"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ilknur su cizelgede resimler varya onların bazısı küsürleri gösteriyo bazıları göstermiyo

Menüm
Kahvaltı:kaşar peynirli tost
Öğle:az mercimek yemeği az ispanak yemeği bir silim ekmek
Ara:Türk Kahvesi yarım kase fındık badem
Akşam:1 tabaktan az ıspanak yemeği yoğurt ve salata
Simdilik bu kadar
Arkadaş daha gelmedi gelince sütlü kahve biraz da cerez yerim abartmadan

cok güzel canım menün ,,bende görünmezmi oldum diye endişeleniyodum

oldumu seçilim..:26:
karışık bi çizelge seçmişin canım ya
benim mesajlar görünmüyomu kızlar ?
görünüyo tatlım
menü güzel canım çerezi az ye

menün güzel canım akşam yoğurt salatalık iyi oluyo acıkmazsan dene istersen ama leblebide tok tutuyo hele kahveyle

yogurt kalmadı canım yanına kahve yapayım o zaman

yogurt kalmadı canım yanına kahve yapayım o zaman

yap canım bugün yoruldun iyi gelir sütlü yap bide şekerli içiyodun sen şekersiz bi kaç kere deneyince insan alışıyo sade hiç denemedim ama sütlü kahve şekersiz içiyorum yanında bişeyler olunca çok güzel oluyo insan alişınca şekerli bi değişik geliyo

Ay ay ay biz tam keyifciyiz yahu bayilirim sütlü kahveye hemde şekersiz süper oluyor

Ay ay ay biz tam keyifciyiz yahu bayilirim sütlü kahveye hemde şekersiz süper oluyor

daha öğlen içtim canımı çekiştirdiniz yahu diyetisyenim günde 1 bardaktan fazla içme demişti

neyse kızlar hafta içini kaçamaksız kapattık yani kendi adıma öyle bakalım haftasonu napıcaz beni bitiren haftasonu

seçilim sende haftasonu çok dikkatli ol dün fazlasıyla yapmışsın kaçamak salıya kadar erit

Canım inanir mısın tartida artı değilim ve eksilme var

canım vücut ölçülerini aldınmı merak ediyorum kilolarımız birbirine yakınya ve diğer kızlar sizde aldınızmı:44:

ben bilmiyorum ki canım nasıl alınır

canım capucino çekti ama simdi içmiycem yarın a erteledim ben de bi alışsam sekersiz içmeye cok iyi olacak

cok iyi canım eksildiysen ben sanki hiç vermedim gibi geliyo salıya kadar versem biraz

iyi geceler canım ben çıkıyorum görüşmek üzere:79:

iyi geceler canım

evet yaa bende çok mutlu oluyorum 6 lı rakamlara az kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…