"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Aynen kankayiz canım ama son zamanlarda bişeyler olmuş ona bi garip olmuş.bekar kendi bunalıma mi girmiş nedir anlamadım bende normal değil yani hali tavrı.eskiye göre çok değişmiş. Etek boyu kısa biraz yani ama toto büyük yani 76 kiloyum falan dedi ama bence daha fazla gibi. Egilince de elbise dar olduğu için ki elbisesi üstüne çok dardi totodan dolayı yukarı çektirdi
Yok canım aranız düzelir merak etme sen geçici bir durum sizinki.esin kv gıcık olmaya başladı artık ve bundan sonra da aranızı bozduğu için kv nin değeri eşinin gözünde bir hiç kadar kalır emin ol.resmen işkence ediyo kadın size bunun farkında olmalı eşin

kızlar ben bi çıkıyımda banyoyu halledeyim sonra gene görüüşürüz fıstık hatunlar canınızı sıkmayın allahın izniyle herşey yoluna girecek allah yar ve yardımcın olsun canım benim inşallah birdaha girmeme güzel olan haberini almış olurum.. seçil sende kafana takıp başını ağrıtma salla gitsin birdaha da eve çağırma o kadını onun yaptığını ergenler bile yapmıyor..

inşallah gelirde güzel haberlerini alırız akşama sen arasaydın kapalımı telefonu..

Acık.Cok aradım,mesaj attım.Hicbirine cevap vermedi.Bende rahat bıraktım kafasını toplasın.Aksama belki gelir yarın oy kullanılacagı için.Belkide gelmez....Dua edin kızlar.Bende kitap acıp okucam.Ruhende biraz ferahlarım..

Anladım canım hemde çok iyi anladım bundan sonra nezaketende cagirmicam.arkadasimin bir kaç arkadaşı birden görüşmeyi kestiler arkadaşımla. Bende bu yüzden olduğunu tahmin ediyorum ama bundan sonra nezaketende çağırmam bu devirde kimseye guven olmuyo senin arkadasinda bi garipmis ne sacma şeyler ya igrendim resmen

Tamam canım cagirmicam bi daha tavsiyene uyucam. Biraz rahatladım ama sagolun kızlar. Ilknurcum sana da kolay gelsin

Biraz rahat bırak canım erkek milleti arayinca cevap vermez aradığında ararlar.sen aç kitabını oku.bende çıkayım film izlicekmisiz kafam dagilsin biraz.ya kızlar niye buralarda değilsiniz kafa kafaya verir dertlesirdik.optum canım

ilknur inşallah iyi haberler verebilirim....Kolay gelsin canım.
Secil bu devirde kimseye güven olmaz,bosver ne nezaketi.....Gelmesin.Sana bas agrısı olcagına,bosverrr tatlım.Arkadasın bugun sana kendini ispatladı öyle düşün.Hic üzme kendini.
Kız bizim topik bugun dert topigi oldu...:)) iyiki varsınız kızlar.

Secil sarıl kocana izle filmini bosverrrrrrrr.Evet buralarda olsanız ne iyi olurdu.Hani söyle 1 saatlik yer olsa tanışmak icin ortada bulusurdukda.Kac saatlik yolllar.Cok uzaksınız

Kızlar bana bir akıl verin,ne yapayım ben???İcimi,beynimi kemiriyorum.Dua ettim.Cok korkuyorum eşimi kaybetmekten.Gelcek.mi diye düşünüyorum sürekli.Bugun yediklerimi yazayım kafam dagılsın.
Sabah 2 türk kahvesi
2 elma,
1 bardak süt,
1 mini kutu ton balıgı,2 dilim ekmek
1.5 litre su.Bol sıkıntı !!!!Offf offf.Yarabbim sen yardım et.

Gelir canım gelmeyip napicak senden başka sığınacak limanı yokki.o da iki arada bir derede.kv ne mi gitcek hiç sanmıyorum kadın her türlü yer bitirir onu.icini ferah tut canım sen rahat ol

Izledik canım komedi filmiydi iyi geldi valla kafam dağıldı

Gelir canım gelmeyip napicak senden başka sığınacak limanı yokki.o da iki arada bir derede.kv ne mi gitcek hiç sanmıyorum kadın her türlü yer bitirir onu.icini ferah tut canım sen rahat ol

İyi yapmıssın canım....Komedi olmasıda cok iyi olmuş.
Benim eşim cok cok inattır,siniride cok cabuk gecmez.
Annesine gider etle tırnak sonucta.Ne yapcak baska?Ya arkadaslarına gitcek.Ya annesine,ya eve gelcek.

güzelim canım çok üzülüyorum başına gelenlere okudum sayfaları baya yazışmışsınız kv dertleri hiç bitmiyo bende annemlerdeydim bugün annem kal dedide akşama kalmadım sırf seni merak ettiğimden bilgisayardan kolayca giriyorum

okadarda üzme kendini canım inşallah aranız kısa zamanda düzelir 3. kişi girince araya hep böyle oluyo
bu erkeklerin analarına bağlılığına çok şaşırıyorum zaten 2 3 hafta gittiniz üst üste bak ne oldu

seçil canım o arkadaşını eve alarak hata etmişsin ne işi varki yani çok saçma ben öyle kimsenin yanında rahat edemem akrabam olmadkçaki akrabalarımın eşlerinden bile çekinirim kimseye güven olmuyor gerçektende gözünün önüne bak bidaha görüşme derim ben canım

sizde kalırım deyince müsait değilim diyemedinmi

iyi akşamlar kızlar menüm

kahvaltı 2
2 dilim ekmek 3 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel çay

ara
2 parça ceviz 1 kuru kayısı biraz çökelek salatalık

öğle
4 tane dolma 2 minik biber dolması 2 kabak dolması 2 bardak ayran bitsin diye ydim

ara
1 sade bardakta mısır dışardaydık

akşam
1 tabak kabak kavurması 2 salatalık turşusu

2,5 litre su 1 yeşilçay aradada ne yerim bilmiyorum canlar

sabah 30 dk eliptik saat 1.5tan 5e kadarda dışarda gezdik sporum bunlar yorulmuşum bacaklarım ağrıyo

Evet 2-3 hafta gittik,dün esimlede ne konusulduysa saatlerce bilmiyorum artık.Canım ilgin icin allah razı olsun.Allah yuvandaki mutlulugu daim ettirsin.(Tüm yorumda.bulunanlar)Cok cok cok üzgünüm,evin içinde bir saga sola gidip geliyorum.Gözüm kapıda,kulagım asansörün,dıs kapının sesinde.Allahım yardım etsin gelsin eve,düzelelim.Cok icim yanıyor düşündükce bunalıyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…