bende iyiyim hamd olsun bırazdan markete gidicem gene market yolu gözüktü bana hemde bıraz yürüyüş yapmış olurum
git canım gezmiş olursun bende sporumu yapıyım annemlere gidicem gezecez biraz üstüme bişeyler bakıcam
şu 2 günüde kaçamaksız geçirirsek çok güzel olacak salıya çok az kaldı bakalım kim birinci olacak bugünü bilmiyorumda yarın kaçamak olabilir
yarın gezmeye gidicez eltimlere evdelerse bu arada ilk defa gidicem daha tanımıyorum kendisini
belli olmaz o işler canım bi bakmışsın beni geçtin.. bence hemen başlasın yok öyle artık akşamları çokolatalr ne zanneti
evet yaa bakalım herkes bu hafta çok dikkat etti sporlar yapıldı..
hmm sen yarın baya bi dikkat etmen gerekecek hemde tartılmaya iki gün kala..ben çıkıyorum cNIM SONRA GENE GÖRÜŞÜRÜZ
Günaydın kızlar nasılsınız?Benim biraz sinirlerim bozuk.Topige girip okuyup cıkarım.Menülerimi yazmam,yorumda bulunmam.Bilgi vermek istedim.Salı günü bildirim yaparım.Kendinize iyi bakın.Öpüyorum hepinizi.
Günaydın kızlar nasılsınız?Benim biraz sinirlerim bozuk.Topige girip okuyup cıkarım.Menülerimi yazmam,yorumda bulunmam.Bilgi vermek istedim.Salı günü bildirim yaparım.Kendinize iyi bakın.Öpüyorum hepinizi.
ama neden ya merak ettim canım ne oldu ki
Bosverin fıstıklar...Salıya son 2 gün kaldı haydi bakalım.Ben.menülerimi yazmıyorum cok sacma sapan olacagı için.Sabah kahvaltım bugun 2 kahve mesala....Bana sabır gönderin dualarınızla,mutluluk gönderin kızlar.Hepinizi seviyorum.
Bosverin fıstıklar...Salıya son 2 gün kaldı haydi bakalım.Ben.menülerimi yazmıyorum cok sacma sapan olacagı için.Sabah kahvaltım bugun 2 kahve mesala....Bana sabır gönderin dualarınızla,mutluluk gönderin kızlar.Hepinizi seviyorum.
Heyy kimse yok mu ben dün ugrayamadim is yeri yine yoğundu akşamda yemek ten sonra misafirlikteydik yine. Valla sizde muhabbetler koyu baya maşallah hafta sonu yine umarım kacamaksiz mutlu bir hafta sonu olur
Sagol canım....
Kızlar evimdeyim.Eşime,bana allah akıl fikir versin.Dogru kararlar alalım.!!!Kv,ben,eşim bermuda seytan ücgeni gibiyiz.Offf....Kafayıda yicem herhalde artık.Önce kalp,sonra hayat,şimdide beyin....:26::18:
ben varım
ama çıkacam birazdan annemlere gidecem canım inşallah kaçamaksız olur haftasonu
Kızlar evimdeyim.Eşime,bana allah akıl fikir versin.Dogru kararlar alalım.!!!Kv,ben,eşim bermuda seytan ücgeni gibiyiz.Offf....Kafayıda yicem herhalde artık.Önce kalp,sonra hayat,şimdide beyin....:26::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?