"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ilknur kız cizelgeyi ben dedim beni alıntı yapıyon secil yazıyon ilahi :)

hahahahahah kusura bakma canım bugün benim kafa yorgunluktan gitti iyice komşuda bıraz fazla kafamı şişirdi sanırım ondan oldu hakkını helal et çizelge içinde çok teşekkür ederim o zmaan ben deyiştirim çizelgemi ama çok güldüm kendime yahuuuu

evet yaa tövbe bende bugün bişeyler var..
hmmm bende aslan burcuyum şimdi anladım aslanla koç burcu çok iyi anlaşırlar..
Evet canım aslanla koç iyi anlasirlar:29
Benim arkadaş geldi tatlı yerine önüne ma..ye... Mısır patlagi koydum bu ne ya dedi.bende sen seversin bunu guzel tadı ye dedim yedi valla.yok oyle tatlı matli bende bikaç tane yedim.bide cerez koydum ama ben yemedim gündüz yedim çünkü. Rakibim hırslı napim gecemesemde yaklasiyim bari cay ictik baya şimdide su içiyorum

benim mesajlar görünmüyomu kızlar ?

menü süper olmuş
Gözüküyor canım ilknur karıştırdı biraz cizelge yapmaya daldı bende menü yaziyodum tatlım

Canım inanir mısın tartida artı değilim ve eksilme var
gülcan gözüküyorda hem çizelgeye hemde benim kız tepemden inmedi oyun oynıcam diye ondan karıştırdım bıraz..

seni tebrik ediyorum böyle giderse sen beni geçersin bile iyi yapmışsın oda ne bekldi tatlı bekledi tabiki ama yok öyle tatlı felan oda zayıflasın bir sahmet tatlıları ye ye löp löp ya olsun ohh sonrada üzülür kiloluyum diye..

Son düzenleme:

Şimdi daha da guluceksin.bende karistirdim bi ara cizelgeyi yapmayi didem söyledi sanıyorum gulcan niye ben söyledim diyo diyorum sonra bende kendime çok güldüm hatta didem yazdı dicektim iyiki yazmamisim ortalığı karistiricaktim iyice dedim

hahahahahahahahaaaaaaaaaayyy gülme krizine girdim şuan itibariyle hahahahahahhah demekki birtek bende yokmuş bugün sende bana eşlik ediyıorsun sağolasın sende öyle deseydin herkes gönderdiği mesajlarda başka isimlerle görüyoruz zannedecekti hahahahahha

Aynen aynen.avatar resimlerini degistiriyoruz ya ondan sanırım kafam karıştı ama bende çok güldüm kendime

Aynen aynen.avatar resimlerini degistiriyoruz ya ondan sanırım kafam karıştı ama bende çok güldüm kendime

aynen yaa bencede ondn tövbee.. bıraz önce kızım uyurken koltuktan düştü bende burada değildim bi ses duyup geldim bi baktım benim fıstık yerde uyuyor onada güldüm gülmekten kucağımda zor taşıdım.. akşam akşam ne çok güldüm allah hayırlara çıkarsın inşallah..

Yok canım ya ben seni geçemem sanmıyorum ama yine de belli olmaz ama dimi.sasirdi tabi kız çikolatasız bir Seçil daha önce gormedi tabi.napim olunca yiyoruz.o da yemesi zaten yürü falan diyorum ona kilo almış vermem lazım diyo

Hayır olsun canım bu çocuklar bi enteresan ya.bizimki de bigün şişmiş balona yastık gibi kafayı koymuş uyumuştu bende ona çok gulmustum

belli olmaz o işler canım bi bakmışsın beni geçtin.. bence hemen başlasın yok öyle artık akşamları çokolatalr ne zanneti

Hayır olsun canım bu çocuklar bi enteresan ya.bizimki de bigün şişmiş balona yastık gibi kafayı koymuş uyumuştu bende ona çok gulmustum

tövbee hahah bunşar bi alem yahuuu hep yorgunluktan oluyor canım sabah erken uyanıyorar akşama kada ryorulunca nasıl yattıklarını bile anlamıyorlar taşın üzerine yatırsak kuş tüğü yatak zannederler o yorgunlukla

Son düzenleme:

evet yaa bende çok mutlu oluyorum 6 lı rakamlara az kaldı..

canım teşekkür ederim çizelgeyi değiştirdiğin için öbürü çok karışıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…