- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
mneü güzel canım akşam dengelemişsiniyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı 2
2 dilim ekmek 3 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel çay
ara
2 parça ceviz 1 kuru kayısı biraz çökelek salatalık
öğle
4 tane dolma 2 minik biber dolması 2 kabak dolması 2 bardak ayran bitsin diye ydim
ara
1 sade bardakta mısır dışardaydık
akşam
1 tabak kabak kavurması 2 salatalık turşusu
2,5 litre su 1 yeşilçay aradada ne yerim bilmiyorum canlar
canım benim sanırım ha la gelmedi inşallah gelir allah senin bu kaynanaı islah etsin ne deyim senin hakkında ne düşünüyorsa fazlası onun başına gelsin bu ne böylr yaa yuva yıkmak karı kocayı birbirine kırdırmak bu kadar kolaymı millet evlatlarım iyi olsunda gerisi önemki değil der buda iyice zıvanadan çıkmış nasıl bir kıskançlıktır hem sen o adamın karısısın tabiki sana bakacak sen ona emanetsin o sana bakmakla yükümlü kaynana ne derse desin inşallah kocanda aklını kullanırda eve gelir bu sefer senin kayana baya bi haddınden fazla doldurmuş eşini.. bu arada yazmayı unuttum arada gir genede canım seni merak ederiz biz kendinden haber ver olurmu allaha emanet ol öpüyorum..Evet 2-3 hafta gittik,dün esimlede ne konusulduysa saatlerce bilmiyorum artık.Canım ilgin icin allah razı olsun.Allah yuvandaki mutlulugu daim ettirsin.(Tüm yorumda.bulunanlar)Cok cok cok üzgünüm,evin içinde bir saga sola gidip geliyorum.Gözüm kapıda,kulagım asansörün,dıs kapının sesinde.Allahım yardım etsin gelsin eve,düzelelim.Cok icim yanıyor düşündükce bunalıyorum!!!
seçilim naber filimler izlenmiş kafalar dağılmış
Aynen canım izledik filmleri kendime geldim iyi oldu.bende boyleyim işte sinirim öyle hemen gecmiyo sabahtan beri anca.neyse ben dersimi aldım. Birincisi arkadaşına bile güvenme, ikincisi kilo insana yakışmıyo
:)))) aynen öyleee çok güzel dedin kız salınolacak acaba çok merak ediyorum inşallah güzel kilo vermişizdir..
Edacim nasılsın var mı bi haber?
Yok canım hersey aynı....
Duzelicek inşallah canım içini ferah tut gelicektir muhakkak kv gidecegini hiç sanmıyorum
Eşimi cok iyi tanıyorum bugun gelmezse aklındakini yapar.O ben gibi geri adım atmaz,merhamette etmez....Bugun sabaha kadar bu karanlıkta bekliycem.Umarım gelir.Dua edin dönsün kızlar.İyi ki varsınız.Cok sagolun.
hahahahahah kusura bakma canım bugün benim kafa yorgunluktan gitti iyice komşuda bıraz fazla kafamı şişirdi sanırım ondan oldu hakkını helal et çizelge içinde çok teşekkür ederim o zmaan ben deyiştirim çizelgemiama çok güldüm kendime yahuuuu
benim cevaplar alıntının içine girmiş nedenki acep gülcana cevap yazmıştım:44:
Selam kızlar nasılsınız? Ben biraz gerginim.dun akşam arkadaşım bizde kaldı. Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum kız yerinden kalkıp yardım bile etmedi nezaketende sormadı bile.kahvalti sonrasını toplarkende aynı sadece kendi bardağını tabağını kaldırdı. Insan yapmaktan hazirlamaktan usenmiyo ama böyle olunca da sinir oluyo.daha önce de böyleydi ama bugün nedense sinir oldum iyice.dqha bi sürü şey varda anlatıp keyfinizi kacirmiyim
önemli degil canım karısır arada böyle hatlar
okudum canım da ölçecek alette yokki
kızlarındaa dediği gibi canım kalmasın en iyisi esin yokken gelsin geri gitsin evine,bende böyle elini sürmeyenlere gıık oluyorum vallahi
GÜZELİMM nasıl oldun ya cok üzüldüm olanlara konustunmu esinle ?
Hayır hic konusmadık,gelmedide.Sürekli dua ediyorum.Allahım dualarımı kabul ederse.
Gülcan allah razı olsun canım.İnsallah gelir,cok.mutsuzum.Kafamda milyon soru var!!!Kv kocası var,kp bagırdı mı sindiriyor adamı.....Allahım sen hayırlısını ver.Esime akıl ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?