Bluefulmon ve deryalim kızlar sizde hosgeldiniz.tugbaya yazdıklarım sizler icinde gecerli.Unuttugum bir kuralımızı eklemek istedim.Yeni gelen fıstıklarımızı 1 hafta gectikten sonra listeye dahil ediyoruz.Bu cuma degil önümüzde ki hafta listeye dahil oluyorsunuz.Bunun nedenide slm diye gelen cok oldu ama cok cabuk vazgectiler katılım olmadı.Bu yüzden böyle bir kuralımız var.
.......Hepinizin azmi daim olsun.Buraya gereken hassasiyeti gösterirseniz kg verirsiniz.
Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim..kabus gibi bir haftasonu gecirdim hala devam ediyor..siz de dikkat edin..cumartesi gece disciye gidip kanal tedavisi yaptirdim..bu sefer de kusma basladi..bir de dun kusmanin ardindan ishal oldum..2 gundur birsey yiyemiyorum..bir kilo gitmis cok halsiz kaldim..cocuk bir yandan agliyor ben bir yandan tuvaletteyim surekli..kabus gibi..bir an once gecsin diye dua ediyorum.. Salgin varmis galiba..cesme sularindan mi geciyor bilmiyorum yemek yapiyoruz ya onunla..
Neyse dun o yuzden giremedim..menu paylasimim da yok..cunku gercekten koca gun bir kase yogurt icinde iki etimek yedim..bir de muz..
Bugun daha birsey yemedim..
Edacim kayinpederinin iyi olmasina cok sevindim..sen de dinlen biraz..
Yeni gelen arkadaslar olmus..hosgeldiniz...pisman olmayacaginiza emin olabilirsiniz..opuyorum hepinizi...
ana kralice
Gayet iyi canım. Elmada doğru karar ara öğün olarak.merak etme bir iki haftaya alyansini takarsin
Secil gözünaydın tatlım eşin dönmüş.Sanada söyledikleri pek bir memmun etmiş seni :))))
Deryalimm sende üzme canım kendini ben burda eşime karşı cok iddia kazandım.Bak secil eşinden.iltifatlar almış.Diger hatunlarda öyle.
Sen kendine inan,azim göster basarıcaksın canım.
Tugba resim süper :)))
Neslihan alıntı yaptım yorumu bir türlü yapamadım kız eee gözlerim kapanıyor artık :)))
Süpersin canım.Masallahhh.Sırada olan pantolon kot gelsin.Hadi bakalım kızlar.Yaza az kaldı.
didem bende cezalıyım bu gün. akşam çekirdek yedim
deryacım menun dengeli ve sağlıklı arada elma yemende isabet olur canım. tebrikler
Secil gözünaydın tatlım eşin dönmüş.Sanada söyledikleri pek bir memmun etmiş seni :))))
Deryalimm sende üzme canım kendini ben burda eşime karşı cok iddia kazandım.Bak secil eşinden.iltifatlar almış.Diger hatunlarda öyle.
Sen kendine inan,azim göster basarıcaksın canım.
Tugba resim süper :)))
Neslihan alıntı yaptım yorumu bir türlü yapamadım kız eee gözlerim kapanıyor artık :)))
Süpersin canım.Masallahhh.Sırada olan pantolon kot gelsin.Hadi bakalım kızlar.Yaza az kaldı.
Kilo vermenin en sağlıklı ve en kesin sonuç veren yöntemi, yavaş yavaş ve düzenli kilo kaybıdır. Her tür yiyeceğin gerektiği kadar alındığı dengeli bir diyet ve düzenli egzersiz eşliğinde bunu başarmanız tahmin ettiğinizden daha kolay olacaktır. Bazı durumlarda sadece egzersiz yaparak kilo verebilirsiniz. Egzersiz, kilo vermede sanıldığından çok daha etkili bir silah. Özellikle belli bölgelerden kilo vermeye karar verdiyseniz doğru bir egzersiz programıyla bunu çok kolay halledebilirsiniz. Kilo vermede bir beslenme uzmanının size çok fazla yardımı dokunabilir. Size yağ ve kalori içermeyen; ama besleyici değerleri yüksek, aynı zamanda yaşam temponuza ve özel zevklerinize uygun bir diyet hazırlayacaktır. Ayrıca hedeflerinize ulaştıkça diyetinizi favori yiyeceklerinizle
zenginleştirerek hiç zorlanmadan kilo kaybetmenize yardımcı olacaktır. HER ZAMAN YORGUN OLANLAR Eğer yeterince uyuyorsanız ve buna rağmen gün boyunca kendinizi yorgun hissetmeye devam ediyorsanız "yemek yeme planınızda bir problem var" demektir. Vücudunuzu, ihtiyacı olan yiyecekler yerine bir dolu gereksiz besinle tıka basa dolduruyorsanız alarm vermeye başlayacaktır. Böyle durumlarda size enerji verici besinlerin ağırlıkta olduğu bir diyet programı uygun olur. Örneğin şekerli krakerler yerine patates, fasulye veya taneli sebzeler gibi "kompleks karbonhidrat" içeren gıdalar, glikoza daha yavaş ayrıştıkları için tercih edilmelidir. Bunun dışında bir diğer problem de "yeterli sıklıkta yemiyor olmanız"dır. Yorgunluk ve baş ağrısı gibi belirtileri olan bu gibi durumlarda, kan şekerinizin düşmesine bir çare bulmanız gerekecektir. Bunun önüne geçebilmek için "öğün atlatma alışkanlığınızdan vazgeçmeniz"
gerekli. Bunun dışında günde iki ara öğün daha yiyebilirsiniz. Bu ara öğünlerde, doğal şeker içeren meyve, bol enerji verici az yağ içeren yulaflı bar ya da kepekli kraker yiyebilirsiniz. İster kaslarınız güçlendirmek, ister yağlarınızı yakmak için egzersiz yapıyor olun, her iki halde de çalışmalarınız için gerekli olan enerjiyi bir şekilde karşılama ihtiyacı hissedersiniz. Kadınların pek çoğu diyet programlarını egzersiz programlarından bağımsız olarak hazırlar. Öğle üzeri saat 13.00 gibi yemeğinizi yiyor, daha sonra arada hiçbir şey yemeksizin akşam saat 18.00'de egzersiz programına katılıyorsanız, egzersiz sırasında güçten düştüğünüzü hissetme ve enerji takviyesine ihtiyaç duyma olasılığınız çok yüksek. Oysa, egzersizle öğle yemeğinizin arasında bir ara öğün olarak tek bir muz veya bir kase yoğurt yemiş olsanız böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Enerji seviyenizin düşmesiyle içine girdiğiniz bu gibi durumlarla karşılaşmamanız için beslenme uzmanları, karbonhidrat, protein ve yağ dengelerini uygun değerlerde tutmaya özen göstermenizi öneriyor. Uzmanlara göre, bir kadın için bu değerler ortalama; yüzde 60 karbonhidrat, yüzde 15-20 protein ve yüzde 20-25 yağ olacak şekilde dağılım gösteriyor. Egzersizde bir başka önemli unsur da kalsiyum dengeleri. Özellikle ağırlık kaldırıyorsanız veya jogging gibi kemiklere yüklenen ağırlığın fazla olduğu bir sporla ilgileniyorsanız bu dengelere daha da özen göstermeniz gerekebilir. Bu yüzden diyetinizde, ara öğün olarak süt ve yoğurt yiyerek diyetinizi kalsiyum bakımından zengin hale getirebilirsiniz.
Slm kızlar bende 85 kiloyum 1.77 boyum var diyet yapıyorum kaçamaklar oluyor spor yapamıyorum çok fazla bugün ama 2 kilometre yürüdüm şükür suyu da galiba az içiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah güzelimm..çok istiyorum..önce alyansıma girmyei sonra da aldığım kota girmeyii
inşallah canım bu hafta dikkat edicem artık iyice saldım kendimi ya pilatesten ümitliyim bakalım inşallah sende görürsün 72leriDidemcim Dikkat et bu hafta yediklerine.plates iyi gelicektir sana.aksamlari bende salata yoğurt yicem canım bu hafta hedefim 72 ler
günaydın canım sevindim iyi olmasına kpGünaydın hanımlar nasılsınız?Ben evime geldim kp cıkardılar.Kontrole gitcek.Durumu iyi :)))
canım çok çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirsinKizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim..kabus gibi bir haftasonu gecirdim hala devam ediyor..siz de dikkat edin..cumartesi gece disciye gidip kanal tedavisi yaptirdim..bu sefer de kusma basladi..bir de dun kusmanin ardindan ishal oldum..2 gundur birsey yiyemiyorum..bir kilo gitmis cok halsiz kaldim..cocuk bir yandan agliyor ben bir yandan tuvaletteyim surekli..kabus gibi..bir an once gecsin diye dua ediyorum.. Salgin varmis galiba..cesme sularindan mi geciyor bilmiyorum yemek yapiyoruz ya onunla..
Neyse dun o yuzden giremedim..menu paylasimim da yok..cunku gercekten koca gun bir kase yogurt icinde iki etimek yedim..bir de muz..
Bugun daha birsey yemedim..
Edacim kayinpederinin iyi olmasina cok sevindim..sen de dinlen biraz..
Yeni gelen arkadaslar olmus..hosgeldiniz...pisman olmayacaginiza emin olabilirsiniz..opuyorum hepinizi...
ana kralice
kolay gelsin canımKızlar ben çıktım yürüyüş vakti öptüm sizi
girersin canım girersin yeterki sabırla devam et bak benimde alyansımla tek taşım büyük geliyo diye takamıyoruminşallah güzelimm..çok istiyorum..önce alyansıma girmyei sonra da aldığım kota girmeyii
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın çözüm boğazımı tutmak canım başka yolu yok işte arada tutuyorum arada kaçırıyorum işte ama olsun dediğin gibi yinede kilo vermek güzel kaçamaksızda olmazki diyetisyene giderkende yapıyodum hafta içiydi ama haftada 1 gün yapıyodum mutlakaDdem nasılsın canım?Kız hafta sonu yine seni bitirmiş
Şu olaya bir cözüm bulmalısın canım.Buna ragmen kg veriyorsun ama dikkat edersen daha cabuk verceksin.Pilatese ne zaman baslıyorsun?
çok kısa sürede takarsın bak ben 4 kilo verince dar gelen yüzüğümü hemen kullanmaya başladım dar kotumda çok rahat oluyor artık işallah bunları daraltıpta kullanacak günler gelecek merak etme
Ddem nasılsın canım?Kız hafta sonu yine seni bitirmiş
Şu olaya bir cözüm bulmalısın canım.Buna ragmen kg veriyorsun ama dikkat edersen daha cabuk verceksin.Pilatese ne zaman baslıyorsun?
inşallah canım bu hafta dikkat edicem artık iyice saldım kendimi ya pilatesten ümitliyim bakalım inşallah sende görürsün 72leri
günaydın canım sevindim iyi olmasına kp
canım çok çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirsin
kolay gelsin canım
girersin canım girersin yeterki sabırla devam et bak benimde alyansımla tek taşım büyük geliyo diye takamıyorum
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın çözüm boğazımı tutmak canım başka yolu yok işte arada tutuyorum arada kaçırıyorum işte ama olsun dediğin gibi yinede kilo vermek güzel kaçamaksızda olmazki diyetisyene giderkende yapıyodum hafta içiydi ama haftada 1 gün yapıyodum mutlaka
yinede kilo veriliyo yeterki önemli olan devametmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?