- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Evet hiç düzenli beslenenmiyorum bu ara.Sende hipoglisemi olmasın canım.Sekerli bişey yiyince bas agrın hafifliyorsa...Dikkat et kendine.
Saol canım ya bende sevindim valla insan kafayı kaldiramiyo.kendime gelince evi topladım utumu bitirdim çamaşır katladım.arkadasa bile gittim yoksa kafayi koymuş yatiyodum valla.simdi basim agrimiyo ama evi toplamaya niyetim yokhmm demekki çikolatadanmış tuhaf bir rahatsızlığın olmasın yada adet dönem yakındı ondan bu kadar ağrı yapmış olabilirmi.. neyse baş ağrının geçtiğine sevindim
Saol canım ya bende sevindim valla insan kafayı kaldiramiyo.kendime gelince evi topladım utumu bitirdim çamaşır katladım.arkadasa bile gittim yoksa kafayi koymuş yatiyodum valla.simdi basim agrimiyo ama evi toplamaya niyetim yok
benimde canım bişey yapmak istemiyor tembellik yapmak istiyorum bıraz..
Aynen yata yata tvil izlemek yada kitap okumak istiyorum ama yapamıyorum işte içim rahat etmiyo
günaydın canım iyim hamd olsun sen nasılsın..
hastlandımı acaba bücürük.. bi ağrı kesici atsaydın canım bıraz toparlanırsın.. kolay gelsin kendini çok yorma
Gecmiş olsun canım.Uyku düzeninin bozulması bas agrısını etkileyen en iyi faktör zaten...Gecmiş olsun.
Günaydın canım baş ağrısı benden sana geçmiş cok kötü bişey. Uykusuzluktan ve yorgunluktandir canım.guzel bi kahvalti yapip ağrı kesici al.biraz dinlendikten sonra pazara git kötü olma yollarda
Dis geliyo galiba ondan huysuz sagol canim yemege gene misafhrim var mecbur yoruyorum
Guzelim hepsi bianda oldu dogru uykusuzlukta cok etkiliyo.
Secilim sanada gecmis olsun
kızlar selam bişey sorcam ya ben eliptiği düzenli kullanıyorum birkaç haftadır ve vücüt olcumlerınde ıncelmeler var yalnız bacak incelmeleri bana biraz az geldi daha çok belden incelmiş. en çok aslında bacğın incelmesi lazım eliptik bisiklet sporunda ) yanılıyormuyum ??? bacak kalınlaşması kalça falan yapmaz değil mi?
[MENTION][/MENTION]
canım bugün tvde doktorun biri karın yağlarınızı eritmek istiyorsanız yürüyün yada koşun dedi bacak hareketleri göbeği etkiler dedi mekik felan göbeği eritmezmiş eliptikte bacak hareketi sonuçta göbeği etkilemiştir
menün gayet gğzel afiiyet olsuniyi akşamlar hanımlar
bu akşam misafirlerim var temizlikti ikramdı derken baya yorucu bir gün geçirdim ama kaçamak yapmadım çok şükür umarımda yapmam
bugün yediklerim
sabah
2kk peynir
5 zeytin
domates maydanoz
mandalina
yeşilçay
2 dilim ekmek
ara :2 ceviz ,1/4 ayva
öğle
2 köfte kadar tavuk sote
salata ayran
3 dlim kepek ekmeği
ara :
yarım greyfurt
1/2 sb süt
akşam (şimdi yiycem)
menemen
ayran
2 dilim ekmek
bugün 1 lt anca su içtim yatana kadar 2 lt tamamlıycam
kızlar selam bişey sorcam ya ben eliptiği düzenli kullanıyorum birkaç haftadır ve vücüt olcumlerınde ıncelmeler var yalnız bacak incelmeleri bana biraz az geldi daha çok belden incelmiş. en çok aslında bacğın incelmesi lazım eliptik bisiklet sporunda ) yanılıyormuyum ??? bacak kalınlaşması kalça falan yapmaz değil mi?
ay yavrum benim o nasılda kaşınır şimdi jeller felan çıkmış onları doktora sordunmu.. allah yardımcın olsun canım
Var canim hepsi ama cok sikintiliyizz
Kizlar ben 2gundur o kadar cok yedimki hemde tatli inanamiyorum kendime aglamak istiyorumm m
ay yavrum benim o nasılda kaşınır şimdi jeller felan çıkmış onları doktora sordunmu.. allah yardımcın olsun canım
kaç aylıktı canım bebeğin diş için kemirdiği şeyin içinde sıvı varsa buzluğa at bıraz donsun sonra diş etlerine sür çok iyi gelir bıraz olsun sızısını alır yavrucağın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?