- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
kesinlikle kararlıyım.31 yaşındayım.çalışıyorum.ama girmek mecburiyse kesinlikle girerim.bir oğlum var.yıllardır 75 in üzerindeyim.ramazan ayında gaza gelip oruç+sporla 76 ya iniyorum gerisi boş.hemen alıyorum.bu sefer çok istiyorum.şu anda eşimle düğüne gitmem gerekiyordu.giyecek kıyafet bulamadığım için gitmedim.sinirden ağladım.umarım birbiirinizi destelediğiniz gibi beni de desteklersiniz.aranıza alırsınız.iletişiminiz çok güzel
canım afiyet olsun baya kaçamaklı olmuş ama neyseki akşamı dengelemişsin.. aaa bende unuttum yazmayı sabah iki tane burçak yemişdim..
canım üzülme sen yeterki iste gidecek bu kilo merak etme sonra yazın düğünlere giderken ne istersen onu giyersin inan üzme kendini sonuçta o kilo üzerine yapışmadı bıraz çabayla gidecek tamam.. eğer bugün yediklerine dikkat ettiysen bugünki menünğ paylaş bizimle bugünden tezi yok başla okiş sıkma canını herşey olacak.. oğlunuda allah bağışlasın sizlere..
Dikkat etmeyince kilolar hemen geliyo.biraz yediklerine dikkat eder ve spor yaparsan kilolarindan yavaş yavaş kurtulursun.onemli olan istemek.yas kaç bu arada
hmmmm evet çok iyi yamışsın önemli olan akşamı dengelemek vede üst üste kamaka yapmamak tamam herzaman getirmiyor sonuçta eşin çikolataları kendine bugünlük izin hakkı vede dengeleme vermişsin..Kurabiyeleri annem yaptı çikolataları da eşim aldı. Bende yedimanne yapmış koca getirmiş Seçil de yemiş aklım çikolatalarda ama tutuyorum kendimi yemicem.aksam yemedim canım artı çıkmaktan korktum dengelemeye çalıştım
amin canım.
bugün çok mutsuz olduğum için kendimi yemeğe verdim.yarın sabah itibariyle başlasam olurmu.
Aynı yastayiz canım. Sakın takma kafana ve kendinden emin ol .gidecek o fazlalıklar.bende tartida 87 leri gördüğümde aglamistim ama sonra frenledim kendimi seni çok iyi anlıyorum üzülmek yerine kendimizi spora ve sağlıklı beslenmeye vericez sen bile anlamicaksin nasıl kilo verdiğinikesinlikle kararlıyım.31 yaşındayım.çalışıyorum.ama girmek mecburiyse kesinlikle girerim.bir oğlum var.yıllardır 75 in üzerindeyim.ramazan ayında gaza gelip oruç+sporla 76 ya iniyorum gerisi boş.hemen alıyorum.bu sefer çok istiyorum.şu anda eşimle düğüne gitmem gerekiyordu.giyecek kıyafet bulamadığım için gitmedim.sinirden ağladım.umarım birbiirinizi destelediğiniz gibi beni de desteklersiniz.aranıza alırsınız.iletişiminiz çok güzel
hmmmm evet çok iyi yamışsın önemli olan akşamı dengelemek vede üst üste kamaka yapmamak tamam herzaman getirmiyor sonuçta eşin çikolataları kendine bugünlük izin hakkı vede dengeleme vermişsin..
tamam canım o zaman şu saatten itibaren daha başka bişey yeme tamam sabahda tartıl bakalım cumaya kadar ne kadar vereceksin biz bu hafta perşembe kızlarla detoks yapıcaz belki sende bize katılmak istersen yaparız o gün gelince hangi detoks olduğunu söyleriz sanda tamam mı canım..
Aynı yastayiz canım. Sakın takma kafana ve kendinden emin ol .gidecek o fazlalıklar.bende tartida 87 leri gördüğümde aglamistim ama sonra frenledim kendimi seni çok iyi anlıyorum üzülmek yerine kendimizi spora ve sağlıklı beslenmeye vericez sen bile anlamicaksin nasıl kilo verdiğini
Yeme canım yarın sabahta tartil kaç olduğunu not al.bu aksamda kendine bi beslenme sekli belirle ve onu uygulamaya çalış aklına takılan bişey olursa yardımcı oluruz kızlar birazdan menü paylaşımı yaparlar onlardanda örnek alabilirsin benim bugünkü menumu sakın ornek alma canım31 yaşındayım.umarım.sabah itibariyle başlıyorum o zaman.bu akşamda bu saat itibariyle yemiyorum.
herseye katılırım.herseye şimdiden evet.yeterki haftaya 1 kilo vereyim.YETER Kİ ARTIK ALYANSIMI TAKABİLEYİM
Verirsin canım sende bu azim varken hemde çok kolay verirsin.ay 6lı rakamlarhadi hayırlısı olursun canım 72 hafta içini kaçamaksız geçirmek lazım bende 69 u görmek istiyorum ucundanda olsa merhaba demek isterim bakalım hayırlısı yaa az kaldı haftaya en az 1200 kilo vermem gerekiyor 69 küsüratlı görebilmek için bakalım hayırlsı..
Verirsin canım sende bu azim varken hemde çok kolay verirsin.ay 6lı rakamlaraz kaldı tatlım darısı başıma
tamam canım güle güle..Kızlar ben çıktım gelirim fırsat bulursam öptüm sizi
canım benim çok geçmiş olsun allah yar ve yardımcın olsun diş ağrısı bu başka bişeye benzemez inşallah çabucacık toparlarsın yarına güzel haberlerini alırız..Kizlar iyi aksamlar..gecmisi okuyamadim..yalnizca yanlis anlamayin diye yaziyorum..simdi acile gidiyorum disim beni mahvetto bugun..
Agri kesici icmekten midemi de bozdum istifra ediyorum surekli..
Dolayisiyla menu de yok bugun..cunku yiyemiyorum..
Yarin firsat bulunca girecegim..optum sizi
ana kralice
Kizlar iyi aksamlar..gecmisi okuyamadim..yalnizca yanlis anlamayin diye yaziyorum..simdi acile gidiyorum disim beni mahvetto bugun..
Agri kesici icmekten midemi de bozdum istifra ediyorum surekli..
Dolayisiyla menu de yok bugun..cunku yiyemiyorum..
Yarin firsat bulunca girecegim..optum sizi
ana kralice
amin canım inşallah seçil yetiş bana benim 60 a kadar yolum var daha hayırlısı olcaz olcak verecez seçilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?