"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Güle güle git gel canım.İyi eglenceler.

afiyet olsun canım menün cok güzel.

Kızlar bugun yediklerim,içtiklerim....
SAbah 1 türk kahvesi öglen 1 kase puding akşam 4-5 dilim ekmek,peynir,zeytin...Şimdi 1 kahve.....
Secil nasıl oldun?

Hanimlar gunaydin yeni kaltim basim agriyo kizim uyanip durdu dun cok yorulmusum bunyem zayif.,az sonra kahvalti yapip pazara cikmayi dusunuyorum

Günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım iyim hamd olsun sen nasılsın..
Hanimlar gunaydin yeni kaltim basim agriyo kizim uyanip durdu dun cok yorulmusum bunyem zayif.,az sonra kahvalti yapip pazara cikmayi dusunuyorum
hastlandımı acaba bücürük.. bi ağrı kesici atsaydın canım bıraz toparlanırsın.. kolay gelsin kendini çok yorma

Günaydın kızlar.Nasılsınız?Yeni uyandım daha.Kahvaltım 1 dilim ekmek 4 dilim peynir,3 zeytin.1 kase puding.....

Gecmiş olsun canım.Uyku düzeninin bozulması bas agrısını etkileyen en iyi faktör zaten...Gecmiş olsun.

afiyet olsun canım neyse ki puddıngı sabah yedin akşama dengelersin...

Puding benim diyetimdede vardı.diyetisyende vermişti.3-4 gündür süt grubu cok tüketmedim ondan yedim.Bugun yogurt,dondurma yada arada 2 meyve yemedim mi tamamm.Zaten yiyemiyorum canım istemiyor.

Puding benim diyetimdede vardı.diyetisyende vermişti.3-4 gündür süt grubu cok tüketmedim ondan yedim.Bugun yogurt,dondurma yada arada 2 meyve yemedim mi tamamm.Zaten yiyemiyorum canım istemiyor.

tamam canım afiyet olsun bugün dünden daha iyi dün hiç birşey yememiştin..

Günaydın canım baş ağrısı benden sana geçmiş cok kötü bişey. Uykusuzluktan ve yorgunluktandir canım.guzel bi kahvalti yapip ağrı kesici al.biraz dinlendikten sonra pazara git kötü olma yollarda

günaydın canım iyim hamd olsun sen nasılsın..

hastlandımı acaba bücürük.. bi ağrı kesici atsaydın canım bıraz toparlanırsın.. kolay gelsin kendini çok yorma

Iyiyim canım baş ağrım geçti çok şükür ama 20 yas disim ağrıyo şimdide. Ama iyiyim yatacak kadar degil 6km yururum simdi isim olmasa.esimde bugun evde bakalim spor yapabilecek miyim.evdeyken yapamıyorum. Bas ağrısı büyük ihtimalle cikolata ve kahve eksikliginden.dun iki fincan sütlü nescafe bir fincan da Türk Kahvesi içtim iki parça bitter çikolatası iki parça sütlü çikolata 5-6tanede kahveli draje yedim ama iyi geldi kendime geldim

Puding iyi olmuş biraz kendini toparlarsin.kac gündür bisey yemiyosun enerji almisin iyi olmus

Evet hiç düzenli beslenenmiyorum bu ara.Sende hipoglisemi olmasın canım.Sekerli bişey yiyince bas agrın hafifliyorsa...Dikkat et kendine.

hmm demekki çikolatadanmış tuhaf bir rahatsızlığın olmasın yada adet dönem yakındı ondan bu kadar ağrı yapmış olabilirmi.. neyse baş ağrının geçtiğine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…