- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
mesaj yazarım o problem değil tabii bazı istisnai durumlar olabilir onuda anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum:)
cumaları bildirim yaparım bu da okey hergün menü paylaşma biraz doğru gelmesede madem topiğin kuralı uymak gerek dimi
eleştiri her zaman başarıya götürür felsefesindeyim eğer doğru yapılmışsa
kararım net vermem gereken 10 kilo var vermeliyim
tekrar hoş buldum topiğin sahibi sizmisiniz ilknur84
[QUOnTE=bluefulmoon;34858426]mesaj yazarım o problem değil tabii bazı istisnai durumlar olabilir onuda anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum:)
cuşmıaları bildirim yaparım bu da okey hergün menü paylaşma biraz doğru gelmesede madem topiğin kuralı uymak gerek dimi
eleştiri her zaman başarıya götürür felsefesindeyim eğer doğru yapılmışsa
kararım net vermem gereken 10 kilo var vermeliyim
tekrar hoş buldum topiğin sahibi sizmisiniz ilknur84
ha bu arada 23 yaşındayım 158 boyum ve 65 kilom var 6 aylık evliyim henüz bebişim yok ( kilo vermeden hamilelik düşünmüyorum )
hemen hemen hergün egzersiz ve yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum vücudum haraketsiz kaldı kış boyu
aman aman bi diyet yapmıyorum çünkü vücut yasak olana meylediyor bence yemeğimi kıstım sağlıklı şeyler yemeye dikkat etmeye başladım 2 kilo verdim hala devam ediyorum. böyle grup halinde olunca daha başarılı oluyo ve bence rekabet hız veriyo
herkeze kolay gelsin diyorum aranıza kabul etiiğiniz için teşekkürler
yazmayı unuttuğum bişe lakmışsa yrniden sorarsınız sanırım
hadi gözün aydın olsun canım.. almanyanın neresine gitmişdi eşin.. kızım iyi hamd olsun öksürüğüde hafifledi zencefil bal iyi geldi sanırım..
heyyy topiğin güzelleri yoksunuz
ben çok mutluyum ishalden korkmuştum ya yalancı eksiden öyle değilmiş sabah tekrar tartıldım ben 85,900 üüü gördüm
daha ne olsun ya ne olsun bayadan giymediğim dar gelen pantolumuda giydim çok rahat oldu valla
ayyy ay sonuna şöyle en azından 82 felan olsamdaha çok yolum var ama olsun
sizi seviyorum iyiki burdayım doğru yerdeyim
günaydın kızlar nasılsınız ben evde yim kızımla bos bos oturuyorum iyiyimde iş yapasım spor yapasım yok napcam böyle bilmiyorum:86:
Bugun cok basım agrıyor,kahvede ictim ama bana mısın demiyor.Bugun ben kalıyorum,yarın gece eşim kalcak.
ooo maşallah maşallah bu seni dahada motive etmişdir canım senin adına çok sevindim daha 65 olduğunda duyacaklarını daha çok merak ediyorumSaol canım. Düsseldorf taydi.sali gitti bugün geldi canım. Baya incelmissin dedi bana yüzünden belli dedi.ayni kilom dedim sıkılaşmışsındır dedi.sevindim valla.
Aman iyi olsun çocuklar canım hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruz
iyi akşamlar arkadaşlar.ben derya.günlerdir internette zayıflama ile ilgili bir araştırma yapıyorum.ve bu sitede bu sayfayı ve bir sayfa daha var..iki sayfada ki iletişimi de çok beğendim.ben de zayıflamak istiyorum.sadece belli bir grup mu var.yoksa isteyen herkes katılabiliyor mu?ben de katılabilirmiyim doğumdan sonra kendimi tanıyamıyorum..hiçbir kıyafetim olmuyor.en son dün bir güne katıldım.duyduğum laflardan dolayı çok mutsuzum.bana da yardımcı olur musunuz.
iyi akşamlar arkadaşlar.ben derya.günlerdir internette zayıflama ile ilgili bir araştırma yapıyorum.ve bu sitede bu sayfayı ve bir sayfa daha var..iki sayfada ki iletişimi de çok beğendim.ben de zayıflamak istiyorum.sadece belli bir grup mu var.yoksa isteyen herkes katılabiliyor mu?ben de katılabilirmiyim doğumdan sonra kendimi tanıyamıyorum..hiçbir kıyafetim olmuyor.en son dün bir güne katıldım.duyduğum laflardan dolayı çok mutsuzum.bana da yardımcı olur musunuz.
ooo maşallah maşallah bu seni dahada motive etmişdir canım senin adına çok sevindim daha 65 olduğunda duyacaklarını daha çok merak ediyorum
Evet canım ya ne kadar çok sevindim bilemezsin öncelikle 70 in altına dussem çok mutlu olucam.65 ayaklarımı yerden keser mutluluktanhaftaya cuma 72 leri görmeliyim
Selam Derya istersen aramıza katılabilirsin canım ama belli kurallarimiz var.her akşam menulerimizi paylaşıyoruz burda ve yediklerimizde yanlislarimiz varsa elestiriliyoruz ve elestiriyoruz.oncelikle elestiriye açık olman lazım amacimiz sağlıklı bir şekilde kilolarimizdan kurtulmak.hergun bir mesajla bize katılman gerekiyo. Her cuma saat 11 de kilo bildirimi yapiyoruz canım
Canım kaç kilosun? Kilolarindan kurtulmaman için bir sebep yok canım sadece azim istikrar ve irade. Uyguladığın bir beslenme seklin var mı canım.biraz kendinden bahseder misin
hoşgeldin kafanda bitirip gediysen o fazlalıklar gider kenini anlatırmısın bıraz..
Bugünkü menüm
Kahvaltı:menemen bir dilim ekmek cecil peyniri bir tane üçgen peynir ve 2 kurabiye
Ara:1 Türk Kahvesi ve 4 kare çikolata
Ara:3 kepekli galeta
Öğle:yarım tabak makarna az cecil peyniri
Akşam:yok
Bir sütlü nescafe icicem ve az çerez yicem az sonra.biraz garip bir menü oldu
çok teşekkür ederim
inanın 2 ay önce 78 dim.ne olduğunu anlamadım.şuan 83 üm.2 ayda 5 kilo alınırmı.asla veremiyorum.doğumdan önce 60 tım.yani hamilelikten önce 60 tım.şok bir şekilde doğumdan sonra kilo veremedim üstüne aldım.inanın 70 kilo olmayalı yıllar oldu.ne güzel kilolar vermişssiniz.2 gündür bakıyorum.üye olmak gerekiyormus siteye üye olup buraya girdim.
eleştiriden yana şüpheniz olmasın.her türlüsünü yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?