Hedefim 68 di canım sonra 65 e çektim ben kilolar tatlı tatlı gidiyo diye.65 kiloya dusiyim bakicam nasıl gozukucem ona göre belki 63 falan olabilir hayirlisiyla bir 65 i göreyim de.vericez tatlım korksun yağlar bizdenya ben sana yetisemiyorum bi türlü sen baya verdin neyse bu hafta bakalım yürüyüşlere ağırlık vericem hafta içi bide detoks yaparsak beraber katılmak isteyenlerlede tabi bir kilo gider diye tahmin ediyorum yani 72 leri görürüm hayirlisiyla
evet canım çok iyi oldu yarında sana kolay gelsin canım fazla yorma kendini vede çamaşırsuyunu fazla kullanma..Fistiklar geçmişi şöyle hızla okudum aklımda kalanlarla yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hep birlikte kurtulacaz bu kilolardan birbirimize destek olarak
GÜLCAN iyi olmanıza sevindim umarım dahada toprlarsin
ILKNUR ogün evin miss gibi olmuştur bende yatın temizliyecem evi
SECIL ahh su anneler eşler yokmu biz gene iyi dayaniyoruz ben yarın toparliyacam bugün ku kaçamak olayini
ANETAM canım çok geçmiş olsun allah şifa versin canım
EDA inşallah iyilesmistir biraz daha kp allah şifa versin canim
:)))) canım sen kendinle barışık bir insansın allah iyiliğini versin..canlar ben her sabah 1 sekerli neskafe içmezzsem kendime gelemiyorum bugun 1 bardak kahve 1 dilim kızarmış ekmek yedim öglen yagsız kabak çorbası 2 tane haslanmış yumurta yedim 2 3 saat sonra baktımki cok acıkmısım biraz karpuzla birazcık peynir yedim aksamda sadece 1 tane elma yedim ben sabah kahvaltısı yapamıyorum yapmayı sevmiyorum oyuzden her sbah 1 dilim ekmegi kızartıp kahveyle içiyorum hergün mutlaka sebze ve protein ve meyve yiyorum diyet yapmadan önce hiç kalsiyum almazdım murta yogurt hiç yemezdim hele meyveyi hiç sevmezdim yemezdimde salataya kaşık surmezdim agzıma almazdım bu diyet suresince gercekten saglıklı beslendiğime inanıyorum hiç yemediğim seyleri yiyorum yaaaa şaaaa sın yemek yemek pepe izleye izleye kızıma benzedim buarada aramızda kalsın benim kociş kızıma abur cubur felan alırdı 2 günde biterdi kocişşşşş kıza bişeyler al derdim ama kızdan çok ben yerdim 1 haftadır aldıgı seyler hep duruyor kociş bugun dediki kız hiçbişeyini yememişevet ya bugunlerde aburcuburu kesti fazla yemiyor sende alma dedim diet yaptıgımı bilmiyor ya meger ne cok şey yiyormusum yaaaa belediyenin çöplügünden kötüymüş midem
yeterki iste tabiki olursun..
tamam canım sen üzme kendini bu kadar merak etme gidecek o kilolar sen istedikten sorna oooohoooo oooo başarıcaksın o yüzüğüde parmağına geçireceksin üzülme bak bir hafta sonra bile kendindeki büyük değişimi göreceksin sıkma tatlı canını ağlama artık bundan sonra seni çoookk güzel günler bekliyor çip çitir olacaksın..
gülcan sıkılmak yok yola devam şöyle bütün fazlalıklardan kurtulman için az daha azim canım hadi kalk dışarı çıkmasanda bi müzik aç dans et zıpla 15-20dk hadi bakalım sana bu şarkıyı yolluyorum ben evde çalar hoplarım :) ** http://www.dailymotion.com/video/x1v819_david-guetta-love-is-gone_music
oh keyfin iyi ozaman temizliğinede yapar yarına oturursun ne güzel. benim bu gün zor anca yarın evdeyken temizlik yaparım sana kolay gelsin
menümü yazim napim bende..
sabah
tam b. e. tost
kaşar domates sucuklu
yarım h. yumurta
ara
çilek
akşam
bulgur pilavı bıraz
avuç içi kadar tavuk göğsü
yoğurt
3 litre suyu tamamlıcam 2 yeşilçay
Bugünkü menüm
Kahvaltı:menemen bir dilim ekmek cecil peyniri bir tane üçgen peynir ve 2 kurabiye
Ara:1 Türk Kahvesi ve 4 kare çikolata
Ara:3 kepekli galeta
Öğle:yarım tabak makarna az cecil peyniri
Akşam:yok
Bir sütlü nescafe icicem ve az çerez yicem az sonra.biraz garip bir menü oldu
Kizlar iyi aksamlar..gecmisi okuyamadim..yalnizca yanlis anlamayin diye yaziyorum..simdi acile gidiyorum disim beni mahvetto bugun..
Agri kesici icmekten midemi de bozdum istifra ediyorum surekli..
Dolayisiyla menu de yok bugun..cunku yiyemiyorum..
Yarin firsat bulunca girecegim..optum sizi
ana kralice
Herkese iyi akşamlar geçmişi daha okumadım annemlerdeydim bugun kahvaltıdan sonra oraya geçtim koca bir fırçayı naklediyorum bugun yediklerimden sonra
Bugun yediklerim kahvaltıda sorun yok
1dlm ekmek 2 silim peynir salatalık domates yeşillik kizimdan kalan 2 lokma omlet
ARA yeşilçay 1lokma kurabiye
OGLE
Annemle mumbar dolması yaptık akşam onun kalan içinden 4 kaşık pilav bol salata
ARA
Bir kibrit kutusu kadar burma kadayıf
AKŞAM
Mumbar dolması içi etli pilav oluyor ışte 8 kaşık kadar bol salata
Kızlar batirdim 66 yi ama bu yemek yılda 1 belki 2 kez yapılan bişey ama soz yarin ve hafta ici toplayicam kendimi
iyi geceler kızlar ben geldim
anetam çok geçmiş olsun canım
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz inşallah katılımınız daim olur
seçil ilknur iyi muhabbet etmişsiniz kızlar
eda kp nasıl oldu canım
gülcan iyileştinmi canım ilknur cum senin bebiş nasıl oldu
neslihan ayşe azminiz daim olsun kızlar süpersiniz haftasonu kaçamağından bişey olmaz
seçilcim elinede geçmiş olsun değişik deterjanlar ve çamaşır suyu kullanma canım
ve bana gelirsek haftasonu kaçamağımı yaptım malesef yine
neyse haftaiçi toparlıcam inşallah kilo veremesemde eski kiloma gelicem inşallah kızlar
kahvaltı klasik
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz bal
ara
yarım armut yarım portakal
öğle
1 tabak madımak yemeği biraz yufka 1 kase yoğurt
ara
1 tane tulumba tatlısı
akşam
3-4 kaşık madımak 1 tabak fırında patates az yoğurt az yufka
sonrası felaket çekirdek 3 dilim çikolatalı kek çay şekerli leblebi biraz
hafta içi toparlayabilirim inşallah
Günaydın fıstıklarım nasılsınız?Ben dün ölü gibi uyumuşum.Sabah hastahane kahvaltısını ettim.Eşim geldi nöbete ben eve gelip yattım bugun sabah uyandım.Eeee 1.5 gün uyumayınca deliksiz uyumuşum.Dün kahvaltı dısında birşey yemedim.
.....kp agrım var diyor ama biraz nazlıdır zaten yarın dr gelince anlıcaz.
Gecmişi detaylı okumadan kısaca okudum.
Yeni gelen cıtır fıstıklar sizde hosgeldiniz.Kızlar söylemiş sizlere,bende tekrar okurum sizlerin yazdıklarını.
Gülcan iyi olmana sevindim canım.
........ddem hosgeldin.
Bende şimdi dus alıp hastahaneye gitcem eşim gelcek yatcak.
Girmeye calışacagım tekrar.
Secil kv kp sormak gerekli aslında sanslı mı?Sansız mı?
Sence ne der? :))))))))
öpüyorum kızlar hepinizi.
Hanife canım cok gecmiş olsun dişin nasıl oldu?
canım kızım iyi hamd olsun öksğrüğüde azaldı baya.. sen akşam akşam bayaaartmışsın ama u hafta dikkat edersen kilo bile verirsin yeterki düzenli beslen..iyi geceler kızlar ben geldim
anetam çok geçmiş olsun canım
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz inşallah katılımınız daim olur
seçil ilknur iyi muhabbet etmişsiniz kızlar
eda kp nasıl oldu canım
gülcan iyileştinmi canım ilknur cum senin bebiş nasıl oldu
neslihan ayşe azminiz daim olsun kızlar süpersiniz haftasonu kaçamağından bişey olmaz
seçilcim elinede geçmiş olsun değişik deterjanlar ve çamaşır suyu kullanma canım
ve bana gelirsek haftasonu kaçamağımı yaptım malesef yine
neyse haftaiçi toparlıcam inşallah kilo veremesemde eski kiloma gelicem inşallah kızlar
kahvaltı klasik
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz bal
ara
yarım armut yarım portakal
öğle
1 tabak madımak yemeği biraz yufka 1 kase yoğurt
ara
1 tane tulumba tatlısı
akşam
3-4 kaşık madımak 1 tabak fırında patates az yoğurt az yufka
sonrası felaket çekirdek 3 dilim çikolatalı kek çay şekerli leblebi biraz
hafta içi toparlayabilirim inşallah
hadi hayırlısı canım bol bol kilolar gitsin..inşallah..inan en çok istediğim bu.
bu sabah daha bi istekli uyandım..kalktım 1 bardak su içtim.kahvaltı saatimi bekliyorum.
afiyet olsun canımgünaydın kızlar dün aksam giremedim şimdi yazayım menümü
SABAH
yarım simit
2d peynir
3 zeytin
1 ceviz
1 cb portakal suyu
ÖGLE
yarım simit
yogurt
1 yumurta
zeytin 5 tane
ARA
1SB SÜT
1 incir
AKSAM
1 kase sebze corba
1 parca pişi
1 parca hashaslı ekmek(kv yollamıs bunlardan az az yedim kızlar)
2 lt su spor yok aksamda 1 cb leblebi,1 cb portakal suyu
günaydn canım malum bugün pazar pek kimseler uğramaz..herkese GÜNAYDINLAAAAAAARRRRRRRRR canlar napıyorsunuz kimler var neler var
allah yardım etsin canım inşallah kayınpederinde biran önce iyi olur..Günaydın fıstıklarım nasılsınız?Ben dün ölü gibi uyumuşum.Sabah hastahane kahvaltısını ettim.Eşim geldi nöbete ben eve gelip yattım bugun sabah uyandım.Eeee 1.5 gün uyumayınca deliksiz uyumuşum.Dün kahvaltı dısında birşey yemedim.
.....kp agrım var diyor ama biraz nazlıdır zaten yarın dr gelince anlıcaz.
Gecmişi detaylı okumadan kısaca okudum.
Yeni gelen cıtır fıstıklar sizde hosgeldiniz.Kızlar söylemiş sizlere,bende tekrar okurum sizlerin yazdıklarını.
Gülcan iyi olmana sevindim canım.
........ddem hosgeldin.
Bende şimdi dus alıp hastahaneye gitcem eşim gelcek yatcak.
Girmeye calışacagım tekrar.
Secil kv kp sormak gerekli aslında sanslı mı?Sansız mı?
Sence ne der? :))))))))
öpüyorum kızlar hepinizi.
Hanife canım cok gecmiş olsun dişin nasıl oldu?
günaydın canım dün geç yattıysan ondandır..Günaydın fıstıklar ben yeni kalktım size bi bakim dedim napiyosunuz diye.simdi kahvaltı hazirlicam ama hala uykum var ayamadim daha
amin canım günaydın...Eki Görüntüle 1066674 ............................
kızlarr merhabalarr sizleri çokkk özledim nete giremedim ama hep aklımdaydınız herkesi tebrik ediyorum kilo verilmiş ..biraz tatsız şeylerde olmuş ama takmayın kafaya ..olumsuz şeylerede cvp yazmayınn..bana gelelim ilk 3 gün süper gittiii yine dikkatli yedim ama son 2 günnnneyse giderke tartılmıştımm geldiğimde aynı kilodaydım neyseki .demekki ilk 3 gün ordada vermişim tabi 2 günde çukkkk diye almışım galiba neyse en azından zararsız kapattım tatili ..
teşekkür ederim cnm iyi geçti çok şükür dediğin gibi belki ödemdir regl dönemimde yaklaşıyorrcanım kızım iyi hamd olsun öksğrüğüde azaldı baya.. sen akşam akşam bayaaartmışsın ama u hafta dikkat edersen kilo bile verirsin yeterki düzenli beslen..
hadi hayırlısı canım bol bol kilolar gitsin..
afiyet olsun canım
günaydn canım malum bugün pazar pek kimseler uğramaz..
allah yardım etsin canım inşallah kayınpederinde biran önce iyi olur..
günaydın canım dün geç yattıysan ondandır..
amin canım günaydın...
canım hoşgeldin naslsın nasıl geçti.. o kilo değildir canım ödem yapmıştır hemen yediklerimiz öyle kilo yapmaz.. iki güne toparlarsın..
kızlarr merhabalarr sizleri çokkk özledim nete giremedim ama hep aklımdaydınız herkesi tebrik ediyorum kilo verilmiş ..biraz tatsız şeylerde olmuş ama takmayın kafaya ..olumsuz şeylerede cvp yazmayınn..bana gelelim ilk 3 gün süper gittiii yine dikkatli yedim ama son 2 günnnneyse giderke tartılmıştımm geldiğimde aynı kilodaydım neyseki .demekki ilk 3 gün ordada vermişim tabi 2 günde çukkkk diye almışım galiba neyse en azından zararsız kapattım tatili ..
Beste hosgeldin. neyseki kilo almamissin bunada sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?