"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

mneü güzel canım akşam dengelemişsin
canım benim sanırım ha la gelmedi inşallah gelir allah senin bu kaynanaı islah etsin ne deyim senin hakkında ne düşünüyorsa fazlası onun başına gelsin bu ne böylr yaa yuva yıkmak karı kocayı birbirine kırdırmak bu kadar kolaymı millet evlatlarım iyi olsunda gerisi önemki değil der buda iyice zıvanadan çıkmış nasıl bir kıskançlıktır hem sen o adamın karısısın tabiki sana bakacak sen ona emanetsin o sana bakmakla yükümlü kaynana ne derse desin inşallah kocanda aklını kullanırda eve gelir bu sefer senin kayana baya bi haddınden fazla doldurmuş eşini.. bu arada yazmayı unuttum arada gir genede canım seni merak ederiz biz kendinden haber ver olurmu allaha emanet ol öpüyorum..

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar masılsınız bakalım..

menüm

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
azıcık lavaş
salatalık
muhlama
beyaz peynir
çizik zeytin
salam

ara
3 kayısı

akşam hafif geçirmek istedim
salta içinde çizik zeytin ve çeçil peynir
yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay 1 formçay

seçilim naber filimler izlenmiş kafalar dağılmış

Aynen canım izledik filmleri kendime geldim iyi oldu.bende boyleyim işte sinirim öyle hemen gecmiyo sabahtan beri anca.neyse ben dersimi aldım. Birincisi arkadaşına bile güvenme, ikincisi kilo insana yakışmıyo

Aynen canım izledik filmleri kendime geldim iyi oldu.bende boyleyim işte sinirim öyle hemen gecmiyo sabahtan beri anca.neyse ben dersimi aldım. Birincisi arkadaşına bile güvenme, ikincisi kilo insana yakışmıyo

:)))) aynen öyleee çok güzel dedin kız salınolacak acaba çok merak ediyorum inşallah güzel kilo vermişizdir..

Bugün yediklerim
Kahvaltımlet, domates, salatalık,peynir,2 zeytin yarım simit ve bir lokma tahin pekmezli ekmek
Ara:bir minik muz
Öğle:ıspanak yemeği ve az mantar sote biraz salata bir kase yoğurt
Ara:sütlü Nescafe ve yarım kase badem ve fındık bir avuç balık kraker
Akşam:yok
Spor:yok

:)))) aynen öyleee çok güzel dedin kız salınolacak acaba çok merak ediyorum inşallah güzel kilo vermişizdir..

Bilmiyorum ki ilknurcum benim kilom çok oynuyo bu ara artı cikmiyorum ama.sanirim 74 beni bu haftada birakmicak neyse pes etmek yok o 73 görülecek

Duzelicek inşallah canım içini ferah tut gelicektir muhakkak kv gidecegini hiç sanmıyorum

Eşimi cok iyi tanıyorum bugun gelmezse aklındakini yapar.O ben gibi geri adım atmaz,merhamette etmez....Bugun sabaha kadar bu karanlıkta bekliycem.Umarım gelir.Dua edin dönsün kızlar.İyi ki varsınız.Cok sagolun.

Topigin dısardan ziyaretcileride bugun full kadro burda.Sabahtan beri hep burdalar.Topigin amacı sastı, onlarda sasırdı.!!!Sizde kusura bakmayın ziyaretciler.

Eşimi cok iyi tanıyorum bugun gelmezse aklındakini yapar.O ben gibi geri adım atmaz,merhamette etmez....Bugun sabaha kadar bu karanlıkta bekliycem.Umarım gelir.Dua edin dönsün kızlar.İyi ki varsınız.Cok sagolun.

Inşallah döner canım sende iyiki varsın iyi haberlerini bekliyorum donucegine de eminim sende sakın üzme kendini dualarim seninle canım

iyi geceler kızlar misafirim vardı yoruldum bugün menümü yazım bana kızacaksınız ama
SABAH,1 peynirli pogaca
ÖGLE,1 kase corba,2 kasık pilav,4 kasık tavuk sote,2 baklava
ARA,1 kurabiye,1 cilek
AKSAM,1D EKMEK,3 KASIK TAVUKTAN
suan acım ama ara yapmıcam su az içtim

önemli degil canım karısır arada böyle hatlar

benim cevaplar alıntının içine girmiş nedenki acep gülcana cevap yazmıştım:44:

okudum canım da ölçecek alette yokki

kızlarındaa dediği gibi canım kalmasın en iyisi esin yokken gelsin geri gitsin evine,bende böyle elini sürmeyenlere gıık oluyorum vallahi
GÜZELİMM nasıl oldun ya cok üzüldüm olanlara konustunmu esinle ?

Hayır hic konusmadık,gelmedide.Sürekli dua ediyorum.Allahım dualarımı kabul ederse.

Hayır hic konusmadık,gelmedide.Sürekli dua ediyorum.Allahım dualarımı kabul ederse.

Allah mutluluk huzur versin canım o kv de bi türlü rahat durmuyor kocası yokmu onun işi gücü yokmu baska cok kızıyorum ya ,gelir inşallah canımcım esin cok cok mutlu olursunuz

Gülcan allah razı olsun canım.İnsallah gelir,cok.mutsuzum.Kafamda milyon soru var!!!Kv kocası var,kp bagırdı mı sindiriyor adamı.....Allahım sen hayırlısını ver.Esime akıl ver.

Gülcan allah razı olsun canım.İnsallah gelir,cok.mutsuzum.Kafamda milyon soru var!!!Kv kocası var,kp bagırdı mı sindiriyor adamı.....Allahım sen hayırlısını ver.Esime akıl ver.

amin canım benim uyumaya calıssan cok iyi anlıyorum seni hesey güzel olacak güzel seyler düşün canım

İnsallah gelir,gelsinde baska bisey istemiyorum su an.Kapıdan girdigini göreyim.Offff ya offff!!!!!!!Aglamak istemiyorum ama gözümden yaslar damla damla akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…