Menü falan yazmıyorum.Sabır dilekleriniz ve gecmiş olsun dilekleriniz icin tesekkürler kızlar...
Hayalimsi sana ayrıca uzun uzun cevap yazacagım.Su an kv oldugu icin cok yazamıyorum....UMARIM GECMİŞ OKUMAYI ÖGRENİRSİN!!!!!!!!Öyle atıp tutmazsın.Kime lafın varsa direk söyle.İsmim eda.Gel eda bu bu demeyi ögren bence.Neyse ben daha sonra uzun uzun yazarım bilerek yazmıyorum.SENİ KIRMAMAK İCİN.Ddem geldi canım.Yemek hazırlıcam birazdan.Hayalimsiye sinir oldumda.Neyin kafasını yasıyor anlayamadım.Gecmişi okumadıgı cok belli oluyor.Tepeden inme yorumları var.Ben koydum kuralı var mı diyecegin begenmezsen girme hayalimsi.Kızlar siz kendinizi koyun gibi mi hissediyorsunuz???? Bu kuralla koyun mu olduk şimdi?Kuralı koydum.sizde begendiniz.Ddem bugun hep olmasın dedi.Tamam dedik.Hayalimsi sen işine gelen yorumları cevaplıyorsun.Daha önce gülcanda söylemişti bunu sana.
seçil nasılsın canım iyi gezdinizmi annenlerle
Iyiyim tatlım çok gezdim bugün baya yorulmuşum aklım sizdeydi ama.ogle yemeğini kacamaksiz atlattım hatta oğlumun kalan tramisusunu bile yemedim kendimi tebrik ediyorum.sen nasılsın canım
iyi akşamlar kızlar
kimsede yokmuş ama neyse menümü yazayım diycem yazacak bişey yok
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz pekmez
11den itibarende ayran detoksu içiyorum son 2 öğünüm kaldı 7 ve 9da
1,5 litrede su içtim başıma bişeyler oldu ağrımaya başladı
süpersin canım
bende iyiyim çok şükür bugün ayrancıyım karnım hep aç ya ilk defa yapıyorum midem şiş karnım aç anlayamadım 2 öğünüm kaldı bugünü böyle atlattık bakalım yarın yapmam ama
Menü falan yazmıyorum.Sabır dilekleriniz ve gecmiş olsun dilekleriniz icin tesekkürler kızlar...
Hayalimsi sana ayrıca uzun uzun cevap yazacagım.Su an kv oldugu icin cok yazamıyorum....UMARIM GECMİŞ OKUMAYI ÖGRENİRSİN!!!!!!!!Öyle atıp tutmazsın.Kime lafın varsa direk söyle.İsmim eda.Gel eda bu bu demeyi ögren bence.Neyse ben daha sonra uzun uzun yazarım bilerek yazmıyorum.SENİ KIRMAMAK İCİN.Ddem geldi canım.Yemek hazırlıcam birazdan.Hayalimsiye sinir oldumda.Neyin kafasını yasıyor anlayamadım.Gecmişi okumadıgı cok belli oluyor.Tepeden inme yorumları var.Ben koydum kuralı var mı diyecegin begenmezsen girme hayalimsi.Kızlar siz kendinizi koyun gibi mi hissediyorsunuz???? Bu kuralla koyun mu olduk şimdi?Kuralı koydum.sizde begendiniz.Ddem bugun hep olmasın dedi.Tamam dedik.Hayalimsi sen işine gelen yorumları cevaplıyorsun.Daha önce gülcanda söylemişti bunu sana.
edacım çok geçmiş olsun..
gülcancım sana da çok geçmiş olsun..bol bol meyve yemeye çalış..
kızlar Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah..gönlünüze göre olsun her şey..
Vallahi o kural o gün konmasa yarın ben şahsen nallari dikerdim . Artılarda koyverirdim . Umidim kaybolur habire yerdim kendimi biliyorum.Burada disiplin var eleştiri var dedim hicbisi şahsi algilanmamali . Unutmayın hep birlikte eğlenerek zayifliyoruz. Zaten yanlız başaramadık o yüzden bi grup dahilinde disiplinli devam edelim diye buradayız. Eda yi o gün o kurala biz motive ettik hepimiz kötüydü p.tesi salı. bişi yapalım bizi frenler ney ney derken bu kural ve cuma işi çıktı ortak arayisla . Nolur ya kibir öfke insanı kilodan daha beter yapar yapmayalım kavga yok . Biz elbette burda hem psikolojik hem fizyolojik birbirimize destek oluyoruz bu laf bile nerelere çekildi valla ya. Amacımıza odaklanalim lütfen motivasyon kilo olsun.
Hepinizi seviyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben halen acım yav son tabağımı yiyorum spor yapmadım inşallah görürüm canım hiç ümidim yokyaKilon az zaten yapma.iki gün yapınca aşırı sıkıldım ben haftaya bende yapıcam kızlar niyetlenmiş sanırım haftaya yapmaya bende onlara katilicam.karnin davul gibi ama aç dimi çok garip bi duygu.ama yarına tartida güzel sonuçlar görürsün
Menüm
Kahvaltı:bir porsiyondan az börek ve çay
Öğle:4 köfte ayran ve yarım dilim ekmek
Ara:kahve
Akşam:1 köfte bir yemek tabağı mercimek yemeği 3 çatal taze fasulye ve cacık
Bol bol yürüyüş ve evi süpürme birazdan da toz alma
canım menü güzelde o öğlenki ekmek olmamış 2 dilim fazla..gofret de olmamış unutmaki yarın tartılma günü..menumu yazayım akşam uğraşmayım tel.den
10/4/14
sabah: 1/4 avakado+1 tavada yumurta sebzeli+yeşillik+1dlm peynir+2 dlm çavdar ekmeği
ara: 1 elma+t.kahvesi+yeşil çay
öğlen: kesme yeşil mercimek çorbası 1 kase+ salata 1 kase+3 kş bulgur pilav+1 kaşık melemen+2 çavdar ekmeği
ara: 1 armut+1 elma+oğlumdan 1 ısırık gofret
spor olarak :15dk ofiste ayakta ritmik kardiyo ve esneme
akşama brokoli haşladım sarımsaklı limonlu ekmekle onu yicem
sporda yapacağım çıkarsam yazarım sporu
görüşürüz kızlar
canım akşam öyle oluyor halsızlık baş dönmesi ama yarın güzel sonuçla göreceksin inşallah bakalım yarını çok merak ediyorum..iyi akşamlar kızlar
kimsede yokmuş ama neyse menümü yazayım diycem yazacak bişey yok
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz pekmez
11den itibarende ayran detoksu içiyorum son 2 öğünüm kaldı 7 ve 9da
1,5 litrede su içtim başıma bişeyler oldu ağrımaya başladı
canım sen şuan bununla kafayı doldurma daha sakin olduğunuz bir zaman konuşursunuz hem kayınv. de var stres iyice tavan sende tabiki koyun değiliz bu lafa zaten çok sinir olurum neyse daha müsait olduğunuzda konuşursunuz sende stres yapma geri şişkinlik yapmasın sana bu durum..Menü falan yazmıyorum.Sabır dilekleriniz ve gecmiş olsun dilekleriniz icin tesekkürler kızlar...
afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı:bir porsiyondan az börek ve çay
Öğle:4 köfte ayran ve yarım dilim ekmek
Ara:kahve
Akşam:1 köfte bir yemek tabağı mercimek yemeği 3 çatal taze fasulye ve cacık
Bol bol yürüyüş ve evi süpürme birazdan da toz alma
Merhaba kizlar ben cok hastayim sabah iyiydim bianda coktum yediklerimi yazim gene ugramaya calisirim
2d ekmek,1yumurta,2zeytin,domates
2cagla
1cb capucino,1b leblebi aksamada bamya
ben halen acım yav son tabağımı yiyorum spor yapmadım inşallah görürüm canım hiç ümidim yokya
menü güzel canım afiyet olsun zaten yürüyerek eritmişsindir:81:
[COLOR="#008000 nasılsınız ben bugün 40 dakika yürüyüş 40 dakika aletler yaptım ve yağmur yağdı ama gelmedim daha yeni aletlere başlamıştım baya ıslandım bugün..[/COLOR]
Iyiyim canım saol daha doğrusu iyiydim ana topikteki sacmaliklari okuyorum şimdi resmen herkes birbirine girmiş.sanki kilo vermeye değilde kavga etmeye gelinmis gibi.daha bitirmedim hem okumak istiyorum hem okumak istemiyorum doğrusu
ana topik hangisi canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?