"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Hayalcim sakinles ne olur kendini üzme hakkaten kişisel olduğunu düşünme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu günde ishal im sadece aksamlari neden oldum ki Karnım buruluyor hala yarın yalancı eksi gormesem bari tuh

bende olsaydım iyi olurdu ya içim temizlenirdi ya neyse

bu arada fotoğrafın çok güzel çıkmış bol bol su iç canım su kaybetmesin vucut

sana sonuna kadar katiliyorum canim kendi yemelerine gore ayarliyorlar birde benim anlamadigim kendileri habire yiyolar yiyolar yiyolar ki kilo aliyorlar gunu deyistiriyorlar ben hic sesimi cikarmadim cok yiyosunuz diye ...amaaa benim az yemem batmis ..herbunlarar menumu yazdigimda elestiler aliyordum .. yazimdanyorumsuz alintilar bilym neler ..e siz okadar tkadindinizda ben size bisey soyledimmi us.. ustelik gunude deyistirdiniz yine bisey demedik birde topiye basladiklari.dan belli bir arpa yol alamamislar...birde bana aman caniiiim sen cok az yiyosun bizi dinle demiyolarmiydi cildiriyodum ..e siz ne yapiyosunuz zayiflama topiyi deyilmi bu habire kilo aliyosunuz...ssiz sizi dinleseydim simdi 90 kiloyu gecmistim yalanmi hepiniz kilo almadinizmi...

Son düzenleme:
Kızlar artık cevap yazmayalim ...... yorumsuz kalalim uzaması is

seçil nerelerdesin canım iyi geceler kızlar neslihan seçil yarın görüşmek üzere hoşçakalın

biz ortak karar aldık ve bu karar çoğunluğundu.bu hafta böyle deneyelim istedik.konu kapandı.simdi hayalimsi böyle bir tepki verdi diye niye böyle bir çıkış yapiyosun anlayamadım
Biz senin sağlığını düşündüğümüz için az yiyorsun diyorduk ama doğru söylüyorsun soylememek lazımmış!hata bizimmis!
Evet biz yiyoruz bir arpa boyu yol alamadık oldugumuz yerde sayiyoruz peki o zaman sen bunu bildiğin halde neden katılmak istedin aramıza onu çözemedim hala!
Kendine topik açmıştın iradesizin biriyim diye yorum yapan bile olmamış doğru düzgün!
Sana bişey yazmamak için çok direndim ama ancak bu kadar frenledim kendimi
Bizi begenmeyen bizimle kalmasın hele hele eleştiriye açık olmayanlar!

secil hanim ben zaten o actigim konuyu defalarca burda yazdim .iradesizin tekiyim diye konu actim kizlar ama simdi cok az yiyorum kendime cok sasiriyorum bana karismayin ben kendimi boyle iyi hissediyorum diye defalarca yazdim okumadin heralde ..ikincisi ben o konuya oyle yorum yapilsin ben basi cekeyim diye acmadim bir anlik birseydi sıkıldım o anda actim .
boyle ucuz seylerle kendinizi rahatlatmayin .kendini tutma canim benimle ilgili ne soyleyebilirsinki ...neyim varki ne soyleyebilirsin

Son düzenleme:

Biz ortak karar aldik diyosunya hepiniz kilo aldiniz tabi ortak karar alirsiniz .oysa ben kacamak yapmadim hic ..
birde neden katildin aramiza demissinya nerden bilim boyle oldunuzu!!!!!

Son düzenleme:
İyi aksamlar diyecegim ama pek de iyi bir aksam olmamis anlasilan kizlar ne oluyor ya valla oglum hasta menumu yazayim sizinkilere de bakayim dedim ama menuden cok tartismalara odaklanmak zorunda kaldim..cunku cok uzuldum okuyunca..biz yetiskin insanlariz..ben samimi ve sicak bir ortam var ve herkes birbirinin iyiligini dusunerek yorumlar yapiyor diye katildim size..bu cizgiyi bozmayin bence..hedefimiz ortak sonucta..biraz daha anlayisli olmaliyiz diye dusunuyorum..ayrica her sey bir yana burasi kafamizi dagitip daha da motive olmamizi saglamiyor mu niye boyle gerginliklerle kafanizi mesgul ediyorsunuz ki..hayatta her sey mototot ilerliyor zaten..bazi seylere gulup gecelim..birbirimizi seviyoruz ve DESTEKLİYORUZ..ve ortada verilen bir emek var..evet ben yeni katildim ama goruyorum ki aylardir birliktesiniz..bunun bir hatri olmali.
İnanin cok uzuldum..neyse herkes salim kafayla dusundugunde hayatin zaten yeterince stresli oldugunu en azindan keyif aldigimiz seyleri korumamiz gerektigini gorecek zaten..gulup gecelim bazi seylere..
Umarim sabah eski topik muhabbetlerini okuyor olurum:)
Menum:
Sabah: iki dilim tb ekmegi,5 dilim sucuk..6 zeytin..2 dilim peynir..
Ara..yarim muz bir cay kasigi pekmez...oglen bir kase sute.nesfit..
Ara (is yerinde)..bir eti form limonlu..
Aksam..2 kucuk firinda tavuk..6 kasik pilav..salata..
ana kralice

günaydın kızlar hayırlı cumalar inşallah hayırlı bir gün olur hepimiz için bugün tartı günü nerelerdesiniz bakalım hadi gelin

Iyi akşamlar canım.senin fıstık hastaymis canım yeni okudum ben daha iyi olmustur saniyodum o kula gondermemissin bugün. Çok geçmiş olsun canım

evet canım tekrarladı kara turpuda bulamadım dün ama bugün kesin gelir rüyama bile girdi inanırmısın o turp eşimde baktı bende bulamadık.. neyse bugün gelir..

neyse fazla uzatma yolun açık olsun kendine uygun bi topik bulursun artık biz sana uygun değiliz madem bir arpa boyu yol alamamışız sana güle güle
ayrıca burdaki genelimiz diyetisyen listesine göre yapıyor diyetini demekki sen diyetisyenden daha çok biliyorsun daha 2 gün olmuş diyete başlayalı diyetin ne olduğunu bilmiyosun sonunda kıtlıktan çıkmış gibi yiyeceksin olan sana olacak diye uyardık suçlu olduk arada bir yiyeceksinki canın sürekli istemesin
önemli olan yiyerek kilo vermek
neyse canım herşeyin en iyisini sen bilirsin zaten ayrıca bizde hiçbişey yok nerden biliyim böyle olduğunuzu derken......
ucuz şeyler öylemi bizim yaptıklarımız daha fazla çirkinleşme biz böyle iyiyiz hadi başka topiğe

hayırlı cumalar canım nasıl dı detoksun faydası varmı

sanada canım çok sinirlendim zerrinin yazdıklarına dünden bugüne 1 kilo gitmiş ama daha eski kiloma gelemedim nedense acaba geçen hafta su kaybımı olduki sonradan yerine geldi çünkü kilo aldığımı sanmıyorum
okadar çok yemedim yada çok spordan sıkılaşmamı olduki hiç bilemiyorum çok spor yaptığımda spor haftasında yani 59u bile görmüştüm
şimdi anlayamıyorum geri geldi kilo yerine çok acayip:44::44:

canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin yavrucağın.. menün gayet iyi canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…