"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Evet hiç düzenli beslenenmiyorum bu ara.Sende hipoglisemi olmasın canım.Sekerli bişey yiyince bas agrın hafifliyorsa...Dikkat et kendine.

Ben kahveye yoruyorum bas agrisini.vucut alisinca istiyo.normalde her akşam bir kupa sütlü nescafe içerim son bi kac gün icmedim başım ağrıdı. Daha öncede ayni şey olmuştu. Vucut alisinca istiyo sanırım. Son zamanlarda ca im bisey istemiyo benimde zorla yiyorum.sabah kahvalti bir catal menemen az domates salatalık bir dilimden biraz fazla ekmek bir zeytin ve k.k. kadar beyaz peynir. Canım istemiyodu ama enerjisiz kalmiyim diye yedim.

hmm demekki çikolatadanmış tuhaf bir rahatsızlığın olmasın yada adet dönem yakındı ondan bu kadar ağrı yapmış olabilirmi.. neyse baş ağrının geçtiğine sevindim
Saol canım ya bende sevindim valla insan kafayı kaldiramiyo.kendime gelince evi topladım utumu bitirdim çamaşır katladım.arkadasa bile gittim yoksa kafayi koymuş yatiyodum valla.simdi basim agrimiyo ama evi toplamaya niyetim yok

benimde canım bişey yapmak istemiyor tembellik yapmak istiyorum bıraz..

günaydın canım iyim hamd olsun sen nasılsın..

hastlandımı acaba bücürük.. bi ağrı kesici atsaydın canım bıraz toparlanırsın.. kolay gelsin kendini çok yorma

Dis geliyo galiba ondan huysuz sagol canim yemege gene misafhrim var mecbur yoruyorum

Gecmiş olsun canım.Uyku düzeninin bozulması bas agrısını etkileyen en iyi faktör zaten...Gecmiş olsun.

Günaydın canım baş ağrısı benden sana geçmiş cok kötü bişey. Uykusuzluktan ve yorgunluktandir canım.guzel bi kahvalti yapip ağrı kesici al.biraz dinlendikten sonra pazara git kötü olma yollarda

Guzelim hepsi bianda oldu dogru uykusuzlukta cok etkiliyo.
Secilim sanada gecmis olsun

Dis geliyo galiba ondan huysuz sagol canim yemege gene misafhrim var mecbur yoruyorum

Guzelim hepsi bianda oldu dogru uykusuzlukta cok etkiliyo.
Secilim sanada gecmis olsun

ay yavrum benim o nasılda kaşınır şimdi jeller felan çıkmış onları doktora sordunmu.. allah yardımcın olsun canım

kızlar selam bişey sorcam ya ben eliptiği düzenli kullanıyorum birkaç haftadır ve vücüt olcumlerınde ıncelmeler var yalnız bacak incelmeleri bana biraz az geldi daha çok belden incelmiş. en çok aslında bacğın incelmesi lazım eliptik bisiklet sporunda ) yanılıyormuyum ??? bacak kalınlaşması kalça falan yapmaz değil mi?

Son düzenleme:
[MENTION][/MENTION]
canım bugün tvde doktorun biri karın yağlarınızı eritmek istiyorsanız yürüyün yada koşun dedi bacak hareketleri göbeği etkiler dedi mekik felan göbeği eritmezmiş eliptikte bacak hareketi sonuçta göbeği etkilemiştir

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar
bu akşam misafirlerim var temizlikti ikramdı derken baya yorucu bir gün geçirdim ama kaçamak yapmadım çok şükür umarımda yapmam
bugün yediklerim

sabah
2kk peynir
5 zeytin
domates maydanoz
mandalina
yeşilçay
2 dilim ekmek

ara :2 ceviz ,1/4 ayva

öğle

2 köfte kadar tavuk sote
salata ayran
3 dlim kepek ekmeği

ara :
yarım greyfurt
1/2 sb süt

akşam (şimdi yiycem)

menemen
ayran
2 dilim ekmek

bugün 1 lt anca su içtim yatana kadar 2 lt tamamlıycam

yorumun için çok sağol cnm iyi oldu öğrendiğim :) mantıkende doğru zaten :) başka yorumu olan var mı?

menün gayet gğzel afiiyet olsun

destinaya katılıyorum canım

menüm
sabah
tost çikolatalı iki dilimin arasına
1 yumurtabir parça örgü peynir

ara beyazleblebi

öğlen
küçük bir ekmeğe salam ve kaşar

ara
fındık

akşam
yayla çorbası
iki kaşık patlıcan yemeği
yarım kaşık pilav

suyumu 3 litre

Bugün yediklerim kahvaltiyi yazmıştım sonrasinda 2 kurabiye 1bardak süt ogle yemegi ara öğün yok.ak a am yemeği olarak bir tabak kısır yarim bardak salgam suyu bir bardak ayran ve bir küçük kase cips

Kizlar ben 2gundur o kadar cok yedimki hemde tatli inanamiyorum kendime aglamak istiyorumm m

ay yavrum benim o nasılda kaşınır şimdi jeller felan çıkmış onları doktora sordunmu.. allah yardımcın olsun canım

kaç aylıktı canım bebeğin diş için kemirdiği şeyin içinde sıvı varsa buzluğa at bıraz donsun sonra diş etlerine sür çok iyi gelir bıraz olsun sızısını alır yavrucağın..

10aylik evet buzdolabindan pirasa havucda veriyorum ama bu sefer cok aciyo galiba cok ise yaramiyor yarin disligni buzluga koyum sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…