"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

benim bu günki listem
1/4/14
sabah 1 çaykaşığı nutellalı 1 krep+yeşil çay
ara: 1 elma
öğle: patlıcan güveç 8 kaşık+ 5 kaşık p.pilavı bezelyeli+1 tas cacık
ara: 1 greyfurt tarçınlı
akşam: yeşil mercimekli detoks salatası var menumde 2 gün arka arkaya demişti dr. perşembe günü kontrolum var
yatmadan 3 gün kurusu kaysı

Eda cım çok meraklandık ama hayra yoralım artık gelmeyişini

geçen hafta çok sevdiğim türden taşlı bir kot pantolon aldım ama düğmesi çok zor kapanıyor..Geçen haftadan bu tarafa karar verdim..O pantolon giyilecek,hatta belimden düşecek ve kemer takılacak..Sadece 1,5 kilo verebildim bir haftada inşallah kısa zamanda şu fazla kilolarımdan hemen kurtulurum

45 dakka yürüyüşümü yaptım geldim ara olarak bi capucino 1 cb leblebi yedim simdi kızlar

çok iyi canım tebrikler

üçümüzde hemen hemen aynı vermişiz hahaah

ewet kızlar haftaya kaç gidecek bakalım

benid aranıza alın kızlar lütfen bende kilo vermek istiyorummmm

hosgeldin canım katılımın daim olur inşallah

bizim burdada var kreş ama kaç aydan sonra alıyorlar hiç bilmiyorum ,sagol canım bilgi için

dinlen canım cok yorulmussun

insallah iyidir eda dün elektrikler yok demişti bugündemi gitti acaba biran önce gelse ,menün güzel neslihan afiyet olsun

belki biyere gitmişdir canım tuhaf olan haber vermemesi yoksa haberdar ederdi o bizi akşamı beklemek gerekiyor.. liste yarında yapılır

afiyet olsun canım menün iştahımı kabarttı
45 dakka yürüyüşümü yaptım geldim ara olarak bi capucino 1 cb leblebi yedim simdi kızlar

bende canım 30 dk bisiklet sürdüm ardından yeşilçayla leblebi yedim

eee kimse yok edada yok nerde acaba:44:

canım akşamları yürüyemezmısın ama çocuklar evde oluyor zor olur evdemi dışardamı yürüyordun sen..
bu arada menü güzel

afiyet olsun canım menün iştahımı kabarttı

bende canım 30 dk bisiklet sürdüm ardından yeşilçayla leblebi yedim

eee kimse yok edada yok nerde acaba:44:

kahveylede güzel oldu leblebi oh mis miss,ya eda mutlaka haber verirdi iyi degilmi ki üzülüyorum ama edaaaaa gelllllll

nasılsın seçil uyandınmı

Uyandım ama ayamadim daha canım ya kendime gelmeye çalışıyorum noldu bana anlamadım bugün.sen nasılsın canım çok güzel kilo verdin bu hafta valla Tebrikler. Edayi merak ettim uyuyodum hemen bakiyim geldi mi acaba dedum gelmemiş daha ya umarım herşey yolundadir.bu saate kadar uğraması gerekirdi hemde çoktan

bende iyiyim canım sağol kahve iç kendine gelirsin edayı hepimiz merak ediyoruz helede bugün kesin uğrardı yani inşallah kötü bişey yoktur:26:

çizelgeyi değiştirde moralin yerine gelsin sende canım sonunda 73ü gördün doğum günü olmasa daha fazla verirdin

bu günki menüm

kahvaltı

2 dilim ekmek krem peynir 6 tane zeytin biraz bal

ara
1 yeşilçay 5 tane badem 1 armut

öğle

2 dilim ekmek 1 tabak etli kuru fasülye 2 yk yoğurt

ara
1yeşilçay 1çb biberli leblebi 1 incir

akşam

1 dilim ekmek 1 kase yoğurt çorbası

aradada yoğurt salatalık yada meyve yada kahveişte bişeyler yerim

3 litre suyumu içiyorum zaten yeşilçay 2 bardak içtim

Mutfağım baya dağılmış canım onu topliyim sonra hemen kahve yapicam kendime degistircem canım cizelgemi de sonunda gördüm valla 73 ü bana süper geldi şimdi sıra 72 de
Eda acaba eşiyle bir yere mi gittiler.aralari iyiydi duzelmisti ya da eşi tel.kapatalim falan mı dedi yine

inşallah öyledir canım ama yinede haber verirdi bize kapatıyorum falan diye yazardı kesinlikle acaba telefonuna falanmı bişey olduki ay bi gelseydi artık ya

iyi canım eşin demiştiya doğum gününe kadar görmüş oldun 73ü hadi bakalım doğum gününe kadar 72yi hatta 71 gör inşallah daha 14 gün var önünde ona göre dikkat et

iyi canım eşin demiştiya doğum gününe kadar görmüş oldun 73ü hadi bakalım doğum gününe kadar 72yi hatta 71 gör inşallah daha 14 gün var önünde ona göre dikkat et

Evet canım nisan 15 hedef 73 dedim belki 72 olacak bakalım yavaş yavaş gidiyor kilocuklar canım eda bu akşam gelir diye tahmin ediyorum

canım sen nezamandan beri diyet yapıyosun ..kac kilo verdin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…