Neslihan canım düşüncelerin benim için altın degerinde cok tesekkür ederim.Benim eski konularıma göz gezdirirsen nelerden kavga ettigimizi belki tecrübenle daha iyi anlatabilirsin.Buraya yazabildiklerimiz tabi.Eşim ve ben bıktık artık sorunumuzda bu.Ben bıktım onların kölesi olup konusmaktan,yönlendirilip,dediklerini yaptırmaya calışmalarından.Susuyorum,susuyorum patladım mı kötü oluyor dün aksam gibi.Eşim sinir oluyor bana konustugum için,kv sinir oluyor herseyi bizle dalga gecer gibi yapmasından,eşimi banka gibi görmelerinden.....Eski konularımı okudugunu düşünerek dün kv aramış paran var mı demiş
eşim yok demiş maas yatmadı kirayı bile bugun ödedik demiş.Kv
ee kredileri ne yaptın demiş(babama ben kredi cektim 2 ay ödeyemedi eşimde kv agzına geleni söyledi)Sonra babam krediyi ödemeye basladı,2 gün öncede kızım al su parayı kendi kredinizi,kiranızı,elektrik su ödeyin dedi.Onla ödedik...
Neyse eşim kv borc bulduk ödedik demiş,babamın kredimi ödedigini,babamın para verdigini söylememiş.Hala kv bana ve babama laf söylüyor.Eşimde buna müsade ediyor.Bende ne geliyorsa saydım....Cocugum yok.10 yıl oldu tanısalı 4 yıldır evliyiz.
ben çıkmak zorundayım kızlar iyi hafta sonları dilerim cepten girerim arada eda sende üzülme oldumu
anladım canım ama bence eşin özür dileyecek senden gelip bu kavgalar pekiştirir evliliğinişzi uzamaz merak etme.
Günaydın kızlar nasılsınız?Benim biraz sinirlerim bozuk.Topige girip okuyup cıkarım.Menülerimi yazmam,yorumda bulunmam.Bilgi vermek istedim.Salı günü bildirim yaparım.Kendinize iyi bakın.Öpüyorum hepinizi.
Bosverin fıstıklar...Salıya son 2 gün kaldı haydi bakalım.Ben.menülerimi yazmıyorum cok sacma sapan olacagı için.Sabah kahvaltım bugun 2 kahve mesala....Bana sabır gönderin dualarınızla,mutluluk gönderin kızlar.Hepinizi seviyorum.
Kızlar evimdeyim.Eşime,bana allah akıl fikir versin.Dogru kararlar alalım.!!!Kv,ben,eşim bermuda seytan ücgeni gibiyiz.Offf....Kafayıda yicem herhalde artık.Önce kalp,sonra hayat,şimdide beyin....:26::18:
Ayse gitmeyince esimi sevip,saymıyor musum...Eşim adam olmuyormuş,lafı dinlenmiyormuş.Cok sıkıldım kızlar artık.Sabah 06:30 dan beri bir aglıyorum bir susuyorum.Kafayıda yedim herhalde.Dün kavga ettik yine basa döndük!!!!!!!Allahım sen bana hayırlı olanı nasip et,hayırlı yolu secmemi sagla.
Evet anlıyordu,herseyide düzelmişti.Dün kavga ettik gece baktım tlefonuna 2 saat annesiyle konuşmuş.Hersey basa döndü kavgamızda.Olmayacak herhalde artık....Bu kadın hayattayken bize huzur yok.Azminide tebrik ediyorum kv.Masallah.Eşim evden gitti sabah,gelmicekmiş artık.
Ayse canım bu sefer bende cok konuştum cok bagırdım kavgada.Gözüm döndü herseyi söyledim,eski yeni.Esimde "ben seni sevmiyorum,bıktım artık" dedi.Annemde,sende susmuyorsun....Bitti pazartesi beraber gidip dilekce veririz dedi.Oturdum agladım,söylendim söylendi.Hata bu sefer ondada bendede var.Ben susmadım bu sefer,o da umursamadı umursamadıkca daha cok konuştum....Sabah gitti,gelmez artık.Eşimi tanıyorsam gelmez.1 kg kına alıp vercem kv.Bıktım artık.Acele karar vermek istemiyorum bu sefer ailelere yansıtmakta istemiyorum.Alyansını herseyini bıraktı gitti.
canım benim dün eşinle annesi telde konuştığuna göre baya bi bişeyler saymış demekki kadın adamda bunalmış sana çatmış sende sert çıkınca daha fazla bunalıma girmiş sonuç olarak bu noktaya kadar gelmiş onun içinde kolay değil canım bir tarafta gıcık annesi ne olduğunu biliyor anasının ama bir yandada sen adamcağıza yazık ortada kaldı ikinizinde birikmişleri vardı ve bunlar dün patlak verdi inşallah geri döner hayırlısıyla eşin zor bir durumdasın herşey başa dönmüş bu kayınvalide durmadan orta bozgunluğu yapıyor en iyisi görüşmemek bayramlarda gitmek başka çaresi yok bunun yoksa onun sayesinde evliliğiniz bozulacak halbuki herşer çok güzeldi.. sen kendini bunaltma hayırlısı olur inşallah döner eşin kalbini allaha yönelt çok dua et allah eşinin kalbine ferhalık versin geri dönsün diye dua et canım..Sagol canım.Gözüm kapıda oturuyorum acaba gelir,telefonu acar mı diye.Ben anlamıyorum zaten hersey yolunda giderken bir anda bu duruma nasıl geliyoruz???Kv dicek cok laf varda benim hatam sinir olup görmemezlikten gelmedim söyledim eşime.O da söyledi.Kv oglu kendimi öldürürüm eda bana dönmezse dedigi icin geldi yalvardı.Baksana kadın arkamdan beni şişmanlatıp bosama senaryoları bile yazdı....Bilmiyorum sonum ne olcak ama düşünmekten cok yoruldum.Adam gitti yine,seni sevmiyorum bıktım dedi gitti.Dün baska bugun baska o da bende!!!!
Selam kızlar nasılsınız? Ben biraz gerginim.dun akşam arkadaşım bizde kaldı. Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum kız yerinden kalkıp yardım bile etmedi nezaketende sormadı bile.kahvalti sonrasını toplarkende aynı sadece kendi bardağını tabağını kaldırdı. Insan yapmaktan hazirlamaktan usenmiyo ama böyle olunca da sinir oluyo.daha önce de böyleydi ama bugün nedense sinir oldum iyice.dqha bi sürü şey varda anlatıp keyfinizi kacirmiyim
Ah canım senin derdin zaten var bide beni dinliyosun ama o kadar sinir oldumki anlatamam başım ağrıyo valla sinirden.arkadas 31 yaşında.ya evin içinde bağıra bağıra şarkı söylüyo eşim de aynı odada açmış göbeğini kasiyo bizden giderken bi parfüm sıkmış evi baya havlandirdim gitsin koku diye ben ağır kokulara gelemem. Ya bizde oje sürmüş giyinirken ojesi bozuldu diye benden aseton istedi dedim bende yok.ozel günler dışında kullanmam ben oje falan esimde sevmez zaten.ya baya sinir oldum bide elinde telefon bize oturmaya mı geldin telefonla oynamaya mı
canım benim dün eşinle annesi telde konuştığuna göre baya bi bişeyler saymış demekki kadın adamda bunalmış sana çatmış sende sert çıkınca daha fazla bunalıma girmiş sonuç olarak bu noktaya kadar gelmiş onun içinde kolay değil canım bir tarafta gıcık annesi ne olduğunu biliyor anasının ama bir yandada sen adamcağıza yazık ortada kaldı ikinizinde birikmişleri vardı ve bunlar dün patlak verdi inşallah geri döner hayırlısıyla eşin zor bir durumdasın herşey başa dönmüş bu kayınvalide durmadan orta bozgunluğu yapıyor en iyisi görüşmemek bayramlarda gitmek başka çaresi yok bunun yoksa onun sayesinde evliliğiniz bozulacak halbuki herşer çok güzeldi.. sen kendini bunaltma hayırlısı olur inşallah döner eşin kalbini allaha yönelt çok dua et allah eşinin kalbine ferhalık versin geri dönsün diye dua et canım..
Diyorum ya sinir falan kalmamış sizde ikinizde istemediğiniz şeyler soylemissiniz birbirinize.hersey yoluna girecek canım eminim buna.esin aslinda sana degil annesine kiziyo.ama babanin parayi odemesini kv ne niye söylemiyo anlamadım acaba bi düşündüğü mü var.kv ne para göz ya Allah islah etsin.yazik valla kaç yasina gelmiş para peşinde koşuyo hemde bi ailenin mutluluğunu bozuyo edebiyle oturucagi yerde yazıkDengem bozuldu artık secil.Dün sıkıldım sonra bunlar oldu.Ne olcksa olsun.Biz cok sartlarda evlendik.Kv ne istiyor anlamadım.Kv bir kere konuştum ilk ve sondu.Sinir oldugumda onla muhattap olmuyorum eşime saygımdan gidiyorum kv.Bu sefer ikimizde kaldıramadık,cok sinirlendik.Baska odalara gectik,uyuduk yine kaldıgımız yerdwn devam ettik.
......
Arkadasının yaptıgı cok sacma geldi bana sarkı söylemesi....Cok samimimisiniz?Neden sizde kaldı?Bence eşin evdeyken gelip kalması dogru degil.Otel mi senin ev?Düzgün edebiyle gelir gider tamamda.Yardım edip etmemeside seni o kadar cok sinir etmemiş belli ki!!!!!Buraya yazamadıklarında var gibi geldi bana.Sinir etme canım kendini mesafeni koyarsın olur biter.
canım bu ne yaa nedn sizde aldı ki komşun evi yokmuydu bence kalamsına izin vermekle hiç iyi birşey yapmamışsın ben evde eş varken kalmasını saçma buluyorum hiç gelemem hatta ben ne yapıyorum biliyormusun eşim evde varken komşu bile almam eve çünki bana saçma geliyor.. hem kalmış hemde hanımefendi şarkılar patlatıyor.. ojeyide gidip evinde süreydi sizin evde neden yapıyor çok saçma birdaha böyle kabul etme canım eşin evdeyken gelmesin komşuların..
Evet ilknur "cok bunaldım,bıktım artık,ikinizde susmuyorsunuz,senide sevmiyorum artık"pazartesi bitiyor dedi.Bendede hata yok degil bu sefer eşime degil kv lafı yansıtmalıydım.Ya da susmalıydım.Eşimden özür diledim....
Bu sefer gercekten bitti herhalde.Kv gitmezsem yine ben suclu oluyorum.Ne olursa olsun annesi deyip gidiyorum.kadın yılan gibi yine sokuyor.Tüm derdi oglu para vermiyor istedigini hemen yapmıyor diye...Ayrı bir evi,ailesi oldugunu idrak edemiyor.Ne yapcam bilmiyorum.allahım sonumuzu hayır etsin.
Es
Komşu değil canım çok yakin arkadaşım.esim varken davet etmem zaten kimseyi ama bu çok yakın arkadaşım olduğu için geldi ama bundan sonra istemiyorum kalmasını edebiyle gelsin otursun gitsin.bi yere gidicekti bizden çıkınca onun için oje sürdü.aynen canım haklısın ve doğru söylüyorsun eşim dedi niye geliyo gelmesin diye bende napim dün gelmeyince bugün geldi dedim.zaten kahvaltida da laf soktu eşim ona
Evet ilknur "cok bunaldım,bıktım artık,ikinizde susmuyorsunuz,senide sevmiyorum artık"pazartesi bitiyor dedi.Bendede hata yok degil bu sefer eşime degil kv lafı yansıtmalıydım.Ya da susmalıydım.Eşimden özür diledim....
Bu sefer gercekten bitti herhalde.Kv gitmezsem yine ben suclu oluyorum.Ne olursa olsun annesi deyip gidiyorum.kadın yılan gibi yine sokuyor.Tüm derdi oglu para vermiyor istedigini hemen yapmıyor diye...Ayrı bir evi,ailesi oldugunu idrak edemiyor.Ne yapcam bilmiyorum.allahım sonumuzu hayır etsin.
Diyorum ya sinir falan kalmamış sizde ikinizde istemediğiniz şeyler soylemissiniz birbirinize.hersey yoluna girecek canım eminim buna.esin aslinda sana degil annesine kiziyo.ama babanin parayi odemesini kv ne niye söylemiyo anlamadım acaba bi düşündüğü mü var.kv ne para göz ya Allah islah etsin.yazik valla kaç yasina gelmiş para peşinde koşuyo hemde bi ailenin mutluluğunu bozuyo edebiyle oturucagi yerde yazık
Arkadaşıma gelince samimiyiz ama bizde kalmasını istemiyorum ama soylenmiyo da kalma diye.gecen gün oğlumun doğum gününü kutlarken dışarıda bizimleydi nezaketen sende gel istersen bize dedik o da yarın gelir kalırım dedi.ben hoşlanmıyorum gelip kalmasından. Sonuçta biz aileyiz aynen bizim evde otel değil.oturup kalkmasını bilmiyo canım ya bugün giderken elbise giymiş çantasından bişey almak için egildi totosu görüşcek nerdeyse dikkat et dimi.tamam eşim salondaydi görmez etmez ama yine de bana hoş gelmiyo boyle seyler bi daha kalmasın zaten istemiyorum mecbur kalmadikca.
Babamın parayı ödedigini ve krediyi artık onun ödedigini,bizede para verdigini niye söylemedi anlamadım bende zaten.Sordum.Ben onu mu düşünüyorum,bir sürü kafamda düşünce var dedi.Dedim annem sana sormuş,niye demedin kp ödüyor diye.Tamam söyleriz diye geciştirdi......Ben bu sefer umutlu degilim ama allah büyük.
........
Bence rahatsız oldugunu dile getirmelisin,nezaketen bile olsa cagırmamalısın.Totosu egilince görüncek kadarsa normaldede etek boyu cok cok kısa demek ki...Kendini sinir etme,bence görüşme arama sorma.Bir kadının tek basına aile yanına gelmesine karsıyım.Edebiyle gelip gitmemiş.18'lik cıtır gibi hareketler....Cok ayıp etmiş.Genelinde böyle senmidir??Belki yaptıgının farkında degil.Bozuldugunu anlayamadıgına göre cokta kanka degilsiniz.Dost olsa kasından,gözünden anlar.
hmm olsun fark etmez birde yakın arkadaş insan bıraz edepli olur bu neymiş böyle evinde ne b.. yersen ye başkasının einde madem kalıyorsun edebinle gel edebinle git tövbe sinir oldum..
allah o kadını islah etsin bildiği gibi yapsın bu kadın siz ayrılınca ne olacağını zannediyor sana para vermicenimi zannediyor aslında o zmaan sana hem nafaka hem tazminat vermek zorunda eşin eee o zaman da herhalde kayınvalide hanım bunu duyunca kalp krizi geçirir oğlunun parası bölününce bunları idark edemiyor kafa o kadar basmıyor demekki.. inşallah eşin geri gelir canım..
Bitmez canım niy bitsin öyle hemen kolay mı yani.sen içini ferah tut duanı et.hersey yoluna giricek merak etme bazen insan alttan almak zorunda kalıyor canım
Kaç senelik arkadaşım canım ama dediğim Gibi adabı yok hele son zamanlarda iyice bi garip olmuş kafam basmiyo benim.ben nasıl sinir oldum düşün yani.az önce yemek yedik eşim saolsun sofrayi kurmuş ben lavabodayken yemekleri isitmis.dalga geçiyo ben x den daha çok mutfaga giriyorumdur heralde diye.bu ne ya diyo ne biçim parfüm sıkmış diyo oda gelemez öyle ağır parfüm kokusuna.bi de beni düşün ilknur sabahtan beri kafamdan dumanlar çıkıyo valla.kolay kolay sinirlenmem sinirlendigimde de kolay gecmiyo işte.
İlknur sende bugun cok yorulmussun,kolay gelsin.
Aminnn.İnsallah aksam aklı basına gelirde gelir.İşten cıktı hala yokkk.Allahım sen hakkımızda hayırlısını ver yarabbim!!!
Kaç senelik arkadaşım canım ama dediğim Gibi adabı yok hele son zamanlarda iyice bi garip olmuş kafam basmiyo benim.ben nasıl sinir oldum düşün yani.az önce yemek yedik eşim saolsun sofrayi kurmuş ben lavabodayken yemekleri isitmis.dalga geçiyo ben x den daha çok mutfaga giriyorumdur heralde diye.bu ne ya diyo ne biçim parfüm sıkmış diyo oda gelemez öyle ağır parfüm kokusuna.bi de beni düşün ilknur sabahtan beri kafamdan dumanlar çıkıyo valla.kolay kolay sinirlenmem sinirlendigimde de kolay gecmiyo işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?