"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar bundan sonra ilk 3 uygulaması yapıyorum.Herkes ilk 3 için ugrasıyor...Motive olur diye düşünüyorum.Sizce?

bi aralar ahla serenimo ahmehze falan vardı geri kayboldular

ellerine sağlık canım çoğumuzda kilo almışız

Onlar yok canım artık.Topige ugrayıp giden gelen degil.Sürekli hergün katılım yapanlarla yolumuza devam ediyoruz.
Evet canım kg aldık...
Rica ederim canım.Haftaya hepimizi bomba gibi - olarak bekliyorum kızlar.

Kızlar evet bir hafta daha geride kaldı.Yeni haftaya yeni umutlarla baslıyoruz...Cok kg vermek degil haftada 1-1.5 kg normali zaten.Fazlası ya su yada kas kaybıdır....Hepimizi haftaya toparlanmış olarak bekliyorum.
Gelelim bana.Bugun annemle epey gezdik.Sabah 1 yumurta,2 dilim peynir,4 zeytin,2 dilim ekmek.
1 türk kahvesi,1 elma
4 tane kuru pasta,1 bardak meyva suyu,2 litre su,
1 karısık sandviç.Bu saatten sonra hiçbirsey yemem.Sabah spor yapmıştım.Annemlede 1 saat yürüdük....

hayırlı geceler hanımlar..

menüm

sabah
iki dilim t.b. ekmeği arasına azıcık yağ salam ve kaşar
iki miik lokma kek

öğlen
ıspanak yemeği
yoğurt

akşam
hamsi tava
5-6 çatal salata
kibrit kutusu kadar helva

3 litre su... 2 bardak yeşilçay

vede 1 bucuk saat yürüyüş

ay canım inşallah veririm veririz beraberce

1.Destina****1.300 kg
2.melekba***800 gr
3.ilknur*****700 gr

Kızlar bundan sonra ilk 3 uygulaması yapıyorum.Herkes ilk 3 için ugrasıyor...Motive olur diye düşünüyorum.Sizce?

kızlar menüleriniz gayet güzel..

güzelimm evet ilk üç yapabilriz gerçekten daha motive eder bizleri..

ddem89 evet canım hep birlikte başarıcaz..

1. olmuşum çok mutluyum ,şükürler olsun umarım pes etmemm
bugün baş ağrıma rağmen diyetimi bozmadım ama saat 20 deki ara öğünümde birer fındık kadar çatal kurabiye ve un kurabiyesinden aldım tadımlık yani tatmasam gözümde büyüyo en iyisi azda olsa tatmak bence
gelelim bugün yediklerime
sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin , domates ,yeşillik ,2 dilim kepek ekmeği ,1 elma ,1 bardak yeşil çay

ara : 1bardak ayran ,1 mandalina

ögle: 6 yk.nohut yemeği ,1 bardak ayran ,yeşillik (tere ,roka ,maydanoz,tazesoğan ) 2 d.kepek ekmeği

ara : 2 ceviz ,1 portakal

akşam : 8 yk kuru patlıcan biber (haşladıktan sonra 1 tk yağda kavurdum ) 1 küçük kase sarımsaklı yoğurt ,2 dilim ekmek bol bol su (doymadımda :)

ara: yarım greyfurt ,azcık ayva ,2 fındık kadar kuru pasta ,1 bardak süt

yattım kalktım toplam 2,5 lt su ,3 fincan yeşilçay içtim biraz açılırım diye 45 dk .da yürüyüş yaptım gerçektende iyi geldi ,

verirsin canım bebekmi sitiyorsunuz sizde.. küçük meleğinde seni bekliyor olacak şefaatcin olur inşallah.. bizde ikinciyi isityoruz kızım 5 yaşında..
Insallah ya 60 la kalirsam hamile iyi Hayırlısı olsun oncelikle ama belimde fitik var cok aci cekiyorum kilo alinca. Evet canim ikinciyi istiyoruz malesef oyle bi tatsizlik yasadim 20 gun önce sonlandirildi. Kizini Allah bagislasin inş saglikli bi bebegin daha olur canim
1.Destina****1.300 kg
2.melekba***800 gr
3.ilknur*****700 gr
Ayy ben ikincimi olmusum hirslandim şimdi haftaya birincilige çalışacağım
Guzellll benim hosuma gitti

Günaydın kızlar kilo veren arkadaşlar supersiniz tebrikler
Guzelimm ilk 3 uygulamasına bayıldım harika bir fikir
Ve benim gibi kilo veremeyen arkadaşlar haftaya en azından artilarimizi atalım kızlar.
Bana gelince hala evi toparlamam devam ediyo yaptığım yeri bilmiyorum yorgunluktan ve de ne yediğimi çok acikiyorum ve ne yediğimi hesaplayamiyorum strese girdiğimde yemeğe saldırganlardanim.tasinma faslı bitsin yerleşme faslı daha rahat geçer umarım. Yavaş yavaş yerlesicem zaten acele yok.bu arada yarın tasiniyoruz:26: Bende durum böyle kızlar

bendede bel fıtığı var aynı durumdayız.. amin cemi cümlesine hayırlısı sağlıklı evlatlar versin inşallah..

Son düzenleme:
günaydın kızlar yürüyüşümü yaptım geldim şimdide kahvaltı yapıyorum yavaş yavaş..

seçil canım kolay gelsin sana kendini zorlama eve girince herşey yavaş yavaş yerleşir..

sizlerede günaydın kızlar kahvaltı hazırladıktan sonra uyuyakalmışım yeni kalktım kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5 tane zeytin azcık helva

öğleye ne yiyeceğimi bilemiyorum patlıcan var ama bilemiyorum salatamı yapsam yemeğinimi ikisinide seviyorum ama biraz daha düşünüyüm bari:44:

kolay gelsin canım bizde yazın annemin evini taşımıştık acayip acıkıyodum ne bulursam yiyodum ve kilo almıştım aman sen öyle yapma dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…