"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

iyi bakşamlar kızlar ben geldim nişandan sonra annemlere geldik orda kaldık 2 gün dün yine nişan vardı gece geç geldik eve bugün bütün gün evin işini yaptım yeni bitirdim işleri aklım hep sizdeydi

Günaydın kızlar bugün bildirim günü hiç tartilmak istemiyorum artı cikicam çünkü biliyorum

Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem...................64.2

Fıstıklar kilolarınızı merakla bekliyorum.Bu hafta ipi sizler gögüslüceksiniz gibi görünüyor.Diyeti ve sporu süperrr yaptınız.Azminiz daim olsun.

Canım ben cıkıyorum.Kahvaltımı yapayım.Ortalık toplayayım.
Bugun gitcegimiz yer beni 1 yıldır görmüyor.Cok zayıfladıgımı duymuşlar.Seni cok merak ediyoruz dediler....
İşler bitince makyaj,sac,giyin derken vakit gecer....
Saat 10:00 gibi tekrar girmeye calışırım....

Herkesi bildirime bekliyorum bayanlar.Haydi bakalımmmmmmm.

bende kahvaltımı yaptım tartılmaya korkuyorum fazla çıkarsam diye sporumu yapayım daha sonra tartılıcam ozaman yazarım

[QUOTEz=ddem89;33957450]günaydın kızlar seçilcim kolay gelsin canım yeni evin hayırlı olsun[/QUOTE]
Sağol canım güzel dileklerin için

iyi gezmeler canım

Ah aynı korku bende de var son dakika ya kadar beklicem sanırım

napalım artık yedik yedik katlanıcaz artık canım önemli olan bundan sonrası önümüze bakalım diymi ama vah tüh demeyle hiçbişey olmuyo malesef bu hafta ceza verelim kendimize hiç kaçamak yapmayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…