kelin ilacı olsa başına sürermiş :))))
canım bunun için bazı karışımlar da satılıyor hazır olarak maranki de de var mecitefendide ama buna zaman ayırmak lazım masaj yaptırmak lazım. amatörce olmuyor. ben aldım aylarca süründü kendi kendime yaparım dedim olmadı masör lazım yani :))
Son madde 7 olacak canım 6 değil. Gayet iyi olmuş açıklama yapmak istiyor yerine ilk sayfayı okuyun demek daha mantıklı iyi düşünmüşsünKızlar ilk sayfayı okur mısunuz?Eklemek istediginiz var mı?
selam henüz ismini bilmiyorum yazarsan öyle hitap ederiz.canım menun hem dengesiz olmuş hem sağlıksız umarım sadece pazar gününe has dır. menunde öğlen sebze varsa akşam protein yani et ve türevleri olmalı. ayrıca ara öğün yapmanda çok önemli. bu şekilde de kilo verirsin ama kalıcı olmaz canım hırpalanır bıkarsın
Menüm;
Sabah klasik hastahane kahvaltısı
ara 1 salatalık
öglen 4 yk et kavurma 4 yk pilav,salata
Ara 1 türk kahvesi
Aksam 2 dilim ekmek,1 tabak patetes yemegi yemegi düşünüyorum 16:30-17:00 gibi yerim.Sonra 1 türk kahvesi icerim.
2.5 litre su ictim.1 litre daha icerim.Uyuyakalırsam menümü yazmış olayım.
Menü iyi canım afiyet olsun. Boşver duzelmiyosa da öyle kalsın nazar boncuğu olsun. Benim aklıma kural olarak baska bişey gelmiyo.ne zamandır yazdıklarımı okumadım bi okuyayim.metabolizma hızlandıran cayim pişti sayılır
Afiyet olsun canım.Maydonoz kürüne devam.mı?
Hangi yazdıklarını okumadın anlamadım canım???
bende alıp sürüp streçle sarıp öyle spor ve yürüyüş yapmayı planlıyorum canım bacaklarım içi sarktı sıkılaşması lazım biyerde okudumda bunun için
sabır gerekli falan yazıyodu protein tüketmek lazımmış bide ağırlık çalışılacak bende başladım bugün ağırlığa yağlarımıda alınca tamamdır deneyip söylerim
sizede inşallah işe yarar
spordan sonra yıkıyorum zaten sürdüğün yer baya terliyor..Aksam makarnayı 5 kasık yeme daha az ye canım.Kısırla beraber cok olmasın.Krepte yenmiş.
.....
Bende bitkilerden faydalanmayı cok seviyorum.Denenmişleri denemek daha iyi tabi :))
Ddem ben bir topikten okuyup badem yagı kullanmıştım tüylenme yaptı.Sanada söylemiştim ya.
Biberiyenin öyle bir etkisi var mı ondan sordum.Rahatlıkla kullanabilirsin bak :)))
İlknur peki yıkıyor musun?Vücudunda kalıyor mu?
canım bende biberiyeyi sürüp streçliyorum üzerinede sıkı bir korse giyiyorum çok güzel oluyor spor bittikten sonra hoooopp duşa..bende alıp sürüp streçle sarıp öyle spor ve yürüyüş yapmayı planlıyorum canım bacaklarım içi sarktı sıkılaşması lazım biyerde okudumda bunun için
sabır gerekli falan yazıyodu protein tüketmek lazımmış bide ağırlık çalışılacak bende başladım bugün ağırlığa yağlarımıda alınca tamamdır deneyip söylerim
sizede inşallah işe yarar
canım menü güzelde ekmekle patates olmaz fazla olur..Menüm;
ara 1 salatalık
Ara 1 türk kahvesi
Aksam 2 dilim ekmek,1 tabak patetes yemegi yemegi düşünüyorum 16:30-17:00 gibi yerim.Sonra 1 türk kahvesi icerim.
çok iyi olmuş en azından iki saat kafayı dinledin canım.. sporda yapılmış hadi bakalım başladınya artık evamı gelir..GÜZELİM sagol canım iyiyim bugün pek uyuyamadım eşim kıza baktı 2 saat falan uyudum iyi geldi,gecmişi okudup yeni bitti,kp iyi olmana sevindim tekrardan gecmiş olsun ,menüde aksam patates ve ekmek cok olacak onu dengelesen iyi olur
ANETAM,cok gecmiş olsun canım arkadaslar önerilerde bulunmus bende saglıkcı olarak kusman ve ishalin cok cok fazlaysa ve sıvı tüketemiyorsan bi hastaneye gitmeni öneririm senin birde bebegin var dahada dikkate almalısın en azından serumla sıvı takviyesi yaparlar acil şifalar diliyorum
SECİL,bugün harika yürümüşsün canım bravo valla
NESLİHAN,iş yerinde dahi yapıyorsun sporunu masallah sana
DİDEM,plates eglencelimi canım bende düşünüyorum pek cok spor aleti ama hedefe az kaldı diye almadım
DERYALIM,biranca önce fazlalarını verip alyansını takmanı dilerim canım
bende günler sonra bugün sporumu yaptım 45 dk yürüdüm kendimi daha mutlu hissediyorum sporum tamam olunca
Eki Görüntüle 1068200
evet kızlar motivasyon evde-işte-dışarda her daim hareket spor - bol eksi getirsin bize
yediklerimi yazayım akşam misafir olacak yazamayabilirim
sabah: ilk iş 2 bardak limonlu su
1 küçük krep 1 tatlı kaşığı çilek reçeli ile+3 zeytin+ yarım dilim ekmek
yeşilçay
15 dk ofiste lesli tarzı kardiyo egzersiz
ara: 1 elma+2 kş yoğurt
öğle: 3 kaşık kısır+6 kaşık yeşil fasulye yemeği+ yarım dilim ekmek+1 lokma peynirli börek tattım
ara: yeşil çay ve 1 elma olacak
akşam: az porsiyon fırında sulu köfte+5 kşk ev makarnası olacak
akşam yemekten 2 saat sonra 2 kuru kayısı yerim
yatmadanda 2 bardak elma sirkeli su içer gün biter
bu gün adamakıllı spor olmayacak malesef misafir varkaçamak yok sadece kahveye gelecek şükür ki
Menüm;
ara 1 salatalık
Ara 1 türk kahvesi
canlar tekrar merhaba bu saate kadar yediklerim
sabah klasık ekmek arası peynirli kahvaltı yanında 4-5 zeytin şekersiz çay
ara yeşilçay 1 kuru incir
öğle 1 tabak nohut 3 kaşık pilav bir küçük kase yoğurt
ara yeşil çay bir küçük kurabiye
akşam mantar sote ve salata yemeği düşünüyorum
2 litreye yakın da su içmişimdir
EDA SEÇİL VE NESLİHAN tarifler ve bilgiler için sağolun kızlar sayenizde bilgineniyoruz
SEÇİL maşallah sana çok güzel yürüyosun ama dikkat et koru kendini hasta olmayasın tekrar
EDA kp iyi olmasına sevindim inşallah iyice toparlar. mumbar dolmasını annem yaptı sağolsun ben yapmam tek başıma dediğin gibi çok zahmetli
ANETAM allah acil şifalar versin canım inşallah bir önce toparlanırsın bebişinde var kuzum bebeğin ne kadarlık benimde kızım var 16 aylık oldu
GÜLCAN biz bu kuzları büyütene kar uyuyamıyacaz galiba bende bugün sarhoş gibiyim benimkinin azıları çıkıyor biri çıktı ama öbür üç tane baya zorluyor eli sürekli agzında allah yardımcın olsun canım
kızlar geçmişi okudum ama aklımda klanlar bunlar uzun süre giremeyince böyle oluyor opüldünüz
ilknur nasılsın ben işyerinde eşimi bekliyorum mesai bitti ama onun gelip beni almasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?