canım kac aylıkken verdin krese merak ettim birde gündüz uykusuna 1 mi 2 mi ,evet ben birde ilcedeyim sakin buralar
kızlar bende kilo vermek istiyorummmmm
hoşgeldin alırız almasınıda bugün gelip yarın gideceksen olmaz kararlımısın arkadaşım buranın kuralları var mesela hergün en azından 1 mesaj yazmak zorunluluğu salı günleri 11 de mutlaka bildirim yapmalısın ilk hafta listeye almıyoruz ama sonraki hafta listedesin bunları kabul ediyorsan hoşgeldin aramıza..
kendini anlatırmısın bıraz kilon boyun yaşın felan
kabul ediyorum canım etmezmiyim, gerçekten çok sıkıldım bu kilolardan iradesizim çok.... ama bu sefer başarıcam İNŞALLAH sizinde yardımınızla ..olmuyor böyle kilolu... yaşım 26 çok gencim ama 88 kilo olmuşum ..siz nasıl zayıflıyorsunuz canım banada anlatın ki bende yapim bişeyler çok sıkıldım bu halimden ....
canım evliyim iki çocuğum var... ikinci çocuktan sonra böyle oldum,
ilk başta sudan başlayalım en yakın dostun su olacak en az 2,5-3 litre içmen gerekiyor aslında menü anlatımı olmaz böyle 3 öğün iki ara yaparsın bugünmü başlıcaksın yoksa dünde diettemiydin eğer dünde diet yaptıysan dünki menünü yaz bi bakalım olurmu buradaki arkadaşların menüsünüde örnek alabilirsin tabi kaçamak yapmadılarsa..
kabul ediyorum canım etmezmiyim, gerçekten çok sıkıldım bu kilolardan iradesizim çok.... ama bu sefer başarıcam İNŞALLAH sizinde yardımınızla ..olmuyor böyle kilolu... yaşım 26 çok gencim ama 88 kilo olmuşum ..siz nasıl zayıflıyorsunuz canım banada anlatın ki bende yapim bişeyler çok sıkıldım bu halimden ....
canım aslında iki gündür dieytteyim ...2 kilo verdim sabahları bir dilim ekmek bir parça beyaz peynir 2bardak çay öğlen çok içim kıyılırsa kuru kayısı bir iki tane öğle sonrası üç gibide bir kase yoğurt ...akşamda salata yoğurt.. kayısı biriktane .iki bardakta çay içiyorum 18.00 sonra bişey yememye çalışıyorum ..
Selams ben geldim sonunda oğlumu okuldan aldık sonra markete gittik bir iki eksiğimiz vardı onları aldık sonrada acikmisim yemek yedik şimdide mayistim valla kafam sersem gibi sanki biri sallayıp duruyoev desen kabus valla kendime hlgeliyim birazda toparlarim saat 7.15 te kalktım totom daha yeni yer gördü
yoruldun canım boşver dinlen bıraz sonra yapılır nasılsa ev işi hiç bitmiyor..
Evet öyle valla evde herkes uyudu bende uyuyim canım öpüyorum sizi
selam beste kilolarımız hemen hemen aynı bende 86,700 üm beraber nisan sonunu 80 hedefleyelim aramızda ozaman
canım aslında iki gündür dieytteyim ...2 kilo verdim sabahları bir dilim ekmek bir parça beyaz peynir 2bardak çay öğlen çok içim kıyılırsa kuru kayısı bir iki tane öğle sonrası üç gibide bir kase yoğurt ...akşamda salata yoğurt.. kayısı biriktane .iki bardakta çay içiyorum 18.00 sonra bişey yememye çalışıyorum ..
aynen cnm çok sevinirim valla yürüyüş yapıyormusun
ilk başta sudan başlayalım en yakın dostun su olacak en az 2,5-3 litre içmen gerekiyor aslında menü anlatımı olmaz böyle 3 öğün iki ara yaparsın bugünmü başlıcaksın yoksa dünde diettemiydin eğer dünde diet yaptıysan dünki menünü yaz bi bakalım olurmu buradaki arkadaşların menüsünüde örnek alabilirsin tabi kaçamak yapmadılarsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?