"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bu liste dışı olma olayı iyi oldu aslında ama mesela ben bu sabah disaridaydim ve bir porsiyondan az börek yedim.liste dışı mı olucam yani kahvaltı olarak başka ne yiyebilirdimki disaridayken.hazir liste dışı olma olayı konusulmusken bende soyliyim.liste dışı kalicaksam bileyim kızlar

tabiki de kalmayacaksın canım..kim çıkartıyor bu kuralları..kimse kendi kendine kural koyamaz..sabahtan beri ne yazıyoruz....böyle ben koydum uyulacak tarzı yaklaşım olursa çoğu kişi zaten girmez artık..koyun değil kimse..sorulur onaylanırsa kural koyulur..

ayy inşallah canım yaa :) gitsin kilolar, gelsin mutlu mesut fit günler:)

hoşgeldin canım kaç kilo verdin canım bdünden bugüne.. kızımı bugün okula göndermedim halsizlik ateş öksürük ama bal baya işe yaradı ama senin dediğini bu akşam uygulıcam eşim gelsin ancak öyle çıkabilirim dışarı.. şimdi o karışımı kara turpu delip içine bak koycam su dolu bardağın üzerine oturturup dolaptamı bekleticem doğrumu..

Kız ne patronu???Ayy cok güldüm ya kv gelcek buna ragmen güldürdün beni.
şimdi şunu söyleyim sana bayaaaaaaaaaaaaa bi kolay gelsin işin iş..
ayşe sen de mi yapıyorsun..süper..ben neslihan ve sen aynı zamanda başlamış olduk..yarın sabah kaçar kilo verdiğmizi yazalım..bakalım hengimizden ne kadar gitmiş..

bizde seçille önümüz hafta yapıcaz tekrar.. ben iki gün üst üste dayanamam zaten böyle bile tansıyonum düşüyor tatlı ihdiyacım oluyor ama yemiyorum.. liste dışı olayına gelince ben sadece bu haftalık sanmıştım ama bir hafta daha devam edecek sanırım ama hafta sonu olunca bence herkes liste dışı kalacak zaten onun için problem yok ister istemez misafirlikte gezmeye felan gidince bişeyler yenecek aynı bundan önceki haftasonları olduğu gibi.. neyse kilolarımızı verelimde kurtulalım şu kilolardan

Kızlar ben bugün dışarıdayim yazılanlara yetisemiyorum.kusuruma bakmayın. Geçmişi okuyamadim.aksama okurum

bana sorsan dışarda olunca başka bişey bulamadıysan akşamı saltayla dengelersen bu iş olur ama öteki kızlar ne der bilemem.. galiba herşey birbirine karışmaya başladı yasak olunca sanırım insanlar daha fazla yeme istiyorlar.. mesela pazar günü yanıma bir çikolata koydum seni yarın sabah yicem dedim kendime izin verdim ama o çikolatayı yemedim sonradan canım istemedi demekki ama bence bu kural hep kaçamak yapanlara iyi oldu en azından kilo verirler salı baya artıda olan vardı..

Canım yarın soyliyim iki gunu de sürpriz olsun

Canım siyah turpu soyup delmeden oyuyorsun içine 1-2 tatlı kaşığı bal koyuyorsun o şekilde suyun içine falan değil öylece bir kasenin içine koy seralayip dolaba koy sabaha o suyunu bırakıyor zaten dibine o çıkan suyu sabah akşam icir zaten öyle çok çıkmıyor

Bide ben zencefil bal pekmez zeytinyagida veriyorum hergün oda çok iyi geliyor

ilknur84;34825812]tamam canı ne kusuru.. ne yapıyorsun dışarda bakalım..[/QUOTE]

Canım annemler bizde.sabah dışarıda kahvaltı yapmak istediler. En diyetteyim diyemiyosun alınırlar.ortaya börek soyledik 2 porsiyon 3 kişi yedik.eve ugramadik bugün Kağan ı okula bıraktık kahvaltı yaptık bol bol yürüdük. Kağan ı okuldan aldık geziyoruz yine.simdi oturduk birseyler yiyoruz.ben köfte yedim kaçamak yapmamak için. Seçenek olunca uyuyorum ama olmayınca yapacak bişey yok tabi anne baba söz konusu

Yapın canım vücudu şaşırtmak lazım ben zaten yapacaktım ikinci günü ama sabah tartiyi görünce iyi ki yapıyorum dedim

tamam canım teşekkür ederim..
ilknur84;34825812]tamam canı ne kusuru.. ne yapıyorsun dışarda bakalım..

Canım annemler bizde.sabah dışarıda kahvaltı yapmak istediler. En diyetteyim diyemiyosun alınırlar.ortaya börek soyledik 2 porsiyon 3 kişi yedik.eve ugramadik bugün Kağan ı okula bıraktık kahvaltı yaptık bol bol yürüdük. Kağan ı okuldan aldık geziyoruz yine.simdi oturduk birseyler yiyoruz.ben köfte yedim kaçamak yapmamak için. Seçenek olunca uyuyorum ama olmayınca yapacak bişey yok tabi anne baba söz konusu [/QUOTE]

evde büyüklerimiz misafirimiz olunca dışarda olunca mecburen yeniyor yapacak bişey yok kilo ver yeterki canım napalım + olmadayarın - ol yeter..

ilknur cum haftaya ben yine yaparım..çok güzel kaçamaklar da yaptım..baklava bile yedim dün ama bu sabah dün ile aradaki farkı görünce mutluluktan uçtummm
bugün de mesela yapıyorum..okula getirdim..az önce profiterol yedim hem de iki porsiyon..regli olucam dayanamıyorum..ama yine de eksi olacağıma eminim bakalım yarın ne olacak..

hmm çok iyi ama hergün tatlı tarzı yeme canım sonra kilo vermen durursa naparsın.. o zaman haftaya seçil sen ben hep birlikte yapalım detoksu.. kızlar yapmak isteyen varsa söyler..

bende regel olcam bugün yarın arada tatlı krizi tetkliyor ama kendimi tutuyorum yeşilçay felan içiyorum.. herkesin metosu farklı çalışıyor işte canım..

bende regel olcam bugün yarın arada tatlı krizi tetkliyor ama kendimi tutuyorum yeşilçay felan içiyorum.. herkesin metosu farklı çalışıyor işte canım..

yaaa aslında regl olmasak dimi
sende 2.bebeği çok istiyosun dimi..bende istiyorum ama sanırım yine olucam..sancılarım falan başladı..

yaaa aslında regl olmasak dimi
sende 2.bebeği çok istiyosun dimi..bende istiyorum ama sanırım yine olucam..sancılarım falan başladı..

evet isitiyorum ama bende hiç belirti yok zaten 2-3 gün gecikiyor benm regelim hep dün olmam gerekiyordu mesela ama bugün yarın gelir eminim.. hayırlısı olsun hakkımızda belli olmaz belki bebek vardır sende bende kesin yokta zaten düşünmemeye çalışıyorum şuan zayıflamakla daha çok meşgulum ama bebek olursada çok sevinirim tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…