"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

hmm çok iyi ama hergün tatlı tarzı yeme canım sonra kilo vermen durursa naparsın.. o zaman haftaya seçil sen ben hep birlikte yapalım detoksu.. kızlar yapmak isteyen varsa söyler..

evet canım ben bu haftakinde biraz kaçamak yaptım..nesli kızacak bana
ama ben yinede iyi sonuç alacağıma eminim..
ben önümüzde ki haftanınkin de varım unutmayın benisiz şimdi çok verdiğiniz için belki kaçamaklardan etkilenirsiniz de ben daha yolu çok başındayım..o nedenle bu aralar veririm..sonra durur dediğin gibi..

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun..keşke kızım küçükken yapsaydım..kiloların hepsi biranda giderdi..şimdi tekrar tekrar..
amnn neyse hamileliğim olsun da hertürlü kiloya razıyımm

menümü yazim dedim bu sefer erkenden

sabah
1 dilim ve bir dilimin ekmeğin kenarı içini kızıma verdim yiyemiyor sert diye t. buğdaydı
sucuklu omlet

ara
4 kayısı

ara
3 burçak

akşamda
patates çorbası
yoğurt

bugün geç kahvaltı yaptık iki ara yaptım..

3 litre su içicem yeşilçay formçay

evet bizi etkiler sabah yediğim zamanlar akşamı saltayla dengeleyince kilo artışı olmuyor ama akşam felan yesem o iki gün erimez herhalde..

çok güzel..sen de yarın çok güzel bir sonuç çıkartacaksın gibi..

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun..keşke kızım küçükken yapsaydım..kiloların hepsi biranda giderdi..şimdi tekrar tekrar..
amnn neyse hamileliğim olsun da hertürlü kiloya razıyımm

canım hamile kalana kadar ne verirsen kar senin içi boşver hayırı sağlıklı olsunlarda kilolar bir şekilde gider zaten..

Merhaba kizlar ben cok hastayim sabah iyiydim bianda coktum yediklerimi yazim gene ugramaya calisirim
2d ekmek,1yumurta,2zeytin,domates
2cagla
1cb capucino,1b leblebi aksamada bamya

Merhaba kizlar ben cok hastayim sabah iyiydim bianda coktum yediklerimi yazim gene ugramaya calisirim
2cagla

çok çok geçmiş olsun canım benim kendine dikkat et bol bol dinlen hemen iyi ol menüde çok güzel...

neden kızayım sadece eleştiri yapabilirim alınanlarda oluyor ama neyse. afiyet olsun yediklerin bal şeker olsun aman kilo olmasın. haftaya detoksa devam ben 1 gün yapacağım karar verirsiniz bende o gün katılırım muhtemel perşembe yaparım cuma ya hazırlık malum

2cagla

geçmiş olsun. menun güzel canım yarını iple çekiyorum bende

edacım çok geçmiş olsun..

2cagla

gülcancım sana da çok geçmiş olsun..bol bol meyve yemeye çalış..

yaaa aslında regl olmasak dimi
sende 2.bebeği çok istiyosun dimi..bende istiyorum ama sanırım yine olucam..sancılarım falan başladı..

kızlar Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah..gönlünüze göre olsun her şey..

menumu yazayım akşam uğraşmayım tel.den
10/4/14
sabah: 1/4 avakado+1 tavada yumurta sebzeli+yeşillik+1dlm peynir+2 dlm çavdar ekmeği
ara: 1 elma+t.kahvesi+yeşil çay
öğlen: kesme yeşil mercimek çorbası 1 kase+ salata 1 kase+3 kş bulgur pilav+1 kaşık melemen+2 çavdar ekmeği
ara: 1 armut+1 elma+oğlumdan 1 ısırık gofret
spor olarak :15dk ofiste ayakta ritmik kardiyo ve esneme
akşama brokoli haşladım sarımsaklı limonlu ekmekle onu yicem
sporda yapacağım çıkarsam yazarım sporu
görüşürüz kızlar

ben yapıcı eleştiriye alınmam canım rahat ol..ben varım detoksa..
haftaya ilknur da yapıyo..ona katılırız..haberleşiriz..

afiyetler olsun canım menü herzamanki gibi:128:
2cagla
çok geçmiş olsun gülcancım yarına kadar toparlan canım iyice dinlen
canım listenmi böyle bilmiyorum ama hem ekmek hem pilav var

iyi akşamlar kızlar
kimsede yokmuş ama neyse menümü yazayım diycem yazacak bişey yok
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz pekmez
11den itibarende ayran detoksu içiyorum son 2 öğünüm kaldı 7 ve 9da
1,5 litrede su içtim başıma bişeyler oldu ağrımaya başladı

ilknur84;34825812]tamam canı ne kusuru.. ne yapıyorsun dışarda bakalım..

Canım annemler bizde.sabah dışarıda kahvaltı yapmak istediler. En diyetteyim diyemiyosun alınırlar.ortaya börek soyledik 2 porsiyon 3 kişi yedik.eve ugramadik bugün Kağan ı okula bıraktık kahvaltı yaptık bol bol yürüdük. Kağan ı okuldan aldık geziyoruz yine.simdi oturduk birseyler yiyoruz.ben köfte yedim kaçamak yapmamak için. Seçenek olunca uyuyorum ama olmayınca yapacak bişey yok tabi anne baba söz konusu [/QUOTE]

afiyet olsun canım herzaman yanında olmuyolar iyice gez eğlen

Menü falan yazmıyorum.Sabır dilekleriniz ve gecmiş olsun dilekleriniz icin tesekkürler kızlar...
Hayalimsi sana ayrıca uzun uzun cevap yazacagım.Su an kv oldugu icin cok yazamıyorum....UMARIM GECMİŞ OKUMAYI ÖGRENİRSİN!!!!!!!!Öyle atıp tutmazsın.Kime lafın varsa direk söyle.İsmim eda.Gel eda bu bu demeyi ögren bence.Neyse ben daha sonra uzun uzun yazarım bilerek yazmıyorum.SENİ KIRMAMAK İCİN.Ddem geldi canım.Yemek hazırlıcam birazdan.Hayalimsiye sinir oldumda.Neyin kafasını yasıyor anlayamadım.Gecmişi okumadıgı cok belli oluyor.Tepeden inme yorumları var.Ben koydum kuralı var mı diyecegin begenmezsen girme hayalimsi.Kızlar siz kendinizi koyun gibi mi hissediyorsunuz???? Bu kuralla koyun mu olduk şimdi?Kuralı koydum.sizde begendiniz.Ddem bugun hep olmasın dedi.Tamam dedik.Hayalimsi sen işine gelen yorumları cevaplıyorsun.Daha önce gülcanda söylemişti bunu sana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…