Kızlar kk da aydasunun başarı öyküsü var bi okuyun isterseniz.4 ayda hergün 1.5 saat yürüyerek ve diyet yaparak 22 kilo vermiş
Allah mutluluğunu bozmasın canımİyiyim canım sagol,sevinçli bir haber aldım şimdi mutluyum....Offf içim daralmıştı 1-2 saat önce.
Menüm;
sabah 2 dilim ekmek,3 dilim peynir,1 domates,1 biber,1 bardak adacayı.
Ara 1 bardak tarcınlı süt
Öglen 1 yemek tabagı pulbiberli,naneli patlıcanlı yogurt
Aksam 1.5 kase cacık,1 yt musakka,yarım dilim ekmek 4 yk mayonezli makarna.
35 dk eliptik,30 dk göbek atma.Eşimle dısarı cıkcaz kızlar bir kahve icerim.Ek bişey olursa yarın yazarım yada aksam girerim.
Su 2 lt oldu daha.
günaydın kızlar nasılsınız ,sabahtan beri mutfaktayım dolapları bosaltıp camasır suyuyla her yeri siliyorum tabi içinde ne var ne yoksa onlarıda ya su kahverengi kelebekler varya onlardan ucup duruyorlar nerden geliyorlar anlamadım iyice huylandım bakliyatları falan herseyi elden geciriyom daha cokk işim var şimdi kız uyudu gürültü yapmıyım diye ara verdim
tatlım kolay gelsinde o kelebekler biyerden gelmez muhtemel bişiin güyelendi bakliyatları kontrol et. Içlerine tuz at istersen ozaman gelmez güve. Bide raflarına limon kabuğu kurutup koy kenarlarına oda kovucu etkisi var. Kolay gelsin tekrar
neslihanın dedediklerini dicektim aynen ona katılıyorum canım.. inşallah birdaha gelmezler..bende göl kenarındayım yazın aksam pencere acamayız birsürüler dısarda ,bunlar cok ürüyo diye okudum internette ondan korkuyorum keske gitsinler
neyse hayır çıkmış sıkıntın gözün aydın olsun..Kızlar icimi bir sıkıntı kapladı....Canım cok sıkıldı.Neden yok.Anlamsız bir sıkıntı.Hayır olsun inşallah
iyiyim canım hamd olsun ama çok yorgunum yemeğimi bile daha yeni yiyebildim bugün gittin tam istediğimiz gibi tütü bulduk sonunda siparışı verdik kapora bıraktık salı alıncak öteki yeride iptal ettik allahdan kaporayı geri verdiler..iyi akşamlar kızlar nasılsınız seçil ilknur
Menüm;
sabah 2 dilim ekmek,3 dilim peynir,1 domates,1 biber,1 bardak adacayı.
Ara 1 bardak tarcınlı süt
Öglen 1 yemek tabagı pulbiberli,naneli patlıcanlı yogurt
Aksam 1.5 kase cacık,1 yt musakka,yarım dilim ekmek 4 yk mayonezli makarna.
35 dk eliptik,30 dk göbek atma.Eşimle dısarı cıkcaz kızlar bir kahve icerim.Ek bişey olursa yarın yazarım yada aksam girerim.
Su 2 lt oldu daha.
bugünki menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz pekmez
ara
5 tane badem 1 yeşilçay 1 portakal
öğle
3 tane minik biber dolması 1 bardak ayran
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb beyaz leblebi 1 incir
akşam
1 galeta 1 tabak peynirli salata
aradada yoğurt salatalık yiyecem
3 litre su 2 bardak yeşilçay
canım bünye meselesi o 22 verir biz 16 gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=250809 aydasunun başarı öyküsü. Diyet başarı oykulerinde var canım.4 ayda 5.5 kilo gibi vermişim ancaseçil dediğin kişiyi bulamadım canım bizim diğer topiğe takıldım biraz aralığın 5inde 80.5 kiloymuşsun canım bende ozaman katılmışım aranıza
O da iyi canım ayda 4 kilo.acaba kaçar kilo verdik mart ayinda her birimiz:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=250809 aydasunun başarı öyküsü. Diyet başarı oykulerinde var canım.4 ayda 5.5 kilo gibi vermişim anca
kızlar niye cevap yazmıyosunuz burda değilmisiniz:44:
acaba kaç kilo verdik doğru dedin aslında bi bakmak gerekiyor salı ayın biri bu ayın son bildirimi olacak onuda sayardık içine
seçil bak bu topikte triendy21 in fotoları var ben onu 70-79 aralığındaki topikten hatırlıyorum o nasıl kilo vermiş sayfanın bıraz altında fotoları var.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-devamida-geliceksaglikli-yasam-gunlugum.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?