iyi bakşamlar kızlar ben geldim nişandan sonra annemlere geldik orda kaldık 2 gün dün yine nişan vardı gece geç geldik eve bugün bütün gün evin işini yaptım yeni bitirdim işleri aklım hep sizdeydi
yedim içtim kilo aldım geldim yarın ne çıkcak bakalım GÜLCANCIM doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara GÜZELİM durumların düzelmesine çok sevindim canım ayrılmanızı hiç istemiyodum[/QUOT]
Günaydın kızlar.Canım hosgeldin...Kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için cok tesekkür ederim.Cok cok cok sukur.
Kızlar dün aksam 1 tabak patates,3-4 kasık bulgur p.yogurt yedim.Bugunde annemle gezmeye gitcem.Evi topla et saat 10:00 gibi cıkarım evden.Bugun kalorili bir gün olcak.Yemiycem kızlar.Sabah sporumu yaptım.Suyumu içtim.Yeni bir hafta yeni bir baslangıc...
...........
Günaydın kızlar bugün bildirim günü hiç tartilmak istemiyorum artı cikicam çünkü biliyorum
yedim içtim kilo aldım geldim yarın ne çıkcak bakalım GÜLCANCIM doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara GÜZELİM durumların düzelmesine çok sevindim canım ayrılmanızı hiç istemiyodum[/QUOT]
Günaydın kızlar.Canım hosgeldin...Kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için cok tesekkür ederim.Cok cok cok sukur.
Kızlar dün aksam 1 tabak patates,3-4 kasık bulgur p.yogurt yedim.Bugunde annemle gezmeye gitcem.Evi topla et saat 10:00 gibi cıkarım evden.Bugun kalorili bir gün olcak.Yemiycem kızlar.Sabah sporumu yaptım.Suyumu içtim.Yeni bir hafta yeni bir baslangıc...
...........
Günaydın canım oh ne güzel sabah kalkıp sporunuda yapmışsın ben yorgun yorgun kalktım bu sabah yine paket yapicam bugün topla topla bitmiyo bi de bunları yerlestirmesi var
Günaydın canım.Üzülme yanlız degilsin.
eveeet buda benim menüm..
sabah
kaşarlı sucuklu domatesli tost
1 yumurta
öğlen
yumurtalı peynir
yarım dilim ekmek
akşam
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
3 litre su 1 yeşilçay
1 saat yürüyüş
Günaydın canım oh ne güzel sabah kalkıp sporunuda yapmışsın ben yorgun yorgun kalktım bu sabah yine paket yapicam bugün topla topla bitmiyo bi de bunları yerlestirmesi var
Saol canım hep destek tam destek bak yalnız birakmiyoruz birbirimizi
Toplamak o kadar beni yormuyorda,sil yıka yerleştir yoruyor....Allah kolaylık versin tatlım.....Yok mu yardım etcek bir arkadasın,akraba falan???O zaman daha kolay olurdu senin için.
Senin oglan okula nasıl gitcek gelcek?
iyi akşamlar hanımlar çok şükür kaçamaksız bir gün geçirdim
bugün yediklerim
sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates, maydanoz ,2dilim kepek ekmeği ,1 elma ,1 fincan yeşil çay
ara :2 ceviz ,1 greyfurt
öğle : 6 yemek kaşığı nohut yemeği,salata ,1 bardak ayran ,2 dilim ekmek
ara : 1 bardak ayran ,yarım ayva
akşam : 8 yk kapuska ,1 bardak ayran , 2 dilim kepek ekmeği
ara : 1 mandalina 1 fincan süt
bugün 3 lt su 4 fincan yeşil çay içtim akşam yemeğimden sonrada leslie 3 mil yaptım
biraz geçmişi okuyayım
eveeet buda benim menüm..
sabah
kaşarlı sucuklu domatesli tost
1 yumurta
öğlen
yumurtalı peynir
yarım dilim ekmek
akşam
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
3 litre su 1 yeşilçay
1 saat yürüyüş
Toplamak o kadar beni yormuyorda,sil yıka yerleştir yoruyor....Allah kolaylık versin tatlım.....Yok mu yardım etcek bir arkadasın,akraba falan???O zaman daha kolay olurdu senin için.
Senin oglan okula nasıl gitcek gelcek?
Yardım edelim dediler istemedim yavaş yavaş yaparım dedim eşimle topladık biraz gecen akşam dün yalnız toparladım akşam yorulmusuz ellemedik bile disardaydik zaten.bugun devam edicem yine ogleden sonra oğlumu okula biraktiktan sonra.
Okula götürme faslı baya zor olucak bize tasininca.orda okula gitmek istemiyo ana okulunu bu okulda bitirmek istiyo.mecburen götürüp getiricez.bazen annemlerde kalır yada kalırız gorumcemde burda ordada kaliriz.esim ben sizi bırakırım okula diyo.bazende otobüsle geliriz.bi kaç günde kafadan ekeriz hava soğuk oldugu zamanlarda.baya karışık yani.napalim böyle idare edicez
Yardım edelim dediler istemedim yavaş yavaş yaparım dedim eşimle topladık biraz gecen akşam dün yalnız toparladım akşam yorulmusuz ellemedik bile disardaydik zaten.bugun devam edicem yine ogleden sonra oğlumu okula biraktiktan sonra.
Okula götürme faslı baya zor olucak bize tasininca.orda okula gitmek istemiyo ana okulunu bu okulda bitirmek istiyo.mecburen götürüp getiricez.bazen annemlerde kalır yada kalırız gorumcemde burda ordada kaliriz.esim ben sizi bırakırım okula diyo.bazende otobüsle geliriz.bi kaç günde kafadan ekeriz hava soğuk oldugu zamanlarda.baya karışık yani.napalim böyle idare edicez
Aman saglık olsunda hepsi olur gecer.Oglanın okulu istememesi sana cok haraket olcak...Kolaylık versin.
Aman saglık olsunda hepsi olur gecer.Oglanın okulu istememesi sana cok haraket olcak...Kolaylık versin.
Yaza kadar baya hareketli geçecek bizim için okulun faaliyetleri de olacakmış bakalım kosturmaca biraz kilo vermeme yardımcı olur belki
bende kahvaltımı yaptım tartılmaya korkuyorum fazla çıkarsam diyesporumu yapayım daha sonra tartılıcam ozaman yazarım
Canım ben cıkıyorum.Kahvaltımı yapayım.Ortalık toplayayım.
Bugun gitcegimiz yer beni 1 yıldır görmüyor.Cok zayıfladıgımı duymuşlar.Seni cok merak ediyoruz dediler....
İşler bitince makyaj,sac,giyin derken vakit gecer....
Saat 10:00 gibi tekrar girmeye calışırım....
Herkesi bildirime bekliyorum bayanlar.Haydi bakalımmmmmmm.
Ah aynı korku bende de var son dakika ya kadar beklicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?