"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canlar ben her sabah 1 sekerli neskafe içmezzsem kendime gelemiyorum bugun 1 bardak kahve 1 dilim kızarmış ekmek yedim öglen yagsız kabak çorbası 2 tane haslanmış yumurta yedim 2 3 saat sonra baktımki cok acıkmısım biraz karpuzla birazcık peynir yedim aksamda sadece 1 tane elma yedim ben sabah kahvaltısı yapamıyorum yapmayı sevmiyorum oyuzden her sbah 1 dilim ekmegi kızartıp kahveyle içiyorum hergün mutlaka sebze ve protein ve meyve yiyorum diyet yapmadan önce hiç kalsiyum almazdım murta yogurt hiç yemezdim hele meyveyi hiç sevmezdim yemezdimde salataya kaşık surmezdim agzıma almazdım bu diyet suresince gercekten saglıklı beslendiğime inanıyorum hiç yemediğim seyleri yiyorum yaaaa şaaaa sın yemek yemek pepe izleye izleye kızıma benzedim buarada aramızda kalsın benim kociş kızıma abur cubur felan alırdı 2 günde biterdi kocişşşşş kıza bişeyler al derdim ama kızdan çok ben yerdim 1 haftadır aldıgı seyler hep duruyor kociş bugun dediki kız hiçbişeyini yememiş evet ya bugunlerde aburcuburu kesti fazla yemiyor sende alma dedim diet yaptıgımı bilmiyor ya meger ne cok şey yiyormusum yaaaa belediyenin çöplügünden kötüymüş midem

ben verdimde sende azmı verdin canım bu kadar duraklaman normal ne güzel kilo verdin sen hem bu haftada 72 yi görsen deymesin kimse keyfine olacak inşallah.. evet detoksu yaparsak iyi olur perşembe uygularız zaten dimi canım..

evet canım çok iyi oldu yarında sana kolay gelsin canım fazla yorma kendini vede çamaşırsuyunu fazla kullanma..
:)))) canım sen kendinle barışık bir insansın allah iyiliğini versin..
Eki Görüntüle 1066354
ve işte böyle bir fiziğe sahip olacagım inanıyorum insallah
yeterki iste tabiki olursun..

iyi geceler kızlar ben geldim
anetam çok geçmiş olsun canım
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz inşallah katılımınız daim olur
seçil ilknur iyi muhabbet etmişsiniz kızlar
eda kp nasıl oldu canım
gülcan iyileştinmi canım ilknur cum senin bebiş nasıl oldu
neslihan ayşe azminiz daim olsun kızlar süpersiniz haftasonu kaçamağından bişey olmaz
seçilcim elinede geçmiş olsun değişik deterjanlar ve çamaşır suyu kullanma canım

ve bana gelirsek haftasonu kaçamağımı yaptım malesef yine

neyse haftaiçi toparlıcam inşallah kilo veremesemde eski kiloma gelicem inşallah kızlar

kahvaltı klasik
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz bal

ara
yarım armut yarım portakal

öğle
1 tabak madımak yemeği biraz yufka 1 kase yoğurt

ara
1 tane tulumba tatlısı

akşam
3-4 kaşık madımak 1 tabak fırında patates az yoğurt az yufka

sonrası felaket çekirdek 3 dilim çikolatalı kek çay şekerli leblebi biraz

hafta içi toparlayabilirim inşallah

inşallah..inan en çok istediğim bu.
bu sabah daha bi istekli uyandım..kalktım 1 bardak su içtim.kahvaltı saatimi bekliyorum.

günaydın kızlar dün aksam giremedim şimdi yazayım menümü
SABAH
yarım simit
2d peynir
3 zeytin
1 ceviz
1 cb portakal suyu
ÖGLE
yarım simit
yogurt
1 yumurta
zeytin 5 tane
ARA
1SB SÜT
1 incir
AKSAM
1 kase sebze corba
1 parca pişi
1 parca hashaslı ekmek(kv yollamıs bunlardan az az yedim kızlar)
2 lt su spor yok aksamda 1 cb leblebi,1 cb portakal suyu

tesekkür edrim canım sabah sabah iyi geldi müzik

cok güzel canım menün

afiyet olsun canım dengwlemişsin

cok gecmiş olsun canım benim acil sifalar

cok abartı degil bence canım afiyet olsun

naptın canım derhal topluyorsun kendini dikkat ediyorsun

Günaydın fıstıklarım nasılsınız?Ben dün ölü gibi uyumuşum.Sabah hastahane kahvaltısını ettim.Eşim geldi nöbete ben eve gelip yattım bugun sabah uyandım.Eeee 1.5 gün uyumayınca deliksiz uyumuşum.Dün kahvaltı dısında birşey yemedim.
.....kp agrım var diyor ama biraz nazlıdır zaten yarın dr gelince anlıcaz.
Gecmişi detaylı okumadan kısaca okudum.
Yeni gelen cıtır fıstıklar sizde hosgeldiniz.Kızlar söylemiş sizlere,bende tekrar okurum sizlerin yazdıklarını.
Gülcan iyi olmana sevindim canım.
........ddem hosgeldin.
Bende şimdi dus alıp hastahaneye gitcem eşim gelcek yatcak.
Girmeye calışacagım tekrar.
Secil kv kp sormak gerekli aslında sanslı mı?Sansız mı?
Sence ne der? :))))))))
öpüyorum kızlar hepinizi.
Hanife canım cok gecmiş olsun dişin nasıl oldu?

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar ben yeni kalktım size bi bakim dedim napiyosunuz diye.simdi kahvaltı hazirlicam ama hala uykum var ayamadim daha

Uykuda kilo vermissindir canım
Kv kp yaptıklarını goruyolardir sadece kendilerine itiraf edemezler canım. Allh biliyor ve görüyor sevap bu yeter canım
Bende dün gece uykusuzdum bu saate kadar uyudum hala uykum var kahvaltı edip ailecek dışarı çıkarız hava güzel olursa tabi hem yürüyüş olur öptüm tatlım dikkat et kendine

kızlarr merhabalarr sizleri çokkk özledim nete giremedim ama hep aklımdaydınız herkesi tebrik ediyorum kilo verilmiş ..biraz tatsız şeylerde olmuş ama takmayın kafaya ..olumsuz şeylerede cvp yazmayınn..bana gelelim ilk 3 gün süper gittiii yine dikkatli yedim ama son 2 günnn neyse giderke tartılmıştımm geldiğimde aynı kilodaydım neyseki .demekki ilk 3 gün ordada vermişim tabi 2 günde çukkkk diye almışım galiba neyse en azından zararsız kapattım tatili ..

canım kızım iyi hamd olsun öksğrüğüde azaldı baya.. sen akşam akşam bayaaartmışsın ama u hafta dikkat edersen kilo bile verirsin yeterki düzenli beslen..
inşallah..inan en çok istediğim bu.
bu sabah daha bi istekli uyandım..kalktım 1 bardak su içtim.kahvaltı saatimi bekliyorum.
hadi hayırlısı canım bol bol kilolar gitsin..
afiyet olsun canım
herkese GÜNAYDINLAAAAAAARRRRRRRRR canlar napıyorsunuz kimler var neler var
günaydn canım malum bugün pazar pek kimseler uğramaz..
allah yardım etsin canım inşallah kayınpederinde biran önce iyi olur..
Günaydın fıstıklar ben yeni kalktım size bi bakim dedim napiyosunuz diye.simdi kahvaltı hazirlicam ama hala uykum var ayamadim daha
günaydın canım dün geç yattıysan ondandır..
amin canım günaydın...

canım hoşgeldin naslsın nasıl geçti.. o kilo değildir canım ödem yapmıştır hemen yediklerimiz öyle kilo yapmaz.. iki güne toparlarsın..

hayırlı günler kızlar nasılsınız bakalım.. sabah erkenden yürüyüş yaptım 40 dakika 35-40 dakikada aletlerde spor..

teşekkür ederim cnm iyi geçti çok şükür dediğin gibi belki ödemdir regl dönemimde yaklaşıyorr

Kızlar iyi pazarlar dün aksama akadar çok iyiydim akşam misafirlikte bi dolu kaçamak yaptim ama bu aksam kaçamak olacak evdeyim. Bu gün sauna hamam yapacağım spor belki 15 20 dk olur . Sıkı kahvaltı ettim öğlen yemem.gorusuruz yarın byyy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beste hosgeldin. neyseki kilo almamissin bunada sukur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…