"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın fıstık hatunlar gülcan evet gider canım 200 300 gr daha eksi gösteriri tartı

evet canım 200 gr daha eksilmişim sabahtan bu yana

süper canım 2 olmasada cok iyi vermişsin masallah

canım sen birde calışıyorsun 2 tane yavrun varmış gercekten zor valla hemencik cıksada miniklerin dişleri onlarda bizde rahatlasak oglun kac yasında canım,bugün fırsat bulursan hemen uyu

gülcan senin minik galiba bir kaç dişi birlikte çıkaracak ondan böyle allah acılarını hafifletsin tez zamnada çıkarsınlar dişlerini..

bikacgündür böyleyiz canım şimdilik görünürde yok ama amin canım sagolasın

kızlar günaydın
bildirim yapayım öğleden sonra tekrar uğrarım benim ay sonu yoğunluğum bitmedi hala
geçen hafta: 86,700
bu hafta: 86,700
eksilen yok

bu hafta sen kötü olmustun canım yedin mecbur haftaya güzel sonucla gelirsin inşallah

Günaydın kızlar yürüyüşe gittim yeni geldim eve bende oh ne güzel kilolar verilmiş baya

günaydın kız ne güzel spor yapılmıs gelinmiş valla

gecmiş olsun canım evde yap spor olmazsa üşütme daha fazla

giden -800
gecen hafta 62.2
bu hafta 61,4
o baklavalar olmasaydı daha iyi olacktı ama bunada şükür

evet buda benimbildirim..

geçen hafta 73,200

bu hafta 72,400

giden 800

neyseki dün wc ye gidebilmem işe yaradı.. ama varyaaaa 72 leri görmek beni çoooooookk mutlu etti

tatlım aynı vermişiz tebrikler az kaldı 6ları görünce dahada mutlu olacaksın

öyle yapıcam artık bu sene çok farklı oldu soğuk hemen etkiliyor insanı hiç böyle olmazdım ben ama bu kış çok hasta geçirdik ailecek.. ama evde yapıcam sağolasın..

öyle yapıcam artık bu sene çok farklı oldu soğuk hemen etkiliyor insanı hiç böyle olmazdım ben ama bu kış çok hasta geçirdik ailecek.. ama evde yapıcam sağolasın..

günese aldanıyoz hep ondan oluyor canımcım

gayet iyi canım yaa hem yedin hemde uzun zamandır yapmana ragmen çokta yavaşlamamış kilo vermen

ewet canım 2 hafta önceye kadar baya duraksamıstımda gene canlandım vermeye basladım şükür

tebrikler canım süpersin

evet ben yazarken yazmışsın tekrar tebrikler

giden -800
gecen hafta 62.2
bu hafta 61,4

tatlım aynı vermişiz tebrikler az kaldı 6ları görünce dahada mutlu olacaksın

sağolasınız kızlar.. evet yaa 6 ları görünce çok çok çok mutlu olurum ama az kaldı bu ay içinde görürüm inşallah..
gülcan aynen aynı vermişiz senin kaçamaklar benim kabızlık olmasaydı kesin daha çok giderdi bizden ama olsun buda iyi..

Gülcan merhaba bende diyetteyim bende 2,3 haftadir kilo veremiyom sen nazil hizlandirdin geri anlatirsan sevinirim

aynen devam ettim farklı bitsey yapmadım vücut direniyo belli bi zaman ama sabretmek lazım sonra tekrar gidiyor

korkma canım ya herşey yoluna giriyo bakacak kişi var mı benim kız kreşe gidiyo oğlan anaokuluna sen ne iş yapıyorsun süt iznin olcak mı

esimle nöbet usulü calısıyoruz ve aynı yerdeyiz nöbetleri ayarlayıp beraber bakacaz annemde 1 saat uzaklıkta arada annemde gelir,süt iznim agustosta tamamen bitiyor canım ben 112 ambulansta calısıyorum acil tıp teknikeriyim,ama şimdi emziriyorum o nedenlede daha zor olacak şimdi ücretsiz izindeyim sen ne is yapıyordun?

ne güzel kafan rahat olacak başka birine emanet etmek çok zor annende yardımcı olur zaten ek gıdalarada başlarsın
ben sağlıkçıyım canım çocuk gelişim uzmanıyım sen hangi şehirdeydin?

tebrik ediyorum canım iyi vermişsin
kızlar günaydın
bildirim yapayım öğleden sonra tekrar uğrarım benim ay sonu yoğunluğum bitmedi hala
geçen hafta: 86,700
bu hafta: 86,700
eksilen yok
olsun canım üzülme hiç değilse almanmışsın
tebrikler canım 67yi gördünya
olsun canım görecez allahın izniyle istediğimiz kiloları ahhh şu hafta sonları olmasa herkes hafta sonu gelsin ister ben istemiyorum valla
aynen beni bitirende haftasonu
geçmiş olsun canım
evet buda benimbildirim..

geçen hafta 73,200

bu hafta 72,400

giden 800

neyseki dün wc ye gidebilmem işe yaradı.. ama varyaaaa 72 leri görmek beni çoooooookk mutlu etti
tebrik ederim canım
giden -800
gecen hafta 62.2
bu hafta 61,4
tebrik ederim canım
ddidem,eda,destinaa nerdesinz kızlar r r haydin n

geldim canım işlere dalmışım sabah baktım kimse yok bende dedim işlerimi yapıyım bari

ne güzel kafan rahat olacak başka birine emanet etmek çok zor annende yardımcı olur zaten ek gıdalarada başlarsın
ben sağlıkçıyım canım çocuk gelişim uzmanıyım sen hangi şehirdeydin?

ıspartadayım ben ya sen ? ek gıdalarada gectikde bakalım ne zaman baslarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…