canım bu akşam bende çıldırdım tövbe bisküvi yedim vede fındık :26::26:
10aylik evet buzdolabindan pirasa havucda veriyorum ama bu sefer cok aciyo galiba cok ise yaramiyor yarin disligni buzluga koyum sagolasin
Ya ben baklava revani sarma kac tane yedim bilmiyom biskuvi de okadar cok yoktur kalori
hmm bıraz çok olmuş ama yarın hiç birşey olmamış gibi beslenmene dikkat et arada böyle şeyler olabiliyor takma kafana pişmanlık yok yarın aynen devam
Ya ben baklava revani sarma kac tane yedim bilmiyom biskuvi de okadar cok yoktur kalori
10aylik evet buzdolabindan pirasa havucda veriyorum ama bu sefer cok aciyo galiba cok ise yaramiyor yarin disligni buzluga koyum sagolasin
Selam kızlar bu aksam gorumcem ve kizi bizdeydi.once kisir yedik sonra çay sonrada Türk kahvesi.az once gittiler mutfağı topladım bende yatmaya hazırlanıyorum artık. Bugun esikde gorumcemde kilo verdigimi ve belli oldugunu soylediler.mutlu oldum doğrusu evet belli oluyo kilo verdiğim bende farkediyorum ge bu beni mutlu ediyo ama durmicam daha da vericem yaza 65olmak istiyorum
Afiyet olsun canım.Görümce nasıl?Yine laf sokmaya devam mı?
Benim bagirsaklarim calismiyo ya.herseyi denedim önce fayda ediyo sonra tık yok. 3gundur bekliyorum. Napicam bilmiyorum
yoğurt suyu içmeni öneririm faydasını görürsün
Ac tok farkeder mi günde ne kadar icmeliyim cok sıkıldım bu durumdan
fark etmez 1 çay bardağı yeterli önceden bende senden farksız değildim hatta 10-15 çıkamadıgım olmuştu çok şükür düzeldi şimdi sağlıklı beslenince yogurt suyuda iyi geliyor geçmiş olsun
Yok yok gayet iyi bu ara.benim arabam vardı ev alirken sattik.bugun soruyo arabayi satali bir ay oluyo mu diye olmus tur dedim bir ayda mi verdin sen bu kadar kilo yurudugun icin mi (her yere arabayla gitmiyosun ondan mi diye düşünüyo) verdin dedi yok dedim renim yapıyorum fazla bisey yemiyorum dedim yediklerime de dikkat ediyorum dedim bende.onunda kilo fazlasi var geçenlerde baya kilo aldim bende diyodu 90in üstüne çıkmıştır vermek istiyo ama sadece istiyo icraat yok yani.
Ohhhhh ne güzelll.Canım bak düzenli kefir iç gercekten işe yarıyor.Ben 1-2 hafta cıkamadıgımı bilirim Dr.gitmen gerekir altında yatan baska nedeni var mı?Nedenini çözmezsen yaptıgın anlık cözüm dısında fayda saglamaz.
Altinda ne sebep yatiyo bilmiyorumki şu probiyotik yoğurtlqrdanda denedim ama fayda etmedi.yogurt suyunu ve kefiri denicem.su 2-3 gun baya sıkıntılı geciyo benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?