- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Süper olmuş canım başa baş gidiyoruzseni yakalamaliyimmmmm
ilknur kız cizelgeyi ben dedim beni alıntı yapıyon secil yazıyon ilahi :)
Gülcan söyledi canım ben değil. Ben tarif ozurluyumdur.
Benim afacan koç burcu canım annesi gibi
Evet canım aslanla koç iyi anlasirlar:29evet yaa tövbe bende bugün bişeyler var..
hmmm bende aslan burcuyum şimdi anladım aslanla koç burcu çok iyi anlaşırlar..
benim mesajlar görünmüyomu kızlar ?
menü süper olmuşMenüm
Kahvaltı:kaşar peynirli tost
Öğle:az mercimek yemeği az ispanak yemeği bir silim ekmek
Ara:Türk Kahvesi yarım kase fındık badem
Akşam:1 tabaktan az ıspanak yemeği yoğurt ve salata
Simdilik bu kadar
Arkadaş daha gelmedi gelince sütlü kahve biraz da cerez yerim abartmadan
Gözüküyor canım ilknur karıştırdı birazcizelge yapmaya daldı bende menü yaziyodum tatlım
karışık bi çizelge seçmişin canım ya
görünüyo tatlım
menü güzel canım çerezi az ye
menün güzel canım akşam yoğurt salatalık iyi oluyo acıkmazsan dene istersen ama leblebide tok tutuyo hele kahveyle
gülcan gözüküyorda hem çizelgeye hemde benim kız tepemden inmedi oyun oynıcam diye ondan karıştırdım bıraz..Canım inanir mısın tartida artı değilim ve eksilme var
Evet canım aslanla koç iyi anlasirlar:29
Benim arkadaş geldi tatlı yerine önüne ma..ye... Mısır patlagi koydum bu ne ya dedi.bende sen seversin bunu guzel tadı ye dedim yedi valla.yok oyle tatlı matli bende bikaç tane yedim.bide cerez koydum ama ben yemedim gündüz yedim çünkü. Rakibim hırslı napim gecemesemde yaklasiyim baricay ictik baya şimdide su içiyorum
hahahahahah kusura bakma canım bugün benim kafa yorgunluktan gitti iyice komşuda bıraz fazla kafamı şişirdi sanırım ondan oldu hakkını helal et çizelge içinde çok teşekkür ederim o zmaan ben deyiştirim çizelgemiama çok güldüm kendime yahuuuu
Şimdi daha da guluceksin.bende karistirdim bi ara cizelgeyi yapmayi didem söyledi sanıyorum gulcan niye ben söyledim diyo diyorum sonra bende kendime çok güldüm hatta didem yazdı dicektim iyiki yazmamisim ortalığı karistiricaktim iyice dedim
hahahahahahahahaaaaaaaaaayyy gülme krizine girdim şuan itibariyle hahahahahahhah demekki birtek bende yokmuş bugün sende bana eşlik ediyıorsun sağolasın sende öyle deseydin herkes gönderdiği mesajlarda başka isimlerle görüyoruz zannedecekti hahahahahha
Aynen aynen.avatar resimlerini degistiriyoruz ya ondan sanırım kafam karıştı ama bende çok güldüm kendime
seni tebrik ediyorum böyle giderse sen beni geçersin bileiyi yapmışsın oda ne bekldi tatlı bekledi tabiki ama yok öyle tatlı felan oda zayıflasın bir sahmet tatlıları ye ye löp löp ya olsun ohh sonrada üzülür kiloluyum diye..
aynen yaa bencede ondn tövbee.. bıraz önce kızım uyurken koltuktan düştü bende burada değildim bi ses duyup geldim bi baktım benim fıstık yerde uyuyor onada güldüm gülmekten kucağımda zor taşıdım.. akşam akşam ne çok güldüm allah hayırlara çıkarsın inşallah..
Yok canım ya ben seni geçemem sanmıyorum ama yine de belli olmaz ama dimi.sasirdi tabi kız çikolatasız bir Seçil daha önce gormedi tabi.napim olunca yiyoruz.o da yemesi zaten yürü falan diyorum ona kilo almış vermem lazım diyo
Hayır olsun canım bu çocuklar bi enteresan ya.bizimki de bigün şişmiş balona yastık gibi kafayı koymuş uyumuştu bende ona çok gulmustum
ben bilmiyorum ki canım nasıl alınır
canım belini göbek deliğinin 2 cm üstünden ölçeceksin benim basen büyük olduğundan bel ve basenimi ölçtüm basenide tam ortadan ölçtüm
canım capucino çekti ama simdi içmiycem yarın a erteledim ben de bi alışsam sekersiz içmeye cok iyi olacak
canım dene şekersiz içmeyi ilk başta tabiki kötü gelir ama sonra alışırsın
bende çayı şekersiz içemiyodum bi baktım ki alışmışım şimdi şekerli değişik geliyo oğlumun çayından içiyorum bazen
cok iyi canım eksildiysen ben sanki hiç vermedim gibi geliyo salıya kadar versem biraz
canım salıya 2 gün var verirsin sıkma canını
iyi geceler canım
evet yaa bende çok mutlu oluyorum 6 lı rakamlara az kaldı..
canım teşekkür ederim çizelgeyi değiştirdiğin için öbürü çok karışıktı
evet yaa baya bi karşıktı böyle iyi.. canım nasılsın..
teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür sen nasılsın spor yapıcamda saat dolmasını bekliyorum
benim cevaplar alıntının içine girmiş nedenki acep gülcana cevap yazmıştım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?