Ahhh ahhhh....ddem.Kv allah cezasını versin insallah.Allahım bildigi gibi etsin.Ayda 1 gitmek ne mümkün ki?Sana özelden mesaj attım.Kusura bakmayın kızlar hepinizden, yazmak istemedim ama merak etceginiz için yazdım.Özür dilerim hepinizden.
Ayse gitmeyince esimi sevip,saymıyor musum...Eşim adam olmuyormuş,lafı dinlenmiyormuş.Cok sıkıldım kızlar artık.Sabah 06:30 dan beri bir aglıyorum bir susuyorum.Kafayıda yedim herhalde.Dün kavga ettik yine basa döndük!!!!!!!Allahım sen bana hayırlı olanı nasip et,hayırlı yolu secmemi sagla.
Neyse kızlar hepinize tesekkür ederim.Ben paylasımda bulunmam bir dönem kg su an cok umrumda degil.Menülerimde sacma sapan olur....Kacamak yok,spor cok unutmayın!!!Kg ekside olsun.
Eşimle mi kavga ettin ama onun seni düşünmesi lazım her hafta olmaz ki kendinize vakit kalmaz ki hem senin belgin daha yeni yeni iyileşiyor ayyy valla çok üzüldüm anlıyordu seni esin her şeyin farkına vardı diyodun
Evet anlıyordu,herseyide düzelmişti.Dün kavga ettik gece baktım tlefonuna 2 saat annesiyle konuşmuş.Hersey basa döndü kavgamızda.Olmayacak herhalde artık....Bu kadın hayattayken bize huzur yok.Azminide tebrik ediyorum kv.Masallah.Eşim evden gitti sabah,gelmicekmiş artık.
Ayse canım bu sefer bende cok konuştum cok bagırdım kavgada.Gözüm döndü herseyi söyledim,eski yeni.Esimde "ben seni sevmiyorum,bıktım artık" dedi.Annemde,sende susmuyorsun....Bitti pazartesi beraber gidip dilekce veririz dedi.Oturdum agladım,söylendim söylendi.Hata bu sefer ondada bendede var.Ben susmadım bu sefer,o da umursamadı umursamadıkca daha cok konuştum....Sabah gitti,gelmez artık.Eşimi tanıyorsam gelmez.1 kg kına alıp vercem kv.Bıktım artık.Acele karar vermek istemiyorum bu sefer ailelere yansıtmakta istemiyorum.Alyansını herseyini bıraktı gitti.
Ayse canım bu sefer bende cok konuştum cok bagırdım kavgada.Gözüm döndü herseyi söyledim,eski yeni.Esimde "ben seni sevmiyorum,bıktım artık" dedi.Annemde,sende susmuyorsun....Bitti pazartesi beraber gidip dilekce veririz dedi.Oturdum agladım,söylendim söylendi.Hata bu sefer ondada bendede var.Ben susmadım bu sefer,o da umursamadı umursamadıkca daha cok konuştum....Sabah gitti,gelmez artık.Eşimi tanıyorsam gelmez.1 kg kına alıp vercem kv.Bıktım artık.Acele karar vermek istemiyorum bu sefer ailelere yansıtmakta istemiyorum.Alyansını herseyini bıraktı gitti.
Selam kızlar nasılsınız? Ben biraz gerginim.dun akşam arkadaşım bizde kaldı. Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum kız yerinden kalkıp yardım bile etmedi nezaketende sormadı bile.kahvalti sonrasını toplarkende aynı sadece kendi bardağını tabağını kaldırdı. Insan yapmaktan hazirlamaktan usenmiyo ama böyle olunca da sinir oluyo.daha önce de böyleydi ama bugün nedense sinir oldum iyice.dqha bi sürü şey varda anlatıp keyfinizi kacirmiyim
Sagol canım.Görüşürüz.Kolay gelsin.
Bu kv kafayı yemiş sizede kafayı yedirmeye çalışıyo anlamadım derdi ne yani eşinden ayrilma diye o kadar ağladı bu kadın ya.dengesiz baska başka bir söyleyemiyorum burda.Allah yardimcin olsun hakkında hayırlı olanı nasib etsin inşallah canım
Selam kızlar nasılsınız? Ben biraz gerginim.dun akşam arkadaşım bizde kaldı. Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum kız yerinden kalkıp yardım bile etmedi nezaketende sormadı bile.kahvalti sonrasını toplarkende aynı sadece kendi bardağını tabağını kaldırdı. Insan yapmaktan hazirlamaktan usenmiyo ama böyle olunca da sinir oluyo.daha önce de böyleydi ama bugün nedense sinir oldum iyice.dqha bi sürü şey varda anlatıp keyfinizi kacirmiyim
Secil canım anlat dök icini zaten sabah,sabah benle sok oldular.....Arkadasın kac yasında?
canım benim üzme tatlı canını ne olacak hizmettir yaparsın güzelce gününü zehir etmeden yollarsın sonrada görüşmezsin istersen olup biter. hiç kendini enayi ahmak hizmetkar gibi görme boşver hizmetini yap gönder. bu hafta nazarmı değdi kızlar güzin abla gibi hissettim kendimi :)) öpüldün.
Sagol canım.Gözüm kapıda oturuyorum acaba gelir,telefonu acar mı diye.Ben anlamıyorum zaten hersey yolunda giderken bir anda bu duruma nasıl geliyoruz???Kv dicek cok laf varda benim hatam sinir olup görmemezlikten gelmedim söyledim eşime.O da söyledi.Kv oglu kendimi öldürürüm eda bana dönmezse dedigi icin geldi yalvardı.Baksana kadın arkamdan beni şişmanlatıp bosama senaryoları bile yazdı....Bilmiyorum sonum ne olcak ama düşünmekten cok yoruldum.Adam gitti yine,seni sevmiyorum bıktım dedi gitti.Dün baska bugun baska o da bende!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?