"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Menüm;
sabah 2 dilim ekmek,3 dilim peynir,1 domates,1 biber,1 bardak adacayı.
Ara 1 bardak tarcınlı süt
Öglen 1 yemek tabagı pulbiberli,naneli patlıcanlı yogurt
Aksam 1.5 kase cacık,1 yt musakka,yarım dilim ekmek 4 yk mayonezli makarna.
35 dk eliptik,30 dk göbek atma.Eşimle dısarı cıkcaz kızlar bir kahve icerim.Ek bişey olursa yarın yazarım yada aksam girerim.
Su 2 lt oldu daha.

Kızlar kk da aydasunun başarı öyküsü var bi okuyun isterseniz.4 ayda hergün 1.5 saat yürüyerek ve diyet yaparak 22 kilo vermiş

seçil dediğin kişiyi bulamadım canım bizim diğer topiğe takıldım biraz aralığın 5inde 80.5 kiloymuşsun canım bende ozaman katılmışım aranıza

İyiyim canım sagol,sevinçli bir haber aldım şimdi mutluyum....Offf içim daralmıştı 1-2 saat önce.
Allah mutluluğunu bozmasın canım

menü güzel canım dışarda bişey yemesen iyi olur

bugünki menüm

kahvaltı

2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz pekmez

ara
5 tane badem 1 yeşilçay 1 portakal

öğle

3 tane minik biber dolması 1 bardak ayran

ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb beyaz leblebi 1 incir

akşam

1 galeta 1 tabak peynirli salata

aradada yoğurt salatalık yiyecem

3 litre su 2 bardak yeşilçay

bende göl kenarındayım yazın aksam pencere acamayız birsürüler dısarda ,bunlar cok ürüyo diye okudum internette ondan korkuyorum keske gitsinler
neslihanın dedediklerini dicektim aynen ona katılıyorum canım.. inşallah birdaha gelmezler..
Kızlar icimi bir sıkıntı kapladı....Canım cok sıkıldı.Neden yok.Anlamsız bir sıkıntı.Hayır olsun inşallah
neyse hayır çıkmış sıkıntın gözün aydın olsun..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız seçil ilknur
iyiyim canım hamd olsun ama çok yorgunum yemeğimi bile daha yeni yiyebildim bugün gittin tam istediğimiz gibi tütü bulduk sonunda siparışı verdik kapora bıraktık salı alıncak öteki yeride iptal ettik allahdan kaporayı geri verdiler..
ama ben çok yoruldum eve geldim kızı bıraktım içeri girmeden markete gittim alışverişe cuma günleri bizim burada halk günü ya neyse oradada baya yoruldum geldm eşime bişeyer hazırladım apar topar neyse tam oturdum pc yi aldım 20 dakika sonra komşu geldi oturduk felan ama zaten yorgundum birde açlık girdi işin içine yemek yapıcaktım oda kaldı sağolsun baya oturdu neyse onlar gidince hemen mutfağa geçtim kızım diyorki anne çok açıktım ben hemen çay felan demledim pratik şeyler yaptım ama açlıktan başıma ağrı girmişti komşu konuştukca ben böyle oturduğum yere gömüldüm sanırım alıştım vakitli yemeğe içmeye suyumuda az içtim zaten moralim bozuk ama içicem bırazdan şimdi çay içiyorum..
sen nasılsın canım sporlar yapılmış maşallah..

menün güzel canım akşam kahvenin yanında kaçamak olmazsa iyi olur..

menün her zamnaki gibi güzel olmuş canım..

bugünki menüm gene dışarıda olduğum için öğlen yemeğim yok ama onun yerine ara yaptımöğlene yakın..

sabah
ikişer dilim arası beyaz peynirli salam
zeytin

ara
yer fıstığı

akşam ah akşam aaaaahh ne çok acıkmıştım beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 dilim ince çavdar ekmeği
3 sosis
beyaz peynir
salatalık
1 yumurta

suyu en az 2,5 litreye tamamlamaya çalışıcam yeşilçayda içerim bugün hiç içmedim sabahda birtane bitki çayı içtim hani varya şu lipt.. ballı mallı çayları ondan..

ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2
destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.6

b liste 4 mart listesi salı günüde tartılıp bir ayda ne kadar verdik ona bakabiliriz salıya bakarız artık herkes bir ayda ne kadar verdi merak ettim şimdi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…