"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

tamamdır o zaman kaç kilosun.. topiğin sahibi ben değilim güzelimm topiğin sahibi tabi bir kaç arkadaşla birlikte açtılar ilk sayfayı okumanı tavsiye ederim bu topik açıldığından bu yana birlikteyiz kızlarla.. 10 kilo verirsin merak etme.. menü yazman senin için daha iyi olacak en azından ne yiyip ne içtik görürüz yanlışlar doğrular söylenir senin açındanda çok iyi olur kaçamak yapmak istesende buraya paylaşacağın için kaçamak yapmaktan vazgeçersin..

[QUOnTE=bluefulmoon;34858426]mesaj yazarım o problem değil tabii bazı istisnai durumlar olabilir onuda anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum:)
cuşmıaları bildirim yaparım bu da okey hergün menü paylaşma biraz doğru gelmesede madem topiğin kuralı uymak gerek dimi
eleştiri her zaman başarıya götürür felsefesindeyim eğer doğru yapılmışsa
kararım net vermem gereken 10 kilo var vermeliyim
tekrar hoş buldum topiğin sahibi sizmisiniz ilknur84

ha bu arada 23 yaşındayım 158 boyum ve 65 kilom var 6 aylık evliyim henüz bebişim yok ( kilo vermeden hamilelik düşünmüyorum )
hemen hemen hergün egzersiz ve yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum vücudum haraketsiz kaldı kış boyu
aman aman bi diyet yapmıyorum çünkü vücut yasak olana meylediyor bence yemeğimi kıstım sağlıklı şeyler yemeye dikkat etmeye başladım 2 kilo verdim hala devam ediyorum. böyle grup halinde olunca daha başarılı oluyo ve bence rekabet hız veriyo
herkeze kolay gelsin diyorum aranıza kabul etiiğiniz için teşekkürler
yazmayı unuttuğum bişe lakmışsa yrniden sorarsınız sanırım[/QUOTE]

hmm çok iyi verirsin canım spor yapmada çok iyi 2 kiloda vermişsin tebrikler bakalım haftaya neler olacak o zaman hadi hayırlısı.. yaşın sebebiyle metobolizamn hızlı çalışır çabuk verirsin kiloları..

hmm çok iyi verirsin canım spor yapmada çok iyi 2 kiloda vermişsin tebrikler bakalım haftaya neler olacak o zaman hadi hayırlısı.. yaşın sebebiyle metobolizamn hızlı çalışır çabuk verirsin kiloları..[/QUOTE]

inşallah deiğin gibi olur motivasyon için neler yapılıyor burada

hadi gözün aydın olsun canım.. almanyanın neresine gitmişdi eşin.. kızım iyi hamd olsun öksürüğüde hafifledi zencefil bal iyi geldi sanırım..

Saol canım. Düsseldorf taydi.sali gitti bugün geldi canım. Baya incelmissin dedi bana yüzünden belli dedi.ayni kilom dedim sıkılaşmışsındır dedi.sevindim valla.
Aman iyi olsun çocuklar canım hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruz

Bizde seni seviyoruz tatlım enerjin süper. Verirsin canım sıra 7 li rakamlara da gelicek.masallah sana.o dar gelen pantalonuna yazık olucak çünkü 1-2 aya bol gelicek inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar.ben derya.günlerdir internette zayıflama ile ilgili bir araştırma yapıyorum.ve bu sitede bu sayfayı ve bir sayfa daha var..iki sayfada ki iletişimi de çok beğendim.ben de zayıflamak istiyorum.sadece belli bir grup mu var.yoksa isteyen herkes katılabiliyor mu?ben de katılabilirmiyim doğumdan sonra kendimi tanıyamıyorum..hiçbir kıyafetim olmuyor.en son dün bir güne katıldım.duyduğum laflardan dolayı çok mutsuzum.bana da yardımcı olur musunuz.

ooo maşallah maşallah bu seni dahada motive etmişdir canım senin adına çok sevindim daha 65 olduğunda duyacaklarını daha çok merak ediyorum

Selam Derya istersen aramıza katılabilirsin canım ama belli kurallarimiz var.her akşam menulerimizi paylaşıyoruz burda ve yediklerimizde yanlislarimiz varsa elestiriliyoruz ve elestiriyoruz.oncelikle elestiriye açık olman lazım amacimiz sağlıklı bir şekilde kilolarimizdan kurtulmak.hergun bir mesajla bize katılman gerekiyo. Her cuma saat 11 de kilo bildirimi yapiyoruz canım
Canım kaç kilosun? Kilolarindan kurtulmaman için bir sebep yok canım sadece azim istikrar ve irade. Uyguladığın bir beslenme seklin var mı canım.biraz kendinden bahseder misin

hoşgeldin kafanda bitirip gediysen o fazlalıklar gider kenini anlatırmısın bıraz..

ooo maşallah maşallah bu seni dahada motive etmişdir canım senin adına çok sevindim daha 65 olduğunda duyacaklarını daha çok merak ediyorum

Evet canım ya ne kadar çok sevindim bilemezsin öncelikle 70 in altına dussem çok mutlu olucam.65 ayaklarımı yerden keser mutluluktan haftaya cuma 72 leri görmeliyim

Evet canım ya ne kadar çok sevindim bilemezsin öncelikle 70 in altına dussem çok mutlu olucam.65 ayaklarımı yerden keser mutluluktan haftaya cuma 72 leri görmeliyim

hadi hayırlısı olursun canım 72 hafta içini kaçamaksız geçirmek lazım bende 69 u görmek istiyorum ucundanda olsa merhaba demek isterim bakalım hayırlısı yaa az kaldı haftaya en az 1200 kilo vermem gerekiyor 69 küsüratlı görebilmek için bakalım hayırlsı..

çok teşekkür ederim
inanın 2 ay önce 78 dim.ne olduğunu anlamadım.şuan 83 üm.2 ayda 5 kilo alınırmı.asla veremiyorum.doğumdan önce 60 tım.yani hamilelikten önce 60 tım.şok bir şekilde doğumdan sonra kilo veremedim üstüne aldım.inanın 70 kilo olmayalı yıllar oldu.ne güzel kilolar vermişssiniz.2 gündür bakıyorum.üye olmak gerekiyormus siteye üye olup buraya girdim.
eleştiriden yana şüpheniz olmasın.her türlüsünü yapabilirsiniz.

Bugünkü menüm
Kahvaltı:menemen bir dilim ekmek cecil peyniri bir tane üçgen peynir ve 2 kurabiye
Ara:1 Türk Kahvesi ve 4 kare çikolata
Ara:3 kepekli galeta
Öğle:yarım tabak makarna az cecil peyniri
Akşam:yok
Bir sütlü nescafe icicem ve az çerez yicem az sonra.biraz garip bir menü oldu

hoşgeldin kafanda bitirip gediysen o fazlalıklar gider kenini anlatırmısın bıraz..

kesinlikle kararlıyım.31 yaşındayım.çalışıyorum.ama girmek mecburiyse kesinlikle girerim.bir oğlum var.yıllardır 75 in üzerindeyim.ramazan ayında gaza gelip oruç+sporla 76 ya iniyorum gerisi boş.hemen alıyorum.bu sefer çok istiyorum.şu anda eşimle düğüne gitmem gerekiyordu.giyecek kıyafet bulamadığım için gitmedim.sinirden ağladım.umarım birbiirinizi destelediğiniz gibi beni de desteklersiniz.aranıza alırsınız.iletişiminiz çok güzel

canım afiyet olsun baya kaçamaklı olmuş ama neyseki akşamı dengelemişsin.. aaa bende unuttum yazmayı sabah iki tane burçak yemişdim..

Dikkat etmeyince kilolar hemen geliyo.biraz yediklerine dikkat eder ve spor yaparsan kilolarindan yavaş yavaş kurtulursun.onemli olan istemek.yas kaç bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…