çok iyi canım maşallah..
Evet canım ya dengelemisim demekki.bi de detoksta etkilemiş olabilir.pazar günü 74 tüm pazartesi 75 odemdi heralde bir kilo onu attım
kızlar ben çıkıyorum ızımı alıp gelim..
Kızlar ben çıkıyorum saçlarımı kurutup oglusumu okuldan alicam gelirim yine muckss hepinize
seçil ve gülcan size de tebriklerrrr
süpersiniz valla...
du bi bekleyin yetişcem sizeee
ıspartadayım ben ya sen ? ek gıdalarada gectikde bakalım ne zaman baslarım
sağol canımtebrikler canımm
tebrik ederim canım sonunda gördün 73üKızlar kilo bildirimi yapiyim hemen
Geçen hafta:74.6
Bu hafta:73.7
Giden:900 gram
2 kilo 800 gram vermişim canım
05.03.2014
ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2
destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.6
kızlar bu 1 ay önceki kilolarımız bakın bakalım 1 ayda ne kadar vermişiz..
sıkı tutunca veriliyomuş canım az yemek bol hareketçok güzel vermişsin canım tebrikler ohh bu hafta ne güzel oldu herkes verdi hemen hemen birde eda gelirse iyi olacak.. emeklerin karşılığnğ alıyoruz hep birlikte..
didem bayıldım şu oynayan toplara tebriklerr canım
güle güle canım
secil harıkasın canım kacamaga ragmen cok güzel sonuc
3 kilo 200 vermişim
Kızlar kilo bildirimi yapiyim hemen
Geçen hafta:74.6
Bu hafta:73.7
Giden:900 gram
ddidem süpersin..1100 gr süper..hemde sporla olunca eminim en az 2 kilo gibi duruyordur...süpersinnn
Canım ben ankaradayim başla yavaş yavaş kuçuk şehirlerde çocuk büyütmek daha kolay canim
merhaba kızlar dün yatılı misafirm vardı yazamadım. tartıldım bende ama çokda memnun değilim 87.00 yani sadece 1 kilo gitmiş bu hafta neyse devam biraz kaçamaklarım oldu az da olsa etkiliyor demekki .nisan sonuna kadar 80 olmaalıyımmmmmmm ....
Metabolik denge sıvısı tarifi: Metabolik denge sıvısı yapmak için gerekli malzemeler:
2 orta boy elma (kırmızı veya yeşil olması fark etmez)
1 adet limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber (toz karabiber kullanmayın)
1 dal rulo tarçın (çubuk tarçın)
3 litre su Metabolik denge sıvısı nasıl hazırlanır?
Metabolik denge sıvısı'nın Hazırlanışı: Elmaları ve limonu bir bıçakla 4′e bölün, 3 lt. su içine tüm malzemeleri koyarak aroması çıkana kadar kaynatın. Elde edilen su en fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir. Not: Hazırlarken içine yukardaki malzemelerden başka bir şey eklemeyin. Düzenli olarak yemeklerden sonra 1 su bardağı içilebilir. Sıcak veya soğuk içmek farketmez. Kullanımda süre yoktur.Tavsiye edilen miktarı aşmadan süresiz olarak içilebilir Çok önemli uyarı: Düşük tansiyon ve reflü rahatsızlığı olanların bu sıvıyı kullanmaması gerekiyor
üçümüzde hemen hemen aynı vermişiz hahaahAynen aynen canım valla kaçamak falanda yaptım ama dengelemisim demekki senin bildirimini görmedim daha geçmişe bakamadım daha
sende hemen hemen aynı vermişsin canım masllah bize
detoks carptı falan ama işe yaradı sevindim canım
sağol canım
tebrik ederim canım sonunda gördün 73ü
2 kilo 800 gram vermişim canım
sıkı tutunca veriliyomuş canım az yemek bol hareket
teşekkür ederim canım
inşallah canım hep birlikte çok güzel kilolar vericez ubrada.. hmm kabızlıksa o zaman kesin o kabızlık sorunu yüzünden veremedin gösterdi canım form çayın içine 3 günkurusu kayısı at çayı içtikten sonrada kaysıları ye yumuşacık oluyor sonrada üstüne bol su etkili oluyor..Alıntı guzelimm kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ilknur............73.2
gülcan..........62.2
neslihan........ 86.7
hayalimsi........83.7
ayse...... .. ......68
ddem...............61.3
secil.................74.6
guzelim............71
destina.............
@@@@ilk 3 :)))
1.NESLİHAN......800 gr
2.Ddem.............600 gr
3.Secil...............400 gr
kilo alan
hayalimsi.......400 gr
kızlar geçen hafta buymuş eda gelmedi sanırım şöyle bi konuşmalarınıza baktımda bildirimleri bulmak mümkün değil. anca liste çıkınca tebrik ederim ama topluca tebrik ederim bol eksili kızları.
ben bu hafta katakulleye gittim iki gündürde kabız gibiyim belki gene -300 500 felan görürdüm gene ama bu gün sonuç bu şaşırdım sabah aynı kiloyu görünce :) 1-2 güne tekrar bakarım ben kiloma şimdilik - yok. geçen hafta 800 le birinci olmuşum adam yokluğunda :) bu hafta gerçek başarıları görürüz eda bi gelseydi işallah morali iyidir. neyse görüşürüz
merhaba kızlar dün yatılı misafirm vardı yazamadım. tartıldım bende ama çokda memnun değilim 87.00 yani sadece 1 kilo gitmiş bu hafta neyse devam biraz kaçamaklarım oldu az da olsa etkiliyor demekki .nisan sonuna kadar 80 olmaalıyımmmmmmm ....
benid aranıza alın kızlar lütfen bende kilo vermek istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?