"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

neyse canım boşver sen bide buna canını sıkma biz istemezsek zaten sen koymazsın hiçbişey zorla değilya geçici olarak iyi bir fikir sürekli zaten olmaz kimse kabul etmezki ayrıcada koyun ne ya niye koyun gibi hissedelim bişey yapacağın zaman herşeyi bize danışıyosun zaten bildirim saati olsun bildirim günü olsun daha ne bileyim aklıma gelmiyo
herşeyi birlikte kararlaştırıyoruz öyle bi mevzu yok yani

Kızlar yeni geldim eve ben yokken baya kaynatmissiniz hatta kaynamissiniz.herkeste bi gerginlik var sanırım.
Neyse ben bugün çok yürüdüm sabah 8:00 gibi bir çıktık şimdi eve geldik.yorulmus ayaklarım valla

seçil nasılsın canım iyi gezdinizmi annenlerle

Iyiyim tatlım çok gezdim bugün baya yorulmuşum aklım sizdeydi ama.ogle yemeğini kacamaksiz atlattım hatta oğlumun kalan tramisusunu bile yemedim kendimi tebrik ediyorum.sen nasılsın canım

Iyiyim tatlım çok gezdim bugün baya yorulmuşum aklım sizdeydi ama.ogle yemeğini kacamaksiz atlattım hatta oğlumun kalan tramisusunu bile yemedim kendimi tebrik ediyorum.sen nasılsın canım

süpersin canım
bende iyiyim çok şükür bugün ayrancıyım karnım hep aç ya ilk defa yapıyorum midem şiş karnım aç anlayamadım 2 öğünüm kaldı bugünü böyle atlattık bakalım yarın yapmam ama

Detoks carpmistir tatlım banada son saatlerde öyle olmuştu

Kilon az zaten yapma.iki gün yapınca aşırı sıkıldım ben haftaya bende yapıcam kızlar niyetlenmiş sanırım haftaya yapmaya bende onlara katilicam.karnin davul gibi ama aç dimi çok garip bi duygu.ama yarına tartida güzel sonuçlar görürsün

Vallahi o kural o gün konmasa yarın ben şahsen nallari dikerdim . Artılarda koyverirdim . Umidim kaybolur habire yerdim kendimi biliyorum.Burada disiplin var eleştiri var dedim hicbisi şahsi algilanmamali . Unutmayın hep birlikte eğlenerek zayifliyoruz. Zaten yanlız başaramadık o yüzden bi grup dahilinde disiplinli devam edelim diye buradayız. Eda yi o gün o kurala biz motive ettik hepimiz kötüydü p.tesi salı. bişi yapalım bizi frenler ney ney derken bu kural ve cuma işi çıktı ortak arayisla . Nolur ya kibir öfke insanı kilodan daha beter yapar yapmayalım kavga yok . Biz elbette burda hem psikolojik hem fizyolojik birbirimize destek oluyoruz bu laf bile nerelere çekildi valla ya. Amacımıza odaklanalim lütfen motivasyon kilo olsun.
Hepinizi seviyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menüm
Kahvaltı:bir porsiyondan az börek ve çay
Öğle:4 köfte ayran ve yarım dilim ekmek
Ara:kahve
Akşam:1 köfte bir yemek tabağı mercimek yemeği 3 çatal taze fasulye ve cacık
Bol bol yürüyüş ve evi süpürme birazdan da toz alma

:128::128::128:

ben halen acım yav son tabağımı yiyorum spor yapmadım inşallah görürüm canım hiç ümidim yokya

menü güzel canım afiyet olsun zaten yürüyerek eritmişsindir:81:

canım menü güzelde o öğlenki ekmek olmamış 2 dilim fazla..gofret de olmamış unutmaki yarın tartılma günü..
canım akşam öyle oluyor halsızlık baş dönmesi ama yarın güzel sonuçla göreceksin inşallah bakalım yarını çok merak ediyorum..
canım sen şuan bununla kafayı doldurma daha sakin olduğunuz bir zaman konuşursunuz hem kayınv. de var stres iyice tavan sende tabiki koyun değiliz bu lafa zaten çok sinir olurum neyse daha müsait olduğunuzda konuşursunuz sende stres yapma geri şişkinlik yapmasın sana bu durum..
afiyet olsun canım

Merhaba kizlar ben cok hastayim sabah iyiydim bianda coktum yediklerimi yazim gene ugramaya calisirim
2d ekmek,1yumurta,2zeytin,domates
2cagla
1cb capucino,1b leblebi aksamada bamya

Gülcancım çok geçmiş olsun canım.kendine dikkat et biraz meyve takviyesi yap canım.menu güzel afiyet olsun

kızlar nasılsınız ben bugün 40 dakika yürüyüş 40 dakika aletler yaptım ve yağmur yağdı ama gelmedim daha yeni aletlere başlamıştım baya ıslandım bugün..

ben halen acım yav son tabağımı yiyorum spor yapmadım inşallah görürüm canım hiç ümidim yokya

menü güzel canım afiyet olsun zaten yürüyerek eritmişsindir:81:

Evet canım çok yürüdük erimiştir bencede.ayaklarim sizliyo valla. Temizligimide yapmaya çalışıyorum bu arada.faydasi oluyo canım tartilinca göreceksin yarın

[COLOR="#008000 nasılsınız ben bugün 40 dakika yürüyüş 40 dakika aletler yaptım ve yağmur yağdı ama gelmedim daha yeni aletlere başlamıştım baya ıslandım bugün..[/COLOR]

Iyiyim canım saol daha doğrusu iyiydim ana topikteki sacmaliklari okuyorum şimdi resmen herkes birbirine girmiş.sanki kilo vermeye değilde kavga etmeye gelinmis gibi.daha bitirmedim hem okumak istiyorum hem okumak istemiyorum doğrusu

bu cevap vermemiş halin yaniii...vah bana...
1-geçmiş okumayı sen dene istersen senin boş vaktin çokkkk..ben milyon defa dedim ki evdeyken girme imkanım pek yokk okulda ki bilgisayarım çokkkkkkkkkkkk yavaş geçmişi okuyamıyorum..çok fazla da cevap yazamıyorum katılamıyorum yazdım..
2-ben kaçak dövüşmem sen karşındakini yok sayarmış gibi hareket edersen ben de öyle yaparım..
3-SEN BENİ KIRAMAZSIN...
4-BENİM TEPEDEN İNME YORUMLARIM SENİN TEPEDEN İNME KURALLARIN YÜZÜNDEN..SEN NEYE DAYANARAK SALIDAN CUMAYA ALMAYA ÇALIŞIRSIN TARTI GÜNÜNÜ..NEYMİŞ EFENDİMM ÇOKKK YEMİŞMİŞ HERKES ÖYLEYMİŞ GELİN SALIYA ALALIMMIŞ..YAPMA YAAA SENİN YEMENE GÖRE Mİ GÜN BELİRLİCEZ BİZ..ASLINDA SANA EN GÜZEL CEVABI ZERRİ VERDİ DE KIZ YANLIZ KALDI..ONUN NE SUÇU VAR..KAÇAMAK YAPMADI DİKKAT ETTİ AMA SEN 84.100 OLDUN DİYEEE HOPPPPP KIZLAR HADİ CUMA YAPALIM NE DERSİNİZZZ...YAPMA YAAAA..
5-KOYAMAZSIN KAFANA GÖRE KURAL...VAR İŞTE DİYECEĞİM..
6-işte kendini beğenmişliğinin zirve yaptığı nokta da BEĞENMEZSEN GİRMEZSİN cevabın..sen kimsin yaaa..senin yazılarına uyuz oluyorum diye mi girmicem..asıl sen istediklerine cevap verip istemediklerini yazmıyomuş gibi davrandığın için bu durum yaşandı..
7-Gülcan bana istediklerine cevap yazıyosun dediğinde ona durumu açıklamıştım..O ANLAYIŞLIYDI ..TABİ AYNISINI SENDEN BEKLEYEMEZDİM..
8-SON OLARAK SENİN KENDİNİ BEĞENMİŞ YAZILARINI GÖRMEMEK ADINA GİRMİCEM BU SAYFAYA İNAN SON MESAJINLA TAVAN YAPTIN..
SEN YARINA DA KİLO VEREMEMİŞSİNDİR...KAYINVALİDEN YİNE ŞİŞİKİNLİK YAPMIŞTIR SENDE..HAYDİ PAZARTESİYE ALALIM GÜNÜ...
KIZLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN..BEN BANA GÖRE BEN YAPTIM OLDUM TARZI BİR YAKLAŞIM İÇİNDE OLMAK İŞSTEMİYORUM..UMARIM İSTEDİĞİNİZ KİLOYA ULAŞIRSINIZ..FESATLIK OLMAZSA İÇİNİZDE ŞİŞMEZSİNİZ(Eda)..HOŞÇAKALIN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…