- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Aynen kankayiz canım ama son zamanlarda bişeyler olmuş ona bi garip olmuş.bekar kendi bunalıma mi girmiş nedir anlamadım bende normal değil yani hali tavrı.eskiye göre çok değişmiş. Etek boyu kısa biraz yani ama toto büyük yani 76 kiloyum falan dedi ama bence daha fazla gibi. Egilince de elbise dar olduğu için ki elbisesi üstüne çok dardi totodan dolayı yukarı çektirdiBabamın parayı ödedigini ve krediyi artık onun ödedigini,bizede para verdigini niye söylemedi anlamadı bende zaten.Sordum.Ben onu mu düşünüyorum,bir sürü kafamda düşünce var dedi.Dedim annem sana sormuş,niye demedin kp ödüyor diye.Tamam söyleriz diye geciştirdi......Ben bu sefer umutlu degilim ama allah büyük.
........
Bence rahatsız oldugunu dile getirmelisin,nezaketen bile olsa cagırmamalısın.Totosu egilince görüncek kadarsa normaldede etek boyu cok cok kısa demek ki...Kendini sinir etme,bence görüşme arama sorma.Bir kadının tek basına aile yanına gelmesine karsıyım.Edebiyle gelip gitmemiş.18'lik cıtır gibi hareketler....Cok ayıp etmiş.Genelinde böyle senmidir??Belki yaptıgının farkında degil.Bozuldugunu anlayamadıgına göre cokta kanka degilsiniz.Dost olsa kasından,gözünden anlar.
inşallah gelirde güzel haberlerini alırız akşama sen arasaydın kapalımı telefonu..
Secil canım ben 11 senelik arkadasımı tek kalemde sildim.Eşim,ben,arkadas oturuyoruz.Eşim sigara yaktı.Aldı bizim ki eşimin sigarasını aldı agzına cekti cekti koydu.Eşim ben sok.Eşim suratıma bakıyor...Konuyu uzatmayayım sonra aldım karsıma konustum,bitti arkadaslıgımız.Erkekler bazı seyleri daha kolay anlıyor!!!!Ne demek istedigimi umarım anlatabildim.Bizler bariz ortada bişey yoksa anlamıyoruz.
kızlar ben bi çıkıyımda banyoyu halledeyim sonra gene görüüşürüz fıstık hatunlar canınızı sıkmayın allahın izniyle herşey yoluna girecek allah yar ve yardımcın olsun canım benim inşallah birdaha girmeme güzel olan haberini almış olurum.. seçil sende kafana takıp başını ağrıtma salla gitsin birdaha da eve çağırma o kadını onun yaptığını ergenler bile yapmıyor..
Acık.Cok aradım,mesaj attım.Hicbirine cevap vermedi.Bende rahat bıraktım kafasını toplasın.Aksama belki gelir yarın oy kullanılacagı için.Belkide gelmez....Dua edin kızlar.Bende kitap acıp okucam.Ruhende biraz ferahlarım..
Kızlar bana bir akıl verin,ne yapayım ben???İcimi,beynimi kemiriyorum.Dua ettim.Cok korkuyorum eşimi kaybetmekten.Gelcek.mi diye düşünüyorum sürekli.Bugun yediklerimi yazayım kafam dagılsın.
Sabah 2 türk kahvesi
2 elma,
1 bardak süt,
1 mini kutu ton balıgı,2 dilim ekmek
1.5 litre su.Bol sıkıntı !!!!Offf offf.Yarabbim sen yardım et.
Secil sarıl kocana izle filmini bosverrrrrrrr.Evet buralarda olsanız ne iyi olurdu.Hani söyle 1 saatlik yer olsa tanışmak icin ortada bulusurdukda.Kac saatlik yolllar.Cok uzaksınız
Izledik canım komedi filmiydi iyi geldi valla kafam dağıldı
Gelir canım gelmeyip napicak senden başka sığınacak limanı yokki.o da iki arada bir derede.kv ne mi gitcek hiç sanmıyorum kadın her türlü yer bitirir onu.icini ferah tut canım sen rahat ol
güzelim canım çok üzülüyorum başına gelenlere okudum sayfaları baya yazışmışsınız kv dertleri hiç bitmiyo bende annemlerdeydim bugün annem kal dedide akşama kalmadım sırf seni merak ettiğimden bilgisayardan kolayca giriyorum
okadarda üzme kendini canım inşallah aranız kısa zamanda düzelir 3. kişi girince araya hep böyle oluyo
bu erkeklerin analarına bağlılığına çok şaşırıyorum zaten 2 3 hafta gittiniz üst üste bak ne oldu
sabah 30 dk eliptik saat 1.5tan 5e kadarda dışarda gezdik sporum bunlar yorulmuşum bacaklarım ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?