"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

yok canım yaa o kaçamaktan sayılmaz ben bıraz seninle şakasına uğraşmak istedim taikide listedesin sonuçta bu 3 kaşık ve pudding hemde liste iyi takılma listedesin canım benim ceza kesme kendine..

hayır spor yapmadım ama 2 saat ev işi yaptım döndüm deli gibi

bende yapsammıki diye düşünüyorumda onun için sordum canım ayranım hazır birazdan yemeye başlıcam çok acıktım inşallah tadı güzeldir
bugün yapan varmıki hayalimsi yapıyomuki ayşede vardı

Cok cok gecmiş olsun canım.Benim daha ameliyatlık degil.Bende yürüyüşe baslamadan,sabah uyandıgımda esneme hareketleri yaparım.Birde ben aletleri calısırken sallanıyorum.Agrım cok işlenince artıyor.

İstenmiyorsam cikarim canim sorun deyil .
Buarada motivasyonumu baya bir dusurdunuz...bu son mesajimdir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok çok geçmiş olsun canım şu bel fıtığının nasıl bişey olduğunu bilirim 14 yaşımdan bu yana benimle birlikte birde bizim ailede genetik herkeste var ve çok kötü durumda olanlarımızda var bu yüzden dikkat etmek lazım bununla geçmiş olsun sana.. bu arada canım o 70 li rakamı sende göreceksin çabalarının karşılığını alacaksın..

yap tabi canım hazırldadın sonuçta yap bugün dayan yarın güzel rakamlar göreceksin..

Evet sayılır canım.1 dilim börek 300-450 kalori arasında degişiyor canım.Bu yüzden diyetisyenlerin hamur işini tercih ettirmiyorlar.Bende böreklerle hic verememiştim hatırlasana.Bu yüzden liste dısı kalırsın!!!!!

ay didem yap tabi koyu kıvamlı olsun acı ve nane çok yakışıyor. ben çok severek yedim doydum sporda yapabilirdim benim fırsatım olmadı.
bende tek sıkıntı yoğurt midemi ekşitti reflü gibi yukarı vurmaya başladı son öğün tabakta az kalsın ........ o nedenle yemedim bedenimin istemedi şeyi yapamazdım sonu kötü olurdu. ama inan zorlanmadım tadını sevdim kolaylıkla yapılabilir tavsiye ederim okey
hayal ve ayşeyi bende merak ettim detokstan bahsetmemişler hiç

tadı güzelde tuzsuz bişeye benzemiyo yiyorum ilk tabağımı

Zerrincim günaydın nasılsın?Hayırdır ne oluyor canım?...Motivasyonun niye düşüyor.Burda yorumları begenmiyorsan neden kg forumlarını takip ediyorsun ki tatlım?Bak bana ben puding yedim diye kızlar kacamaktan saydılar.Ben bile kızmadım.Bildiklerimizi,bilmediklerimizi öneriyoruz,tartısıyoruz....Herkes yorumunu yapıyor lütfen kızma.Gitmek istiyorsanda forumda topik cok.Ama kimsenin amacının seni bozmak oldugunu düşünmüyorum.

zerrinin mesajını okudunuzmu kızlar biz bişeyleri anlatmaya çalışıyoruz onun sağlığını iyiliğini düşünüyoruz oysa
bizi yanlış anlamış onu istemediğimizi düşünmüş şaşırdım

hmm tamam ama bu hafta bunu yapmam gerekiyor eşim hemen hemen 1 buçuk aydır bekliyor ve ben bunu yapmam gerekiyor yaptığım zaman yerim biliyorum çünki baya oldu yemeyeli biliyorsun ben öyle çok kaçamak yapan birisi değilim bilseydim birdahaki hafta içinde geçerli olduğunu bu hafta için söz vermezdim eşime napsamk,i

tüh zerrini kızdırdım galiba benim yüzümden gitti. onun iyiliği içindi aslında kendi bilir sevmiş alışmıştık onada . bence hem fizyolojik hem piskolojik desteğe ihtiyacı var biz ona iyi gelirdik.
burada eğleniyoruz zayıflıyoruz kimsenin kimseyle kişisel sıkıntısı olamazki öyle değilmi kızlar üstelik birbirimizi tanımıyoruz bile. ben kimsenin alındığını görmedim bak eda bile alınmadı kendine ceza verdi :) biz çok iyi bi ekibiz mutluyuz başarılıyız

gel cuma gel

canım eşine söyle 1 hafta daha sabretsin

Evet sen cok kacamak yapan biri degilsin cok sıkı tutuyorsun.Sanssız döneme denk geldi senin börek.Yersen liste dısısın tatlım....Şimdiden belirteyim.

ye canım ye yazmazsan görmeyiz eda duymasın şaka bi yana liste dışı dediyse liste dışı büyük patron öle dedi

canım sen o mesajdan istenmedinimi çıkarıyorsun bak bana da çok sen az yiyorsun felan dediler ama ben hiç alınmadım ama sen benden bile az yiyorsun bunu belirtmemiz seni istemediğimiz anlamına gelmez sadece doğru yeme şekliyle kilo vermeni istiyoruz bunda neden motivasyon düşüklüğü olsunki sonuçta güzelce az ve öz yesen herşeyden aralarını yapsan daha verimli olur 3 hafta sonra sürekli salata yemekten bıkacaksın inan bana sonra nolcak kıtlıktan çıkmış gibi herşeye saldırıp dietine bozacaksın lütfen burada yazılanları yanlış anlama herkes senin sağlığını düşündüğü için eleştiri yapyor ona bakarsan çok yiyenleride eleştiriyorus buraya yazan herkes eleştiriye açık olmalı napalım şimdi kimseyi eleştirmeyelim kilo alan alsın dieti bırakan bıraksın o zaman olurmu öyle sence..

üzme canım kendini boşver gitmek isteyen gider sonuçta hepimiz bişey söyledik saece sen söylemedin
ama biz kızmadık azarlamadık aşağılamadık küfür etmedik sadece onun iyiliği için uyardık kendisi bilir burda herkes yorumlara açık
açık olmayan gider zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…