"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım kac aylıkken verdin krese merak ettim birde gündüz uykusuna 1 mi 2 mi ,evet ben birde ilcedeyim sakin buralar

canım tam 1 yasındaydı ilk bir ay çok zorlandık annem bakıyodu başta uyku baya sorun oldu kreşte ama şimdi alıştı çok mutlu bazen iki uyku uyuyor hala sabah 10 gibi yarım saat 40 dk uyuyormus bazen birde 12.30 15.00 arası

kabul ediyorum canım etmezmiyim, gerçekten çok sıkıldım bu kilolardan iradesizim çok.... ama bu sefer başarıcam İNŞALLAH sizinde yardımınızla ..olmuyor böyle kilolu... yaşım 26 çok gencim ama 88 kilo olmuşum ..siz nasıl zayıflıyorsunuz canım banada anlatın ki bende yapim bişeyler çok sıkıldım bu halimden ....

ilk başta sudan başlayalım en yakın dostun su olacak en az 2,5-3 litre içmen gerekiyor aslında menü anlatımı olmaz böyle 3 öğün iki ara yaparsın bugünmü başlıcaksın yoksa dünde diettemiydin eğer dünde diet yaptıysan dünki menünü yaz bi bakalım olurmu buradaki arkadaşların menüsünüde örnek alabilirsin tabi kaçamak yapmadılarsa..

Selams ben geldim sonunda oğlumu okuldan aldık sonra markete gittik bir iki eksiğimiz vardı onları aldık sonrada acikmisim yemek yedik şimdide mayistim valla kafam sersem gibi sanki biri sallayıp duruyo ev desen kabus valla kendime hlgeliyim birazda toparlarim saat 7.15 te kalktım totom daha yeni yer gördü

canım aslında iki gündür dieytteyim ...2 kilo verdim sabahları bir dilim ekmek bir parça beyaz peynir 2bardak çay öğlen çok içim kıyılırsa kuru kayısı bir iki tane öğle sonrası üç gibide bir kase yoğurt ...akşamda salata yoğurt.. kayısı biriktane .iki bardakta çay içiyorum 18.00 sonra bişey yememye çalışıyorum ..

Hoşgeldin canım aramıza İlknur çok güzel anlatmış bende senin kilolarindaydim ama insan isteyince veriyo biliyo musun yeterki kararlı ol gerçekten ben kilo vermek istiyorum de kendine şu an metabolizmanda hızlı çalışıyo rahat rahat verirsin yediklerine dikkat edip bi de sporu hayatına sokarsan.bizim paylaştığımız menüleri gormussundur neler yediğimizi falan ona göre sende kendine bir düzen cizersin bize de yazarsin menunu bizde varsq hatalarını soyleriz azmedersen verirsin kilolarını bir bir yeterki önce kendin iste bide burdaki paylaşımlar çok önemli ne kadar çok paylaşımda bulunursan o kadar az yiyosun

canım aslında şuan senin bu kadar katı bir diet yapmana gerek yok bak sabah güzel bir kkahvaltı yap 2 dilim ekmek tam buğday veya çavdar olabilir beyaz ekmek yemiyoruz sonra yanında yumurta zeytin peynir saltalık canın ne isterse işte o an.. ara yparsın meyve veya kuru meyveler de olabilir yoğurtta olabilir duruma göre.. öğlende yemek gene 2 dilim ekmek salta ayran içersin.. sonra ara yaparsın o saydıklarım kuru yemişlerde olabilir.. akşamda çorba yemek yoğurt yiyebilirsin tabi abartmadan yiceksin bunları şimdilik sen böyle yap 6 dan sonrada bişey yeme yeşilçay içebilirsin faydası olur.. senin yediklerin az ilk başlarda böyle yiceksinki sonradan yavaş yavaş kesersin bir ay böyle bir dene bakalım.. sonuçta bu kiloları hemen almadıkkı hemen verelim öyle değilmi

yoruldun canım boşver dinlen bıraz sonra yapılır nasılsa ev işi hiç bitmiyor..

selam zerrin öncelikle hoşgeldin.çaban daim olsun
ben listeni pek tutmadım öle aç kalmakla kilo verilmiyor bu bilimsel bişi
öğünlerini kaçırmayacaksın
3 ana 2 ara öğün şart ara öğünler dengelemeye yarıyor
aslında diyetisyenden yaşına kilona uygun liste alabilirsin artık devlet hastanelerinde var ayda 2 kontrolda ediyorlar.ama illede kendi çabanla yapacaksan da
bişiler araştır ve öğren kendine ona göre adapte et derim ben değilmi kızlar.

güzelim daha gelmemiş nerdesin canım merak ediyoruz seni ama inşallah kötü bişey yoktur

bende daha yeni oturdum birazdan bisiklet sürücem çok yorgunum ama akşamada kalırsa hiç yapamam görüşürüz kızlar

aynen cnm çok sevinirim valla yürüyüş yapıyormusun

ben her sabah kızımın okulu sebebiyle 6 kalkıp 6,45 de yürüyüşe başlama lüküm vardı 1 saat. ama bu günden itibaren kızım okulu yaz saatı sebebi ile tam benim yurume satımın ortasından bolu verdi 7,30 okulda olacakmış önce yürüyemem kızı göndermeden sonra yürüyemem işe gidicem.bakalım nası bi saate koyacam yürüyüşü bende afaladım bu gün

ilknur,seçil,gülcan,ayşe,hayalimsi kızlar umarım eda iyidir. eda dan akşama sabaha haber çıkmazsa listeyi aranızdan en kıdemlisi yapsın şimdilik bence.
eda da böle olsun isterdi bence eşi ile balayı yapıyordur ( işallah dua edelim) gelince kaldığımız yerden devam eder okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…