"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın kızlar az kalorili ve bol sporlu bir hafta olsun hepimiz için sabah yürüyüşümü yaptım geldim 4,5 km yürüdüm geldim dinleniyorum.birazdan evdeki islerimi yapıp sonra de a kahve molası vericem saat 10:30 gibi.sonrada yine yürüyüş yaparım sanırım

Gayet iyi canım. Elmada doğru karar ara öğün olarak.merak etme bir iki haftaya alyansini takarsin

vallahamı çok iyi yürümüşsün. günde 2-3 sefer yürüyebiliyormusun canım çok iyi valla. tebrikler

Didemcim Dikkat et bu hafta yediklerine.plates iyi gelicektir sana.aksamlari bende salata yoğurt yicem canım bu hafta hedefim 72 ler

vallahamı çok iyi yürümüşsün. günde 2-3 sefer yürüyebiliyormusun canım çok iyi valla. tebrikler

Saol canım yürümeye calisiyorum.Yurumeyince kilo veremiyorum ben.bu hafta daha sıkı yurumeliyim.72leri görmek istiyorum.persembe de detoks yapicaz.bide yeşil elma aldım metabolizma hızlandıran çay tarifi var onu yapıcam tarifi yazarim yapmak isteyen olursa beraber yaparız. Biraz detoks araştırdım. Pirinç lapasını buldum ama tadı güzel değil denemistim daha önce.

herkese günaydın mutlu bol eksili bir hafta olur inşallah

dün evde hiç firsatım olmadı öncelikke dünkü menüm
sabah
yarım bazlama 2 dilim peynir 3 zeytin 1tk kaymak bal şekersiz çay
öğle ,
4-5 kaşık mantar kavurma
akşam 2 kaşık mantar kavurma 3 kaşık pilav bol salata
2lt su belkide geçmiştir 2 brdk yeşil çay
akşam bir dilim elma 3 dilm portakal

kızlarrrr bu hafta herkes eksileri görecek eminimmmm haydi bakalım

yeni gelen arkadaşlar tekar hoşgeldiniz

Günaydın hanımlar nasılsınız?Ben evime geldim kp cıkardılar.Kontrole gitcek.Durumu iyi :)))

Kişisel yağ eritme karışımı
arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)
Alıntıdır

tekrar geçmiş olsun bi an önce düzelmesi dileğimle
menunde aç kalmışsın sen eriyeceksin oralarda kendine dikkat et

İyiyim sekerim cok sükür evime geldim.Bugun yatmadan size bakayım dedim.Aksama yemek hazırladım,pişiyor.
Neslihan valla ac kaldım ama hastahane yemegide yemedim.Kapuska vardı birgün sansıma,bir günde nohut
Sizlerde sohbet koyu :)))
Beste hosgeldin canım.Tatilde enerjini toplamışsındır umarım.Kg almamanda cok iyi.
Secil bu tarifi vermiştim daha önce selahatin dönmezden dinlemiştim.Elma normal elmada olur demişti.Uygulayacaklata duyrulur fıstıklar.

menun dengeli canım afiyet olsun

canım senden esinlendim bende ofiste çıktım mutfaga 15dk lesli tarzı kardiyo yaptım tişörtüm var ofiste oh iyi geldi. küçükte abdest aldım terden kurtuldum teşekkür ederim valla
bu arada yukardaki karışım denemeye değer kaç gün yapılacakmış peki bu detoksla beraber fena yapar demi o gün yapmayalım

Canım tam okuyamadim http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi.html de var birazdan okicam bende iyi biseye benziyo.eda da biliyormuş karışımı.
Detoksla aynı gün olmaz farklı gün olur zaten bu normal beslenmenin yanında uygulaniyor ama detoksla beraber zorlar.
Iyi yapmışsın spor yapmadan gitmiyo kilolar gitse bile vucutta sarkmakar oluşabiliyor onun için bence spor şart

Ben beğendim canım tarifi ama eksik malzemeleri aliyim denicem.dinlen canım sen hastane yoruyo insanı

Tugba canım hosgeldin tekrar.Kızlarında dedigi gibi cok enerjik ve kendinle barısık bir yapın var gibi.
Eskiden tartılma günümüz salıydı,cumaya aldık.Cuma günleri 11'de tüm topik üyelerinden aynı hassiyeti bekliyoruz.İşin varsa aksamdn bildirim yapabilirsin.Bildirim gecen hafta,bu hafta,fark olarak yapılıyor.Her hafta ilk 3 yapıyorum.Kg alanlar yapıyorum.Hergün düzenli katılım ve menü bekliyoruz.
Kızlar söylemiş zaten eleştiriye acık olmak cok önemli.Hicbirimiz diyetisyrn degiliz ama genelimiz diyetisyen yardımıyla zayıfladı.
Günlerce süren sok diyetlerimiz yok ve paylasmıyoruz.

canım bu linkli biraz inceledim içinde başka bi link verilmiş doğrusu anlatılmış bak
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/7832-metabolizma-hizlandirici-formuller.html

tamam ozaman cumayı iple cekiyorum tartılıp buraya yazacagımm

mehabalaar bende zayıflamak istiyorum fazlalıklarım var tabii yan simitler falan burayı buldum katılmak istedim devam ediyormu hala

Bluefulmon ve deryalim kızlar sizde hosgeldiniz.tugbaya yazdıklarım sizler icinde gecerli.Unuttugum bir kuralımızı eklemek istedim.Yeni gelen fıstıklarımızı 1 hafta gectikten sonra listeye dahil ediyoruz.Bu cuma degil önümüzde ki hafta listeye dahil oluyorsunuz.Bunun nedenide slm diye gelen cok oldu ama cok cabuk vazgectiler katılım olmadı.Bu yüzden böyle bir kuralımız var.
.......Hepinizin azmi daim olsun.Buraya gereken hassasiyeti gösterirseniz kg verirsiniz.

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim..kabus gibi bir haftasonu gecirdim hala devam ediyor..siz de dikkat edin..cumartesi gece disciye gidip kanal tedavisi yaptirdim..bu sefer de kusma basladi..bir de dun kusmanin ardindan ishal oldum..2 gundur birsey yiyemiyorum..bir kilo gitmis cok halsiz kaldim..cocuk bir yandan agliyor ben bir yandan tuvaletteyim surekli..kabus gibi..bir an once gecsin diye dua ediyorum.. Salgin varmis galiba..cesme sularindan mi geciyor bilmiyorum yemek yapiyoruz ya onunla..
Neyse dun o yuzden giremedim..menu paylasimim da yok..cunku gercekten koca gun bir kase yogurt icinde iki etimek yedim..bir de muz..
Bugun daha birsey yemedim..
Edacim kayinpederinin iyi olmasina cok sevindim..sen de dinlen biraz..
Yeni gelen arkadaslar olmus..hosgeldiniz...pisman olmayacaginiza emin olabilirsiniz..opuyorum hepinizi...
ana kralice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…