- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
geçmiş olsun canım hadi yapın bildirimlerinizi
Zor dönemler canım ya çok çok geçmiş olsun
günaydın fıstık hatunlar gülcan evet gider canım 200 300 gr daha eksi gösteriri tartı
günaydın arkadaşlar..ilk bildirimi ben yapayım..
82.4
geçen hafta 83.7 idim sanırım..notlarım öyle diyor..giden 1.300..
biliyorum 2 kilo sözüm vardı ama..inanın pazar günü resmen delirdim..bol bol yemek gelince ve 3 gündür de spor falan yok..aman ne yapayım..haftaya inşallah...
günaydın herkese
gülcan aynı şey bende de mevcut napcaz biz bebişleri yaaaaa
benimki de dün iyice kötüleşti gece baya ateşlendi en son saate baktığımda 3 tü sonra kızın ağlamasına oğlum kalktı yanımıza geldi her gece aynı seromoni kızım ağlıyo oğlum kalkıyo yanımıza geliyo 4 kişi aynı yatakta
bazen kızmla ben oğlanın yatağına geçiyoruz sabah 6.30 kalk işe gitmek için hazırlan hele dün gece bi başkaydı zaten seçim gecesi geç yatmiştım offffff çok yorgunummmm
bugün bide tartı günü eksi gördüm ama çok az paylaşırım birazdan
gülcan senin minik galiba bir kaç dişi birlikte çıkaracak ondan böyle allah acılarını hafifletsin tez zamnada çıkarsınlar dişlerini..
kızlar günaydın
bildirim yapayım öğleden sonra tekrar uğrarım benim ay sonu yoğunluğum bitmedi hala
geçen hafta: 86,700
bu hafta: 86,700
eksilen yok
Günaydın kızlar yürüyüşe gittim yeni geldim eve bende oh ne güzel kilolar verilmiş baya
günaydın fıstık nasılısn bakalım ben bugün gidemedim yürüyüşe nedense ben yürüyüşe gidicem dediğim zaman boğazım hafif şişiyor bende daha kötü olmasın diye çıkmıyorum ama pazar günü bize olan oldu havaya aldandık ondan boğazlar şişti
sağolasın canım benim yaptım bile..
evet buda benimbildirim..
geçen hafta 73,200
bu hafta 72,400
giden 800
neyseki dün wc ye gidebilmem işe yaradı.. ama varyaaaa 72 leri görmek beni çoooooookk mutlu etti
öyle yapıcam artık bu sene çok farklı oldu soğuk hemen etkiliyor insanı hiç böyle olmazdım ben ama bu kış çok hasta geçirdik ailecek.. ama evde yapıcam sağolasın..evet canım 200 gr daha eksilmişim sabahtan bu yana
süper canım 2 olmasada cok iyi vermişsin masallah
canım sen birde calışıyorsun 2 tane yavrun varmış gercekten zor valla hemencik cıksada miniklerin dişleri onlarda bizde rahatlasak oglun kac yasında canım,bugün fırsat bulursan hemen uyu
bikacgündür böyleyiz canım şimdilik görünürde yok ama amin canım sagolasın
bu hafta sen kötü olmustun canım yedin mecbur haftaya güzel sonucla gelirsin inşallah
günaydın kız ne güzel spor yapılmıs gelinmiş valla
gecmiş olsun canım evde yap spor olmazsa üşütme daha fazla
giden -800
gecen hafta 62.2
bu hafta 61,4
o baklavalar olmasaydı daha iyi olacktı ama bunada şükür
gülcan canım oğlum 2008 li 6 yaşında kızım 15 aylık seninki kaç aylıktı
öyle yapıcam artık bu sene çok farklı oldu soğuk hemen etkiliyor insanı hiç böyle olmazdım ben ama bu kış çok hasta geçirdik ailecek.. ama evde yapıcam sağolasın..
gayet iyi canım yaa hem yedin hemde uzun zamandır yapmana ragmen çokta yavaşlamamış kilo vermen
tebrikler canım süpersin
evet ben yazarken yazmışsın tekrar tebrikler
giden -800
gecen hafta 62.2
bu hafta 61,4
tatlım aynı vermişiz tebrikler az kaldı 6ları görünce dahada mutlu olacaksın
günese aldanıyoz hep ondan oluyor canımcım
ewet canım 2 hafta önceye kadar baya duraksamıstımda gene canlandım vermeye basladım şükür
benim kız 11 aylık canım Allah uzun ömürler versin işe baslamaya korkuyorum hem ev hem iş hem bebek napacam bilmiyorum
sağolasınız kızlar.. evet yaa 6 ları görünce çok çok çok mutlu olurum ama az kaldı bu ay içinde görürüm inşallah..
gülcan aynen aynı vermişiz senin kaçamaklar benim kabızlık olmasaydı kesin daha çok giderdi bizden ama olsun buda iyi..
Gülcan merhaba bende diyetteyim bende 2,3 haftadir kilo veremiyom sen nazil hizlandirdin geri anlatirsan sevinirim
korkma canım ya herşey yoluna giriyo bakacak kişi var mı benim kız kreşe gidiyo oğlan anaokuluna sen ne iş yapıyorsun süt iznin olcak mı
aynen devam ettim farklı bitsey yapmadım vücut direniyo belli bi zaman ama sabretmek lazım sonra tekrar gidiyor
esimle nöbet usulü calısıyoruz ve aynı yerdeyiz nöbetleri ayarlayıp beraber bakacaz annemde 1 saat uzaklıkta arada annemde gelir,süt iznim agustosta tamamen bitiyor canım ben 112 ambulansta calısıyorum acil tıp teknikeriyim,ama şimdi emziriyorum o nedenlede daha zor olacak şimdi ücretsiz izindeyim sen ne is yapıyordun?
tebrik ediyorum canım iyi vermişsingünaydın arkadaşlar..ilk bildirimi ben yapayım..
82.4
geçen hafta 83.7 idim sanırım..notlarım öyle diyor..giden 1.300..
biliyorum 2 kilo sözüm vardı ama..inanın pazar günü resmen delirdim..bol bol yemek gelince ve 3 gündür de spor falan yok..aman ne yapayım..haftaya inşallah...
olsun canım üzülme hiç değilse almanmışsınkızlar günaydın
bildirim yapayım öğleden sonra tekrar uğrarım benim ay sonu yoğunluğum bitmedi hala
geçen hafta: 86,700
bu hafta: 86,700
eksilen yok
tebrikler canım 67yi gördünyacanlar bende bildirim yapıyım
geçen hafta 68
bu hafta 67.7 neyyse uzun bi aradan sonra 67 leri gördüm ama bende çok abarttım 2-3 gündür daha aşağılarıda görmüştüm kaç gün önce bu hafta daha iyi olacak inşallah
aynen beni bitirende haftasonuolsun canım görecez allahın izniyle istediğimiz kiloları ahhh şu hafta sonları olmasa herkes hafta sonu gelsin ister ben istemiyorum valla
geçmiş olsun canımgünaydın fıstık nasılısn bakalım ben bugün gidemedim yürüyüşe nedense ben yürüyüşe gidicem dediğim zaman boğazım hafif şişiyor bende daha kötü olmasın diye çıkmıyorum ama pazar günü bize olan oldu havaya aldandık ondan boğazlar şişti
tebrik ederim canımevet buda benimbildirim..
geçen hafta 73,200
bu hafta 72,400
giden 800
neyseki dün wc ye gidebilmem işe yaradı.. ama varyaaaa 72 leri görmek beni çoooooookk mutlu etti
tebrik ederim canımgiden -800
gecen hafta 62.2
bu hafta 61,4
ddidem,eda,destinaa nerdesinz kızlar r r haydin n
ne güzel kafan rahat olacak başka birine emanet etmek çok zor annende yardımcı olur zaten ek gıdalarada başlarsın
ben sağlıkçıyım canımçocuk gelişim uzmanıyım sen hangi şehirdeydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?