hmm çok iyi ama hergün tatlı tarzı yeme canım sonra kilo vermen durursa naparsın.. o zaman haftaya seçil sen ben hep birlikte yapalım detoksu.. kızlar yapmak isteyen varsa söyler..
evet isitiyorum ama bende hiç belirti yok zaten 2-3 gün gecikiyor benm regelim hep dün olmam gerekiyordu mesela ama bugün yarın gelir eminim.. hayırlısı olsun hakkımızda belli olmaz belki bebek vardır sende bende kesin yokta zaten düşünmemeye çalışıyorum şuan zayıflamakla daha çok meşgulum ama bebek olursada çok sevinirim tabiki..
evet canım ben bu haftakinde biraz kaçamak yaptım..nesli kızacak bana
ama ben yinede iyi sonuç alacağıma eminim..
ben önümüzde ki haftanınkin de varım unutmayın benisiz şimdi çok verdiğiniz için belki kaçamaklardan etkilenirsiniz de ben daha yolu çok başındayım..o nedenle bu aralar veririm..sonra durur dediğin gibi..
menümü yazim dedim bu sefer erkenden
sabah
1 dilim ve bir dilimin ekmeğin kenarı içini kızıma verdim yiyemiyor sert diye t. buğdaydı
sucuklu omlet
ara
4 kayısı
ara
3 burçak
akşamda
patates çorbası
yoğurt
bugün geç kahvaltı yaptık iki ara yaptım..
3 litre su içicem yeşilçay formçay
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun..keşke kızım küçükken yapsaydım..kiloların hepsi biranda giderdi..şimdi tekrar tekrar..
amnn neyse hamileliğim olsun da hertürlü kiloya razıyımm
çok güzel..sen de yarın çok güzel bir sonuç çıkartacaksın gibi..
Merhaba kizlar ben cok hastayim sabah iyiydim bianda coktum yediklerimi yazim gene ugramaya calisirim
2d ekmek,1yumurta,2zeytin,domates
2cagla
1cb capucino,1b leblebi aksamada bamya
evet canım ben bu haftakinde biraz kaçamak yaptım..nesli kızacak bana
ama ben yinede iyi sonuç alacağıma eminim..
ben önümüzde ki haftanınkin de varım unutmayın benisiz şimdi çok verdiğiniz için belki kaçamaklardan etkilenirsiniz de ben daha yolu çok başındayım..o nedenle bu aralar veririm..sonra durur dediğin gibi..
Merhaba kizlar ben cok hastayim sabah iyiydim bianda coktum yediklerimi yazim gene ugramaya calisirim
2cagla
2cagla
yaaa aslında regl olmasak dimi
sende 2.bebeği çok istiyosun dimi..bende istiyorum ama sanırım yine olucam..sancılarım falan başladı..
kızlar Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah..gönlünüze göre olsun her şey..evet isitiyorum ama bende hiç belirti yok zaten 2-3 gün gecikiyor benm regelim hep dün olmam gerekiyordu mesela ama bugün yarın gelir eminim.. hayırlısı olsun hakkımızda belli olmaz belki bebek vardır sende bende kesin yokta zaten düşünmemeye çalışıyorum şuan zayıflamakla daha çok meşgulum ama bebek olursada çok sevinirim tabiki..
neden kızayım sadece eleştiri yapabilirim alınanlarda oluyor ama neyse. afiyet olsun yediklerin bal şeker olsun aman kilo olmasın.haftaya detoksa devam ben 1 gün yapacağım karar verirsiniz bende o gün katılırım muhtemel perşembe yaparım cuma ya hazırlık malum
geçmiş olsun. menun güzel canım yarını iple çekiyorum bende
edacım çok geçmiş olsun..
gülcancım sana da çok geçmiş olsun..bol bol meyve yemeye çalış..
kızlar Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah..gönlünüze göre olsun her şey..
afiyetler olsun canım menü herzamanki gibi:128:menümü yazim dedim bu sefer erkenden
sabah
1 dilim ve bir dilimin ekmeğin kenarı içini kızıma verdim yiyemiyor sert diye t. buğdaydı
sucuklu omlet
ara
4 kayısı
ara
3 burçak
akşamda
patates çorbası
yoğurt
bugün geç kahvaltı yaptık iki ara yaptım..
3 litre su içicem yeşilçay formçay
çok geçmiş olsun gülcancım yarına kadar toparlan canım iyice dinlenMerhaba kizlar ben cok hastayim sabah iyiydim bianda coktum yediklerimi yazim gene ugramaya calisirim
2cagla
canım listenmi böyle bilmiyorum ama hem ekmek hem pilav varmenumu yazayım akşam uğraşmayım tel.den
10/4/14
sabah: 1/4 avakado+1 tavada yumurta sebzeli+yeşillik+1dlm peynir+2 dlm çavdar ekmeği
ara: 1 elma+t.kahvesi+yeşil çay
öğlen: kesme yeşil mercimek çorbası 1 kase+ salata 1 kase+3 kş bulgur pilav+1 kaşık melemen+2 çavdar ekmeği
ara: 1 armut+1 elma+oğlumdan 1 ısırık gofret
spor olarak :15dk ofiste ayakta ritmik kardiyo ve esneme
akşama brokoli haşladım sarımsaklı limonlu ekmekle onu yicem
sporda yapacağım çıkarsam yazarım sporu
görüşürüz kızlar
ilknur84;34825812]tamam canı ne kusuru.. ne yapıyorsun dışarda bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?