- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
kızlar günaydın
bildirim yapayım öğleden sonra tekrar uğrarım benim ay sonu yoğunluğum bitmedi hala
geçen hafta: 86,700
bu hafta: 86,700
eksilen yok
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin eee 79 a az kaldı hadi bakalım bu dönemlerinini kıymetini bil kilon bıraz fazla olduğu için güzel gidiyor yani yesende gidiyor.. neyse iki kiloyuda haftaya verirsin artık.. tekrar tebrikler maşallah sana
tebrikler canım bence çok iyi birde yedim diyosun ona rağmen çok iyi
saol canım benim..ah o 79 u bir görsem varyaaaa
bu hafta 2 kilo verebilirdim aslında çünkü pazar sabah tam 82 idim..ama işte o seçim beni mahvettiii..
neyse haftaya inşallah 81 leri görcem..allahımın izniyle
saol canım..evet gerçekten yedim yani..yediklerimi bi yazsam beni sınırdışı edersiniz..
ama ilknurun da dediği gibi bu ilk verilen kilolar olduğu için çabuk gidiyor..ama güzel oluyorrr
saol canım benim..ah o 79 u bir görsem varyaaaa
bu hafta 2 kilo verebilirdim aslında çünkü pazar sabah tam 82 idim..ama işte o seçim beni mahvettiii..
neyse haftaya inşallah 81 leri görcem..allahımın izniyle
Olsun canım 300 gram bile insanı değiştiriyor bu hafta daha dikkat edersin daha fazla gidercanlar bende bildirim yapıyım
geçen hafta 68
bu hafta 67.7 neyyse uzun bi aradan sonra 67 leri gördüm ama bende çok abarttım 2-3 gündür daha aşağılarıda görmüştüm kaç gün önce bu hafta daha iyi olacak inşallah
tebrikelr canım olsun 300 gr 300 gramdır yediklerin ödem yapmışdır canım dikkat edersen dahada düşüş olur maşallahcanlar bende bildirim yapıyım
geçen hafta 68
bu hafta 67.7 neyyse uzun bi aradan sonra 67 leri gördüm ama bende çok abarttım 2-3 gündür daha aşağılarıda görmüştüm kaç gün önce bu hafta daha iyi olacak inşallah
Olsun canım 300 gram bile insanı değiştiriyor bu hafta daha dikkat edersin daha fazla gider
günaydın arkadaşlar..ilk bildirimi ben yapayım..
82.4
geçen hafta 83.7 idim sanırım..notlarım öyle diyor..giden 1.300..
biliyorum 2 kilo sözüm vardı ama..inanın pazar günü resmen delirdim..bol bol yemek gelince ve 3 gündür de spor falan yok..aman ne yapayım..haftaya inşallah...
Zor dönemler canım ya çok çok geçmiş olsungünaydın herkese
gülcan aynı şey bende de mevcut napcaz biz bebişleri yaaaaa
benimki de dün iyice kötüleşti gece baya ateşlendi en son saate baktığımda 3 tü sonra kızın ağlamasına oğlum kalktı yanımıza geldi her gece aynı seromoni kızım ağlıyo oğlum kalkıyo yanımıza geliyo 4 kişi aynı yatakta
bazen kızmla ben oğlanın yatağına geçiyoruz sabah 6.30 kalk işe gitmek için hazırlan hele dün gece bi başkaydı zaten seçim gecesi geç yatmiştım offffff çok yorgunummmm
bugün bide tartı günü eksi gördüm ama çok az paylaşırım birazdan
Günaydın kızlar yürüyüşe gittim yeni geldim eve bende oh ne güzel kilolar verilmiş baya
kızlar günaydın
bildirim yapayım öğleden sonra tekrar uğrarım benim ay sonu yoğunluğum bitmedi hala
geçen hafta: 86,700
bu hafta: 86,700
eksilen yok
günaydın fıstık nasılısn bakalım ben bugün gidemedim yürüyüşe nedense ben yürüyüşe gidicem dediğim zaman boğazım hafif şişiyor bende daha kötü olmasın diye çıkmıyorum ama pazar günü bize olan oldu havaya aldandık ondan boğazlar şişti
Aynen canım eşimin de öyle bogazları şiş. Ben toparladim kendimi.cok geçmiş olsun canım daha kilo bildirimi yapmamışsın
geçmiş olsun canım hadi yapın bildirimlerinizigünaydın fıstık nasılısn bakalım ben bugün gidemedim yürüyüşe nedense ben yürüyüşe gidicem dediğim zaman boğazım hafif şişiyor bende daha kötü olmasın diye çıkmıyorum ama pazar günü bize olan oldu havaya aldandık ondan boğazlar şişti
evet buda benimbildirim..
geçen hafta 73,200
bu hafta 72,400
giden 800
neyseki dün wc ye gidebilmem işe yaradı.. ama varyaaaa 72 leri görmek beni çoooooookk mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?