"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

KIZLAR bakın bişey dicem burada hepimizin ortak bir hedefi var oda kilo vermek hepimiz birbirimizi motive ediyoruz konuşuyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz lütfen sizden ricam bıraz daha özverili davranalım birbirimize burada herkes kilo vermek istiyor birbirimze önyargılı davranmayalım bakın herkes kilosunu verip hedefe ulaşınca belkide birdaha yazmıcaz buralara birbirimize iyi davranalım tartışma olmadan gerginlik olmadan kilolarımızı verelim.. kilo vermek kolay değil insanın sinirleri yıpranabiliyor tamam ama bu yanlış anlaşılma olayları iyi değil bıraz daha sakin olalım topiğimizin adı çıkmasın..

canım gene diyorum birbirinizi kırmayın hoş değil böyle şeyler sakin olun bıraz daha.. canım bak cuma gününü ben attım ortaya edada kızlara soralım dedi herkes kabul etti alınganlık yapmayın canım salı bende kilo vermiştim hemde çok güzel bir rakam görmüştüm ama cuma olsun dedim bunda bir kötülük yokki neyse ne deyim hayırlısı olsun.. artık bundan sonra gün mün değiştirme yok cuma günü sabit kalacak kızlar..

Haklısın canım şu an resmen gerildim canım içimden hiç bişey gelmiyo.kilo vermeye çalışıyoruz kimse birbirini yanlış anlamasin.herkes birbirinin iyiliğini düşünüyo her sıkıntımızı paylaşıyoruz burda.kararlarimizida ortak aliyoruz.lutfen birbirimizi uzmeyelim.

aynen bende öyleyim hayırlıs zaten salıdan beri vardı bir gerginlik tövbe üzmeyin kızlar birbirinizi böyle olmaz..

Son düzenleme:
Biz daha önce farklı bir topikteydik fakat konu sahibi katılmıyo diye kızlarla bu topigi açmaya karar verdik.hersey yolunda giderken niye böyle oluyor anlamıyorum. Herkes için hayırlısı olsun ne diyim.ama böyle şeyler için kalp kırmaya uzmeye değmez

aynen canım mübarek günde olacak şey değil..

aynen bende öyleyim hayırlıs zaten salıdan beri vardı bir gerginlik tövbe üzmeyin kızlar birbirinizi böyle olmaz..

ilknurcum salıdan beri derken benim salı günü yazdıklarımı da kastediyorsun galiba...ona kısaca cevap vereyim..orada şunlara şunlara soralım derken benim adım hiç geçmedi..ben bunu kompleks yapacak değilim..ama konu sahibi son haftalarda sorularıma bile cevap yazmayıp görmezden gelmeye başladığı için ardından da oylamada bile adım geçmediği için gerilmiştim..
neyse sorun değil artık..ben de bu sayfaya girmeyi veririm..hiç problem değil..kimsenin de gerilmesine gerek yok..umarım istediğiniz kilolarını veririsiznbi..sen de istedğin kilona en kısa sürede kavuşursun..bu da son cevabım..sanırım yeterli oldu..hoşçakalın..

ne deyim hakkında hayırlısı olsun sende istediğin kiloya gelirsin umarım en kısa zamanda..

Bende salı gününden cumaya alınması konusunda oy verdim ve alınmasını istedim ve bu hepimizin ortak karariydi.hepimiz için hayırlısı olsun.tekrar söylüyorum kalp kirmaya değmez

noluyoruz akşam akşam kızlar ya okuyunca neye uğradığımı şaşırdım ne güzel arkadaşça geçiniyorduk
ne oldduki birden bire niye böyle oldu lütfen sakin olalım sonuçta burda hepimiz ortak bi amaç için burdayız
lütfen birbirimizi kırmayalım ya hiç iyi olmadı akşam akşam hayalimsi lütfen biraz sakin ol canım birbirinizi yanlış anladını sanırım

ben halen acım yav son tabağımı yiyorum spor yapmadım inşallah görürüm canım hiç ümidim yokya

menü güzel canım afiyet olsun zaten yürüyerek eritmişsindir:81:

Didem ben akşam üstü Afedersin ishal oldum dün sanada oldumu? Diğer kızlara sormayı unuttum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım katılıyorum sana
bu hiç iyi olmadı ya moralim bozuldu

Ayy nihayet sonuna geldim sayfanın
Kızlar herseyi bosversin yarın sabaha adapte olun
Motivasyonu yitirmek yok

Didem ben akşam üstü Afedersin ishal oldum dün sanada oldumu? Diğer kızlara sormayı unuttum

Bana olmuştu canım bağırsakların temizleniyo detokstan olmalı. Uzun sürmez ama 1-2 tuvalete çıkınca rahatlarsin

yok canım ya keşke bende olsaydım hiç bi hareket yok bende

Ben bu günde ishal im sadece aksamlari neden oldum ki Karnım buruluyor hala yarın yalancı eksi gormesem bari tuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…