"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ne özürü canım ya saçmalama olur mu ole öyle şey

Ayse gitmeyince esimi sevip,saymıyor musum...Eşim adam olmuyormuş,lafı dinlenmiyormuş.Cok sıkıldım kızlar artık.Sabah 06:30 dan beri bir aglıyorum bir susuyorum.Kafayıda yedim herhalde.Dün kavga ettik yine basa döndük!!!!!!!Allahım sen bana hayırlı olanı nasip et,hayırlı yolu secmemi sagla.

Eşimle mi kavga ettin ama onun seni düşünmesi lazım her hafta olmaz ki kendinize vakit kalmaz ki hem senin belgin daha yeni yeni iyileşiyor ayyy valla çok üzüldüm anlıyordu seni esin her şeyin farkına vardı diyodun

Neyse kızlar hepinize tesekkür ederim.Ben paylasımda bulunmam bir dönem kg su an cok umrumda degil.Menülerimde sacma sapan olur....Kacamak yok,spor cok unutmayın!!!Kg ekside olsun.

Evet anlıyordu,herseyide düzelmişti.Dün kavga ettik gece baktım tlefonuna 2 saat annesiyle konuşmuş.Hersey basa döndü kavgamızda.Olmayacak herhalde artık....Bu kadın hayattayken bize huzur yok.Azminide tebrik ediyorum kv.Masallah.Eşim evden gitti sabah,gelmicekmiş artık.

Canım bence sakin ol çok zor bir durum haklısın kendini hiç hirpalama sağlığına kendine yazık ama senin kv valla numunelik yaaa allah sabır versin yardimcin olsun ama esin seni seviyor bunu da biliyoruz geçen sefer yaptiklarinida gördük barışmak için yine öyle olacak olursa bu sefer kesin şart köy sen kesinlikle görüşme kv ile ne bu böyle Yaaaa oyuncak etti eşini valla eşinin psikolojisi bozulacak

Ayse canım bu sefer bende cok konuştum cok bagırdım kavgada.Gözüm döndü herseyi söyledim,eski yeni.Esimde "ben seni sevmiyorum,bıktım artık" dedi.Annemde,sende susmuyorsun....Bitti pazartesi beraber gidip dilekce veririz dedi.Oturdum agladım,söylendim söylendi.Hata bu sefer ondada bendede var.Ben susmadım bu sefer,o da umursamadı umursamadıkca daha cok konuştum....Sabah gitti,gelmez artık.Eşimi tanıyorsam gelmez.1 kg kına alıp vercem kv.Bıktım artık.Acele karar vermek istemiyorum bu sefer ailelere yansıtmakta istemiyorum.Alyansını herseyini bıraktı gitti.

Canım ne diyim allah yardimcin olsun sakin sakin düşün doğru karar verirsin inşallah allah bildiği gibi yapsın kv ni ben çıkmak zorundayım şimdi konuşuruz yine

Selam kızlar nasılsınız? Ben biraz gerginim.dun akşam arkadaşım bizde kaldı. Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum kız yerinden kalkıp yardım bile etmedi nezaketende sormadı bile.kahvalti sonrasını toplarkende aynı sadece kendi bardağını tabağını kaldırdı. Insan yapmaktan hazirlamaktan usenmiyo ama böyle olunca da sinir oluyo.daha önce de böyleydi ama bugün nedense sinir oldum iyice.dqha bi sürü şey varda anlatıp keyfinizi kacirmiyim

Bu kv kafayı yemiş sizede kafayı yedirmeye çalışıyo anlamadım derdi ne yani eşinden ayrilma diye o kadar ağladı bu kadın ya.dengesiz baska başka bir söyleyemiyorum burda.Allah yardimcin olsun hakkında hayırlı olanı nasib etsin inşallah canım

Secil canım anlat dök icini zaten sabah,sabah benle sok oldular.....Arkadasın kac yasında?

Sagol canım.Görüşürüz.Kolay gelsin.

ya kızlar neler olmuş bende ziyaret edemedim dünden beri burayı. güzelim sen üzülme herşey yoluna girer. ben seni çok iyi anlıyorum kaç yıllık evlisin,çocuk varmı,yaşın kaç bilemedim ama bu tarz sorunlar evliliğin ilk yıllarında hepimizin ortak sorunu oluyor ama kazasız atlatırsan ilerleyen yıllarda hele çocuğun olunca gülüp geçiyorsun anı oluyor. iki kadın arasında hele 1 erkekse ortadaki paylaşılamaz bak benim 1 kızım (12 yaş) bir oğlum ( 6) var ben 38 yaşındayım.
kızımdaki duygularımla oğlumdaki duygularım arasında bile fark var ki gelinime bakış açımı tahmin edemiyorum. bak genelde kız çocuklarının annesi kızlarını damatlarına teslimiyet duygusuyla tamda damadının yanına koyuyorlar. ama erkek çocuğunda ki annenin hissi oğlunu çekip çevirecek ama tamda arkasında duracak bi gelin arayışına giriyor olması sanırım benim hissettiğim bu doğamız bu. ama yanlış olan kv. ile gelin arasında olması gereken dengenin iki taraftan biri tarafından yada ikisi tarafından tutturulamaması.bence yapman gereken sabır kv ile çekişmeye girme sinirlerin yıpranır üzülürsün heleki kocanla kv. yüzünden asla tartışma kv. le dene açıkça istediğini söle ama kocana yansıtma. kocana yansıyan her sorun işin içinden çıkılmaz hal aldırır. bide onun tarafından bak olaya annesi ne kadar cazğırda olsa "annesi" kocana annesinin cazgırlığını hatırlatman ona yıkıcı olur.annesi gerçeğini değiştiremezsin.
idda deyil bu ama benden başka kimse seni anlayamaz çünki hem kayınvalde ( ki nekadar anlayışlı kadınmış diyorum şimdi ben ne cahilce şeylere takılmışım diyorum. ) hemde üvey evlat tattım ben evliliğin en başında çok zorlandım yıprandım anlıyorum seni. ama bence otur ve annesi kavramını kabullen canım eşinlede bu yüzden ayrılma çok gereksiz olur. sen sıkıntılarını anlatki paylaşmak rahatlatır canım kendişne ii bak rahat ol oldumu sevgiler

Sagol canım.Gözüm kapıda oturuyorum acaba gelir,telefonu acar mı diye.Ben anlamıyorum zaten hersey yolunda giderken bir anda bu duruma nasıl geliyoruz???Kv dicek cok laf varda benim hatam sinir olup görmemezlikten gelmedim söyledim eşime.O da söyledi.Kv oglu kendimi öldürürüm eda bana dönmezse dedigi icin geldi yalvardı.Baksana kadın arkamdan beni şişmanlatıp bosama senaryoları bile yazdı....Bilmiyorum sonum ne olcak ama düşünmekten cok yoruldum.Adam gitti yine,seni sevmiyorum bıktım dedi gitti.Dün baska bugun baska o da bende!!!!

canım benim üzme tatlı canını ne olacak hizmettir yaparsın güzelce gününü zehir etmeden yollarsın sonrada görüşmezsin istersen olup biter. hiç kendini enayi ahmak hizmetkar gibi görme boşver hizmetini yap gönder. bu hafta nazarmı değdi kızlar güzin abla gibi hissettim kendimi :)) öpüldün.

Secil canım anlat dök icini zaten sabah,sabah benle sok oldular.....Arkadasın kac yasında?

Ah canım senin derdin zaten var bide beni dinliyosun ama o kadar sinir oldumki anlatamam başım ağrıyo valla sinirden.arkadas 31 yaşında.ya evin içinde bağıra bağıra şarkı söylüyo eşim de aynı odada açmış göbeğini kasiyo bizden giderken bi parfüm sıkmış evi baya havlandirdim gitsin koku diye ben ağır kokulara gelemem. Ya bizde oje sürmüş giyinirken ojesi bozuldu diye benden aseton istedi dedim bende yok.ozel günler dışında kullanmam ben oje falan esimde sevmez zaten.ya baya sinir oldum bide elinde telefon bize oturmaya mı geldin telefonla oynamaya mı

Yok canım bana desen şunu yap bunu yap diye ben hiç usenmem evde yemek varken kaç kere istek üzerine başka yemek yaptığımı bilirim ama bu başka bişey ya bana saygısızlık gibi geliyo anlatabiliyo muyum bilmiyorum yoksa ben hizmetten asla gocunmam

Düzelir herşey esinde sende sinirle soylemissiniz belli herşey yoluna giricektir.sinirleriniz lacka olmuş artık kv sinir mi bırakır adamda.sevmeyen insan o kadar jest yapmaz o biksa biksa kv denden bikar.

Neslihan canım düşüncelerin benim için altın degerinde cok tesekkür ederim.Benim eski konularıma göz gezdirirsen nelerden kavga ettigimizi belki tecrübenle daha iyi anlatabilirsin.Buraya yazabildiklerimiz tabi.Eşim ve ben bıktık artık sorunumuzda bu.Ben bıktım onların kölesi olup konusmaktan,yönlendirilip,dediklerini yaptırmaya calışmalarından.Susuyorum,susuyorum patladım mı kötü oluyor dün aksam gibi.Eşim sinir oluyor bana konustugum için,kv sinir oluyor herseyi bizle dalga gecer gibi yapmasından,eşimi banka gibi görmelerinden.....Eski konularımı okudugunu düşünerek dün kv aramış paran var mı demiş
eşim yok demiş maas yatmadı kirayı bile bugun ödedik demiş.Kv
ee kredileri ne yaptın demiş(babama ben kredi cektim 2 ay ödeyemedi eşimde kv agzına geleni söyledi)Sonra babam krediyi ödemeye basladı,2 gün öncede kızım al su parayı kendi kredinizi,kiranızı,elektrik su ödeyin dedi.Onla ödedik...
Neyse eşim kv borc bulduk ödedik demiş,babamın kredimi ödedigini,babamın para verdigini söylememiş.Hala kv bana ve babama laf söylüyor.Eşimde buna müsade ediyor.Bende ne geliyorsa saydım....Cocugum yok.10 yıl oldu tanısalı 4 yıldır evliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…