- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
günaydın arkadaşlar.
resmi olarak ilk günüm bugün sanırım.
cumartesi gece katıldım ama dün evde olmadığım için yazamadım.ama artık her zaman buradayım.
bu sabah tartıldım.ve 83.5 kiloyum.cuma günleri tartılma günü.o zaman ben cumaya kadar tartılmayayım.
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği.domates salatalık acı biber.2 parça peynir.bir adet köy yumurtası haşlama.menüm iyimi sizce.saat 11 gibi 1 elma yiyeceğim.
lütfen tavsiye ve eleştirilerinizi eksik etmeyin ki doğru sonuca ulaşabileyim.
EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY ALYANSIMI TEKRAR TAKABİLMEK..parmaklarım şiştiği için olmuyor.
Günaydın kızlar az kalorili ve bol sporlu bir hafta olsun hepimiz için sabah yürüyüşümü yaptım geldim 4,5 km yürüdüm geldim dinleniyorum.birazdan evdeki islerimi yapıp sonra de a kahve molası vericem saat 10:30 gibi.sonrada yine yürüyüş yaparım sanırım
günaydın kızlar nerdesiniz mutlu bi hafta diliyorum hepinize bende kahvaltımı yaptım birazdan sporumu yapıcam
pilatese başlıcam bakalım nasıl olacak 2 günlük kaçamağın ardından bugün fszlasıyla cezalıyım
salata yiyeceğim bugün bakalım bi aksilik olmazsa dengeliycem
vallahamı çok iyi yürümüşsün. günde 2-3 sefer yürüyebiliyormusun canım çok iyi valla. tebrikler
Günaydın hanımlar nasılsınız?Ben evime geldim kp cıkardılar.Kontrole gitcek.Durumu iyi :)))
tekrar geçmiş olsun bi an önce düzelmesi dileğimle
menunde aç kalmışsın sen eriyeceksin oralarda kendine dikkat et
Günaydın kızlar az kalorili ve bol sporlu bir hafta olsun hepimiz için sabah yürüyüşümü yaptım geldim 4,5 km yürüdüm geldim dinleniyorum.birazdan evdeki islerimi yapıp sonra de a kahve molası vericem saat 10:30 gibi.sonrada yine yürüyüş yaparım sanırım
Saol canım yürümeye calisiyorum.Yurumeyince kilo veremiyorum ben.bu hafta daha sıkı yurumeliyim.72leri görmek istiyorum.persembe de detoks yapicaz.bide yeşil elma aldım metabolizma hızlandıran çay tarifi var onu yapıcam tarifi yazarim yapmak isteyen olursa beraber yaparız. Biraz detoks araştırdım. Pirinç lapasını buldum ama tadı güzel değil denemistim daha önce.
herkese günaydın mutlu bol eksili bir hafta olur inşallah
dün evde hiç firsatım olmadı öncelikke dünkü menüm
sabah
yarım bazlama 2 dilim peynir 3 zeytin 1tk kaymak bal şekersiz çay
öğle ,
4-5 kaşık mantar kavurma
akşam 2 kaşık mantar kavurma 3 kaşık pilav bol salata
2lt su belkide geçmiştir 2 brdk yeşil çay
akşam bir dilim elma 3 dilm portakal
kızlarrrr bu hafta herkes eksileri görecek eminimmmm haydi bakalım
yeni gelen arkadaşlar tekar hoşgeldiniz
Kişisel yağ eritme karışımı
arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)
Alıntıdır
menun dengeli canım afiyet olsun
canım senden esinlendim bende ofiste çıktım mutfaga 15dk lesli tarzı kardiyo yaptım tişörtüm var ofiste oh iyi geldi. küçükte abdest aldım terden kurtuldum teşekkür ederim valla
bu arada yukardaki karışım denemeye değer kaç gün yapılacakmış peki bu detoksla beraber fena yapar demi o gün yapmayalım
Ben beğendim canım tarifi ama eksik malzemeleri aliyim denicem.dinlen canım sen hastane yoruyo insanıİyiyim sekerim cok sükür evime geldim.Bugun yatmadan size bakayım dedim.Aksama yemek hazırladım,pişiyor.
Neslihan valla ac kaldım ama hastahane yemegide yemedim.Kapuska vardı birgün sansıma,bir günde nohut
Sizlerde sohbet koyu :)))
Beste hosgeldin canım.Tatilde enerjini toplamışsındır umarım.Kg almamanda cok iyi.
Secil bu tarifi vermiştim daha önce selahatin dönmezden
dinlemiştim.Elma normal elmada olur demişti.Uygulayacyaklata duyrulur fıstıklar.
canlar benıde alın aranıza bugun 6. gunum dıyete baslayalı kendıme bu yolda yoldaslar arıyorum ilk sabah tertıldıgımda 90.200 2. gunde 89.700 3. gun 89.200 4. gun 89.100 5. gun yanı bugun 88.700 geldimm cooook mutluyum sizce nasıl gidisim
heyyy topiğin güzelleri yoksunuz
ben çok mutluyum ishalden korkmuştum ya yalancı eksiden öyle değilmiş sabah tekrar tartıldım ben 85,900 üüü gördüm
daha ne olsun ya ne olsun bayadan giymediğim dar gelen pantolumuda giydim çok rahat oldu valla
ayyy ay sonuna şöyle en azından 82 felan olsamdaha çok yolum var ama olsun
sizi seviyorum iyiki burdayım doğru yerdeyim
canım sen merak etme bende herkese yetecekkadar enerji varşimdi canısım ben 26 yasındayım kayseriliyim 6 yıllık evliyim 1 tane kızım var 4 yasında evlenmeden once 68 kılo felandım hamıleligi 80 le biterdim dogumdan sonra baya bi kilom gitmişti emzirme donemınde bayaaaa kilo aldım ve veremedim 1 ay once tartıldıgımda 94 cıkmıstım tartıda artık yeter dedim boyle olmuyor dur tugba senin miden çopluk deil dedim ve yediklerime dikkat etmeye basladım ve 90 kiloya dustum yani 6 gun once tartıldıgımda 90.200 cıkmıştım tam dikkat etmediğim halde 4 kilo vermişim sonra diyete başladım 6 gundur super gidiyorum hergün 45 dk yuruyus yapıyorum kendime ozel menuler yapıyorum ve bugun 88.700 geldim ama acayıp gaza geldim gercekten hergun tartılıyorun gram gram gittigini görünce cok seviniyorum 60 kiloya düsenekadar insallah durmak yok bana artık eşim inanmıyor zayıflayacagıma ama görecek ve gördüklerine inanamıyack
Canım tam okuyamadim http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi.html de var birazdan okicam bende iyi biseye benziyo.eda da biliyormuş karışımı.
Detoksla aynı gün olmaz farklı gün olur zaten bu normal beslenmenin yanında uygulaniyor ama detoksla beraber zorlar.
Iyi yapmışsın spor yapmadan gitmiyo kilolar gitse bile vucutta sarkmakar oluşabiliyor onun için bence spor şart
Tugba canım hosgeldin tekrar.Kızlarında dedigi gibi cok enerjik ve kendinle barısık bir yapın var gibi.
Eskiden tartılma günümüz salıydı,cumaya aldık.Cuma günleri 11'de tüm topik üyelerinden aynı hassiyeti bekliyoruz.İşin varsa aksamdn bildirim yapabilirsin.Bildirim gecen hafta,bu hafta,fark olarak yapılıyor.Her hafta ilk 3 yapıyorum.Kg alanlar yapıyorum.Hergün düzenli katılım ve menü bekliyoruz.
Kızlar söylemiş zaten eleştiriye acık olmak cok önemli.Hicbirimiz diyetisyrn degiliz ama genelimiz diyetisyen yardımıyla zayıfladı.
Günlerce süren sok diyetlerimiz yok ve paylasmıyoruz.
canım bu linkli biraz inceledim içinde başka bi link verilmiş doğrusu anlatılmış bak
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/7832-metabolizma-hizlandirici-formuller.html
mehabalaar bende zayıflamak istiyorum fazlalıklarım var tabii yan simitler falan burayı buldum katılmak istedim devam ediyormu hala
mesaj yazarım o problem değil tabii bazı istisnai durumlar olabilir onuda anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum:)
cumaları bildirim yaparım bu da okey hergün menü paylaşma biraz doğru gelmesede madem topiğin kuralı uymak gerek dimi
eleştiri her zaman başarıya götürür felsefesindeyim eğer doğru yapılmışsa
kararım net vermem gereken 10 kilo var vermeliyim
tekrar hoş buldum topiğin sahibi sizmisiniz ilknur84
ha bu arada 23 yaşındayım 158 boyum ve 65 kilom var 6 aylık evliyim henüz bebişim yok ( kilo vermeden hamilelik düşünmüyorum )
hemen hemen hergün egzersiz ve yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum vücudum haraketsiz kaldı kış boyu
aman aman bi diyet yapmıyorum çünkü vücut yasak olana meylediyor bence yemeğimi kıstım sağlıklı şeyler yemeye dikkat etmeye başladım 2 kilo verdim hala devam ediyorum. böyle grup halinde olunca daha başarılı oluyo ve bence rekabet hız veriyo
herkeze kolay gelsin diyorum aranıza kabul etiiğiniz için teşekkürler
yazmayı unuttuğum bişe lakmışsa yrniden sorarsınız sanırım
Saol canım. Düsseldorf taydi.sali gitti bugün geldi canım. Baya incelmissin dedi bana yüzünden belli dedi.ayni kilom dedim sıkılaşmışsındır dedi.sevindim valla.
Aman iyi olsun çocuklar canım hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruz
iyi akşamlar arkadaşlar.ben derya.günlerdir internette zayıflama ile ilgili bir araştırma yapıyorum.ve bu sitede bu sayfayı ve bir sayfa daha var..iki sayfada ki iletişimi de çok beğendim.ben de zayıflamak istiyorum.sadece belli bir grup mu var.yoksa isteyen herkes katılabiliyor mu?ben de katılabilirmiyim doğumdan sonra kendimi tanıyamıyorum..hiçbir kıyafetim olmuyor.en son dün bir güne katıldım.duyduğum laflardan dolayı çok mutsuzum.bana da yardımcı olur musunuz.
çok teşekkür ederim
inanın 2 ay önce 78 dim.ne olduğunu anlamadım.şuan 83 üm.2 ayda 5 kilo alınırmı.asla veremiyorum.doğumdan önce 60 tım.yani hamilelikten önce 60 tım.şok bir şekilde doğumdan sonra kilo veremedim üstüne aldım.inanın 70 kilo olmayalı yıllar oldu.ne güzel kilolar vermişssiniz.2 gündür bakıyorum.üye olmak gerekiyormus siteye üye olup buraya girdim.
eleştiriden yana şüpheniz olmasın.her türlüsünü yapabilirsiniz.
canlar ben her sabah 1 sekerli neskafe içmezzsem kendime gelemiyorum bugun 1 bardak kahve 1 dilim kızarmış ekmek yedim öglen yagsız kabak çorbası 2 tane haslanmış yumurta yedim 2 3 saat sonra baktımki cok acıkmısım biraz karpuzla birazcık peynir yedim aksamda sadece 1 tane elma yedim ben sabah kahvaltısı yapamıyorum yapmayı sevmiyorum oyuzden her sbah 1 dilim ekmegi kızartıp kahveyle içiyorum hergün mutlaka sebze ve protein ve meyve yiyorum diyet yapmadan önce hiç kalsiyum almazdım murta yogurt hiç yemezdim hele meyveyi hiç sevmezdim yemezdimde salataya kaşık surmezdim agzıma almazdım bu diyet suresince gercekten saglıklı beslendiğime inanıyorum hiç yemediğim seyleri yiyorum yaaaa şaaaa sın yemek yemek pepe izleye izleye kızıma benzedim buarada aramızda kalsın benim kociş kızıma abur cubur felan alırdı 2 günde biterdi kocişşşşş kıza bişeyler al derdim ama kızdan çok ben yerdim 1 haftadır aldıgı seyler hep duruyor kociş bugun dediki kız hiçbişeyini yememişevet ya bugunlerde aburcuburu kesti fazla yemiyor sende alma dedim diet yaptıgımı bilmiyor ya meger ne cok şey yiyormusum yaaaa belediyenin çöplügünden kötüymüş midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?