- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
canım eşine söyle 1 hafta daha sabretsin
Evet sen cok kacamak yapan biri degilsin cok sıkı tutuyorsun.Sanssız döneme denk geldi senin börek.Yersen liste dısısın tatlım....Şimdiden belirteyim.
ye canım ye yazmazsan görmeyiz eda duymasınşaka bi yana liste dışı dediyse liste dışı büyük patron öle dedi
Kızlar ben cıkıyorum aksama yemekli misafirim var.Saat 16:00'da bizdeler.Yemek yapcam.Sizlere doyum olmaz...Ben cıktım.
İstenmiyorsam cikarim canim sorun deyil .
Buarada motivasyonumu baya bir dusurdunuz...bu son mesajimdir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben cıkıyorum aksama yemekli misafirim var.Saat 16:00'da bizdeler.Yemek yapcam.Sizlere doyum olmaz...Ben cıktım.
ye canım ye yazmazsan görmeyiz eda duymasınşaka bi yana liste dışı dediyse liste dışı büyük patron öle dedi
by by by patronnn
Kız ne patronu???Ayy cok güldüm ya kv gelcek buna ragmen güldürdün beni.
bırak alınganlığı küçük kız gibi davranma güzelim. senin ve bizim buraya ihtiyacımız var.
biraz eleştirilere kulak as senle derdimiz yok inan ki yok seviyoruz seni duymak istediğin buysa
yaşamın temeli sevgi ve hoşgörü okey bu topikte hepsi vargel hadi ama eleştirirz ha bak kızdın diye bırakmayız seni
hadii bakalım came came came
Kız ne patronu???Ayy cok güldüm ya kv gelcek buna ragmen güldürdün beni.
bende sayfalar arasında seni arıyordum bi sürüde mesaj onlara cevap verdim
dün son öğün harıç iyiy idi. artık yoğurt ekşiyip midemden yukarı çıkmak istedi sonuncuyu yiyemedim yerine karalahana kavurması yedim
ben dün sabah tartılmadım dı unuttumdu. salı ki kilom +1100 ken bu sabahki kilom -200 yani süper oldu ödem şişlik yemek artıkları ne varsa gitmiş demek
sende durum ne anlat bu gun devammı?
Neslihancim ben kimseye bana diyet listesi hakkinda bilgi verdiyinde kizmadim tabiki soylicekler ama sen bana aramizda oldugun icin elestiriyoruz diyosun .onun icin istenmiyorsam cikarim dedim..birde benim icin hem fizyolojik hem piskolojik desteye ihtiyaci var demen cok ayi deyilmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım geçici kural bu haftaya cumaya soncanım benim de iyi..sabah tartılmadım..yarın sabha toplu göreyim diye ama hissediyorum..bugün de devam edicem..
bu arada arkadaşlar..yeni yeni kurallar ekliyorsunuz..ne demek kaçmak yapan liste dışı diye..kime sorarak böyle karar aldınız..kabul etmiyorum..
ilk girdiğimizde böyle bir kural yoktu..
lütfen herkes kendisi gibi düşünmesin..
ben tatlı yemeden duramam..ama nasıl tatlı yiyeceğime ben karar veririm..önemli olan hafta sonunda eksi olup olmamaktır..
ne güzel canım bugün bende yapıyorum bakalım nolucak çok merak ediyorumKizlarrrrr fistiklarrrr günaydın ben coooookkkk mutluyum
Dün hiç zorlanmadim bugünde devam edeceğimi yazmıştım bu detoks tam bana goreymis akşam son kasemi 19.30 da yedim iki lokmada kizimdan kalan kofteyi yemistim yazmıştım akşam tartı beni cokkkk mutlu etti uzun zamandır görmediğim rakamı gördüm bugünde tam gaz devam
Muhabbet baya koyu
Neslihan tebrikler bozmana rağmen super
Didem mutlaka devam et yarın çok mutlu olacaksın
Eda çok geçmiş olsun dikkat et canım beline
ILKNUR canım kızın nasıl öksürük devam ediyormu
kesinlikle katılıyorum arkadaşlar..
ev hanımı arkadaşlar çalışnaların halinden pek anlamıyor..ilknur seçil ve didemi hariç tutuyorum..onların eleştirileri bana dokunmuyor..bu arada bir de gülcan var..gerçekten yaıcı oldugunun farkındayım..
en çok sinirlendiğim kaçamak yapan liste dışı ne demek..
evet bende razı olmamıştım edaya sordum haftaya son canım biraz dha sıkı tutmamız içinmiş gayet mantıklı
Kizlarrrrr fistiklarrrr günaydın ben coooookkkk mutluyum
Dün hiç zorlanmadim bugünde devam edeceğimi yazmıştım bu detoks tam bana goreymis akşam son kasemi 19.30 da yedim iki lokmada kizimdan kalan kofteyi yemistim yazmıştım akşam tartı beni cokkkk mutlu etti uzun zamandır görmediğim rakamı gördüm bugünde tam gaz devam
Muhabbet baya koyu
Neslihan tebrikler bozmana rağmen super
Didem mutlaka devam et yarın çok mutlu olacaksın
Eda çok geçmiş olsun dikkat et canım beline
ILKNUR canım kızın nasıl öksürük devam ediyormu
Pide bir dilim ekmek kadar bile değil canım Kıymalı pide değil ramazan pidesi ve ince ve bir avuç içi kadar bule yoktu.bir dilim ekmek niyetine yemistim.kuru fasulye de dokulmesin diye yedim:26:Kızlar dr gittim kontrolüm vardı ve 3 adet bel fıtıgum varmış.Bel agrımın olması cok normal!!!!!Secil pide ve mercimek,pilav,kuru hiiiccc olmamış.Ekmek yerine pide ve pilavı toplasak ekmek zgrubunu tamamlarızda.Mercimekle-kuru fazla olmuş bence.
Kızlar dr gittim kontrolüm vardı ve 3 adet bel fıtıgum varmış.Bel agrımın olması cok normal!!!!!Secil pide ve mercimek,pilav,kuru hiiiccc olmamış.Ekmek yerine pide ve pilavı toplasak ekmek grubunu tamamlarızda.Mercimekle-kuru fazla olmuş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?