- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Evet canım coook mutlu hissediyorum bugun,dün,gecen haftada gördügüne göre kg bu.Tekrar verebilmeyi sagladıgım icin mutlu oldum.Sendede azim var.Gelirsin,olursun bu kg.
.........Kız dün sen kacamaktan saymadın mı?Okuyunca sasırdım.
.......Bende kendi cezamı kendin kestim.Su an liste dısı olmak bana koymaz.Takılmayın bosver.Ama kacamak sizce ne?Onu anlayamadım.
Hadi bakalım bu hafta ne olcak????
hayır spor yapmadım ama 2 saat ev işi yaptım döndüm deli gibi
aman güzelim dikkat ben bu bel fıtığından felç oldum 2 ay yattım inat ettim ameliyata fizik dedim, oğlumu emzirecem dedim ( daha 2 aylıktı) inadın sonunda
yatalak oldum acil ameliyat oldum alanya da doktorum çok iyiydi. tüm piskolojim bozuldu sürekli ağladım doktor ameliyat çağre değil dedi sadece seni rahatlatacak ama ameliyat sonrası kendine çok iyi bakmalısın dedi. velhasıl ameliyat olduktan sonra fizik doktorumla arkadaş olmuştum zaten 1 ay sonra ona gittim ne olacak benim halim dedim bana moral verdi dur koyverme çaresi var bundan sonra spor özelliklede esneme sporları plates vs. senin hayatının kurtarıcısı olacak dedi 1 hafta 3 hareketle başlattılar platese sonra elime liste verdiler her hafta 1 hareket ekliyeceksin ve bi süre sonra 40dk ekzersize dönüşecek dediler. sabah öğle akşam 3 kerede. velhasıl ben ameliyattan sonra kısıtlı hareket edebilirken 4 ay sonra acayip esnedim mesela yere oturamıyordum bağdaç kuramıyordum 4 ay sonra her hareketi yaptım çok mutluydum. hatta bak ozamanlar 78 kiloydum ustune kiloda aldım çok rahatım ama spordan saymadığım plates egzersizlerini tam 6 yıldır asla bırakmadım. sabah kalkınca muhakkak yaparım 15dk , öğlen bazen ofiste ayak üstü esneme germe kardiyo yaparım 15dk bazende akşamları 15-20dk plates yaparım.ama bunları spordan pek saymam benim ayrılmaz parçam kurtarıcım oldukları için.
işin özü ben sana şiddetle plates esneme germe öneriyorum düzenli yaparsan 3 ay sonra hiç ağrın kalmaz canım.ama ağır plates değil hani spor amaçlı değil asneme germe olan hareketler . acil şifalar dilerim canım
Eki Görüntüle 1061238
demek istediğim dengesiz ve sağlıksız beslenmek kalıcı zararlar verir. yoksa gençlikte herşey kolay gelir çabuk olsun bitsin istenir. ama unutma hızla verilen kilo hızla geri alınır bu asla değişmez gerçektir. aramıza katılmak istediğin için eleştiriyoruz sakın kişisel bişi çıkarma yorumlardan oldumu canım.
çok çok geçmiş olsun canım şu bel fıtığının nasıl bişey olduğunu bilirim 14 yaşımdan bu yana benimle birlikte birde bizim ailede genetik herkeste var ve çok kötü durumda olanlarımızda var bu yüzden dikkat etmek lazım bununla geçmiş olsun sana.. bu arada canım o 70 li rakamı sende göreceksin çabalarının karşılığını alacaksın..aman güzelim dikkat ben bu bel fıtığından felç oldum 2 ay yattım inat ettim ameliyata fizik dedim, oğlumu emzirecem dedim ( daha 2 aylıktı) inadın sonunda
yatalak oldum acil ameliyat oldum alanya da doktorum çok iyiydi. tüm piskolojim bozuldu sürekli ağladım doktor ameliyat çağre değil dedi sadece seni rahatlatacak ama ameliyat sonrası kendine çok iyi bakmalısın dedi. velhasıl ameliyat olduktan sonra fizik doktorumla arkadaş olmuştum zaten 1 ay sonra ona gittim ne olacak benim halim dedim bana moral verdi dur koyverme çaresi var bundan sonra spor özelliklede esneme sporları plates vs. senin hayatının kurtarıcısı olacak dedi 1 hafta 3 hareketle başlattılar platese sonra elime liste verdiler her hafta 1 hareket ekliyeceksin ve bi süre sonra 40dk ekzersize dönüşecek dediler. sabah öğle akşam 3 kerede. velhasıl ben ameliyattan sonra kısıtlı hareket edebilirken 4 ay sonra acayip esnedim mesela yere oturamıyordum bağdaç kuramıyordum 4 ay sonra her hareketi yaptım çok mutluydum. hatta bak ozamanlar 78 kiloydum ustune kiloda aldım çok rahatım ama spordan saymadığım plates egzersizlerini tam 6 yıldır asla bırakmadım. sabah kalkınca muhakkak yaparım 15dk , öğlen bazen ofiste ayak üstü esneme germe kardiyo yaparım 15dk bazende akşamları 15-20dk plates yaparım.ama bunları spordan pek saymam benim ayrılmaz parçam kurtarıcım oldukları için.
işin özü ben sana şiddetle plates esneme germe öneriyorum düzenli yaparsan 3 ay sonra hiç ağrın kalmaz canım.ama ağır plates değil hani spor amaçlı değil asneme germe olan hareketler . acil şifalar dilerim canım
bende yapsammıki diye düşünüyorumda onun için sordum canım ayranım hazır birazdan yemeye başlıcam çok acıktım inşallah tadı güzeldir
bugün yapan varmıki hayalimsi yapıyomuki ayşede vardı
çok iyi olmuş canım ayran demekki işe yaradı gözün aydın..
geçmiş olsun canım bel fıtığı zor bendede var ve ben bazen oluyorki tutuluyorum çok kötü vuruyor herşeyin başı sağlık..
maşallah sana bak salı günleri bu rakamı göremezdin dimi..
eda sana bişey sorcam mesela ben bu hafta sonu börek yapsam ekmek haklarımı kullanmasam genede kaçamak sayılırmı kaç haftadır eşim börek istiyor ve haftasonu börek yapıcam ama liste dışı olmak istemem menümü dengelesem akşam saltayla kapatsam kaçamak yerine geçmemiş olur sanırım ekmek felan yemem..
bende yapsammıki diye düşünüyorumda onun için sordum canım ayranım hazır birazdan yemeye başlıcam çok acıktım inşallah tadı güzeldir
bugün yapan varmıki hayalimsi yapıyomuki ayşede vardı
çok çok geçmiş olsun canım şu bel fıtığının nasıl bişey olduğunu bilirim 14 yaşımdan bu yana benimle birlikte birde bizim ailede genetik herkeste var ve çok kötü durumda olanlarımızda var bu yüzden dikkat etmek lazım bununla geçmiş olsun sana.. bu arada canım o 70 li rakamı sende göreceksin çabalarının karşılığını alacaksın..
yap tabi canım hazırldadın sonuçta yap bugün dayan yarın güzel rakamlar göreceksin..
tadı güzelde tuzsuz bişeye benzemiyo yiyorum ilk tabağımı
İstenmiyorsam cikarim canim sorun deyil .
Buarada motivasyonumu baya bir dusurdunuz...bu son mesajimdir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet sayılır canım.1 dilim börek 300-450 kalori arasında degişiyor canım.Bu yüzden diyetisyenlerin hamur işini tercih ettirmiyorlar.Bende böreklerle hic verememiştim hatırlasana.Bu yüzden liste dısı kalırsın!!!!!
tadı güzel didem abartma ekle hemen nane ile acıyı bakim
tadı güzelde tuzsuz bişeye benzemiyo yiyorum ilk tabağımı
hmm tamam ama bu hafta bunu yapmam gerekiyor eşim hemen hemen 1 buçuk aydır bekliyor ve ben bunu yapmam gerekiyor yaptığım zaman yerim biliyorum çünki baya oldu yemeyeli biliyorsun ben öyle çok kaçamak yapan birisi değilim bilseydim birdahaki hafta içinde geçerli olduğunu bu hafta için söz vermezdim eşimenapsamk,i
hmm tamam ama bu hafta bunu yapmam gerekiyor eşim hemen hemen 1 buçuk aydır bekliyor ve ben bunu yapmam gerekiyor yaptığım zaman yerim biliyorum çünki baya oldu yemeyeli biliyorsun ben öyle çok kaçamak yapan birisi değilim bilseydim birdahaki hafta içinde geçerli olduğunu bu hafta için söz vermezdim eşimenapsamk,i
tüh zerrini kızdırdım galiba benim yüzümden gitti. onun iyiliği içindi aslında kendi bilir sevmiş alışmıştık onada . bence hem fizyolojik hem piskolojik desteğe ihtiyacı var biz ona iyi gelirdik.
burada eğleniyoruz zayıflıyoruz kimsenin kimseyle kişisel sıkıntısı olamazki öyle değilmi kızlar üstelik birbirimizi tanımıyoruz bile. ben kimsenin alındığını görmedim bak eda bile alınmadı kendine ceza verdi :) biz çok iyi bi ekibiz mutluyuz başarılıyız
gel cuma gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?