"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

tebrikler canımm
sağol canım
Kızlar kilo bildirimi yapiyim hemen
Geçen hafta:74.6
Bu hafta:73.7
Giden:900 gram
tebrik ederim canım sonunda gördün 73ü
2 kilo 800 gram vermişim canım
çok güzel vermişsin canım tebrikler ohh bu hafta ne güzel oldu herkes verdi hemen hemen birde eda gelirse iyi olacak.. emeklerin karşılığnğ alıyoruz hep birlikte..
sıkı tutunca veriliyomuş canım az yemek bol hareket
didem bayıldım şu oynayan toplara tebriklerr canım

güle güle canım

secil harıkasın canım kacamaga ragmen cok güzel sonuc

3 kilo 200 vermişim

teşekkür ederim canım

ddidem süpersin..1100 gr süper..hemde sporla olunca eminim en az 2 kilo gibi duruyordur...süpersinnn

teşekkür ederm canım kıyafetlerim bollaşıyo ordan biliyorum inşallah sende görürsün bu rakamları bu hafta hiç boş durmadım önce bisiklet sürdüm sonra yürüyüşe çıktım

Alıntı guzelimm kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ilknur............73.2
gülcan..........62.2
neslihan........ 86.7
hayalimsi........83.7
ayse...... .. ......68
ddem...............61.3
secil.................74.6
guzelim............71
destina.............
@@@@ilk 3 :)))
1.NESLİHAN......800 gr
2.Ddem.............600 gr
3.Secil...............400 gr

kilo alan
hayalimsi.......400 gr

kızlar geçen hafta buymuş eda gelmedi sanırım şöyle bi konuşmalarınıza baktımda bildirimleri bulmak mümkün değil. anca liste çıkınca tebrik ederim ama topluca tebrik ederim bol eksili kızları.
ben bu hafta katakulleye gittim iki gündürde kabız gibiyim belki gene -300 500 felan görürdüm gene ama bu gün sonuç bu şaşırdım sabah aynı kiloyu görünce :) 1-2 güne tekrar bakarım ben kiloma şimdilik - yok. geçen hafta 800 le birinci olmuşum adam yokluğunda :) bu hafta gerçek başarıları görürüz eda bi gelseydi işallah morali iyidir. neyse görüşürüz

merhaba kızlar dün yatılı misafirm vardı yazamadım. tartıldım bende ama çokda memnun değilim 87.00 yani sadece 1 kilo gitmiş bu hafta neyse devam biraz kaçamaklarım oldu az da olsa etkiliyor demekki .nisan sonuna kadar 80 olmaalıyımmmmmmm ....

selam beste kilolarımız hemen hemen aynı bende 86,700 üm beraber nisan sonunu 80 hedefleyelim aramızda ozaman

eda tarif benim içindi sanırım teşekkürler

sağol canım

tebrik ederim canım sonunda gördün 73ü

2 kilo 800 gram vermişim canım

sıkı tutunca veriliyomuş canım az yemek bol hareket

teşekkür ederim canım

aynen öyle canım sende bu hafta baya hareketliydin maşallah aynen böyle devam kızlar..

inşallah canım hep birlikte çok güzel kilolar vericez ubrada.. hmm kabızlıksa o zaman kesin o kabızlık sorunu yüzünden veremedin gösterdi canım form çayın içine 3 günkurusu kayısı at çayı içtikten sonrada kaysıları ye yumuşacık oluyor sonrada üstüne bol su etkili oluyor..

olsun canım bak kaçamaklarım vardı diyoysun buna rağmen çok güzel kilo vermişsin 1 kilo az değilki tebrikler ama hergün menülerini buraya yazmaya çalış oldumu en az birkere gelmeye çalış..

eda nerelerdesin acaba bak kızmaya başlıyorum ama merak ettik seni.. inşallah kötü birşey yoktur..:26:

benid aranıza alın kızlar lütfen bende kilo vermek istiyorummmm

hoşgeldin alırız almasınıda bugün gelip yarın gideceksen olmaz kararlımısın arkadaşım buranın kuralları var mesela hergün en azından 1 mesaj yazmak zorunluluğu salı günleri 11 de mutlaka bildirim yapmalısın ilk hafta listeye almıyoruz ama sonraki hafta listedesin bunları kabul ediyorsan hoşgeldin aramıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…