"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bende alıp sürüp streçle sarıp öyle spor ve yürüyüş yapmayı planlıyorum canım bacaklarım içi sarktı sıkılaşması lazım biyerde okudumda bunun için
sabır gerekli falan yazıyodu protein tüketmek lazımmış bide ağırlık çalışılacak bende başladım bugün ağırlığa yağlarımıda alınca tamamdır deneyip söylerim
sizede inşallah işe yarar

Secil onu fark ettimde düzenlemeye sayfa izin vermiyor verince düzeltecegim.
Hem hep ilk sayfa okunuyor bu yüzden böyle düşündüm.

canım benim önerin için teşekkür ederim evet pazar olması nedeniyle böyle çarpıklık oldu ama ben zaten et türevinden bir tek köfte yiyebiliyorum onuda diyetisyenim dönüşünlü vermişti nohut k.fasulye bakla köfte şeklinde yanii öyle hergün et türevi tüketemiyorum ben biraz mızmızımda

Menüm;
Sabah klasik hastahane kahvaltısı
ara 1 salatalık
öglen 4 yk et kavurma 4 yk pilav,salata
Ara 1 türk kahvesi
Aksam 2 dilim ekmek,1 tabak patetes yemegi yemegi düşünüyorum 16:30-17:00 gibi yerim.Sonra 1 türk kahvesi icerim.
2.5 litre su ictim.1 litre daha icerim.Uyuyakalırsam menümü yazmış olayım.

Menü iyi canım afiyet olsun. Boşver duzelmiyosa da öyle kalsın nazar boncuğu olsun. Benim aklıma kural olarak baska bişey gelmiyo.ne zamandır yazdıklarımı okumadım bi okuyayim.metabolizma hızlandıran cayim pişti sayılır

Afiyet olsun canım.Maydonoz kürüne devam.mı?
Hangi yazdıklarını okumadın anlamadım canım???

Agırlık calışanların cogu protein tozu kullanıyor canım.Kas kütlesini arttırmak icin.

GÜZELİM sagol canım iyiyim bugün pek uyuyamadım eşim kıza baktı 2 saat falan uyudum iyi geldi,gecmişi okudup yeni bitti,kp iyi olmana sevindim tekrardan gecmiş olsun ,menüde aksam patates ve ekmek cok olacak onu dengelesen iyi olur
ANETAM,cok gecmiş olsun canım arkadaslar önerilerde bulunmus bende saglıkcı olarak kusman ve ishalin cok cok fazlaysa ve sıvı tüketemiyorsan bi hastaneye gitmeni öneririm senin birde bebegin var dahada dikkate almalısın en azından serumla sıvı takviyesi yaparlar acil şifalar diliyorum
SECİL,bugün harika yürümüşsün canım bravo valla
NESLİHAN,iş yerinde dahi yapıyorsun sporunu masallah sana
DİDEM,plates eglencelimi canım bende düşünüyorum pek cok spor aleti ama hedefe az kaldı diye almadım
DERYALIM,biranca önce fazlalarını verip alyansını takmanı dilerim canım

bende günler sonra bugün sporumu yaptım 45 dk yürüdüm kendimi daha mutlu hissediyorum sporum tamam olunca

canlar tekrar merhaba bu saate kadar yediklerim

sabah klasık ekmek arası peynirli kahvaltı yanında 4-5 zeytin şekersiz çay
ara yeşilçay 1 kuru incir
öğle 1 tabak nohut 3 kaşık pilav bir küçük kase yoğurt
ara yeşil çay bir küçük kurabiye
akşam mantar sote ve salata yemeği düşünüyorum
2 litreye yakın da su içmişimdir

EDA SEÇİL VE NESLİHAN tarifler ve bilgiler için sağolun kızlar sayenizde bilgineniyoruz
SEÇİL maşallah sana çok güzel yürüyosun ama dikkat et koru kendini hasta olmayasın tekrar
EDA kp iyi olmasına sevindim inşallah iyice toparlar. mumbar dolmasını annem yaptı sağolsun ben yapmam tek başıma dediğin gibi çok zahmetli
ANETAM allah acil şifalar versin canım inşallah bir önce toparlanırsın bebişinde var kuzum bebeğin ne kadarlık benimde kızım var 16 aylık oldu
GÜLCAN biz bu kuzları büyütene kar uyuyamıyacaz galiba bende bugün sarhoş gibiyim benimkinin azıları çıkıyor biri çıktı ama öbür üç tane baya zorluyor eli sürekli agzında allah yardımcın olsun canım

kızlar geçmişi okudum ama aklımda klanlar bunlar uzun süre giremeyince böyle oluyor opüldünüz

spordan sonra yıkıyorum zaten sürdüğün yer baya terliyor..
canım bende biberiyeyi sürüp streçliyorum üzerinede sıkı bir korse giyiyorum çok güzel oluyor spor bittikten sonra hoooopp duşa..
canım menü güzelde ekmekle patates olmaz fazla olur..
çok iyi olmuş en azından iki saat kafayı dinledin canım.. sporda yapılmış hadi bakalım başladınya artık evamı gelir..

NESLİHAN senin menünde çok iyi alıntıladım ama almamış nedense..

Son düzenleme:

canım menün güzel bence ne güzel ofiste yapmışsın spronu bende yapıyordum bi ara iş yerinde leslie bu aralar hiç içimden gelmiyor spor yapmak kendimi çok yorgun hissediyorum bahardan mı bilmiyorum

canım menü iyide ilknurla gülcanda demiş zaten patatesle ekmek yeme bencede

canım afiyet olsun menü güzel..

kızlar buda benim menüm..

sabah öğlen bir arada oldu sabah yürüyüşe gittim 1 saat yürüyüş 25 dakika aletler ondan bıraz geç kahvaltı yaptım eve gel duş kahvaltı hazırla sürdü bıraz

2 dilim t. b. ekmeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir
salam
1 tatlı kaşığı bal
bıraz margarın
domates salatalık

ara
3 kayısı

akşam
taze fasulye
yoğurt

3 litre su 2 yeşiçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…