- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
aynen canım katılıyorum sana
bu hiç iyi olmadı ya moralim bozuldu
bu cevap vermemiş halin yaniii...vah bana...
1-geçmiş okumayı sen dene istersen senin boş vaktin çokkkk..ben milyon defa dedim ki evdeyken girme imkanım pek yokk okulda ki bilgisayarım çokkkkkkkkkkkk yavaş geçmişi okuyamıyorum..çok fazla da cevap yazamıyorum katılamıyorum yazdım..
2-ben kaçak dövüşmem sen karşındakini yok sayarmış gibi hareket edersen ben de öyle yaparım..
3-SEN BENİ KIRAMAZSIN...
4-BENİM TEPEDEN İNME YORUMLARIM SENİN TEPEDEN İNME KURALLARIN YÜZÜNDEN..SEN NEYE DAYANARAK SALIDAN CUMAYA ALMAYA ÇALIŞIRSIN TARTI GÜNÜNÜ..NEYMİŞ EFENDİMM ÇOKKK YEMİŞMİŞ HERKES ÖYLEYMİŞ GELİN SALIYA ALALIMMIŞ..YAPMA YAAA SENİN YEMENE GÖRE Mİ GÜN BELİRLİCEZ BİZ..ASLINDA SANA EN GÜZEL CEVABI ZERRİ VERDİ DE KIZ YANLIZ KALDI..ONUN NE SUÇU VAR..KAÇAMAK YAPMADI DİKKAT ETTİ AMA SEN 84.100 OLDUN DİYEEE HOPPPPP KIZLAR HADİ CUMA YAPALIM NE DERSİNİZZZ...YAPMA YAAAA..
5-KOYAMAZSIN KAFANA GÖRE KURAL...VAR İŞTE DİYECEĞİM..
6-işte kendini beğenmişliğinin zirve yaptığı nokta da BEĞENMEZSEN GİRMEZSİN cevabın..sen kimsin yaaa..senin yazılarına uyuz oluyorum diye mi girmicem..asıl sen istediklerine cevap verip istemediklerini yazmıyomuş gibi davrandığın için bu durum yaşandı..
7-Gülcan bana istediklerine cevap yazıyosun dediğinde ona durumu açıklamıştım..O ANLAYIŞLIYDI ..TABİ AYNISINI SENDEN BEKLEYEMEZDİM..
8-SON OLARAK SENİN KENDİNİ BEĞENMİŞ YAZILARINI GÖRMEMEK ADINA GİRMİCEM BU SAYFAYA İNAN SON MESAJINLA TAVAN YAPTIN..
SEN YARINA DA KİLO VEREMEMİŞSİNDİR...KAYINVALİDEN YİNE ŞİŞİKİNLİK YAPMIŞTIR SENDE..HAYDİ PAZARTESİYE ALALIM GÜNÜ...
KIZLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN..BEN BANA GÖRE BEN YAPTIM OLDUM TARZI BİR YAKLAŞIM İÇİNDE OLMAK İŞSTEMİYORUM..UMARIM İSTEDİĞİNİZ KİLOYA ULAŞIRSINIZ..FESATLIK OLMAZSA İÇİNİZDE ŞİŞMEZSİNİZ(Eda)..HOŞÇAKALIN..
Ben bu günde ishal im sadece aksamlari neden oldum ki Karnım buruluyor hala yarın yalancı eksi gormesem bari tuh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu cevap vermemiş halin yaniii...vah bana...
1-geçmiş okumayı sen dene istersen senin boş vaktin çokkkk..ben milyon defa dedim ki evdeyken girme imkanım pek yokk okulda ki bilgisayarım çokkkkkkkkkkkk yavaş geçmişi okuyamıyorum..çok fazla da cevap yazamıyorum katılamıyorum yazdım..
2-ben kaçak dövüşmem sen karşındakini yok sayarmış gibi hareket edersen ben de öyle yaparım..
3-SEN BENİ KIRAMAZSIN...
4-BENİM TEPEDEN İNME YORUMLARIM SENİN TEPEDEN İNME KURALLARIN YÜZÜNDEN..SEN NEYE DAYANARAK SALIDAN CUMAYA ALMAYA ÇALIŞIRSIN TARTI GÜNÜNÜ..NEYMİŞ EFENDİMM ÇOKKK YEMİŞMİŞ HERKES ÖYLEYMİŞ GELİN SALIYA ALALIMMIŞ..YAPMA YAAA SENİN YEMENE GÖRE Mİ GÜN BELİRLİCEZ BİZ..ASLINDA SANA EN GÜZEL CEVABI ZERRİ VERDİ DE KIZ YANLIZ KALDI..ONUN NE SUÇU VAR..KAÇAMAK YAPMADI DİKKAT ETTİ AMA SEN 84.100 OLDUN DİYEEE HOPPPPP KIZLAR HADİ CUMA YAPALIM NE DERSİNİZZZ...YAPMA YAAAA..
5-KOYAMAZSIN KAFANA GÖRE KURAL...VAR İŞTE DİYECEĞİM..
6-işte kendini beğenmişliğinin zirve yaptığı nokta da BEĞENMEZSEN GİRMEZSİN cevabın..sen kimsin yaaa..senin yazılarına uyuz oluyorum diye mi girmicem..asıl sen istediklerine cevap verip istemediklerini yazmıyomuş gibi davrandığın için bu durum yaşandı..
7-Gülcan bana istediklerine cevap yazıyosun dediğinde ona durumu açıklamıştım..O ANLAYIŞLIYDI ..TABİ AYNISINI SENDEN BEKLEYEMEZDİM..
8-SON OLARAK SENİN KENDİNİ BEĞENMİŞ YAZILARINI GÖRMEMEK ADINA GİRMİCEM BU SAYFAYA İNAN SON MESAJINLA TAVAN YAPTIN..
SEN YARINA DA KİLO VEREMEMİŞSİNDİR...KAYINVALİDEN YİNE ŞİŞİKİNLİK YAPMIŞTIR SENDE..HAYDİ PAZARTESİYE ALALIM GÜNÜ...
KIZLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN..BEN BANA GÖRE BEN YAPTIM OLDUM TARZI BİR YAKLAŞIM İÇİNDE OLMAK İŞSTEMİYORUM..UMARIM İSTEDİĞİNİZ KİLOYA ULAŞIRSINIZ..FESATLIK OLMAZSA İÇİNİZDE ŞİŞMEZSİNİZ(Eda)..HOŞÇAKALIN..
Bana olmuştu canım bağırsakların temizleniyo detokstan olmalı. Uzun sürmez ama 1-2 tuvalete çıkınca rahatlarsin
sana sonuna kadar katiliyorum canim kendi yemelerine gore ayarliyorlar birde benim anlamadigim kendileri habire yiyolar yiyolar yiyolar ki kilo aliyorlar gunu deyistiriyorlar ben hic sesimi cikarmadim cok yiyosunuz diye ...amaaa benim az yemem batmis ..herbunlarar menumu yazdigimda elestiler aliyordum .. yazimdanyorumsuz alintilar bilym neler ..e siz okadar tkadindinizda ben size bisey soyledimmi us.. ustelik gunude deyistirdiniz yine bisey demedik birde topiye basladiklari.dan belli bir arpa yol alamamislar...birde bana aman caniiiim sen cok az yiyosun bizi dinle demiyolarmiydi cildiriyodum ..e siz ne yapiyosunuz zayiflama topiyi deyilmi bu habire kilo aliyosunuz...ssiz sizi dinleseydim simdi 90 kiloyu gecmistim yalanmi hepiniz kilo almadinizmi...
seçil nerelerdesin canım iyi geceler kızlar neslihan seçil yarın görüşmek üzere hoşçakalın
seçil nerelerdesin canım iyi geceler kızlar neslihan seçil yarın görüşmek üzere hoşçakalın
biz ortak karar aldık ve bu karar çoğunluğundu.bu hafta böyle deneyelim istedik.konu kapandı.simdi hayalimsi böyle bir tepki verdi diye niye böyle bir çıkış yapiyosun anlayamadım
Biz senin sağlığını düşündüğümüz için az yiyorsun diyorduk ama doğru söylüyorsun soylememek lazımmış!hata bizimmis!
Evet biz yiyoruz bir arpa boyu yol alamadık oldugumuz yerde sayiyoruz peki o zaman sen bunu bildiğin halde neden katılmak istedin aramıza onu çözemedim hala!
Kendine topik açmıştın iradesizin biriyim diye yorum yapan bile olmamış doğru düzgün!
Sana bişey yazmamak için çok direndim ama ancak bu kadar frenledim kendimi
Bizi begenmeyen bizimle kalmasın hele hele eleştiriye açık olmayanlar!
biz ortak karar aldık ve bu karar çoğunluğundu.bu hafta böyle deneyelim istedik.konu kapandı.simdi hayalimsi böyle bir tepki verdi diye niye böyle bir çıkış yapiyosun anlayamadım
Biz senin sağlığını düşündüğümüz için az yiyorsun diyorduk ama doğru söylüyorsun soylememek lazımmış!hata bizimmis!
Evet biz yiyoruz bir arpa boyu yol alamadık oldugumuz yerde sayiyoruz peki o zaman sen bunu bildiğin halde neden katılmak istedin aramıza onu çözemedim hala!
Kendine topik açmıştın iradesizin biriyim diye yorum yapan bile olmamış doğru düzgün!
Sana bişey yazmamak için çok direndim ama ancak bu kadar frenledim kendimi
Bizi begenmeyen bizimle kalmasın hele hele eleştiriye açık olmayanlar!
Iyi akşamlar canım.senin fıstık hastaymis canım yeni okudum ben daha iyi olmustur saniyodum o kula gondermemissin bugün. Çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlar hayırlı cumalar inşallah hayırlı bir gün olur hepimiz için bugün tartı günü nerelerdesiniz bakalım hadi gelin
Biz ortak karar aldik diyosunya hepiniz kilo aldiniz tabi ortak karar alirsiniz .oysa ben kacamak yapmadim hic ..
birde neden katildin aramiza demissinya nerden bilim boyle oldunuzu!!!!!
secil hanim ben zaten o actigim konuyu defalarca burda yazdim .iradesizin tekiyim diye konu actim kizlar ama simdi cok az yiyorum kendime cok sasiriyorum bana karismayin ben kendimi boyle iyi hissediyorum diye defalarca yazdim okumadin heralde ..ikincisi ben o konuya oyle yorum yapilsin ben basi cekeyim diye acmadim bir anlik birseydi sıkıldım o anda actim .
boyle ucuz seylerle kendinizi rahatlatmayin .kendini tutma canim benimle ilgili ne soyleyebilirsinki ...neyim varki ne soyleyebilirsin
hayırlı cumalar canım nasıl dı detoksun faydası varmı
canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin yavrucağın.. menün gayet iyi canım benim..İyi aksamlar diyecegim ama pek de iyi bir aksam olmamis anlasilankizlar ne oluyor ya valla oglum hasta menumu yazayim sizinkilere de bakayim dedim ama menuden cok tartismalara odaklanmak zorunda kaldim..cunku cok uzuldum okuyunca..biz yetiskin insanlariz..ben samimi ve sicak bir ortam var ve herkes birbirinin iyiligini dusunerek yorumlar yapiyor diye katildim size..bu cizgiyi bozmayin bence..hedefimiz ortak sonucta..biraz daha anlayisli olmaliyiz diye dusunuyorum..ayrica her sey bir yana burasi kafamizi dagitip daha da motive olmamizi saglamiyor mu niye boyle gerginliklerle kafanizi mesgul ediyorsunuz ki..hayatta her sey mototot ilerliyor zaten..bazi seylere gulup gecelim..birbirimizi seviyoruz ve DESTEKLİYORUZ..ve ortada verilen bir emek var..evet ben yeni katildim ama goruyorum ki aylardir birliktesiniz..bunun bir hatri olmali.
İnanin cok uzuldum..neyse herkes salim kafayla dusundugunde hayatin zaten yeterince stresli oldugunu en azindan keyif aldigimiz seyleri korumamiz gerektigini gorecek zaten..gulup gecelim bazi seylere..
Umarim sabah eski topik muhabbetlerini okuyor olurum:)
Menum:
Sabah: iki dilim tb ekmegi,5 dilim sucuk..6 zeytin..2 dilim peynir..
Ara..yarim muz bir cay kasigi pekmez...oglen bir kase sute.nesfit..
Ara (is yerinde)..bir eti form limonlu..
Aksam..2 kucuk firinda tavuk..6 kasik pilav..salata..
ana kralice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?