"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Dengem bozuldu artık secil.Dün sıkıldım sonra bunlar oldu.Ne olcksa olsun.Biz cok sartlarda evlendik.Kv ne istiyor anlamadım.Kv bir kere konuştum ilk ve sondu.Sinir oldugumda onla muhattap olmuyorum eşime saygımdan gidiyorum kv.Bu sefer ikimizde kaldıramadık,cok sinirlendik.Baska odalara gectik,uyuduk yine kaldıgımız yerdwn devam ettik.
......
Arkadasının yaptıgı cok sacma geldi bana sarkı söylemesi....Cok samimimisiniz?Neden sizde kaldı?Bence eşin evdeyken gelip kalması dogru degil.Otel mi senin ev?Düzgün edebiyle gelir gider tamamda.Yardım edip etmemeside seni o kadar cok sinir etmemiş belli ki!!!!!Buraya yazamadıklarında var gibi geldi bana.Sinir etme canım kendini mesafeni koyarsın olur biter.

anladım canım ama bence eşin özür dileyecek senden gelip bu kavgalar pekiştirir evliliğinişzi uzamaz merak etme.

ben çıkmak zorundayım kızlar iyi hafta sonları dilerim cepten girerim arada eda sende üzülme oldumu

Kızlar evimdeyim.Eşime,bana allah akıl fikir versin.Dogru kararlar alalım.!!!Kv,ben,eşim bermuda seytan ücgeni gibiyiz.Offf....Kafayıda yicem herhalde artık.Önce kalp,sonra hayat,şimdide beyin....:26::18:

canım benim dün eşinle annesi telde konuştığuna göre baya bi bişeyler saymış demekki kadın adamda bunalmış sana çatmış sende sert çıkınca daha fazla bunalıma girmiş sonuç olarak bu noktaya kadar gelmiş onun içinde kolay değil canım bir tarafta gıcık annesi ne olduğunu biliyor anasının ama bir yandada sen adamcağıza yazık ortada kaldı ikinizinde birikmişleri vardı ve bunlar dün patlak verdi inşallah geri döner hayırlısıyla eşin zor bir durumdasın herşey başa dönmüş bu kayınvalide durmadan orta bozgunluğu yapıyor en iyisi görüşmemek bayramlarda gitmek başka çaresi yok bunun yoksa onun sayesinde evliliğiniz bozulacak halbuki herşer çok güzeldi.. sen kendini bunaltma hayırlısı olur inşallah döner eşin kalbini allaha yönelt çok dua et allah eşinin kalbine ferhalık versin geri dönsün diye dua et canım..

canım bu ne yaa nedn sizde aldı ki komşun evi yokmuydu bence kalamsına izin vermekle hiç iyi birşey yapmamışsın ben evde eş varken kalmasını saçma buluyorum hiç gelemem hatta ben ne yapıyorum biliyormusun eşim evde varken komşu bile almam eve çünki bana saçma geliyor.. hem kalmış hemde hanımefendi şarkılar patlatıyor.. ojeyide gidip evinde süreydi sizin evde neden yapıyor çok saçma birdaha böyle kabul etme canım eşin evdeyken gelmesin komşuların..

Evet ilknur "cok bunaldım,bıktım artık,ikinizde susmuyorsunuz,senide sevmiyorum artık"pazartesi bitiyor dedi.Bendede hata yok degil bu sefer eşime degil kv lafı yansıtmalıydım.Ya da susmalıydım.Eşimden özür diledim....
Bu sefer gercekten bitti herhalde.Kv gitmezsem yine ben suclu oluyorum.Ne olursa olsun annesi deyip gidiyorum.kadın yılan gibi yine sokuyor.Tüm derdi oglu para vermiyor istedigini hemen yapmıyor diye...Ayrı bir evi,ailesi oldugunu idrak edemiyor.Ne yapcam bilmiyorum.allahım sonumuzu hayır etsin.

Diyorum ya sinir falan kalmamış sizde ikinizde istemediğiniz şeyler soylemissiniz birbirinize.hersey yoluna girecek canım eminim buna.esin aslinda sana degil annesine kiziyo.ama babanin parayi odemesini kv ne niye söylemiyo anlamadım acaba bi düşündüğü mü var.kv ne para göz ya Allah islah etsin.yazik valla kaç yasina gelmiş para peşinde koşuyo hemde bi ailenin mutluluğunu bozuyo edebiyle oturucagi yerde yazık
Arkadaşıma gelince samimiyiz ama bizde kalmasını istemiyorum ama soylenmiyo da kalma diye.gecen gün oğlumun doğum gününü kutlarken dışarıda bizimleydi nezaketen sende gel istersen bize dedik o da yarın gelir kalırım dedi.ben hoşlanmıyorum gelip kalmasından. Sonuçta biz aileyiz aynen bizim evde otel değil.oturup kalkmasını bilmiyo canım ya bugün giderken elbise giymiş çantasından bişey almak için egildi totosu görüşcek nerdeyse dikkat et dimi.tamam eşim salondaydi görmez etmez ama yine de bana hoş gelmiyo boyle seyler bi daha kalmasın zaten istemiyorum mecbur kalmadikca.

bugün herkes bişeylere sinirlenmiş allah yardımcınız olsun kızlar..
bende evi topladım süpürdüm birtek banyo kaldı bıraz otirimde orayıda toparlıcam yoruldum sabahdan bu yana ayaktaydım..

Es
Komşu değil canım çok yakin arkadaşım.esim varken davet etmem zaten kimseyi ama bu çok yakın arkadaşım olduğu için geldi ama bundan sonra istemiyorum kalmasını edebiyle gelsin otursun gitsin.bi yere gidicekti bizden çıkınca onun için oje sürdü.aynen canım haklısın ve doğru söylüyorsun eşim dedi niye geliyo gelmesin diye bende napim dün gelmeyince bugün geldi dedim.zaten kahvaltida da laf soktu eşim ona

Son düzenleme:

allah o kadını islah etsin bildiği gibi yapsın bu kadın siz ayrılınca ne olacağını zannediyor sana para vermicenimi zannediyor aslında o zmaan sana hem nafaka hem tazminat vermek zorunda eşin eee o zaman da herhalde kayınvalide hanım bunu duyunca kalp krizi geçirir oğlunun parası bölününce bunları idark edemiyor kafa o kadar basmıyor demekki.. inşallah eşin geri gelir canım..

hmm olsun fark etmez birde yakın arkadaş insan bıraz edepli olur bu neymiş böyle evinde ne b.. yersen ye başkasının einde madem kalıyorsun edebinle gel edebinle git tövbe sinir oldum..

Bitmez canım niy bitsin öyle hemen kolay mı yani.sen içini ferah tut duanı et.hersey yoluna giricek merak etme bazen insan alttan almak zorunda kalıyor canım

Babamın parayı ödedigini ve krediyi artık onun ödedigini,bizede para verdigini niye söylemedi anlamadım bende zaten.Sordum.Ben onu mu düşünüyorum,bir sürü kafamda düşünce var dedi.Dedim annem sana sormuş,niye demedin kp ödüyor diye.Tamam söyleriz diye geciştirdi......Ben bu sefer umutlu degilim ama allah büyük.
........
Bence rahatsız oldugunu dile getirmelisin,nezaketen bile olsa cagırmamalısın.Totosu egilince görüncek kadarsa normaldede etek boyu cok cok kısa demek ki...Kendini sinir etme,bence görüşme arama sorma.Bir kadının tek basına aile yanına gelmesine karsıyım.Edebiyle gelip gitmemiş.18'lik cıtır gibi hareketler....Cok ayıp etmiş.Genelinde böyle senmidir??Belki yaptıgının farkında degil.Bozuldugunu anlayamadıgına göre cokta kanka degilsiniz.Dost olsa kasından,gözünden anlar.

aynen canım benim bak bunları çok doğru dedin öyle arkadaş olmaz bırak gitsin..

hmm olsun fark etmez birde yakın arkadaş insan bıraz edepli olur bu neymiş böyle evinde ne b.. yersen ye başkasının einde madem kalıyorsun edebinle gel edebinle git tövbe sinir oldum..

Kaç senelik arkadaşım canım ama dediğim Gibi adabı yok hele son zamanlarda iyice bi garip olmuş kafam basmiyo benim.ben nasıl sinir oldum düşün yani.az önce yemek yedik eşim saolsun sofrayi kurmuş ben lavabodayken yemekleri isitmis.dalga geçiyo ben x den daha çok mutfaga giriyorumdur heralde diye.bu ne ya diyo ne biçim parfüm sıkmış diyo oda gelemez öyle ağır parfüm kokusuna.bi de beni düşün ilknur sabahtan beri kafamdan dumanlar çıkıyo valla.kolay kolay sinirlenmem sinirlendigimde de kolay gecmiyo işte.

Bitmez canım niy bitsin öyle hemen kolay mı yani.sen içini ferah tut duanı et.hersey yoluna giricek merak etme bazen insan alttan almak zorunda kalıyor canım

İlknur sende bugun cok yorulmussun,kolay gelsin.
Aminnn.İnsallah aksam aklı basına gelirde gelir.İşten cıktı hala yokkk.Allahım sen hakkımızda hayırlısını ver yarabbim!!!

sıkma canını arkadaşım birdaha nezaket felan dinlemeyip çağırmazsın oldu bitti kalamaya gelcem felanda derse başka bir programım var dersin sallarsın böyle olmaz canım..

İlknur sende bugun cok yorulmussun,kolay gelsin.
Aminnn.İnsallah aksam aklı basına gelirde gelir.İşten cıktı hala yokkk.Allahım sen hakkımızda hayırlısını ver yarabbim!!!

inşallah gelirde güzel haberlerini alırız akşama sen arasaydın kapalımı telefonu..

Secil canım ben 11 senelik arkadasımı tek kalemde sildim.Eşim,ben,arkadas oturuyoruz.Eşim sigara yaktı.Aldı bizim ki eşimin sigarasını aldı agzına cekti cekti koydu.Eşim ben sok.Eşim suratıma bakıyor...Konuyu uzatmayayım sonra aldım karsıma konustum,bitti arkadaslıgımız.Erkekler bazı seyleri daha kolay anlıyor!!!!Ne demek istedigimi umarım anlatabildim.Bizler bariz ortada bişey yoksa anlamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…