"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım üzülme sen yeterki iste gidecek bu kilo merak etme sonra yazın düğünlere giderken ne istersen onu giyersin inan üzme kendini sonuçta o kilo üzerine yapışmadı bıraz çabayla gidecek tamam.. eğer bugün yediklerine dikkat ettiysen bugünki menünğ paylaş bizimle bugünden tezi yok başla okiş sıkma canını herşey olacak.. oğlunuda allah bağışlasın sizlere..

Son düzenleme:
canım afiyet olsun baya kaçamaklı olmuş ama neyseki akşamı dengelemişsin.. aaa bende unuttum yazmayı sabah iki tane burçak yemişdim..

Kurabiyeleri annem yaptı çikolataları da eşim aldı. Bende yedim anne yapmış koca getirmiş Seçil de yemiş aklım çikolatalarda ama tutuyorum kendimi yemicem.aksam yemedim canım artı çıkmaktan korktum dengelemeye çalıştım

amin canım.
bugün çok mutsuz olduğum için kendimi yemeğe verdim.yarın sabah itibariyle başlasam olurmu.

Dikkat etmeyince kilolar hemen geliyo.biraz yediklerine dikkat eder ve spor yaparsan kilolarindan yavaş yavaş kurtulursun.onemli olan istemek.yas kaç bu arada

31 yaşındayım.umarım.sabah itibariyle başlıyorum o zaman.bu akşamda bu saat itibariyle yemiyorum.

hmmmm evet çok iyi yamışsın önemli olan akşamı dengelemek vede üst üste kamaka yapmamak tamam herzaman getirmiyor sonuçta eşin çikolataları kendine bugünlük izin hakkı vede dengeleme vermişsin..
amin canım.
bugün çok mutsuz olduğum için kendimi yemeğe verdim.yarın sabah itibariyle başlasam olurmu.

tamam canım o zaman şu saatten itibaren daha başka bişey yeme tamam sabahda tartıl bakalım cumaya kadar ne kadar vereceksin biz bu hafta perşembe kızlarla detoks yapıcaz belki sende bize katılmak istersen yaparız o gün gelince hangi detoks olduğunu söyleriz sanda tamam mı canım..

Aynı yastayiz canım. Sakın takma kafana ve kendinden emin ol .gidecek o fazlalıklar.bende tartida 87 leri gördüğümde aglamistim ama sonra frenledim kendimi seni çok iyi anlıyorum üzülmek yerine kendimizi spora ve sağlıklı beslenmeye vericez sen bile anlamicaksin nasıl kilo verdiğini

herseye katılırım.herseye şimdiden evet.yeterki haftaya 1 kilo vereyim.YETER Kİ ARTIK ALYANSIMI TAKABİLEYİM

İNSALLAH.yarın sabah itibariyle yazıyorum o zaman.
şimdi oğlumun derslerine bakayım.
tekrar çok teşekkür ederim.

31 yaşındayım.umarım.sabah itibariyle başlıyorum o zaman.bu akşamda bu saat itibariyle yemiyorum.
Yeme canım yarın sabahta tartil kaç olduğunu not al.bu aksamda kendine bi beslenme sekli belirle ve onu uygulamaya çalış aklına takılan bişey olursa yardımcı oluruz kızlar birazdan menü paylaşımı yaparlar onlardanda örnek alabilirsin benim bugünkü menumu sakın ornek alma canım çok fena.goz yaşlarını da sil hemen topla kendini yakında yeni bir sen olacaksın gidecek o fazlaliklar

herseye katılırım.herseye şimdiden evet.yeterki haftaya 1 kilo vereyim.YETER Kİ ARTIK ALYANSIMI TAKABİLEYİM

tamam canım sen üzme kendini bu kadar merak etme gidecek o kilolar sen istedikten sorna oooohoooo oooo başarıcaksın o yüzüğüde parmağına geçireceksin üzülme bak bir hafta sonra bile kendindeki büyük değişimi göreceksin sıkma tatlı canını ağlama artık bundan sonra seni çoookk güzel günler bekliyor çip çitir olacaksın..

Verirsin canım sende bu azim varken hemde çok kolay verirsin.ay 6lı rakamlar az kaldı tatlım darısı başıma

Kizlar iyi aksamlar..gecmisi okuyamadim..yalnizca yanlis anlamayin diye yaziyorum..simdi acile gidiyorum disim beni mahvetto bugun..
Agri kesici icmekten midemi de bozdum istifra ediyorum surekli..
Dolayisiyla menu de yok bugun..cunku yiyemiyorum..
Yarin firsat bulunca girecegim..optum sizi
ana kralice

Kızlar ben çıktım gelirim fırsat bulursam öptüm sizi
tamam canım güle güle..
canım benim çok geçmiş olsun allah yar ve yardımcın olsun diş ağrısı bu başka bişeye benzemez inşallah çabucacık toparlarsın yarına güzel haberlerini alırız..

Herkese iyi akşamlar geçmişi daha okumadım annemlerdeydim bugun kahvaltıdan sonra oraya geçtim koca bir fırçayı naklediyorum bugun yediklerimden sonra
Bugun yediklerim kahvaltıda sorun yok
1dlm ekmek 2 silim peynir salatalık domates yeşillik kizimdan kalan 2 lokma omlet
ARA yeşilçay 1lokma kurabiye
OGLE
Annemle mumbar dolması yaptık akşam onun kalan içinden 4 kaşık pilav bol salata
ARA
Bir kibrit kutusu kadar burma kadayıf
AKŞAM
Mumbar dolması içi etli pilav oluyor ışte 8 kaşık kadar bol salata

Kızlar batirdim 66 yi ama bu yemek yılda 1 belki 2 kez yapılan bişey ama soz yarin ve hafta ici toplayicam kendimi

Fistiklar geçmişi şöyle hızla okudum aklımda kalanlarla yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hep birlikte kurtulacaz bu kilolardan birbirimize destek olarak

GÜLCAN iyi olmanıza sevindim umarım dahada toprlarsin

ILKNUR ogün evin miss gibi olmuştur bende yatın temizliyecem evi

SECIL ahh su anneler eşler yokmu biz gene iyi dayaniyoruz ben yarın toparliyacam bugün ku kaçamak olayini

ANETAM canım çok geçmiş olsun allah şifa versin canım

EDA inşallah iyilesmistir biraz daha kp allah şifa versin canim

Canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok fena Allah yardımcın olsun tez zamanda iyileş inşallah

amin canım inşallah seçil yetiş bana benim 60 a kadar yolum var daha hayırlısı olcaz olcak verecez seçilim..

Hedefim 68 di canım sonra 65 e çektim ben kilolar tatlı tatlı gidiyo diye.65 kiloya dusiyim bakicam nasıl gozukucem ona göre belki 63 falan olabilir hayirlisiyla bir 65 i göreyim de.vericez tatlım korksun yağlar bizden ya ben sana yetisemiyorum bi türlü sen baya verdin neyse bu hafta bakalım yürüyüşlere ağırlık vericem hafta içi bide detoks yaparsak beraber katılmak isteyenlerlede tabi bir kilo gider diye tahmin ediyorum yani 72 leri görürüm hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…