İnsallah gelir,gelsinde baska bisey istemiyorum su an.Kapıdan girdigini göreyim.Offff ya offff!!!!!!!Aglamak istemiyorum ama gözümden yaslar damla damla akıyor.
sabırlı ol canım bugün gelmezse bile hatasını anlayacaktır elbet sana düşen sabır dua
Bilmiyorum ki ilknurcum benim kilom çok oynuyo bu ara artı cikmiyorum ama.sanirim 74 beni bu haftada birakmicak neyse pes etmek yok o 73 görülecek
Bugün yediklerim
Kahvaltımlet, domates, salatalık,peynir,2 zeytin yarım simit ve bir lokma tahin pekmezli ekmek
Ara:bir minik muz
Öğle:ıspanak yemeği ve az mantar sote biraz salata bir kase yoğurt
Ara:sütlü Nescafe ve yarım kase badem ve fındık bir avuç balık kraker
Akşam:yok
Spor:yok
Eşimi cok iyi tanıyorum bugun gelmezse aklındakini yapar.O ben gibi geri adım atmaz,merhamette etmez....Bugun sabaha kadar bu karanlıkta bekliycem.Umarım gelir.Dua edin dönsün kızlar.İyi ki varsınız.Cok sagolun.
iyi geceler kızlar misafirim vardı yoruldum bugün menümü yazım bana kızacaksınız ama
SABAH,1 peynirli pogaca
ÖGLE,1 kase corba,2 kasık pilav,4 kasık tavuk sote,2 baklava
ARA,1 kurabiye,1 cilek
AKSAM,1D EKMEK,3 KASIK TAVUKTAN
suan acım ama ara yapmıcam su az içtim
Sabırrrr....sabır...sabır.Ya sabır.Cok cok iyi tanıyorum eger gelmezse,pazartesi dedigini yapar.Üzülmek,aglamak neye yarıyor ama elimden hicbişey gelmiyor.Dua etmek,aglamak,beklemek dısında.Topigide dert topigine cevirdim zaten.
günaydın canlarım herkes için güzel birgün olur inşallah benim mutfak toplaama işine devam camını sildim dahada var iş kızı uyuttum simdi mola verdim,
EDA,canım sakın öyle dert topiği yaptık gibi düşünclere kapılma hepimizin oluyor sorunu elbette paylasacagız birbirimizle ,hersey güzel olacak eşinde öfkeyle söylemiş o sözü kalp kırgınlıgıyla malesef oluyor böyle sözler inşallah hersey güzl olur düzelirsiniz
İLKNUR,neden kabız oldunki sen vermişsindir canım bozma moralini
ğiyi günler kızlar nasılsınız
güzelim nasılsın canım geldimi eşin
ilknur canım sıkma canını tuvalete çıkınca iner kilo
gülcan dün fazla kaçırmışsın hemde çok salıya kadar dengele canım
misafir gelince öyle oluyo
bende bugün patates kızartması yedim kahvaltıda pazar
olunca eşim evde olunca öyle işte:26:
kolay gelsin canım
tesekkür ederim canım dün öyle oldu az öncede yedim birseyler ama ögle yemegi ve ara yapmamıstım birde aksama kadar yemiycem birsey sadece yogurt yerim napım canım ya inan sırf israf olmasın diye yiyorum dün kurabiye almıs esim yemesem çöpe gidecek üzülüyorum o yüzden yedim bugünde
günaydın canlarım herkes için güzel birgün olur inşallah benim mutfak toplaama işine devam camını sildim dahada var iş kızı uyuttum simdi mola verdim,
EDA,canım sakın öyle dert topiği yaptık gibi düşünclere kapılma hepimizin oluyor sorunu elbette paylasacagız birbirimizle ,hersey güzel olacak eşinde öfkeyle söylemiş o sözü kalp kırgınlıgıyla malesef oluyor böyle sözler inşallah hersey güzl olur düzelirsiniz
İLKNUR,neden kabız oldunki sen vermişsindir canım bozma moralini
ğiyi günler kızlar nasılsınız
güzelim nasılsın canım geldimi eşin
ilknur canım sıkma canını tuvalete çıkınca iner kilo
gülcan dün fazla kaçırmışsın hemde çok salıya kadar dengele canım
misafir gelince öyle oluyo
bende bugün patates kızartması yedim kahvaltıda pazar
olunca eşim evde olunca öyle işte:26:
tesekkür ederim canım dün öyle oldu az öncede yedim birseyler ama ögle yemegi ve ara yapmamıstım birde aksama kadar yemiycem birsey sadece yogurt yerim napım canım ya inan sırf israf olmasın diye yiyorum dün kurabiye almıs esim yemesem çöpe gidecek üzülüyorum o yüzden yedim bugünde
Evet canım ya ne oluyorsa o kalmasın atılmasınlar yüzünden oluyo bende aynısını yapıyorum
Afiyet olsun canım.edadan haber yok hala merak ediyorum bende yeni eve geldim disaridaydik.oglusumun doğum gününü kutladık aile buyukleriyle.annemle gorumcem kustu onları baristirdik mutlu okdum onları badistirinca.ama bugün menum iyice karıştı. Sabah bir çıktık evden hep disaridaydikhayırlı akşamlar hatunlar..
menüm
sabah
2 dilim t. b. ekmeği
menemen
yeşil zaytin
beyaz peynir
kaşar peynir
ara 3 gün kurusu
akşam
kanatın büyük bölümü
1 kaşık bulgur pilavi
yemekten sonrada çilek yedim
suyu henüz 2 litreye yakın içtim ama 3 e tamamlarım 1 yeşilçay 1 formçay
kızlar ben öyle yapmıyorum artık kurabiyeleri buzluğa atıyorum öyle daha iyi hem biri gelince hazırca çıkar çok iyi oluyor kızımdan kalanları önceden bende yerdim ama diete başlayalı yemiyorum.. yarın kızıma tatil ama salı hava iyi olursa yürüyüşlere başlıcam..
günaydın kızlar nasılsınız benim moralim bozuk kaç gündür w ye gidemedim bundan olsa gerek artılarda çıkıyorum oysak bu hafta hiç kaçamak yapmadım bu hafta çokta hareketli geçti ama bence wc olayından böyle oldu..
Afiyet olsun canım.edadan haber yok hala merak ediyorum bende yeni eve geldim disaridaydik.oglusumun doğum gününü kutladık aile buyukleriyle.annemle gorumcem kustu onları baristirdik mutlu okdum onları badistirinca.ama bugün menum iyice karıştı. Sabah bir çıktık evden hep disaridaydik
Evet canım buzluga atilanlari bende aticam ama bazı şeyler atilmiyo pasta gibi orda sıkıntı oluyoyarin tatil evet canım ben nasıl yurucem bilmiyorum ama salı yuruyuslere baslicam tekrar iki gün ara vermiştim bende
Sıkma canım kendini bazen bende de oluyor özellikle ekmeği falan az yedigimde yemeği az yedigimde oluyor artı degilsindir canım o kadar az yemeye zaten artı olamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?