bi aralar ahla serenimo ahmehze falan vardı geri kayboldular
ellerine sağlık canım çoğumuzda kilo almışız
neyse ben gidiyim biraz bisiklet sürüyüm eşim gelene kadar sonra yeşilçay oohh miss
iyi akşamlar kızlar bugünki yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane yeşil zeytin çay biraz pekmez
ara öğün 3 tane diyet bisküvi 1 bardak yeşilçay
öğle 1 simit dışardaydım
ara 1 sütlü kahve 3 tane diyet bisküvi
birazdanda akşam yemeği 1 kase çorba 1 dilim ekmek sonrasında yoğurt galeta falan işte
ay canım inşallah veririm veririz beraberce
1.Destina****1.300 kg
2.melekba***800 gr
3.ilknur*****700 gr
Kızlar bundan sonra ilk 3 uygulaması yapıyorum.Herkes ilk 3 için ugrasıyor...Motive olur diye düşünüyorum.Sizce?
kızlar menüleriniz gayet güzel..Kızlar evet bir hafta daha geride kaldı.Yeni haftaya yeni umutlarla baslıyoruz...Cok kg vermek degil haftada 1-1.5 kg normali zaten.Fazlası ya su yada kas kaybıdır....Hepimizi haftaya toparlanmış olarak bekliyorum.
Gelelim bana.Bugun annemle epey gezdik.Sabah 1 yumurta,2 dilim peynir,4 zeytin,2 dilim ekmek.
1 türk kahvesi,1 elma
4 tane kuru pasta,1 bardak meyva suyu,2 litre su,
1 karısık sandviç.Bu saatten sonra hiçbirsey yemem.Sabah spor yapmıştım.Annemlede 1 saat yürüdük....
Gecmiş olsun canım....
Tebrik ederim cok güzel gidiyorsun.
geçmiş olsun allah şifa versin... canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin maşallah..
Insallah ya 60 la kalirsam hamile iyi Hayırlısı olsun oncelikle ama belimde fitik var cok aci cekiyorum kilo alinca. Evet canim ikinciyi istiyoruz malesef oyle bi tatsizlik yasadim 20 gun önce sonlandirildi. Kizini Allah bagislasin inş saglikli bi bebegin daha olur canimverirsin canım bebekmi sitiyorsunuz sizde.. küçük meleğinde seni bekliyor olacak şefaatcin olur inşallah.. bizde ikinciyi isityoruz kızım 5 yaşında..
Ayy ben ikincimi olmusum hirslandim şimdi haftaya birincilige çalışacağım1.Destina****1.300 kg
2.melekba***800 gr
3.ilknur*****700 gr
Guzellll benim hosuma gittiKızlar bundan sonra ilk 3 uygulaması yapıyorum.Herkes ilk 3 için ugrasıyor...Motive olur diye düşünüyorum.Sizce?
bendede bel fıtığı var aynı durumdayız.. amin cemi cümlesine hayırlısı sağlıklı evlatlar versin inşallah..Insallah ya 60 la kalirsam hamile iyi Hayırlısı olsun oncelikle ama belimde fitik var cok aci cekiyorum kilo alinca. Evet canim ikinciyi istiyoruz malesef oyle bi tatsizlik yasadim 20 gun önce sonlandirildi. Kizini Allah bagislasin inş saglikli bi bebegin daha olur canim
Günaydın kızlar kilo veren arkadaşlar supersiniz tebrikler
Guzelimm ilk 3 uygulamasına bayıldım harika bir fikir
Ve benim gibi kilo veremeyen arkadaşlar haftaya en azından artilarimizi atalım kızlar.
Bana gelince hala evi toparlamam devam ediyo yaptığım yeri bilmiyorum yorgunluktan ve de ne yediğimi çok acikiyorum ve ne yediğimi hesaplayamiyorum strese girdiğimde yemeğe saldırganlardanim.tasinma faslı bitsin yerleşme faslı daha rahat geçer umarım. Yavaş yavaş yerlesicem zaten acele yok.bu arada yarın tasiniyoruz:26: Bende durum böyle kızlar
Kızlar bundan sonra ilk 3 uygulaması yapıyorum.Herkes ilk 3 için ugrasıyor...Motive olur diye düşünüyorum.Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?