- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
ben bu hafta fazlaca abarttım pideleri mantıları götürdüm nişanda yaş pastalar al işte sonucuna katlanırsın böyle oooof ya ben 62ydim ya çizelge kaldı öylece değiştirmek istemiyorum:84::84:
Tesekkur ederim canim ya dogum yapali iki yil oldu 10 kilo verbilsim su an icin. gecen ay 67 idim araya hamilelik dusuk vs girdi 70 olmuştum geri gidecek amatebrikler canım kaç kilo verdin
Teşekkür ediyorum canım sende bi silkelenKızlar tekrar kg verenleri tebrik ediyorum.Seviyorum hepinizi.Kendinize iyi bakın......
O cuma gununu bende düşünüyorum yemege cikacaktik heralde ekmeksiz Izgara Tatli vs yok :'(napıp yapıp haftaya 900 gramı atmam lazım oooooffff cuma günüde sevgililer günü akşam yemeğe çıkmayı planlıyodum ama bilmiyorum ooofff ooff
Tesekkur ederim canim ya dogum yapali iki yil oldu 10 kilo verbilsim su an icin. gecen ay 67 idim araya hamilelik dusuk vs girdi 70 olmuştum geri gidecek ama
Teşekkür ediyorum canım sende bi silkelen
O cuma gununu bende düşünüyorum yemege cikacaktik heralde ekmeksiz Izgara Tatli vs yok :'(
napıp yapıp haftaya 900 gramı atmam lazım oooooffff cuma günüde sevgililer günü akşam yemeğe çıkmayı planlıyodum ama bilmiyorum ooofff ooff
bildirim
geçen hafta 78,100
bu hafta 77,400
gidem 700 gr
bu rakamı şişkinliğime veriyorum
kızlar her yerim ağrıyor hamlık var üzerimde..
Kızlar tekrar kg verenleri tebrik ediyorum.Seviyorum hepinizi.Kendinize iyi bakın......
bugün biraz rahatsızdım anca kendime gelebildim bildiririmimi yapıp biraz dha yatıyım miğrenim tuttuda malum kafa tutmayınca hiç bi yer tutmuyo
geçen hafta :112,7
bu hafta : 111,4
giden : 1300 gr
Tebrikler canim bendede bi hamlik var heryerim agriyo
verirsin tatlım sıkıntı yapma kendine strese sokma
bugün biraz rahatsızdım anca kendime gelebildim bildiririmimi yapıp biraz dha yatıyım miğrenim tuttuda malum kafa tutmayınca hiç bi yer tutmuyo
geçen hafta :112,7
bu hafta : 111,4
giden : 1300 gr
Guzelim....................71
secil..........................76.4
melekbade............68.6
ilknur......................77.4
ddem........ .............64.9
gulcan.....................66.7
destina..................111.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?