insan gaza geliyo baya olmayan seyler uzerine olunca.benim arkadaşım gelicek biraz sonra tatlı yapcaktim vazgeçtim Yapınca yicem biliyorum bende yapmadım çerez ikram ederim siye düşündüm
tabikide benim haftaya daha düzenli olur menülerim bu hafta bıraz saçma sapan geçti..
aynen yapma canım sonra yersin birde bu sefer fena fırçalarım seni haaaa ona göreçerez daha iyi hem uğraşmazsın bu saatte
Ama sağlıksız degildiki canım önemli olan sağlıklı olması
Yok canım ya gerek yok zaten arkadaşında kilo sorunu vargerek yok dedim.ya yapınca ikram ediyosun ikram edince sende yiyosun en iyisi yapmamak.daha dün kaçamak yaptım zaten bugünde olursa ben kendimi kovalarim valla
İLKNUR canım cizelgeyi yaptıktan sonra sag tıklayıp resmin url sini kopyala yapacaksın onu kaydedeceksin
aynen öyle oluyor canım baksana geçen hafta cumartesi akşam yediğimi ancak salı gününe kadar erite bildim
serra çok güzel isim allah cümlesinin içleri sırada bizimevlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin
Menüm;
sabah 2 dilim ekmek,3 dilim peynir,1 domates,1 biber,1 bardak adacayı.
Ara 1 bardak tarcınlı süt
Öglen 1 yemek tabagı pulbiberli,naneli patlıcanlı yogurt
Aksam 1.5 kase cacık,1 yt musakka,yarım dilim ekmek 4 yk mayonezli makarna.
35 dk eliptik,30 dk göbek atma.Eşimle dısarı cıkcaz kızlar bir kahve icerim.Ek bişey olursa yarın yazarım yada aksam girerim.
Su 2 lt oldu daha.
bugünki menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz pekmez
ara
5 tane badem 1 yeşilçay 1 portakal
öğle
3 tane minik biber dolması 1 bardak ayran
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb beyaz leblebi 1 incir
akşam
1 galeta 1 tabak peynirli salata
aradada yoğurt salatalık yiyecem
3 litre su 2 bardak yeşilçay
bugünki menüm gene dışarıda olduğum için öğlen yemeğim yok ama onun yerine ara yaptımöğlene yakın..
sabah
ikişer dilim arası beyaz peynirli salam
zeytin
ara
yer fıstığı
akşam ah akşam aaaaahh ne çok acıkmıştım beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 dilim ince çavdar ekmeği
3 sosis
beyaz peynir
salatalık
1 yumurta
suyu en az 2,5 litreye tamamlamaya çalışıcam yeşilçayda içerim bugün hiç içmedim sabahda birtane bitki çayı içtim hani varya şu lipt.. ballı mallı çayları ondan..
ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2
destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.6
b liste 4 mart listesi salı günüde tartılıp bir ayda ne kadar verdik ona bakabiliriz salıya bakarız artık herkes bir ayda ne kadar verdi merak ettim şimdi..
evet tutacak tabiki neden biliyormusun çok dikkat ediyoruzda ondan kız bugünde 30 olan pantolonumu giyindim çok güzel oldu iyice gaza geldim bıraz geçsinde jillian yapıcam..
Yok canım ya gerek yok zaten arkadaşında kilo sorunu vargerek yok dedim.ya yapınca ikram ediyosun ikram edince sende yiyosun en iyisi yapmamak.daha dün kaçamak yaptım zaten bugünde olursa ben kendimi kovalarim valla
Olucak canım o kadar çocuğun doğum günü sonuçta aslında hem çocuğunun doğum gününü hem de anne olmanı kutluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?