ağzından bal damlıyor..inşallahh..şimdiden heyecanlandım..
güzelimm su içmede sorun yok ama spor sıkıntılı bir konu çalıştığım için aksam 5 gibi evdeyim..gerçi saatlerde ileri alındı..inşallah bu akşam başlıyorum..
dddem89 inşallah haftaya takabiliyorum derim..
öğle yemeğinde kısır var..ayrıca yoğurt..
Ddem zamanla alışırsın canım.Yasın genc daha.kolojen bitmemiştir,toparlanırsın.Dikkat et ama!!!!
Fotonu cek sakla.
Yaglarıda bıkmadan dene.İnsallah istedigin görüntüye gelirsin canım.
Deryalimm calışırken spor bazen zor gelebiliyor.
1-2 durak önce inmekte spor olabilir yada aksam evde ip atlamak.
Kızlar ben cıkıyorum.Görüşürüz.Uyuyamazsam tekrar gelirim.
Günaydın kızlar az kalorili ve bol sporlu bir hafta olsun hepimiz için sabah yürüyüşümü yaptım geldim 4,5 km yürüdüm geldim dinleniyorum.birazdan evdeki islerimi yapıp sonra de a kahve molası vericem saat 10:30 gibi.sonrada yine yürüyüş yaparım sanırım
ohhhh ne güzel bolll boll yürüyorsun cnm ben sadece akşamları yarım saat yürüyebiliyorum çocuk varya
inşallah takarsın canım okadar acele etme sabret haftaya olmazsa 2 hafta sonra olur ama olur yani aceleci davranma sabırla azimle devam et
kısır çok yeme zaten şişiriyo insanı
ben bugün ceza verdim kendime yemek olarak salata yicem zaten midem bulanıyo
güzelimm su içmede sorun yok ama spor sıkıntılı bir konu çalıştığım için aksam 5 gibi evdeyim..gerçi saatlerde ileri alındı..inşallah bu akşam başlıyorum..
Canım miden bulanıyorsa yoğurt ye biraz rahatlatsin
Canım cok gecmiş olsun...Acil sifa olsun.İnsanın keyfi kırık oldu mu bişey yiyemiyor zaten.
inşallah canım bu hafta dikkat edicem artık iyice saldım kendimi ya pilatesten ümitliyim bakalım inşallah sende görürsün 72leri
günaydın canım sevindim iyi olmasına kp
canım çok çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirsin
kolay gelsin canım
girersin canım girersin yeterki sabırla devam et bak benimde alyansımla tek taşım büyük geliyo diye takamıyorum
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın çözüm boğazımı tutmak canım başka yolu yok işte arada tutuyorum arada kaçırıyorum işte ama olsun dediğin gibi yinede kilo vermek güzel kaçamaksızda olmazki diyetisyene giderkende yapıyodum hafta içiydi ama haftada 1 gün yapıyodum mutlaka
yinede kilo veriliyo yeterki önemli olan devametmek
Ddem evet bende sevindim iyi olmasına.Kv gelmiyor yanında kalmaya.Refakatcı olmakta,hasta olmakta zor.Allah eksik etmesin,düşürmesinde.!
.....
Evet arada yapmak bıktırmadan zayıflatıyor.Dedigin gibi devamı önemli.Biliyorsun ama benim bir zaman sonra durmuştu vermem.
Sende bazen tut kendini,bazen ye.Aysede bumbar dolması yemiş.Cok mesaketli bir yemek
Sagolun kizlar..siz de dikkat edin kendinize...
Edacim hastane gercekten yorucu bir yer ne olursa olsun..cohunlukla saglam gitsen hasta cikiyorsun..havasindan heralde..dinlen biraz bence..
Neslihancim senin cok guzel saglik tuyolarin vardi..ishal icin de var mi bir cozumun..
ana kralice
Canım ishale 1 şise 350 ml gazoz icine 2 asprin koy ic,kahve limon,muz bu seceneklerden birini yapabilirsin.Ben tatilde olmuştum ıyyy gazoz asprin ile düzelmiştim.Ögleden sonra denize girdim :))
İshal halsizliginede 1 su bardagı suya 1 tk tuz ve seker koyup ic.Vücudundan giden elektrolitlere iyi geliyor.
Muz cok yedim canim iyi gelmedi..su seker ve tuzu deneyeyim tesekkurler..
ana kralice
kahvaltı çok iyi arada mükemmel bir seçim olmuş.. merak etme canım 2 haftaya o yüzük parmağına girecek..günaydın arkadaşlar.
resmi olarak ilk günüm bugün sanırım.
cumartesi gece katıldım ama dün evde olmadığım için yazamadım.ama artık her zaman buradayım.
bu sabah tartıldım.ve 83.5 kiloyum.cuma günleri tartılma günü.o zaman ben cumaya kadar tartılmayayım.
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği.domates salatalık acı biber.2 parça peynir.bir adet köy yumurtası haşlama.menüm iyimi sizce.saat 11 gibi 1 elma yiyeceğim.
lütfen tavsiye ve eleştirilerinizi eksik etmeyin ki doğru sonuca ulaşabileyim.
EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY ALYANSIMI TEKRAR TAKABİLMEK..parmaklarım şiştiği için olmuyor.
Günaydın kızlar az kalorili ve bol sporlu bir hafta olsun hepimiz için sabah yürüyüşümü yaptım geldim 4,5 km yürüdüm geldim dinleniyorum.birazdan evdeki islerimi yapıp sonra de a kahve molası vericem saat 10:30 gibi.sonrada yine yürüyüş yaparım sanırım
iyim canım hamd olsun sen nasılsın.. kp nin iyi olmasına çok sevindim kulak bu yaa allah yardım etsin sizden de allah razı olsun beklediniz o kadar başında adamın..Günaydın hanımlar nasılsınız?Ben evime geldim kp cıkardılar.Kontrole gitcek.Durumu iyi :)))
malzemeleri alınca denicem bunu..Kişisel yağ eritme karışımı
arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)
Alıntıdır
canım çok çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun..Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim..kabus gibi bir haftasonu gecirdim hala devam ediyor..siz de dikkat edin..cumartesi gece disciye gidip kanal tedavisi yaptirdim..bu sefer de kusma basladi..bir de dun kusmanin ardindan ishal oldum..2 gundur birsey yiyemiyorum..bir kilo gitmis cok halsiz kaldim..cocuk bir yandan agliyor ben bir yandan tuvaletteyim surekli..kabus gibi..bir an once gecsin diye dua ediyorum.. Salgin varmis galiba..cesme sularindan mi geciyor bilmiyorum yemek yapiyoruz ya onunla..
Neyse dun o yuzden giremedim..menu paylasimim da yok..cunku gercekten koca gun bir kase yogurt icinde iki etimek yedim..bir de muz..
Bugun daha birsey yemedim..
Edacim kayinpederinin iyi olmasina cok sevindim..sen de dinlen biraz..
Yeni gelen arkadaslar olmus..hosgeldiniz...pisman olmayacaginiza emin olabilirsiniz..opuyorum hepinizi...
ana kralice
pilatese bugün başladım canım 10da başladım 11de bitti kardio pilates 1 saat sürüyo yarım yamalak yaptım bacaklarım titriye titreye
çok zor ama alışınca vız geliyo biraz alışana kadar zorluk çekiyorum ağırlıklarımı kullanamadım dambılları kullandımda bacak ağırlıklarıma biraz alışınca başlıcam
bacak hareketleri çok var bu benim için çok iyi üstüne yürüyeşede gidecektim ama yağmur yağıyo
o yağlardanda alıp sürüpte yapıcam inanıyorum etki eder çünkü bacaklarım çok azda olsa toparlanmış diyetisyene giderken 59 olduğumda daha kötüydü biraz güzelleşti hiç yoktan iyidir
diyetisyenim derdi hep vucut zayıfladıktan sonra deri kendini 6 ayda ancak toparlarmış derdi demekk,i ancak
şu yağlara falan çok ümit bağladım inşallah fayda eder
bide adet bitince yağdan daha çok gidiyo adet başlayınca kilo versem bile 100 gram falan yağ oluşuyodu adet bitince fazlasıyla atıyodu bu herkeste öyleymiş:44:
Muz cok yedim canim iyi gelmedi..su seker ve tuzu deneyeyim tesekkurler..
ana kralice
kahvaltı çok iyi arada mükemmel bir seçim olmuş.. merak etme canım 2 haftaya o yüzük parmağına girecek..
çok iyi spor harika bu hafta bol sporlu olsun derimiz kendni toparlasın sıkıcık olalım..
iyim canım hamd olsun sen nasılsın.. kp nin iyi olmasına çok sevindim kulak bu yaa allah yardım etsin sizden de allah razı olsun beklediniz o kadar başında adamın..
malzemeleri alınca denicem bunu..
canım çok çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun..
canım çok iyi yapmışsın belden aşasını çalıştıran hareketler yap daha iyi üst taraf zaten ince sende.. birde ben biberie yağı kullanıyorum oda çok güzel sıkılaştırıyor hepinize öneririm spora gitmeden sürüyorum ben karın bölgeme sürüyorum sende bacaklarına basenlerine sürersin çok güzel sıkılaştırıyor sporla birlikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?