"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Benim aylık hedefim 2 kilo ve ustuydu.bu ay tutturmusum gibi.nisan 15 73 kiloydu hedefim tutacak sanırım

Benim aylık hedefim 2 kilo ve ustuydu.bu ay tutturmusum gibi.nisan 15 73 kiloydu hedefim tutacak sanırım

evet tutacak tabiki neden biliyormusun çok dikkat ediyoruzda ondan kız bugünde 30 olan pantolonumu giyindim çok güzel oldu iyice gaza geldim bıraz geçsinde jillian yapıcam..

evet tutacak tabiki neden biliyormusun çok dikkat ediyoruzda ondan kız bugünde 30 olan pantolonumu giyindim çok güzel oldu iyice gaza geldim bıraz geçsinde jillian yapıcam..

Süpersin canım daha da düşecek insallah insan gaza geliyo baya olmayan seyler uzerine olunca.benim arkadaşım gelicek biraz sonra tatlı yapcaktim vazgeçtim Yapınca yicem biliyorum bende yapmadım çerez ikram ederim siye düşündüm

aynen yapma canım sonra yersin birde bu sefer fena fırçalarım seni haaaa ona göre çerez daha iyi hem uğraşmazsın bu saatte

menüm
SABAH,1 ıspanaklı milföy,1 bardak süt,1 incir
ARA,1 muz
ÖGLE,1 d ekmek,3 yk et sote
ARA,2 kayısı,7 fıstık,2 badem
AKSAM,1 d ekmek,5 yk et sote
ARA,leblebi olacak
2,5 lt su spor yapamadım aksama kadar mutfakta ayaktaydım ama yakmısımdır heralde biraz yag,yemek yapcak halim yoktu ögle aksam aynı oldu

aynen yapma canım sonra yersin birde bu sefer fena fırçalarım seni haaaa ona göre çerez daha iyi hem uğraşmazsın bu saatte

Yok canım ya gerek yok zaten arkadaşında kilo sorunu var gerek yok dedim.ya yapınca ikram ediyosun ikram edince sende yiyosun en iyisi yapmamak.daha dün kaçamak yaptım zaten bugünde olursa ben kendimi kovalarim valla

İLKNUR canım cizelgeyi yaptıktan sonra sag tıklayıp resmin url sini kopyala yapacaksın onu kaydedeceksin

Yok canım ya gerek yok zaten arkadaşında kilo sorunu var gerek yok dedim.ya yapınca ikram ediyosun ikram edince sende yiyosun en iyisi yapmamak.daha dün kaçamak yaptım zaten bugünde olursa ben kendimi kovalarim valla

aynen öyle oluyor canım baksana geçen hafta cumartesi akşam yediğimi ancak salı gününe kadar erite bildim

serra çok güzel isim allah cümlesinin içleri sırada bizimevlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin

aminn canım

aksam yarım dilim yemişsin acıkmayasın gene canımcım

cok dengeli olmus canım

2 kahvaltı olmus canım hafif olmus cok degil afiyet olsun

benim yavasladı kilo vermem heray 4,5 gidiyodu önceden

benim giysilerde yavastan bol gelmeye basladı bende cok mutlu oluyorum

evet canım yapınca mecbur yeniliyo iyi yapmıssın böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…