"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım Allah sabır versin hiçmi cevap vermiyo bu erkekler annelerinin laflarına çok kanıyolar aşırı derecede benim öyle

sen istersen ne kadar iyi olursan ol illede annesinin dediği gözüylede görse onun dediğine kanıyo sanırım seninkide o tiplerden çünkü seni savunsaydı onada kızardı dün ne dediyse artık 2 saat

Aminn.Cok kötüyüm.Kimseyi arayamıyorum dertlescek,insanlar yeter artık yine mi dicekler!!!Karanlıkta,evde tek basıma oturuyorum.
Ne dedigini bilmiyorum kv.Benle ilgili konustugunu dün eşimle tartısırken anladım.Yeter o susmuyor koskoca kadın,sen susup susup patlıyorsun.Bana anlatma artık yeter dedi.Bugun Hicbirseye cevap vermiyor.Ne telefona,nede mesaja.Dısarısı cok soguk,üstünde incecik kazak ceket gitti.Doncak!!

Son düzenleme:

eşinde her kızdığında evi terketmesin canım bişeyler konuşulrak çözülür aynı evde olunca bi kaç gün küsersiniz sonra konuşur düzelirsiniz biz bi tartışma yaşayınca çok küseriz birbirimize 15 gün 10 gün 5 gün belli olmaz yani sonra barışılıyo aynı evdesin çünkü yapıcak bişey yok kocan annesine inanıyo şu an onu haklı görüyo gibi geliyo bana

aranızda ayrım yapmıcak madem onunda suçunu biliyo koca kadın susmuyo diyo fırsat vermicek ozaman ama yok işte inşallah onun yanında değildir iyice dolduruyodur yoksa

Canım öncelikle sakin ol gelicektir bu akşam belki ilerleyen saatlerde gelicektir ama gelir gelincede sakin sakin konuşun kavga etmeden birbirinizi germeden.evlilik kolay değil iki kişi nin arasına 3. kişiler girince daha da zorlaşıyo durum.esin eğer ayrılma niyetinde olsaydı bu iş daha önceki tartismanizda biterdi

Bana bıktıgı için böyle davranıyor gibi geliyor.Herseyi bilse bile ben suskun biri degilim,kendimi asla yönettirmem..ee annesi hic susmuyor bişeyleri yapamayacagını düşünüyor.Dırdırdan bıktı.Aksam cok konustum.Sinirden gözüm döndü.....Ama bu cözüm degil,elimden kayıp gitti.Adam eve gelmiyor,böyle oturup aglıyorum!!!!Aynı evin icindede olsak sizde cocuk var cocuk arayı yumusatır.Bizde 2 tv var herkes bir odaya cekilir.Siniride cabuk sönen biri degildir eşim.

Haklısın canım bundan sonra müsait değiliz dicem ya kendini zorla davet ettiriyo iyi niyetten ama artık bitti

aranızda ayrım yapmıcak madem onunda suçunu biliyo koca kadın susmuyo diyo fırsat vermicek ozaman ama yok işte inşallah onun yanında değildir iyice dolduruyodur yoksa

İşte beni dün aksam deli eden,sinirden gözümün dönmesini saglayanda buuu!!!!Biliyorsun niye söylemiyorsun krediyi artık bizim ödemedigmizi,neden laf veriyorsun?Neden herseyi konuşmuşken yeni savas baslatıyorsun?Neden sende annemle yarısıyorsun o söylüyor,sen bana söylüyorsun diyorsun.NEDEN????Anlamıyorum bu erkekleri.

konuşucaksın tabi benim çenemde durmazki bi kavga edelim eskiyi yeniyi dökerim hemen önüne oda bağırır çağırır bende bağırır çağırırım sonra konuşmayız ikimizde sinirinin çabuk geçmemesi iyi değilmiş

ozaman sabret canım sinirinin geçmesini bekle madem biliyosun huyunu eve gelmese bile siniri geçince zaten o seni arayacaktır diye düşünüyorum

insanlık hali sinirle herşey söylenebiliyo

Pişmanmıs secilim arkamdan kostuguna.Beni sevmiyormuş artık.1 saat önce yemek yedik,güldük eglendk.1 saat sonra kıyamet koptu.

bende anlamadım söylese ne olmuşki sorun olmıyacaktı aranızda hoşunamı gidiyo acaba annesinin senin babanın arkasından konuşmak

İşte benim eşim benim eski yeni ortaya dökmemden rahatsız.Dün yine % 1 ini döktüm.Eskiden olsa flörtten girip şimdiye gelirdim.Eşim %1 lik dökmemide istemiyor.Ya allah askına söyleyin tas olsa catlar!!!Susuyorum,susuyorum kv bana aileme laf carpıtıyor hala.Neymiş eda calışmıyormuş,oglunun paralarını yiyormuş.Eşim buna cok kızdı,ama benden bunu hicc dile getirmememi istiyor.(en kücük örnek)İlknur kızmıştı hatta eşim annem ölmeden,kv ölmeden bize huzur yok dedim diye.

Kızlar hepinizden özür dilerim canınızı sıkıp sizi bunalttım.Yorumlarınız icin tesekkürler.Eşim hala gelmedi...Gelmeyecek sanırım!!!Bende durum belli.Tekrar tesekkürler.
Salıya az kaldı kacamak yapmayın.Sakın herkes eksi olsun.

canım öyle deme nolur özür dileme senin derdin bizim derdimiz yinede haberdar et bizi seni merak ediyoruz

ne demek oğlumun paralarını yiyormuş tabiki yiyeceksin ay ne kadar saçma ne için evleniliyo karısına bakamayacaksa kime bakıcak bu adam
inanamıyorum saçmalığa bak sanki karısı değilde başka birinden bahsediyomuş gibi sevgilisi metresi falan yuh yani diyecek bişey bulamıyorum doğru söylüyosun huzur yok canım Allahım daha beterinden saklasın ne diyim ben olsam bende söylerdim haklısın yani eşin bunları haklı olduğunu biliyo ama bunları duymaya tahammül edemiyo

Ddem o kadar üzgünüm,o kadar canım acıyor anlatamam....Oglu ben calısmayınca para vermekte zorlanıyor tabi.Hem zaten kendide vermek istemiyor,kendide kv söylüyor.Herseyi biliyor eşim ama o da bıktı.Bende bir yere kadar kulak tıkayabiliyorum,sonra patlıyorum.Bana aksam yarısıyorsun demeseydi ben yine patlamazdım....O da beni deli etcegini bilemedi....

ağzını tutaydı oda ozaman gelmedi sanırım daha okadar takma canım bak bide yanlızsın evde hasta filan olursun eşin nerde acaba annesinemi gittiki inşallah gitmemiştir gittiyse ona fırsat vermiş oluyo

Gece 00:30 kadar gelirse gelir,gelmezsede bir daha hic gelmez artık.Pazartesi dedigini yapar,o kadar inattır.Allahım sen bana güc,kuvvet ver.Sabır ver yarabbim.Allahım ben kocamı cok seviyorum,geri gelsinnnn

kim olsa sinirlenir anasını savunmuş resmen yarışmak ne demek yani
kocanda harbiden enayiymiş kendini kullandırıyo hastayken bile nasılsın oğlum dye sormuyo bile para için bakıyo yüzüne

Ddem bilmiyorum canım nerde oldugunu,aramadım hic kimseyi.Kv'de arayıp,sevindirmek istemedim.Gelirse kendi bilir,gelmezsede.Ama içimdeki ses gelmicek,kaybettin diyor.30 tane mesaj atmışımdır,10 kere aramışımdır.Hatamız iki yönlü bu sefer.Hicbirine cevap vermedi.Kv yanındaysada sabaha kadar doldursun!!!!Eger bosanma olursa azminden dolayı kv tebrik etcem.Eşim ben olmazsam parayı daha cok harcıcak haberi yok kv.Sorumlulugu olmucak ki o zaman.Maası alır anında yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…