- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Ama yazacaktım yanlış yazmışım bizim topik yani.simdi oğlumu uyutuyorum daha okumayı bitiremedim
canım gene diyorum birbirinizi kırmayın hoş değil böyle şeyler sakin olun bıraz daha.. canım bak cuma gününü ben attım ortaya edada kızlara soralım dedi herkes kabul etti alınganlık yapmayın canım salı bende kilo vermiştim hemde çok güzel bir rakam görmüştüm ama cuma olsun dedim bunda bir kötülük yokki neyse ne deyim hayırlısı olsun.. artık bundan sonra gün mün değiştirme yok cuma günü sabit kalacak kızlar..bu cevap vermemiş halin yaniii...vah bana...
1-geçmiş okumayı sen dene istersen senin boş vaktin çokkkk..ben milyon defa dedim ki evdeyken girme imkanım pek yokk okulda ki bilgisayarım çokkkkkkkkkkkk yavaş geçmişi okuyamıyorum..çok fazla da cevap yazamıyorum katılamıyorum yazdım..
2-ben kaçak dövüşmem sen karşındakini yok sayarmış gibi hareket edersen ben de öyle yaparım..
3-SEN BENİ KIRAMAZSIN...
4-BENİM TEPEDEN İNME YORUMLARIM SENİN TEPEDEN İNME KURALLARIN YÜZÜNDEN..SEN NEYE DAYANARAK SALIDAN CUMAYA ALMAYA ÇALIŞIRSIN TARTI GÜNÜNÜ..NEYMİŞ EFENDİMM ÇOKKK YEMİŞMİŞ HERKES ÖYLEYMİŞ GELİN SALIYA ALALIMMIŞ..YAPMA YAAA SENİN YEMENE GÖRE Mİ GÜN BELİRLİCEZ BİZ..ASLINDA SANA EN GÜZEL CEVABI ZERRİ VERDİ DE KIZ YANLIZ KALDI..ONUN NE SUÇU VAR..KAÇAMAK YAPMADI DİKKAT ETTİ AMA SEN 84.100 OLDUN DİYEEE HOPPPPP KIZLAR HADİ CUMA YAPALIM NE DERSİNİZZZ...YAPMA YAAAA..
5-KOYAMAZSIN KAFANA GÖRE KURAL...VAR İŞTE DİYECEĞİM..
6-işte kendini beğenmişliğinin zirve yaptığı nokta da BEĞENMEZSEN GİRMEZSİN cevabın..sen kimsin yaaa..senin yazılarına uyuz oluyorum diye mi girmicem..asıl sen istediklerine cevap verip istemediklerini yazmıyomuş gibi davrandığın için bu durum yaşandı..
7-Gülcan bana istediklerine cevap yazıyosun dediğinde ona durumu açıklamıştım..O ANLAYIŞLIYDI ..TABİ AYNISINI SENDEN BEKLEYEMEZDİM..
8-SON OLARAK SENİN KENDİNİ BEĞENMİŞ YAZILARINI GÖRMEMEK ADINA GİRMİCEM BU SAYFAYA İNAN SON MESAJINLA TAVAN YAPTIN..
SEN YARINA DA KİLO VEREMEMİŞSİNDİR...KAYINVALİDEN YİNE ŞİŞİKİNLİK YAPMIŞTIR SENDE..HAYDİ PAZARTESİYE ALALIM GÜNÜ...
KIZLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN..BEN BANA GÖRE BEN YAPTIM OLDUM TARZI BİR YAKLAŞIM İÇİNDE OLMAK İŞSTEMİYORUM..UMARIM İSTEDİĞİNİZ KİLOYA ULAŞIRSINIZ..FESATLIK OLMAZSA İÇİNİZDE ŞİŞMEZSİNİZ(Eda)..HOŞÇAKALIN..
KIZLAR bakın bişey dicem burada hepimizin ortak bir hedefi var oda kilo vermek hepimiz birbirimizi motive ediyoruz konuşuyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz lütfen sizden ricam bıraz daha özverili davranalım birbirimize burada herkes kilo vermek istiyor birbirimze önyargılı davranmayalım bakın herkes kilosunu verip hedefe ulaşınca belkide birdaha yazmıcaz buralara birbirimize iyi davranalım tartışma olmadan gerginlik olmadan kilolarımızı verelim.. kilo vermek kolay değil insanın sinirleri yıpranabiliyor tamam ama bu yanlış anlaşılma olayları iyi değil bıraz daha sakin olalım topiğimizin adı çıkmasın..
Haklısın canım şu an resmen gerildim canım içimden hiç bişey gelmiyo.kilo vermeye çalışıyoruz kimse birbirini yanlış anlamasin.herkes birbirinin iyiliğini düşünüyo her sıkıntımızı paylaşıyoruz burda.kararlarimizida ortak aliyoruz.lutfen birbirimizi uzmeyelim.
Biz daha önce farklı bir topikteydik fakat konu sahibi katılmıyo diye kızlarla bu topigi açmaya karar verdik.hersey yolunda giderken niye böyle oluyor anlamıyorum. Herkes için hayırlısı olsun ne diyim.ama böyle şeyler için kalp kırmaya uzmeye değmez
aynen bende öyleyim hayırlıs zaten salıdan beri vardı bir gerginlik tövbe üzmeyin kızlar birbirinizi böyle olmaz..
ilknurcum salıdan beri derken benim salı günü yazdıklarımı da kastediyorsun galiba...ona kısaca cevap vereyim..orada şunlara şunlara soralım derken benim adım hiç geçmedi..ben bunu kompleks yapacak değilim..ama konu sahibi son haftalarda sorularıma bile cevap yazmayıp görmezden gelmeye başladığı için ardından da oylamada bile adım geçmediği için gerilmiştim..
neyse sorun değil artık..ben de bu sayfaya girmeyi veririm..hiç problem değil..kimsenin de gerilmesine gerek yok..umarım istediğiniz kilolarını veririsiznbi..sen de istedğin kilona en kısa sürede kavuşursun..bu da son cevabım..sanırım yeterli oldu..hoşçakalın..
ben halen acım yav son tabağımı yiyorum spor yapmadım inşallah görürüm canım hiç ümidim yokya
menü güzel canım afiyet olsun zaten yürüyerek eritmişsindir:81:
Haklısın canım şu an resmen gerildim canım içimden hiç bişey gelmiyo.kilo vermeye çalışıyoruz kimse birbirini yanlış anlamasin.herkes birbirinin iyiliğini düşünüyo her sıkıntımızı paylaşıyoruz burda.kararlarimizida ortak aliyoruz.lutfen birbirimizi uzmeyelim.
Didem ben akşam üstü Afedersin ishal oldum dün sanada oldumu? Diğer kızlara sormayı unuttum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamalr..
kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamalr..
Didem ben akşam üstü Afedersin ishal oldum dün sanada oldumu? Diğer kızlara sormayı unuttum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım ya keşke bende olsaydım hiç bi hareket yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?