- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
merhaba kızlar dün yatılı misafirm vardı yazamadım. tartıldım bende ama çokda memnun değilim 87.00 yani sadece 1 kilo gitmiş bu hafta neyse devam biraz kaçamaklarım oldu az da olsa etkiliyor demekki .nisan sonuna kadar 80 olmaalıyımmmmmmm ....
üçümüzde hemen hemen aynı vermişiz hahaah
benid aranıza alın kızlar lütfen bende kilo vermek istiyorummmm
canım tam 1 yasındaydı ilk bir ay çok zorlandık annem bakıyodu başta uyku baya sorun oldu kreşte ama şimdi alıştı çok mutlu bazen iki uyku uyuyor hala sabah 10 gibi yarım saat 40 dk uyuyormus bazen birde 12.30 15.00 arası
Selams ben geldim sonunda oğlumu okuldan aldık sonra markete gittik bir iki eksiğimiz vardı onları aldık sonrada acikmisim yemek yedik şimdide mayistim valla kafam sersem gibi sanki biri sallayıp duruyoev desen kabus valla kendime hlgeliyim birazda toparlarim saat 7.15 te kalktım totom daha yeni yer gördü
ilknur,seçil,gülcan,ayşe,hayalimsi kızlar umarım eda iyidir. eda dan akşama sabaha haber çıkmazsa listeyi aranızdan en kıdemlisi yapsın şimdilik bence.
eda da böle olsun isterdi bence eşi ile balayı yapıyordur ( işallah dua edelim) gelince kaldığımız yerden devam eder okey
benim bu günki listem
1/4/14
sabah 1 çaykaşığı nutellalı 1 krep+yeşil çay
ara: 1 elma
öğle: patlıcan güveç 8 kaşık+ 5 kaşık p.pilavı bezelyeli+1 tas cacık
ara: 1 greyfurt tarçınlı
akşam: yeşil mercimekli detoks salatası var menumde 2 gün arka arkaya demişti dr. perşembe günü kontrolum var
yatmadan 3 gün kurusu kaysı
Eda cım çok meraklandık ama hayra yoralım artık gelmeyişini
ilknur,seçil,gülcan,ayşe,hayalimsi kızlar umarım eda iyidir. eda dan akşama sabaha haber çıkmazsa listeyi aranızdan en kıdemlisi yapsın şimdilik bence.
eda da böle olsun isterdi bence eşi ile balayı yapıyordur ( işallah dua edelim) gelince kaldığımız yerden devam eder okey
afiyet olsun canım menün iştahımı kabarttıbenim bu günki listem
1/4/14
akşam: yeşil mercimekli detoks salatası var menumde 2 gün arka arkaya demişti dr. perşembe günü kontrolum var
45 dakka yürüyüşümü yaptım geldim ara olarak bi capucino 1 cb leblebi yedim simdi kızlar
ben her sabah kızımın okulu sebebiyle 6 kalkıp 6,45 de yürüyüşe başlama lüküm vardı 1 saat. ama bu günden itibaren kızım okulu yaz saatı sebebi ile tam benim yurume satımın ortasından bolu verdi 7,30 okulda olacakmış önce yürüyemem kızı göndermeden sonra yürüyemem işe gidicem.bakalım nası bi saate koyacam yürüyüşü bende afaladım bu gün
benim bu günki listem
1/4/14
afiyet olsun canım menün iştahımı kabarttı
bende canım 30 dk bisiklet sürdüm ardından yeşilçayla leblebi yedim
eee kimse yok edada yok nerde acaba:44:
kahveylede güzel oldu leblebi oh mis miss,ya eda mutlaka haber verirdi iyi degilmi ki üzülüyorum ama edaaaaa gelllllll
evet çok güzel oluyo hemde tok tutuyo edamız nerdesin bildirim günü bırakmazdın bizi
nasılsın seçil uyandınmı
Uyandım ama ayamadim daha canım ya kendime gelmeye çalışıyorum noldu bana anlamadım bugün.sen nasılsın canım çok güzel kilo verdin bu hafta valla Tebrikler. Edayi merak ettim uyuyodum hemen bakiyim geldi mi acaba dedum gelmemiş daha ya umarım herşey yolundadir.bu saate kadar uğraması gerekirdi hemde çoktan
bende iyiyim canım sağol kahve içkendine gelirsin edayı hepimiz merak ediyoruz helede bugün kesin uğrardı yani inşallah kötü bişey yoktur:26:
çizelgeyi değiştirde moralin yerine gelsinsende canım sonunda 73ü gördün doğum günü olmasa daha fazla verirdin
Mutfağım baya dağılmış canım onu topliyim sonra hemen kahve yapicam kendime degistircem canım cizelgemi de sonunda gördüm valla 73 ü bana süper geldi şimdi sıra 72 de
Eda acaba eşiyle bir yere mi gittiler.aralari iyiydi duzelmisti ya da eşi tel.kapatalim falan mı dedi yine
Mutfağım baya dağılmış canım onu topliyim sonra hemen kahve yapicam kendime degistircem canım cizelgemi de sonunda gördüm valla 73 ü bana süper geldi şimdi sıra 72 de
Eda acaba eşiyle bir yere mi gittiler.aralari iyiydi duzelmisti ya da eşi tel.kapatalim falan mı dedi yine
iyi canım eşin demiştiya doğum gününe kadar görmüş oldun 73ü hadi bakalım doğum gününe kadar 72yi hatta 71 görinşallah daha 14 gün var önünde ona göre dikkat et
Hoşgeldin canım aramıza İlknur çok güzel anlatmış bende senin kilolarindaydim ama insan isteyince veriyo biliyo musun yeterki kararlı ol gerçekten ben kilo vermek istiyorum de kendine şu an metabolizmanda hızlı çalışıyo rahat rahat verirsin yediklerine dikkat edip bi de sporu hayatına sokarsan.bizim paylaştığımız menüleri gormussundur neler yediğimizi falan ona göre sende kendine bir düzen cizersin bize de yazarsin menunu bizde varsq hatalarını soyleriz azmedersen verirsin kilolarını bir bir yeterki önce kendin iste bide burdaki paylaşımlar çok önemli ne kadar çok paylaşımda bulunursan o kadar az yiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?