"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

inşallah takarsın canım okadar acele etme sabret haftaya olmazsa 2 hafta sonra olur ama olur yani aceleci davranma sabırla azimle devam et
kısır çok yeme zaten şişiriyo insanı
ben bugün ceza verdim kendime yemek olarak salata yicem zaten midem bulanıyo

Ddem zamanla alışırsın canım.Yasın genc daha.kolojen bitmemiştir,toparlanırsın.Dikkat et ama!!!!
Fotonu cek sakla.
Yaglarıda bıkmadan dene.İnsallah istedigin görüntüye gelirsin canım.
Deryalimm calışırken spor bazen zor gelebiliyor.
1-2 durak önce inmekte spor olabilir yada aksam evde ip atlamak.

inşallah canım inşallah

ohhhh ne güzel bolll boll yürüyorsun cnm ben sadece akşamları yarım saat yürüyebiliyorum çocuk varya

ohhhh ne güzel bolll boll yürüyorsun cnm ben sadece akşamları yarım saat yürüyebiliyorum çocuk varya

Bizim afacanı okula bıraktıktan sonra yürüyorum canım iyi geliyo bana bi anlamda terapi gibi.cocugu okuldan almadan öncede yürüyorum. Senin fıstık biraz buyuse sende yurursun tatlım.simdi en azından uyuyunca Leslie ile yuruyebilirsin baya faydası oluyo

Canım miden bulanıyorsa yoğurt ye biraz rahatlatsin

Canım çalışıyorsun biliyorum yoruluyosundur da ama 15 dakika falan evde hareket yapsan hatta 15 dakika yürüyüş bile yapsan kilo vermene yardımcı olur.sen yeni başladın bi de daha kolay gider kilocuklar

leslie egzersizini dene bi süre sonra kendine göre tarz da oluşturuyor hem insan. ofiste kuytu köşe de mutfakta yada odanda 10 dk yapabilirsin evdede dışarı çıkmana gerek kalmadan yapabilirsin eğlenceli pratik zaman nasıl geçiyor anlamadan bitiriyorsun dene bak bi

Canım cok gecmiş olsun...Acil sifa olsun.İnsanın keyfi kırık oldu mu bişey yiyemiyor zaten.

Sagolun kizlar..siz de dikkat edin kendinize...
Edacim hastane gercekten yorucu bir yer ne olursa olsun..cohunlukla saglam gitsen hasta cikiyorsun..havasindan heralde..dinlen biraz bence..
Neslihancim senin cok guzel saglik tuyolarin vardi..ishal icin de var mi bir cozumun..

ana kralice

Canım ishale 1 şise 350 ml gazoz icine 2 asprin koy ic,kahve limon,muz bu seceneklerden birini yapabilirsin.Ben tatilde olmuştum ıyyy gazoz asprin ile düzelmiştim.Ögleden sonra denize girdim :))
İshal halsizliginede 1 su bardagı suya 1 tk tuz ve seker koyup ic.Vücudundan giden elektrolitlere iyi geliyor.

Muz cok yedim canim iyi gelmedi..su seker ve tuzu deneyeyim tesekkurler..

ana kralice

Muz cok yedim canim iyi gelmedi..su seker ve tuzu deneyeyim tesekkurler..

ana kralice

1 kaynamış patetes yiyip,üstüne muz yersen öyle daha etkili oluyor.Tuz seker su biraz tadı tuhaf ama iyi geliyor.Bünye farklı ama ben ve cevremdekiler verdigim yöntemleri yapıyoruz.Neslihanda girince verir zaten.

Son düzenleme:
2 saat uyuyabildim Sersem gibiyim.Kahve yapıp iceyim.
İlknur nasılsın canım?

kahvaltı çok iyi arada mükemmel bir seçim olmuş.. merak etme canım 2 haftaya o yüzük parmağına girecek..
çok iyi spor harika bu hafta bol sporlu olsun derimiz kendni toparlasın sıkıcık olalım..
Günaydın hanımlar nasılsınız?Ben evime geldim kp cıkardılar.Kontrole gitcek.Durumu iyi :)))
iyim canım hamd olsun sen nasılsın.. kp nin iyi olmasına çok sevindim kulak bu yaa allah yardım etsin sizden de allah razı olsun beklediniz o kadar başında adamın..
malzemeleri alınca denicem bunu..
canım çok çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun..

canım çok iyi yapmışsın belden aşasını çalıştıran hareketler yap daha iyi üst taraf zaten ince sende.. birde ben biberie yağı kullanıyorum oda çok güzel sıkılaştırıyor hepinize öneririm spora gitmeden sürüyorum ben karın bölgeme sürüyorum sende bacaklarına basenlerine sürersin çok güzel sıkılaştırıyor sporla birlikte..

evet canım yağların arasında oda var alıp deneyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…