"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bugun bildirim yapasim yok kizlar
Gecen hafta,66.1
bu hafta.66.7
Giden.0
Gelen.600gr kizi mi kendimizi doyurcmm simdi gene. Girerm kizlar

Çok güzel canım menun Afiyet olsun
teşekkürler canım
Fıstıklar kilolarınızı merakla bekliyorum.Bu hafta ipi sizler gögüslüceksiniz gibi görünüyor.Diyeti ve sporu süperrr yaptınız.Azminiz daim olsun.

sağolasın canım benim ama üç gündür ellerim bacaklar fena şiş ve gitmedi istediğim gibi idrara çıkamıyorum birde çok su içiyorum biliyorsun fena bir şekilde ödem var bende patlıcak gibi elim ayağım bırazdan yapıcam kilo bildirimi

Bildirim yapiyorum kızlar 68.6
Haftaya66 olmayi planlıyorum hayirlisi artik bi diyEt mi yapsak beraber

bildirim
geçen hafta 78,100

bu hafta 77,400

gidem 700 gr

bu rakamı şişkinliğime veriyorum

Ödemdir tatlım wc cıkamadıysan zaten şişşik cok olur.Olsun yine vermişsin.
Giyindim,süslendim arabadan yazıyorum size.Annemi bekliyorum.

bende kahvaltımı yaptım tartılmaya korkuyorum fazla çıkarsam diye sporumu yapayım daha sonra tartılıcam ozaman yazarım

Ah aynı korku bende de var son dakika ya kadar beklicem sanırım
kızlar sabah kalkar kalkmaz wc den sonra tartılın bişeyler yedikten sonra tartılmayın fazla çıkarsınız..
Kilo bildirimi bugün 76.4

Bugun bildirim yapasim yok kizlar
Gecen hafta,66.1
bu hafta.66.7
Giden.0
Gelen.600gr kizi mi kendimizi doyurcmm simdi gene. Girerm kizlar
kızlar moral bozmayın sakın demiştiniz zaten bu hafta artı olur felan hem bu hafta daha sıkı olun birdahaki haftaya kadar daha çoookk kilo gidecek motivasyonu düşürmek yok aynen devam ama kaçamakları fazla yapmayın arkadaşlar hem o artılar hemen kiloya dönüşmez onlar ödem dikkat edilince bir iki güne toparlanırsınız..

Ödemdir tatlım wc cıkamadıysan zaten şişşik cok olur.Olsun yine vermişsin.
Giyindim,süslendim arabadan yazıyorum size.Annemi bekliyorum.

evet canım çıkamadım bir kaç gündür kabızlıkta var..
iyi eğlenceler sana canım çok güzel bir gün geçir güle güle

Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Melekbade herkesin bünyesi farklı canım.Detoks,sok gibi paylasımlarda yapmayalım.Herkesin kendine göre yedikleri ve yaptıgı hataları var....

Kızlar kabızlıgı cözmeden kg versek bile bir süre sonra geri gelir.Dr yardımı alın bence....Kabızlık diyetin baslıca sorunu zaten.Altta yatan nedenlerin arastırılması gerekli....
Kilo almış hanımlar moral bozmak yok.Devammmmmm.Kendinizi saldınız mı hoop 1 kg olur 5 kg.....
İlknur ve ddem tesekkür ederim kızlar.Güzel bir gün olmasını temenni ediyorum.Annecigim cok üzüldü.Biraz moral olsun ikimizede.

Şişlik baslı basına hamlık yapıyor zaten.Ne yürümek istiyorsun,ne iş yapmak....
Maydonoz ve adacayı iç canım.Ödem için.Kabızlıkta araştırılmalı....

dün yeni yoğurt yaptım canım bugün yoğurt yicem iyi geliyor iki gündür var ama yürüyüşlerde işe yarıcak her yerim tutuldu ama çooookk iyi geliyor kendimi daha zinde hissediyorum

Kızlar tekrar kg verenleri tebrik ediyorum.Seviyorum hepinizi.Kendinize iyi bakın......

bende bildirim yapayım kaçış yok
geçen hafta 64.2
bu hafta 64.9
malesef 700 gram gelmiş :84::84::84::84::84:

ben bu hafta fazlaca abarttım pideleri mantıları götürdüm nişanda yaş pastalar al işte sonucuna katlanırsın böyle oooof ya ben 62ydim ya çizelge kaldı öylece değiştirmek istemiyorum:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…