- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Ayran detoksunu bende düsündüm ama kg eksildigini görüyorum 2 gündür.Gecen haftada gördüm...Ama insanı bayıyor gercekten.Ben birde tattım...Ama ne yapcan kg vermek icin katlanıcak.Senin adınada cok sevindim canım.....
......Kurala gelince kacamak deyince senin dedigin gibi.Örnek hamur işi,bol serbetli tatlı,pizza,2 koca tabak pilav bunlar baslı basına kacamak...Ama kızlar öyle dediyse kurala uymak gerekli.Bası ben cekiyorum,bu hafta liste dısı olsamda coook mutluyum.6'kusuratsız gördüm.Gecen hafta kusuratlı görmüştüm.hafta sonu,pazartesi 74.2 kg gördüm.
Bu liste dışı olma olayı iyi oldu aslında ama mesela ben bu sabah disaridaydim ve bir porsiyondan az börek yedim.liste dışı mı olucam yani kahvaltı olarak başka ne yiyebilirdimki disaridayken.hazir liste dışı olma olayı konusulmusken bende soyliyim.liste dışı kalicaksam bileyim kızlar
Saol canım. Kararlı olunca emin ol gidiyo kilolar her hafta biraz biraz.sende çok güzel kilolar vericeksin inşallah.bi günde almadık bu kiloları bi günde de gitmicek azimle elimizden geleni yapicaz canım korksun yağlar bizden hepsini eriticez tabi istediğimiz kiloya gelene kadar
Kizlarrrrr fistiklarrrr günaydın ben coooookkkk mutluyum
Dün hiç zorlanmadim bugünde devam edeceğimi yazmıştım bu detoks tam bana goreymis akşam son kasemi 19.30 da yedim iki lokmada kizimdan kalan kofteyi yemistim yazmıştım akşam tartı beni cokkkk mutlu etti uzun zamandır görmediğim rakamı gördüm bugünde tam gaz devam
Muhabbet baya koyu
Neslihan tebrikler bozmana rağmen super
Didem mutlaka devam et yarın çok mutlu olacaksın
Eda çok geçmiş olsun dikkat et canım beline
ILKNUR canım kızın nasıl öksürük devam ediyormu
şimdi şunu söyleyim sana bayaaaaaaaaaaaaa bi kolay gelsin işin iş..Kız ne patronu???Ayy cok güldüm ya kv gelcek buna ragmen güldürdün beni.
ayşe sen de mi yapıyorsun..süper..ben neslihan ve sen aynı zamanda başlamış olduk..yarın sabah kaçar kilo verdiğmizi yazalım..bakalım hengimizden ne kadar gitmiş..
Sonuçlar nasıl kızlar diyete devam mı
Bu liste dışı olma olayı iyi oldu aslında ama mesela ben bu sabah disaridaydim ve bir porsiyondan az börek yedim.liste dışı mı olucam yani kahvaltı olarak başka ne yiyebilirdimki disaridayken.hazir liste dışı olma olayı konusulmusken bende soyliyim.liste dışı kalicaksam bileyim kızlar
Kızlar ben bugün dışarıdayim yazılanlara yetisemiyorum.kusuruma bakmayın. Geçmişi okuyamadim.aksama okurum
hoşgeldin canım kaç kilo verdin canım bdünden bugüne.. kızımı bugün okula göndermedim halsizlik ateş öksürük ama bal baya işe yaradı ama senin dediğini bu akşam uygulıcam eşim gelsin ancak öyle çıkabilirim dışarı.. şimdi o karışımı kara turpu delip içine bak koycam su dolu bardağın üzerine oturturup dolaptamı bekleticem doğrumu..
şimdi şunu söyleyim sana bayaaaaaaaaaaaaa bi kolay gelsin işin iş..
bizde seçille önümüz hafta yapıcaz tekrar.. ben iki gün üst üste dayanamam zaten böyle bile tansıyonum düşüyor tatlı ihdiyacım oluyor ama yemiyorum.. liste dışı olayına gelince ben sadece bu haftalık sanmıştım ama bir hafta daha devam edecek sanırım ama hafta sonu olunca bence herkes liste dışı kalacak zaten onun için problem yokister istemez misafirlikte gezmeye felan gidince bişeyler yenecek aynı bundan önceki haftasonları olduğu gibi.. neyse kilolarımızı verelimde kurtulalım şu kilolardan
tamam canım teşekkür ederim..Canım yarın soyliyim iki gunu de sürpriz olsun
Canım siyah turpu soyup delmeden oyuyorsun içine 1-2 tatlı kaşığı bal koyuyorsun o şekilde suyun içine falan değil öylece bir kasenin içine koy seralayip dolaba koy sabaha o suyunu bırakıyor zaten dibine o çıkan suyu sabah akşam icir zaten öyle çok çıkmıyor
Bide ben zencefil bal pekmez zeytinyagida veriyorum hergün oda çok iyi geliyor
ilknur84;34825812]tamam canı ne kusuru.. ne yapıyorsun dışarda bakalım..
Yapın canım vücudu şaşırtmak lazım ben zaten yapacaktım ikinci günü ama sabah tartiyi görünce iyi ki yapıyorum dedim
şimdi şunu söyleyim sana bayaaaaaaaaaaaaa bi kolay gelsin işin iş..
bizde seçille önümüz hafta yapıcaz tekrar.. ben iki gün üst üste dayanamam zaten böyle bile tansıyonum düşüyor tatlı ihdiyacım oluyor ama yemiyorum.. liste dışı olayına gelince ben sadece bu haftalık sanmıştım ama bir hafta daha devam edecek sanırım ama hafta sonu olunca bence herkes liste dışı kalacak zaten onun için problem yokister istemez misafirlikte gezmeye felan gidince bişeyler yenecek aynı bundan önceki haftasonları olduğu gibi.. neyse kilolarımızı verelimde kurtulalım şu kilolardan
hmm çok iyi ama hergün tatlı tarzı yeme canım sonra kilo vermen durursa naparsın.. o zaman haftaya seçil sen ben hep birlikte yapalım detoksu.. kızlar yapmak isteyen varsa söyler..ilknur cum haftaya ben yine yaparım..çok güzel kaçamaklar da yaptım..baklava bile yedim dün ama bu sabah dün ile aradaki farkı görünce mutluluktan uçtummm
bugün de mesela yapıyorum..okula getirdim..az önce profiterol yedim hem de iki porsiyon..regli olucam dayanamıyorum..ama yine de eksi olacağıma eminim bakalım yarın ne olacak..
ilknur cum haftaya ben yine yaparım..çok güzel kaçamaklar da yaptım..baklava bile yedim dün ama bu sabah dün ile aradaki farkı görünce mutluluktan uçtummm
bugün de mesela yapıyorum..okula getirdim..az önce profiterol yedim hem de iki porsiyon..regli olucam dayanamıyorum..ama yine de eksi olacağıma eminim bakalım yarın ne olacak..
bende regel olcam bugün yarın arada tatlı krizi tetkliyor ama kendimi tutuyorum yeşilçay felan içiyorum.. herkesin metosu farklı çalışıyor işte canım..
yaaa aslında regl olmasak dimi
sende 2.bebeği çok istiyosun dimi..bende istiyorum ama sanırım yine olucam..sancılarım falan başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?