"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İnsallah gelir,gelsinde baska bisey istemiyorum su an.Kapıdan girdigini göreyim.Offff ya offff!!!!!!!Aglamak istemiyorum ama gözümden yaslar damla damla akıyor.

sabırlı ol canım bugün gelmezse bile hatasını anlayacaktır elbet sana düşen sabır dua

güzelim cıkıyorum bebiş uyandı üzme kendini lütfen hersey gönlüne göre olur inşallah

sabırlı ol canım bugün gelmezse bile hatasını anlayacaktır elbet sana düşen sabır dua

Sabırrrr....sabır...sabır.Ya sabır.Cok cok iyi tanıyorum eger gelmezse,pazartesi dedigini yapar.Üzülmek,aglamak neye yarıyor ama elimden hicbişey gelmiyor.Dua etmek,aglamak,beklemek dısında.Topigide dert topigine cevirdim zaten.

Kızlar hepinize cok cok tesekkür ederim.Sagolun.Cıkıp biraz müzik dinleyeyim.Kendinize iyi bakın.Topigi bos bırakmayın hee....İyi geceler.

Eşimi cok iyi tanıyorum bugun gelmezse aklındakini yapar.O ben gibi geri adım atmaz,merhamette etmez....Bugun sabaha kadar bu karanlıkta bekliycem.Umarım gelir.Dua edin dönsün kızlar.İyi ki varsınız.Cok sagolun.

seçil gülcan menüler güzel olmuş

eda canım benim allah gönlnden geçen dileğini kabul ederde eşin inşallah eve döner.. öyle aklına kızlarıda sıkıyorum dert topiği oldu felan düşünme içinede atma canım yaz ubraya birimiz olmazsa başka birimiz muhakkak olur kime anlatacaksın tabikide bize allah yar ve yardımcın olsun inşallah eşininde kalbi yavaş yavaş yumumaya başlamıştırda bu gece dönmezsem yarın sabah muhakkak dönüş yapsın sana amin allah ayırmasın sizi..

günaydın kızlar nasılsınız benim moralim bozuk kaç gündür w ye gidemedim bundan olsa gerek artılarda çıkıyorum oysak bu hafta hiç kaçamak yapmadım bu hafta çokta hareketli geçti ama bence wc olayından böyle oldu..

günaydın canlarım herkes için güzel birgün olur inşallah benim mutfak toplaama işine devam camını sildim dahada var iş kızı uyuttum simdi mola verdim,
EDA,canım sakın öyle dert topiği yaptık gibi düşünclere kapılma hepimizin oluyor sorunu elbette paylasacagız birbirimizle ,hersey güzel olacak eşinde öfkeyle söylemiş o sözü kalp kırgınlıgıyla malesef oluyor böyle sözler inşallah hersey güzl olur düzelirsiniz
İLKNUR,neden kabız oldunki sen vermişsindir canım bozma moralini

ğiyi günler kızlar nasılsınız

güzelim nasılsın canım geldimi eşin

ilknur canım sıkma canını tuvalete çıkınca iner kilo

gülcan dün fazla kaçırmışsın hemde çok salıya kadar dengele canım
misafir gelince öyle oluyo

bende bugün patates kızartması yedim kahvaltıda pazar
olunca eşim evde olunca öyle işte:26:

kolay gelsin canım

kolay gelsin canım

tesekkür ederim canım dün öyle oldu az öncede yedim birseyler ama ögle yemegi ve ara yapmamıstım birde aksama kadar yemiycem birsey sadece yogurt yerim napım canım ya inan sırf israf olmasın diye yiyorum dün kurabiye almıs esim yemesem çöpe gidecek üzülüyorum o yüzden yedim bugünde

Evet canım ya ne oluyorsa o kalmasın atılmasınlar yüzünden oluyo bende aynısını yapıyorum

kızlar baklaım salı nolacak sıfır kaçamakla kilo vermezsem çok moralim bozulur..

didem hafa sonu kahvaltıda öyle oluyor bende sabah patates kızartsammı kızarmasammı kızartmadım haftaya kızartırım dedim..

Evet canım ya ne oluyorsa o kalmasın atılmasınlar yüzünden oluyo bende aynısını yapıyorum

kızlar ben öyle yapmıyorum artık kurabiyeleri buzluğa atıyorum öyle daha iyi hem biri gelince hazırca çıkar çok iyi oluyor kızımdan kalanları önceden bende yerdim ama diete başlayalı yemiyorum.. yarın kızıma tatil ama salı hava iyi olursa yürüyüşlere başlıcam..

hayırlı akşamlar hatunlar..

menüm
sabah
2 dilim t. b. ekmeği
menemen
yeşil zaytin
beyaz peynir
kaşar peynir

ara 3 gün kurusu

akşam
kanatın büyük bölümü
1 kaşık bulgur pilavi

yemekten sonrada çilek yedim

suyu henüz 2 litreye yakın içtim ama 3 e tamamlarım 1 yeşilçay 1 formçay

Afiyet olsun canım.edadan haber yok hala merak ediyorum bende yeni eve geldim disaridaydik.oglusumun doğum gününü kutladık aile buyukleriyle.annemle gorumcem kustu onları baristirdik mutlu okdum onları badistirinca.ama bugün menum iyice karıştı. Sabah bir çıktık evden hep disaridaydik

Evet canım buzluga atilanlari bende aticam ama bazı şeyler atilmiyo pasta gibi orda sıkıntı oluyoyarin tatil evet canım ben nasıl yurucem bilmiyorum ama salı yuruyuslere baslicam tekrar iki gün ara vermiştim bende

Sıkma canım kendini bazen bende de oluyor özellikle ekmeği falan az yedigimde yemeği az yedigimde oluyor artı degilsindir canım o kadar az yemeye zaten artı olamazsın

Evet canım buzluga atilanlari bende aticam ama bazı şeyler atilmiyo pasta gibi orda sıkıntı oluyoyarin tatil evet canım ben nasıl yurucem bilmiyorum ama salı yuruyuslere baslicam tekrar iki gün ara vermiştim bende

Sıkma canım kendini bazen bende de oluyor özellikle ekmeği falan az yedigimde yemeği az yedigimde oluyor artı degilsindir canım o kadar az yemeye zaten artı olamazsın

evet yaa edayı bende çok merak ediyorum girmicem demiştiyta aslında bi gelsede nasıl olduğunu söyleip çıksa..
bişey olmaz canım zaten dışardaydın bugünde spor lmuş oldu sana bizde çıktık öğlende dışarı gezdik bıraz eve geld yemek felan derken ancak oturabildim..
aslında ben bu hafta sabah ekmeğide fazla yedim ama şaşırdım canım bence bu hafta neden oldu böyle biliyormusun normalde 3 öğün yiyorumya bu haftada böyle değilde ondan sanırım neyse çilekten sonra düzeleceüine eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…