• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi geceler kızlar.

Kahvaltı
Salatalık-domates 🥒🍅
Peynir🧀
Haşlanmış yumurta🥚
Siyah ve yeşil zeytin🫒
Şekersiz çay

ARA ÖĞÜN
Kaju (3-5 adet) jumbo zarında dövülmüş😁 kajular iki ayrı öğünde 10-11 adet civarı oldu.
Ice Americano

AKŞAM
Tarhana çorbası
Şehriyeli basmati (1 porsiyon ama boldu aslında)
Salata

Akşamdan sonra oğlumdan kalan az bir makarna (yemesem iyiydi ama neyse tabak küçük boy ve fotoğraf ekli)

SPOR
500 ADIM~~50 puan
13 dk bölgesel ~~130 puan
Toplam 180 puan

SU
1 litre

Ellssa Ellssa

Boncuk2307 Boncuk2307

armin83 armin83
Ay sen daha yeni gelmedin mi spor puanı hesaplamak da ne. Ben ne zamandır buralardayim ama bilmiyorum bu nasıl yapılıyor
😂😂 Başak Burcu musun nesin, ya da adın gibi bilgesin

Sabah
Salatalik domates
Krem peynir
Beyaz peynir
Haslanmis yumurta
Cay
1 dilim ekmek

Aksam
Tavuk izgara
Ayran
Köz salatasi
1 dilime yakin ekmek

Çay bilmem kac bardak 😆
Cekirdek birazcik
Çeyrek misir

1.5 lt su
Spor yok malesef evle boguşuyorum hic zamanim yok
armin83 armin83 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Kolay gelsin 🥲 o da bir spor

Cuma & Cumartesi Menü Spor
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 armin83 armin83

Cuma

Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta, filtre kahve

Ara 14.00
bir milföy hamuru gibi birşeyden yapılma peynirli börek

Akşam 17:00
4avuk köfte, 4 kaşık kinoa kısır, bir iki tane tadımlık patates
Spor
12 bin küsur adım

Cumartesi

Sabah 09:00
Çay tabağı kadar menemen (az yağlı ama kaşarlı), 1 dilim keçi peyniri, 1 dilim çavdar ekmeği, birkaç dilim salatalık, 7 zeytin

Ara 11:00
Biraz üzüm, 1 küçük elma ve kahve

Akşam 16:30
Fırında balık + sebze, dünden kalan kinoa kısır

Spor
40 dk yürüyüş bandı 20 dk eliptik
Oo senin spor ayağı da çok iyi👌

Umarim oglunuzun degerleri en kisa zamanda normale doner, acil sifalar.🙏

Dogum gunu simdiden kutlu olsun oglunuzun.🥰Nice mutlu yillara🎉

Canim gercekten deli kosturdum bu hafta.Sen nasilsin Filizim, okulun nasil gecti bi hafta?Esim hala toparlanamadi ama oglum iyilesti cok sukur, bugun okula gitti sonunda.
Bende okullarda klinik olmasini cok seviyorum.Burada her devlet okulunda ilkokuldan lise sona kadar var klinik.Universitelerde zaten var.Bizim okulda 3 hemsireyiz biz, okulumuz buyuk.Cocuklara her yil gorme-isitme testleri yapiliyor, bir sorunlari olmadan ders ogrensinler diye.Sonra astim, epilepsi hastasi cocuklarimiz var, duzenli ilac kullananlar var, agir alerji sorunlari olanlar var, hatta tube ile beslenen, idrar torbasi olan ogrencilerimiz bile var.2 sinifimiz engelli ogrencilerimiz sadece ve tibbi destege cok ihtiyaclari var.Okulda calismak klinikte callismaktan daha cok mutlu etti beni.Cocuklarin her biri bir anne babanin evladi..Onlara kucucukte olsa yardim edebilmek mutlu ediyor Filizim ki sen bunu en iyi bilenlerdensin..💕

Hosgeldiniz aramiza🌸
Güzel kalpli arkadaşım 🥰🥰 işte bu yüzden demiştim sizin oluldakiler çok şansli diye.
Haftaya kosturmacan biraz daha azalır inşallah Özgecim ve umarım eşim de bir an önce iyileşir. Meslekleri de çok stresli di mi belki vardır etkisi 😞 Senin topukların nasıl oldu? (Ay şu an yaşlandık da hastalık muhabbeti ediyoruz gibi oldu ama 😅
Konu değiştireyim bari ☺️ Benim haftaya bir tık daha yoğun geçicek, pazartesi diş kontrolü ve temizliğine gidiyorum. Pazartesi boş günüm. Sonrası hep okul. İlk hafta açılış vs derken saadece perşembe cuma yapmistik dersleri. Bu hafta daha belli olacak rutinim nasıl diye.
Canim bende bugun buraya sonunda ugrayabildigim icin mutluyum.🥰Gunum guzel geciyor cok sukur.Cok ilginc bir sekilde o kadar az hasta cocuk gordum ki, bu tabiki guzel bir sey, hicbiri hasta olmasinda..Bugun okulumuzda buyuk anne-buyuk babalar ile oglen yemegi yeme gunuymus, ben maillerin arasinda kacirmisim.Okul yasli tontonlarla doldu.Cocuklarda dedeleri-nineleri gorunce klinige ugramadi.Ama tam bu satirlari yazarken bir minigim geldi gozune kalem batmis, cok sukur iyi durumu.Iyi geceler canim benim.🥰
Ay ne güzel bir etkinlikmiş. Yaşlılar da çok sevinmiştir kesin 🥰 bir de çok konuşkan oluyorlar di mi ne güzel.
DEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.:KK200:

- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.

Ellerine sağlık yazmak için alintilamistim..takımlar bile kuruldu oysa ki boncukcum 🥰 çok çok sağol listeler için canım 🙏🤍
Sen nasılsın var mı bu hafta hastane işlerin?
Bizim okulda her cuma gunu bir kutlama var kizlar, cuma oldu diye herkes mutluluktan havalara ucuyor.🥰Bugunde dondurmalar-icecekler almislar, nelere hayir diyorum🤭😅Birde ye diye israr ediyorlar😂
Eki Görüntüle 3641048 Eki Görüntüle 3641049
Birde dondurma butun sorunlari cozer yazmislar, hey Allahim🤭😂
😂😂 Bence de dondurma bütün sorunları çözer kısa bir anlığına da olsa. Dondurma yapma makinesi alma furyası var etrafımdaki herkeste. Ben henüz direniyorum
Oo senin spor ayağı da çok iyi👌
Teşekkür ederimm. Sporu bu hafta daha düzenli yapmaya calisicam kaptanim
Az önce çok açtım. Bi şey yemedim. Kan şekerim dengelendi. Açlığımı gitti💪
Nasıl oldu ki kendi kendine. Beklemek mi lazım belki biraz yemeden önce
O da profile uyuyor. Çalışkan düzenli 🤩

Back
X