"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

saol canım benim..ah o 79 u bir görsem varyaaaa
bu hafta 2 kilo verebilirdim aslında çünkü pazar sabah tam 82 idim..ama işte o seçim beni mahvettiii..
neyse haftaya inşallah 81 leri görcem..allahımın izniyle

bu hafta 2 kilo verebilirdim aslında çünkü pazar sabah tam 82 idim..ama işte o seçim beni mahvettiii..

az kaldı canım dikkat edersen ik haftaya görürsün 79 u ama dikkat etmen gerekiyor..

canlar bende bildirim yapıyım

geçen hafta 68
bu hafta 67.7 neyyse uzun bi aradan sonra 67 leri gördüm ama bende çok abarttım 2-3 gündür daha aşağılarıda görmüştüm kaç gün önce bu hafta daha iyi olacak inşallah

saol canım..evet gerçekten yedim yani..yediklerimi bi yazsam beni sınırdışı edersiniz..
ama ilknurun da dediği gibi bu ilk verilen kilolar olduğu için çabuk gidiyor..ama güzel oluyorrr

tabikide canım bu günlerinin keyfini çıkar çok iyi gidiyorsun dahda dikkat etsen gerçekten haftada 2 kilo gider..

Günaydın kızlar yürüyüşe gittim yeni geldim eve bende oh ne güzel kilolar verilmiş baya

olsun canım görecez allahın izniyle istediğimiz kiloları ahhh şu hafta sonları olmasa herkes hafta sonu gelsin ister ben istemiyorum valla

Olsun canım 300 gram bile insanı değiştiriyor bu hafta daha dikkat edersin daha fazla gider

tebrikelr canım olsun 300 gr 300 gramdır yediklerin ödem yapmışdır canım dikkat edersen dahada düşüş olur maşallah

Olsun canım önümüzdeki hafta bekliyoruz senden 2 kilo bu ona göre Tebrikler

Zor dönemler canım ya çok çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar yürüyüşe gittim yeni geldim eve bende oh ne güzel kilolar verilmiş baya

günaydın fıstık nasılısn bakalım ben bugün gidemedim yürüyüşe nedense ben yürüyüşe gidicem dediğim zaman boğazım hafif şişiyor bende daha kötü olmasın diye çıkmıyorum ama pazar günü bize olan oldu havaya aldandık ondan boğazlar şişti

Aynen canım eşimin de öyle bogazları şiş. Ben toparladim kendimi.cok geçmiş olsun canım daha kilo bildirimi yapmamışsın

evet buda benimbildirim..

geçen hafta 73,200

bu hafta 72,400

giden 800

neyseki dün wc ye gidebilmem işe yaradı.. ama varyaaaa 72 leri görmek beni çoooooookk mutlu etti

geçmiş olsun canım hadi yapın bildirimlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…