"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bende iyiyim hamd olsun bırazdan markete gidicem gene market yolu gözüktü bana hemde bıraz yürüyüş yapmış olurum

git canım gezmiş olursun bende sporumu yapıyım annemlere gidicem gezecez biraz üstüme bişeyler bakıcam

şu 2 günüde kaçamaksız geçirirsek çok güzel olacak salıya çok az kaldı bakalım kim birinci olacak bugünü bilmiyorumda yarın kaçamak olabilir

yarın gezmeye gidicez eltimlere evdelerse bu arada ilk defa gidicem daha tanımıyorum kendisini

evet yaa bakalım herkes bu hafta çok dikkat etti sporlar yapıldı..
hmm sen yarın baya bi dikkat etmen gerekecek hemde tartılmaya iki gün kala..ben çıkıyorum cNIM SONRA GENE GÖRÜŞÜRÜZ

heyyy kızlar nerdesiniz uyuyomusunuz daha hadi kalkın tempo
salıya 2 gün kaldı uyumayın biraz hareket ne kadar çok yaparsak okadar iyi

Günaydın kızlar nasılsınız?Benim biraz sinirlerim bozuk.Topige girip okuyup cıkarım.Menülerimi yazmam,yorumda bulunmam.Bilgi vermek istedim.Salı günü bildirim yaparım.Kendinize iyi bakın.Öpüyorum hepinizi.

ama neden ya merak ettim canım ne oldu ki

bişeymi oldu canım cevapla lütfen

ama neden ya merak ettim canım ne oldu ki

Bosverin fıstıklar...Salıya son 2 gün kaldı haydi bakalım.Ben.menülerimi yazmıyorum cok sacma sapan olacagı için.Sabah kahvaltım bugun 2 kahve mesala....Bana sabır gönderin dualarınızla,mutluluk gönderin kızlar.Hepinizi seviyorum.

canım bişeymi oldu bizimle paylaş lütfen birazda olsa rahatlarsın içine atma Allah sabır mutluluklar versin canım ne diyim sanırım kvye gidiyosun Allah o kadını bildiği gibi yapsın

Heyy kimse yok mu ben dün ugrayamadim is yeri yine yoğundu akşamda yemek ten sonra misafirlikteydik yine. Valla sizde muhabbetler koyu baya maşallah hafta sonu yine umarım kacamaksiz mutlu bir hafta sonu olur

Canım neyin var yine mi kv de allah sabır versin mutluluk huzur sağlık versin canım Yaaaa sağlığına dikkat et kv ye mi gittin yine ordamisin

Heyy kimse yok mu ben dün ugrayamadim is yeri yine yoğundu akşamda yemek ten sonra misafirlikteydik yine. Valla sizde muhabbetler koyu baya maşallah hafta sonu yine umarım kacamaksiz mutlu bir hafta sonu olur

ben varım
ama çıkacam birazdan annemlere gidecem canım inşallah kaçamaksız olur haftasonu

Kızlar evimdeyim.Eşime,bana allah akıl fikir versin.Dogru kararlar alalım.!!!Kv,ben,eşim bermuda seytan ücgeni gibiyiz.Offf....Kafayıda yicem herhalde artık.Önce kalp,sonra hayat,şimdide beyin....:26::18:

Sagol canım....

rica ederim canım dertleşseydik iyi olurdu benim kvde yakın ben küsüm onlarla 2 seneyi geçti eşim kendi gidiyo ben gitmiyorum
bu durumdanda memnunum onlar beni istemiyo bende onları istemiyorum arada sorunlar olmuyomu çok oluyo hemde

oyüzden fzla takma kafana canım hasta falan olursun kına yakarlar biyerlerine fırsat verme münkün oldukça gitmeyinya onun işi gücü batsın ne işmiş arkadaş eşinde seni düşünsün biraz neyse canım canını sıkmayım daha fazla görüşmek üzere ben çıkıyorum :80:

Kızlar evimdeyim.Eşime,bana allah akıl fikir versin.Dogru kararlar alalım.!!!Kv,ben,eşim bermuda seytan ücgeni gibiyiz.Offf....Kafayıda yicem herhalde artık.Önce kalp,sonra hayat,şimdide beyin....:26::18:

bende eşinde sende akıllı olun münkün oldukça az gidin ayda 1 mesela

ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun canım geçmiş olsun sanada öptüm

Ahhh ahhhh....ddem.Kv allah cezasını versin insallah.Allahım bildigi gibi etsin.Ayda 1 gitmek ne mümkün ki?Sana özelden mesaj attım.Kusura bakmayın kızlar hepinizden, yazmak istemedim ama merak etceginiz için yazdım.Özür dilerim hepinizden.

Canım inşallah doğru kararlar alırsınız didemin dediği gibi gitme görüşme benim de ole arkadaşlarim var esin istiyorsa gorussun annesi sonuçta size huzur vermedikten sonra ne bu böyle her hafta yaaa ben bunaldim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…