"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ben bu hafta fazlaca abarttım pideleri mantıları götürdüm nişanda yaş pastalar al işte sonucuna katlanırsın böyle oooof ya ben 62ydim ya çizelge kaldı öylece değiştirmek istemiyorum:84::84:

değiştirme canım birdahaki haftaya hedefin o çizelgenin altına inmek olsun

napıp yapıp haftaya 900 gramı atmam lazım oooooffff cuma günüde sevgililer günü akşam yemeğe çıkmayı planlıyodum ama bilmiyorum ooofff ooff

tebrikler canım kaç kilo verdin
Tesekkur ederim canim ya dogum yapali iki yil oldu 10 kilo verbilsim su an icin. gecen ay 67 idim araya hamilelik dusuk vs girdi 70 olmuştum geri gidecek ama
Kızlar tekrar kg verenleri tebrik ediyorum.Seviyorum hepinizi.Kendinize iyi bakın......
Teşekkür ediyorum canım sende bi silkelen
napıp yapıp haftaya 900 gramı atmam lazım oooooffff cuma günüde sevgililer günü akşam yemeğe çıkmayı planlıyodum ama bilmiyorum ooofff ooff
O cuma gununu bende düşünüyorum yemege cikacaktik heralde ekmeksiz Izgara Tatli vs yok :'(

verirsin canım bebekmi sitiyorsunuz sizde.. küçük meleğinde seni bekliyor olacak şefaatcin olur inşallah.. bizde ikinciyi isityoruz kızım 5 yaşında..

bugün biraz rahatsızdım anca kendime gelebildim bildiririmimi yapıp biraz dha yatıyım miğrenim tuttuda malum kafa tutmayınca hiç bi yer tutmuyo

geçen hafta :112,7
bu hafta : 111,4
giden : 1300 gr

bugün biraz rahatsızdım anca kendime gelebildim bildiririmimi yapıp biraz dha yatıyım miğrenim tuttuda malum kafa tutmayınca hiç bi yer tutmuyo

geçmiş olsun allah şifa versin... canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin maşallah..

Tebrikler canim bendede bi hamlik var heryerim agriyo

bende iki gündür yürüyüşlere başladım ya onun etkisi her yerim tutuldu ama devam edicem bana çok iyi geldi havalar bıraz daha düzelince daha iyi olacak bıra züşüyorum ama ısınınca iyi şimdilik böyle..

iyi akşamlar kızlar bugünki yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane yeşil zeytin çay biraz pekmez
ara öğün 3 tane diyet bisküvi 1 bardak yeşilçay
öğle 1 simit dışardaydım
ara 1 sütlü kahve 3 tane diyet bisküvi
birazdanda akşam yemeği 1 kase çorba 1 dilim ekmek sonrasında yoğurt galeta falan işte

canım gezmeden gelmedinmi daha şu listeyi yapta kilolarımızı vur yüzümüze canım aklımız başımıza gelsin

Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem..................64.2

Guzelim....................71
secil..........................76.4
melekbade............68.6
ilknur......................77.4
ddem........ .............64.9
gulcan.....................66.7
destina..................111.4

Son düzenleme:

Gecmiş olsun canım....
Tebrik ederim cok güzel gidiyorsun.

Guzelim....................71
secil..........................76.4
melekbade............68.6
ilknur......................77.4
ddem........ .............64.9
gulcan.....................66.7
destina..................111.4

ellerine sağlık canım çoğumuzda kilo almışız

neyse ben gidiyim biraz bisiklet sürüyüm eşim gelene kadar sonra yeşilçay oohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…